Sommarbete

Hej på er.
Idag ska oscar ut på bete, han kommer vara borta under den tiden jag är i spanien och någon vecka till. Så han får äta upp sig lite. Börjar bli smal av betet här hemma. Så nu ska han få lite sommarledigt, blir nog skönt för både honom och mig. Ska gå ner till konsum och ta ut pengar till hyran idag också.
Men nu blir det frukost.


min lilla prins som kommer när man ropar :')

Puss och kram

Sjuktbra dag!

Hej! Igår var det är jävligtbra dag! Vaknade upp hos robin och krilla, åt frukost sen åkte vi till systemet handlade godsaker sen åkte vi vidare till donken handlade glass och kaffe. Vid ca halv 12 tiden hämtade upp amanda hemma sen drog vi till gålö och solade å krökade lite. Mys som fan! Drog hem vid ca 3 tiden. Åkte förbi stallet och gav oscar lite käk, han fick vila igår. Så åkte vi till maxi, handlade middag, tillbaka till systemet köpte ännu mera dricka. Vidare till Allo, badade i hans pool, grillade och krökade vidare. Mysigt som fan faktiskt! Bästa dagen på länge. Men ringde max och sa att jag skulle åka till tungelsta och prata om en grej som hade hänt. Vi kunde inte ta de på telefon så jag fick åka hem till tungelsta så pratade vi om de som hände. Vi gick å snackade om att max hade slagit sin mamma som låg på sjukhus nu. Så helt plötsligt kommer jacop från ingenstans. Han skulle komma hem från norrland nu ikväll men han kom tydligen i måndags så nu överraskade dom mig med att jacop var hemma. Blev jätteglad, vi har pratat i nästan en vecka om att vi har saknar varandra. Och de där med att max slog sin mamma var vara på skoj! Men jag blev som sagt jätteglad. Så vi gick hem till jacop, jag blev bakis la mig på soffan och sov. Max och jacop spelade spel sen drog max hem.
så vaknade jag av att jag mådde så jävla illa.. Slutade med att jacop kollade på tv och jag låg och spydde på toan. Riktig myskväll vi hade asså!
Haha kände mig så taskig som går och spyr när vi skulle kollat på film och myst.
Hahah så jag fick ingen godnattpuss igår.. Haha men ska träffa honom ikväll istället. Ska till stallet först, idag blir det dressyr!

Bilder från igår:








amanda linnea och jag (efterblivna klubben?)

Puss och kram

Slappdag i solen!

Hej på er! Kom nyss in har legat och solat i 2 timmar,skönt som fan! Och fått färg som fan! Ärligt talat.
Gick upp 9 imorse, cyklade till stallet fixade oscar mötte Matilda och hennes ponny monia så red vi tillsammans i typ 3 timmar. Red till en liten hoppäng tog ca 3 skutt sen red vi tillbaka. Så sjukt mycket äckliga flygdjur ute så man får typ rida i skogen om man ska rida på dagarna.
Red förbi konsum köpte glass och vaniljcola, skitgott! Sen red vi tillbaka hem igen.
Sen har jag bara legat på baksidan och slappat, skönt att bara ta det lugnt ibland. Kanske ska träffa bea och johanna senare också.
Men nu ska jag duscha!

Bilder från idag:




matilda och monia



Puss och kram

Bilder från igår

Orkar inte berätta vad som hände igår. Firade bästis som fyller 17 idag! grattis snuttis!
Här kommer iaf lite mysiga bilder!





jag och bella


lingling å jag


johanna och bea


en liggande johanna och jag :)

Puss och kram


Mot landet

Hej på er! Sitter hemma i handen faktiskt. Ska åka upp till landet nu ikväll, fira midsommar sen vidare upp till gården och bygga staket.. kul.. missar bästis födelsedag å allt!!
Känns riktigt tråkigt faktiskt! Vet inte riktigt när jag kommer hem om jag ska vara ärlig..
Men nu ska jag inte deppa, ska faktiskt bli riktigt mysigt på landet. Har inte varit där på ca ett år. Senast va i höstast. Ka försöka mobilblogga om jag kommer ihåg.
Men ni får ha en bra midsommar så hörs vi!

Går inte att ladda upp bilder..

Puss och kram

Svar

Anonym om Dagens ridpass!:
Fina ni var där:)
Har du hittat medryttare på din häst än???
Var står din häst???

Svar: Hej! det vore lite lättare om du inte var anonym.
Tack så mycket!
Nej jag har inte hittat något medryttare än, vilket är synd. Lite kris nu!
Min lilla häst står i Tungelsta, Lidaskolan :)



bild från idag.

