Storebror

Hahah hur tråkigt kan man ha!


På g hemåt

Äntligen är jag på väg hem, har bott hos Lotta ett par dagar, ca 3-4 nätter. Har varit kanon men ska bli skönt att få somna i min säng ikväll.
Gick bra i stallet idag, backtränade med Tord och Lotta som körde medans jag red. Kotten va rätt knepig idag dock, han drog iväg med mig en gång på översjönsrakan men det är sånt som händer om man rider en tickande bomb med ett tvådelat bett. Haha, måste nog byta bett på honom igen.
Jaja, iaf.. Är på väg hem nu. Ska städa huset, tvätta och laga matlåda. Pappa kommer hem på söndag. Har varit ensam i typ 2-3 veckor och det har varit sååå jävla nice.
Nä nu ska jag lyssna på lite musik, hörs!
Puss och kram


Nya benskydd

Hellu, köpte nya benskydd till min hansbo outfit idag. Ska faktiskt testa den på kotten om en stund, kommer bli galet snyggt, Love it!


Sommarbild!


Mysbilder


Stallet kallar

Hellu, sitter på tåget mot stallet nu.
Intervallträning idag, ska även rida en ny häst idag, som sägs vara jävligt vass så jag är lite nervös. Men det ska bli jättekul å testa nå nytt.
Vi får se hur det går, uppdaterar sen.
Puss


Ännu en grym natt

Har haft en grym natt med Lisa igen, va bara vi två som va ute igår. Hade verkligen skitkul, igen!


Sköna bilder från inatt

 


Coop kallar!

Hej och hallå, sitter på tåget mot jobbet nu, ska möta upp Lisa i gullmars då vi börjar samtidigt så åker vi ner till sjöstaden tillsammans, ikväll ska vi fira Jennifer och Madde. Ska bli riktigt nice, är sjukt taggad haha.
Har inte så mycket mer å skriva, men slänger upp en bild från imorse.
Puss och kram


Klar med dagen!

Gud va fort det gick å jobba! 5 timmar ba pang pang. Riktigt nice, jobbar imorgon också.. Måste börja tidigare dock.. Sen jobbar jag 9-18 på fredag. Sen ska jag fira Jennifer och Madde som fyller år imorgon.
Äntligen är dagen slut, och det är jag me. Höll verkligen på å somna på jobbet, helt död när man har varit ute i solen. Ska hem å sova hos Lotta inatt, hoppas hon har handlat nå gott, är jättesugen på nå gott. Haha, puss på er!


Stallet sen jobb

Bra kombo.. Nja har även tappat mitt bankomatkort.
Va ute och gick med Oscar och hundarna en sväng idag, fyfan va varmt det är ute idag, smälter ju bort.. Sitter på tåget mot jobbet nu, ska kolla med Lisa om jag kan låna en hundring tills jag har fixat nytt kort..


3 hästar senare

Hellu, sitter i soffan hemma hos Lotta. Har precis ätit middag haha. Är jättetrött just nu. Har ridit 3 dressyrpass idag, är rätt slut i benen nu.
Red kotten först, jättepigg idag, lite studs å släng men lyssnade bra och gjorde de jag bad honom om. Lika mjuk och fin i bägge sidorna. Red honom med snodd och det gick jättebra, va länge sen men tror faktiskt att han behövde de stödet idag.
Nighten: superfin idag, gick verkligen jättebra, fin i vägge sidorna han också, börjar bära sig väldigt bra i traven, red faktiskt också honom med snodd, vilket jag gjorde helt rätt i. Gick superfint med snodden, han behövde de stödet i traven.
Rocke: red kanske 20 min dressyr nere på ängen idag, eftersom att han går barfota under avelssäsongen så underlättar det för honom att ridas på ängen. Duktig som vanligt, kände mest igenom honom idag. Kändes fin, framåt och positiv som alltid, red genom skogen tillbaka hem.
Nu håller jag på att somna, blev Inge bra kort på mig å kotten idag. Men han fick också ha ljusblå outfit, Nighten orange och Rocke ljusblå. Puss


Godmorgon alla kunder!!

