Nya härliga produkter!

Blev lite mellandagsrea prylar idag! Härligt med lite nya krämer, love it!


Nu är det jobbet som gäller!

Godmorgon! Snart rullar jag in i vackra Sjöstaden! Jobbet som gäller idag. Ska jobba fre-söndag. Rätt okej, va sjukt omtagad för nån dag sen men igår när jag la mig så blev jag taggad. Jag va pigg i morse, hade fått en gulligt sms att älsklingen! Så min morgon har varit kanon! Ska äta frukost nu innan jag börjar! Ikväll blir det mysmiddag med älskling. Hoppas ni får en fin dag allesammans! Puss på er!


Nyduschad!

Hej! Har precis tagit en varmdusch, använde mina nya produkter från the body shop! Helt underbara! Kollar på Bond med brorsan nu, sen sova. Upp och jobba! 9-18 imorgon! Tagga bra med pengar! Hörs sen! Puss på er!


På tåget!

På g till hästarna! Blev så sent igår så orkade inte skriva om dagens ridpass. Dom kommer finnas på min andra blogg nu framöver http://teamrocksta.blogg.se
Kortfattande inlägg kommer självklart upp men dom riktiga hästinläggen finns på teamrocksta nu! Puss på er!


Mot hästarna!

Hej på er! Sitter i bilen mot stallet, pappa och Monica kör mig dit idag. Härligt! Idag ska 4 hästar ridas, ska inviga mina nya termobyxor jag fick i julklappar. Vi stannade precis förbi i stan Monica skulle byta ett par skor så pappa köpte ett underställ till mig som jag kan ha i stallet. Supersnällt! Får se vad det blir för typ av ridpass i stallet. Skulle vilja och skulle behöva rida dressyr på nighten. Får se! Vi hörs sen! Puss och kram!


Julbilder!!

Har inte så mycket bloggork idag. Men tänkte bjuda på lite mysiga Julbilder isf!


Mot jobbet!

Piggare idag! Har nio arbetstimmar kvar sen är jag ledig i 4 dagar sen jobbar jag även nästa helg. Fredag-söndag sen får jag lov ett par dagar innan skolan börjar. Haha fick precis ett sms av Bea där det står: sista dagen, kämpa! Haha söt! Ska bli så jävla skönt att få kliva av jobbet kl 6, åka hem till pappa och slå in julklapparna! Myspys, Näe nu kommer bussen, hörs sen! Puss på er!


Fuck Sl!!

Nu äntligen sitter jag på tåget! Skulle ta bussen imorse men den kom aldrig inget tåg gick heller.. Så nu sitter jag på tåget och enligt sl.se är jag på jobbet 9.11 kul när man börjar nio... Hatar sl! Så nu vet ni hur min dag startade!


Bra start på dagen!

Hittade en lapp älskling hade skrivit i morse innan han åkte till jobbet. Skitgullig en påminnelselapp så att jag inte skulle glömma min matlåda! Lilla älsklingen såg till att jag fick en bra start på dagen. Sitter på tvärbanan nu, är snart på jobbet. Ska äta lite frukost innan jag börjar. Vi hörs sen, puss och kram


Nu ska vi sova!

Nu är det dags för att sova, vi båda har jobbar nio timmar idag. Trött tjej och kille som ligger nedbäddade i sängen. Imorgon jobbar jag 11-20.00 kommer kunna sova två timmar längre än idag, ser jag fram emot! Näe nu ska vi pussar lite extra, man vet aldrig om jorden går under inatt :(


Godmorgon!

Godmorgon alla morgonpigga! Är på g till jobbet nu. Sjukt segt, hatar att börja tidigt! Jobbat 9-18 idag men imorgon börjar jag 11 så jag får lite sovmorgon iaf kan gå upp vid 9 iaf, skönt! Jobbar 9-18 både lördag och söndag.
Sen är det julmys hemma hos pappa på söndag kväll, sen är det julafton, ska bli supermysigt! Näe nu ska jag nog försöka slagga lite, helt död! Puss på er!


Vadå jullov?

Jag ska jobba denna vecka torsdag-söndag och nästa vecka fredag-lördag. Men pengarna kommer bli grymma så jag ska inte klaga! Börjar dock 9 imorgon inte lika spännande!


Godnatt

Nu är det dags för att sova, imorgon kommer det lite reklam för nya bloggen! Dagens ridpass och så ska ni få se vad som gömde sig i paketet jag hämtade ut idag. Godnatt på er!


Paket!

Har precis varit och hämtat ut ett paket, ni får se sen vad det innehöll! :)


Nu kör vi!

Rosa pepparkakshus!


Bilder

Här kommer lite härliga bilder från i helgen!
 
Helbröderna Majesty of course, Majesty of rock och Majesty of night. 
 
Majesty of rock
 
She's back (mamma) och Rocke
 
 
 
Kan inte säga mer än att jag älskar bilderna!
Mina hästarna! 
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smakprov!


Från idag!