Puss och kram

"Godmorgon"

Hej på er. Vaknade upp men väääärsta peddorösten! sjukt ont i halsen.
En liten tjej från stallet ringde vid tio i tio och pratade lite hon måste ha blivit livrädd när jag svarar med peddoröst liksom. Så mig morgon är inte den bästa.. Iaf jacop kom vid typ kvart över 12, seg kille-92!
Men vi kollade iaf på film i mitt rum, men jacop somnade efter ca en kvart sen somnade jag också. Så vaknade han vid 2 och väckte mig. Då följde jag honom till dörren, så gick han hem. Han åkte till norrland 5 i morse så han behövde gå hem och sova vidare. Näe nu ska jag gå till konsum och köpa kaffe, äta frukost sen cykla iväg till stallet. Vi hörs nog senare under dagen.

Puss och kram

Myskväll med familjen

Hej på er. Sitter i vardagsrummet på övervåningen och väntar på jacop. Han är seg!! Nu ikväll har jag haft en riktig myskväll med familjen. Vi har varit på restaurang på söder och ätit 3 rätters, pappa betala ;)
Riktigt mysigt faktiskt! Blev dock väldigt jobbsugen när man ser folk servera eller när jag blir serverad. Sen sitter man och tänker hur folk serverar.Nu va vi på ett rätt fint ställe så det var inte så mycket fel jag såg.
Men tex va att hon hällde inte upp min läsk (som man ska göra en tredjedel ca) och ställde inte flaskan rätt. haha men det är småsaker.
Men som sagt det va riktigt trevligt ikväll. Som sagt så väntar jag på jacop som är seg! Tror att vi ska kolla film eller nått eller om vi bara sitter utanför och snackar lite.
Imorgon blir det stallet vid 11 tiden sen vet jag inte vad som händer riktigt.
Men det får ni se imorgon.

Såhär såg jag ut ikväll, klädmässigt!





Puss och kram


Gårdagen

Hello!
Kom nyss hem från solvalla. Har varit med farfar idag, vi har varit på solvallas djursjukhus och lämnat in prover på Oscar. Sen har vi ätit donken och åkt runt lite. Jättemysigt faktiskt.
Ska hoppa in i en dusch när som men tänkte berätta lite om igår. Mötte johanna på plattan vid 7 tiden så åkte vi till grönan och mötte upp iza, jennifer, bella, linnea och sofia så kollade vi på Kalle baah som spelade. Sjuktkul!
Stog och snackade med massa killar som ville dra med oss på någon krog sen.
Men det blev inte så, dom flesta åkte hem och några drog på krök i skogås om jag inte minns fel. En helt okej kväll :)

Såhär såg jag ut innan jag drog hemifrån:



Puss och kram

Dags för lite party

Hello! ska snart springa till bussen håller på att snacka med iza om vad vi ska göra ikväll.
Det blir iaf jag iza, bella jennifer och sofia som drar ut. Ett härligt gäng!
Ska dra in till stan och kolla om vi kommer in på after ikväll igen. Så vi får se hur det går.
Om vi ens pallar dra in, det måste ju vara lite senare isf.
Men nu ska jag gå ner och prata med pappa innan jag går.


så ser jag ut just nu.

Puss och kram

Dagens ridpass!

Hej på er! har inget att skriva om så det får bli dagens ridpass som inlägg just nu.
Red ut idag, tittig som fan men det är bara för att han har gått mycket på banan dom senaste dagarna.
Lugn tills vi började galoppera, då blev han pigg. Men han lyssnar så bra så han drar inte iväg med mig, vilket han gjorde förut. Så det är skönt!
Har inte så mycket mer å säga än att det gick bra idag.


från senaste hoppträningen, litet småskutt :)

Puss och kram

Filmkväll med bästa!

Hej på er!
Har nyss käkat middag med pappa och monica.
Ikväll blir dt lugnt ska kolla film med min kära vän robin. Han kommer och hämtar mig så ska vi åka och hyra skräckis och köpa godis. Men nu ska jag gå ner och dricka kaffe med pappa och monica.


hahah jag och robin för ca 3 år sen.
liten jag va, hihi :)

