fredag

Hej på er.
Åkte ock lämnade oscar igår. Känns tråkigt men vi ses ju snart igen :)
ska åka och kolla på en ny häst på Tisdag faktiskt, en två-åring. Ska bli kul!
Idag är det fredag vilket betyder fest! Så ska duscha nu.
Hörs imorgon eller senare i helgen.



Puss och kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

du kan ju knappt på travaren i form, hur ska du då kunna utbilda en 2 åring?!

2011-10-01 @ 00:47:20
Postat av: .

Du lämnar tillbacks oscar för att du inte har tid och sen skaffar du en 2 åring?! är du hellt dum i huvet? Tycker synd om den hästen då för att jag har hört att du bara gedde oscar sin kvällsmat?

SÄMSTA djurägaren asså...

2011-10-01 @ 18:27:16
Postat av: Anonym

Åh herre gud... Snacka om att folk är efterblivna. Den ena kan inte stava och den andra är allmänt störd. Att ni lägger energi på att hålla på att kommentera negativa saker på någon blogg. Skaffa er ett liv snälla :)

2011-10-01 @ 19:36:44
Postat av: Anonym

Fast om man ser klart och tydligt att människan inte kan rida en häst i form så måste man väl säga till att de är en väldigt dålig ide att ta sig an en 2åring? En häst som är 2 år kräver väldigt mkt tid och framför allt kunskap. De är rätt tydligt att alma saknar kunskapen för att utbilda en häst, tyvärr men så är de.

Kolla på bilder när hon rider så ser du att hästen har bakbenen 1 km efter sig och huvudet är bara inböjt, om ens inböjt, ofta så är de högt upp. Och så kollar du på bilder när någon annan rider hästen, då ser de ut som en helt annan häst! Allstå brist på kunskap.

2011-10-01 @ 23:08:51
Postat av: Anonym

Alltså, att du orkar kommentera en bok på någon blogg. Tycker inte du att du överdriver en aning?

Tror du att det kommer att hjälpa om du kommenterar en massa negativa saker om hennes häst? Som sagt, skaffa dig ett liv mupp!

2011-10-02 @ 01:16:24
Postat av: Anonym

Alltså, att du orkar kommentera en bok på någon blogg. Tycker inte du att du överdriver en aning?

Tror du att det kommer att hjälpa om du kommenterar en massa negativa saker om hennes häst? Som sagt, skaffa dig ett liv mupp!

2011-10-02 @ 01:16:56
Postat av: Nicole

Jag måste lägga mig i och säga att de säger är helt fel. Ingen häst kan gå i form ett helt pass för den behövs mutas upp osv lika mycket som en människa kan tappat tempot kan en häst tappa formen!! Ni som skriver som ni gör de är bara elakt! För ni ger Alma massa skit över något som inte är sant låt henne rida hennes häst som hon vill! Även om hästen inte kan gå iform över huvud taget så OCH det är ALMAs häst! Visa hästar ska inte ens gå i form ! Men som man ser på andra bilder går han iform och är hur fin som helst så sluta klanka ner Alma på massa skit ! Ni som skriver ni vet inte hur en häst ska gå! En häst ska INTE gå iform i hoppning det förstör hästens rygg och thats it!! Lägg av snälla!!!

2011-10-02 @ 01:23:06
Postat av: Elin

Alma om du tror att det är jag som har kommenterat allt så har då så sjukt fel! Alltid när jag skriver kommentarer skriver jag med mitt namn för det är så sjukt fegt att skriva anonymt. Du har inget bevis eller någonting så kom inte och säg till mig att det var jag som skrev allt FÖR DET VAR DET INTE.

Så kom och sluta säga att det var jag som skrev allt så NEJ det var det inte för jag har kollat din blogg nu och läst alla kommentarer och ja dom är dumma i huvet. du har gjort ett jätte bra jobb med oscar och det kände jag. Lycka till men snälla sluta komma och säg att det var jag. Tack!

2011-10-02 @ 21:40:14
URL: http://turksfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0