Glitter


Me today!

Saknar verkligen päls på min jacka, vill ha en kritvit men hittar ingen.. Hjälp nån?


Follow

Dedär med instagram förstår jag mig inte roligt på men okej, follow me liksom!


Frulle!

Orkar inte göra nån god macka så det får räcka med lite kvarg! Idag blir det skolan och stallet som sagt. Kommer faktiskt ett inlägg med dagens outfit sen också! Ha det bra sålänge! Puss och kram


Stallet!

Hello! Har varit i skolan och i stallet idag, veterinären va ute idag. Han är tydligen elitryttare i hoppning så det va rätt ballt! Skakade hand me honom! Haha skrytish! Han kollade på kotten som har blivit 40% bättre än sist. Riktigt bra! Han ska skrittas en vecka nu sen får han börja jogga lite. Red ut med Sandra idag, hon på nighten och jag på rocke. Han va rätt hingstig idag, öronen rakt bakåt när han såg nighten, fick hålla i honom en del i början för att han inte skulle slänga sig på honom. Heltokig häst ;)
Han va kanonpigg idag, tittade på allt! Inte alls kallt eller mörkt ute idag! Riktigt skönt! Ska tillbaka imorgon också, då ska jag ta kotten och rocke. Nice! Planerade även att vi ska gå på elitloppet i maj. Rocke ska vara med på invigningen, sen är det party för hela slanten! Längtar, ska bli sjukt roligt! Puss på er!


Blogg.se fucked up!

Har har massa problem med blogg.se både appen och datorn.. Får inte ens igång min laptop. En ny i januari kanske? Vore inte helt fel! Tänkte bara höra av mig lite, myser hemma hos pappa med kissen, sex and the city är på nya tv, tända ljus och är nyduschad! Love!
Haha hittade förresten katten i papperskorgen, skitsöt! Ska slagga när som, puss och kram!


Mysprat med bästabea!


Snö

Ojojoj vad snö det är nu, ingen skola idag. Har legat och kollat på film. Invigde min nya tv igår.
Riktigt mys, idag har jag tvättat lite kläder. Ska tvätta mina sängkläder idag också. 
Ska hem till pojkvännen ikväll, men tänkte äta middag här innan jag åker. 
Eller om jag ska hem och göra god thaimat.. Det är frågan, får se hur bussarna går.. Skulle ha åkte till stallet idag men det skulle ha tagit hundra år.. Skulle ha behövt rida alla 4 idag men så blev det inte. Och imorgon ska jag jobba, 15-19 så det blir inget stall imorgon heller :(
men åker nog ut tidigt på lördag. 
Näe nu ska jag slänga mig i sängen och glo en film till. Vi hörs,
 
 
 
Puss och kram
 

Majesty of rock

Här har ni några till fina bilder på mig och den otroligt fina vita hingsten Majesty of rock!
Vet ni inte vem han är så är det bara att söka på honom at google.
 
 
 
 
 
Sista bilden är lätt min favorit! älskar den!
Nu ska jag sova, Puss och kram!
 

Basket

Eftersom att Pappa hade fixat ett gäng biljetter till Solnamatchen som spelades idag så åkte jag pappa gurra och en kompis till honom och kollade.
En rolig match att kolla på, mycket poäng, mycket dunks osv!
Riktig basket!
Fan vad jag saknar Eliten, tänk att man faktiskt har varit Sveriges top 5 lag, Stockholms andra bästa lag.
Alma Ekström, 3 poängsskytt. Älskar när folk skriker, håll koll på 5an låt inte henne skjuta! Älskar känslan!
DET mina damer och herrar är något jag ångrar att jag inte satsade liiiiite till på.
Tog med kameran idag och tog lite kort.
 
Här har ni!
 
 
 
 
Puss och kram
 
 
 

Reklam!

Har fått lite reklam av Lotta! Glöm inte att spana in rockes Facebooksida Majesty of rock! Kram på er!


Älskar bilden!

Tog superfina bilder i stallet i helgen! Här får ni ett smakprov, nighten och jag i orange outfit. Ylva och kotten i röd. Snyggasar! Fler bilder kommer imorgon, Godnatt på er! Puss!


Vill inte ha vinter!!


Första advent!

Har varit på adventsmiddag hemma hos älskade pappa och Monica i tungelsta med älsklig! Har ätit god mat och myst! Nu är vi påväg hem till oss, ska julpynta lite smått och kolla på tv. Vi hörs! Puss på er!


Godmorgon!

Nu blir det en promenad med vovve, sen frukost!


New tv

Tjena! Glömde å säga att jag fick en tv av mamma och Peter idag. Helt fantastiskt, nice liksom! Ska ha den hemma hos pappa i mitt älskade rum. Inatt blir det dela säng med älskade vovven, han ligger och sover på rygg. Skrutt! Han ska me till stallet imorgon, så Näe nu ska jag släcka lampan. Upp vid 10 imorgon. Puss och Godnatt på er!


RSS 2.0