Hej och hallå!
Sitter på tåget mot stallet just nu, ställde klockan på typ halv 10 men vaknade halv 12.. Fattar inte varför jag inte vaknar! Sjukt irriterande, hade tänkt att vara i stallet innan 12 iaf..
Ska rida dressyr på kotte, Nighten och rocke idag. Tänkte även pyssla lite med Oscar också så jag har lite å göra idag.
Hade faktiskt tänkt att vara lite över seriös idag å köra outfits på killarna, får se vad det blir för färger. Kanske blir nå foton också. Isf får ni se dom sen! Puss och kram


Myskväll

Har haft en riktig myskväll med Ebba och Lovisa, åh.. Älskar sommaren!


På väg hem

Tjenare! Sitter på tåget på väg hem från stallet nu, superhärligt väder idag, har varit ute och ridit i två timmar. Riktigt nice. Ska hem nu, träffa bästis. Vi ska sätta oss och söka massa jobb. Är riktigt taggad på ett nice jobb nu. Har ju kvar Coop men vill inte jobba i butik hela livet liksom..


6 dagar kvar..

Har 6 dagar kvar tills min prins åker tillbaka till Linköping. Har bestämt mig för att vi ska gå skilda vägar. Jag står inte ut med att se honom må dålig så då får han åka vidare. Jättejobbigt självklart , men vilken 19åring har råd med en heltrasig häst?


Bläää


Ännu en jobbhelg

Hej och hallå, sitter på tåget mot jobbet nu. Ska jobba mellan 9-19 idag, är lite taggad ändå. 10 timmar med 100% ob är ändå inte helt fel. Jobbar samma tid imorgon, samma tid, samma kanal.
Är ledig måndag-tisdag nästa vecka. Jobbar kväll ons-tor och den 9-18 på fredag, då mina fina vänner Jennifer och Madde fyller 19. Så då ska jag hem till dom på lite kalas sen ska vi troligtvis ut vet inte vad brudarna har för planer. Nä nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik.. Vi hörs senare, kanske uppdaterar från stallet ikväll, ska ut en sväng efter jobbet.
Puss och kram


Myskväll


Tjejsnack

Har precis haft ett 2,5 timmars långt samtal med Maja. Har pratat om hur mycket som helst, behövde verkligen de! Har saknat min lilla blondie!


Natti!

Har haft en kanonkväll med grabbarna, nu ska jag somna till en film, stallet imorgon! Puss och godnatt


Ett par toppendagar i norr

Hemma igen, både bra och dåligt.
Har varit riktigt nice att vara där uppe, jag pappa och brorsan + dogsen å kissen.
Men ska bli skönt å jobba i helgen, då vet man att man blir iaf lite gladare den 15 när lönen kommer.
Ikväll ska jag träffa Mikaela, vi ska smida lite planer. Kommer bli så jävla grymt!
Sen ska vi ev hem till allos föräldrar, dricka lite vin och snacka lite skit med vännerna. 
Måste dock förbi handen po ska ev köpa åt oss. 
Men vi får se, robin skulle ringa mig efter han har ätit. Så får vi se vad som händer.
Orkar faktiskt inte skriva mera nu men slänger upp två bilder från mina trevliga dagar på landet. 
 
 
 
Puss och kram 
 
 
 

Första klass med mille!


Nu drar jag!

Dags för lite riktig semester uppe på landet, tar med mig vovven. Pappa och storebror är redan där uppe, ska bli riktigt skönt att få komma upp till älskade Norrland!


'

 

webbkameran är i farten!

 
 
Puss och kram
 
 

Jobbhelg på g

Hej och godmorgon, till alla er som är vakna. Till er som ligger hemma och kom hem från krogen för ca 2-3 timmar sen, hoppas ni hade en lyckad kväll. Själv låg jag i min säng och tittade på film. Idag är det jobb som gäller. Ska jobba mellan 9-19 med en ob på 100% rätt nice!
Ska ev ut och ta en aw efter jobbet, ska försöka få med mig Mikaela, ska se vad hon har för planer. Amandus ville ta ett glas så ska som sagt försöka få med mig Mikaela.
Sitter på bussen mot vh nu, ska ta 54 tåget.
Ska kliva av nästa, så har inte tid med er just nu, puss på er!


One way or another


Hard work!

Blää, har precis jobbat 9 timmar.. Imorgon är det ett tio timmars pass som väntar, samma sak på söndag. Sen är jag ledig mån-fredag. Ska bli jävligt nice!


Sex and the city

Har fått min dator lagad av Claes, så jävla grymt. Nu äre sex and the city och lite naturgodis. Imorgon är det jobb som gäller. Inte alls lika mysigt.. Blää


Hahah!

Sommarens sjukaste natt, hittills!


Min lilla kille

Boxvila är aldrig roligt, men imorgon är det dags för utsläpp.
Mammas hjärta, önskar att jag kunde fixa allt. Men allt går tyvärr inte här i världen..
Men jag älskar honom inte mindre för de. 5år tillsammans, jag ångrar inte en sekund..


Dagens veterinärbesök

Hej och hallå!
Va in med Oscar idag på Solvalla kliniken, gick väl "bra" han va rätt nervös där inne men skötte sig bra medans han blev omhändertagen. Gjorde böjprov, och det visade att han är halt, han har en 2 gradig hälta på höger bak. Så vi gav honom en spruta i kotan. Nu ska han stå på box i 24 timmar sen konvalescent i ca 4 veckor.. Kul som fan.. Eller inte! Det blir troligtvis ingen rolig räkning heller..


Kanske skulle blivit veterinär ändå!

Som ni har förstått så är Oscar dålig, men fick också ett samtal av mamma halv 12 inatt.. Milo är också sjuk. Skyndade mig till Märsta fort som fan. Och satt och vakade min lilla vovve fram till 4 tiden ca. Sen somnade vi tillsammans under köksbordet. Idag mår han betydligt bättre men det svänger hela tiden. Så blir han sämre måste han också in på klinik.. Så jag kanske skulle ha blivit veterinär ändå, eller så kanske jag ska gifta mig med en. Haha nä nu ska vi inte vara sånna. Men det är sjukt jobbigt när mina djur är sjuka. Riktigt jobbigt..


Tjäna!

Sov till halv 2 idag, klädde på mig, drog på lite smink, plattade till håret sen drog jag ut till stallet. Vi hade gäster i stallet idag så vi satt och fikade i typ 3 timmar. Sen gick jag och fyllde på nytt vatten till min lilla ponny. Sen red jag kotten tillsammans med Nighten som gick för vagn. Jävlar va fin Nighten va idag. Kotten också såklart, va helt sjöblöt när vi kom tillbaka, inte lätt att sitta och hålla emot en tickande bomb. Välkommen träningsvärk! Nää nu ska jag slagga, vi hörs mina vänner, puss


Inte för att skryta...

Men dom här byxorna fick jag knappt på mig för ett år sen!


I love you


Dags för sängen

Har haft ännu en grym dag! Imorgon är det dags för nästa, onsdagen närmar sig och jag blir bara mer och mer nervös. Har helt nya planer på livet som känns helt fantastiska! Mer tänker jag inte säga just nu. Inget är bestämt, än. Men gud vad jag hoppas! Ni som känner mig väl förstår redan, vad är det jag drömmer om? En liten ledtråd fick ni där men tänker som sagt inte säga nå mer. Puss och godnatt


Mys på baksidan!


<3

Det kommer bli bra mamma, jag fixar dethär!<3


På onsdag gäller det!

Har äntligen fått en tid till Oscar nu. På onsdag halv 11 har vi tid på Solvalla för en hälsokoll. Ska göra böjprov, sen ska dom känna och klämma på honom.
Är nervös över vad dom ska säga om min lilla prins. Hoppas det går bra!


Min 19års natt

Hahah orkar inte, fan va kul jag har haft på senaste. Men ett stort tack till alla ni som va med och firade min 19årsdag.


Yeah!


Min kille är bäst!

Hoppade upp för att känna lite på Oscar idag, gick superfint för att vara första gången på jag vet inte hur länge. Mest bara för att ta lite kort också, red ca 10-15 min lättare dressyr. Men måste säga att han va väldigt fin. Pigg och glad kille, mammas hjärta!


Stallet levererar!


RSS 2.0