Puss och kram

Härlig krogrunda

Hej på er! Rätt sliten idag. Sjukt seg!
Igår var fan bästa på riktigt jävla länge. Synd för er alla som jag frågade om ni skulle me ut. Ni missade något!
Först skulle vi åkte partybuss. Så vi åkte in till stan (utanför grönan) Men det blev massa strul med det så vi sket i de. Men jag och Iza gick runt utanför grönan och började fråga folk om jobb. Asså folk som jobbar på grönan.
Så snackade vi med en kille som jobbade i köket på grönan. Och han och hans kompis skulle fixa jobb till oss. Så han tog mitt nummer, så ringde han upp 2 min senare och frågade om vi skulle me in på krogen.
Så vi drog med honom och hans kompis till gamla stan på klubben After. Rätt mycket äldre folk men jättetrevliga och vi hade sjuktkul! Vi satte oss ner vid några killar så fick vi lakritsshotar och bärs. Asnajs, vi dansade och bara körde fullt ös liksom. Träffade en skittrevlig kille där inne också, han hette Filip och är 29. Hahah han trodde att jag va 24! haha men vi sa att vi va 19 (a) Man vill ju inte bli utslängd. Men det hade vi ändå blivit eftersom att det är 20årsgräns. men eftersom att vakten raggade på iza så var det lugnt ändå.
Vi drog iaf när det stängde 03.00 dock inte sanni hon följde med en grabb hem! haha bästa! men jag och iza sprang iaf upp till slussen och beställde mat på en killes kort! hahah sen sprang vi ända till söder.
Iza ramlade i sina ca 13cm klackar och jag slängde mig på marken och asgarvade så kom en (ursäkta) neger och bar upp henne. Och jag började skälla ut honom å allt. Så han släppte henne och gick vidare.
Vi fortsatte att springa mot gullmars. Men liftade med en taxi till gullmars och när vi kom dit satte vi oss och käkade kall donken. Men ändå så jävla gott på fyllan. + att det blev gratis!
hahah, pratade med iza nyss. Sjuktrolig kväll måste jag säga! Bästa på länge!

några få bilder:


utan för after på väg hem


hahaha


senare i gullmars

Puss och kram

mobilinlägg

godmorgon höll jag på att säga. Sitter på mitt rum och väntar på jacop. Hade nyss lagt mig och skrev godnatt till honom så fick jag ett svar ba: jag som tänkte ta med dig hem. Så nu sitter jag här och väntar på att han ska hämta upp mig så ska vi åka och sova. Imorgon blir det upp, ska vara hemma vid 10 möta amanda äta frukost sen blir det stallet. Oscar ska få nya skor sen blir det en lätt hoppträning. puss och kram

Sommarlov!

Äntligen kan man ta det lugnt! Inte tänka på några tider bara köra liksom.
Skööönt som fan ska det bli. Och om ca 3 veckor åker jag till Spanien! Hittade en resa dit i 4 dagar för 3000kr, så självklart bangar man inte! Hinner fan bli brun på 4 dagar och man hinner koppla av lite extra.
Ska åka med linda min faster, hon är 30. Världens bästa. Vi har alltid kul tillsammans så spanien blir nog bäst!
Sen ska jag jobba och försöka umgås så mycket som möjligt, och självklart träffa folk som jag inte träffar så ofta.
Ska vara massor med jacop och max innan dom flyttar.. Dom ska flytta hem till Jacops mamma i london.
Så det suger ju! Men vad ska man göra.
Jag tror iaf att det här sommarlovet kommer bli bäst!


förra året!

Puss och kram

Nya kläder/skor, markarbete + fika m grabbarna

Hello! Sitter uppe vid datorn och lyssnar på lite musik. Ska nog sova snart, jättetrött nu.
idag städade vi i skolan, sen gick jag och mikkis upp till centrum så handlade vi lite. jag köpte en ny väska 3 linnen och ett par nya skor (fick lön idag) Sen åkte jag till stallet och mikkis åkte till sitt stall.
Jag hoppade idag, eller markarbete kanske man ska säga. Hade en galoppbom sen 2 galoppsprång sen ett räcke på ca 80-90cm. Gick super bra! Jättefin under hela passet! Hoppade jättebra idag så passet blev inte alls långt, ca 40 min. Men det räcker, man ska ju ändå sluta när det går som bäst.
Sen kom jacop till stallet så åkte vi och mötte max, satte oss på Vaskos max åt pizza sen gick jag och jacop hem till mig, jag tog en dusch sen har vi typ bara dampat här hemma. Sen kom max förbi en stund också. Sen åkte dom till någon sjö vid max. Jag fick inte följa med, hahah! Men jag ska ändå upp tidigt imorgon och åka till skolan så det passade ändå ganska bra :)
Näe nu ska jag fan sova, jättetrött! Så vi hörs imorgon!


från idag, min finaste!<3

Puss och kram

Hudvårdskurs på gång

Hej på er!
Håller på att fixa mig. ska på hudvårdskurs med jennifer klockan 5. Ska ta halv 4 tåget så jag har inte så mycket tid. Ska försöka ta lite bilder under kursen så kan ni få se senare under kvällen eller imorgon!
Men nu ska jag fixa mig klart.



Puss och kram

9/6-11

Tjenare! Kom in för en stund sen, har varit med max och jacop. Vi har varit ute och lekt lite :)
Innan de så spelade vi kubb och drack kaffe hos mig sen drog vi ut som sagt och lekte.
Nu sitter jag här och funderar över morgondagen, då max tar studenten så ska han ha fest som jag självklart ska på. Och som ni säkert förstår så är det svårt att välja rätt klänning!
Och självklart så har jag ångest över att jag tycker att jag är för blek!!
Imorgon ska jag upp, släppa ut ponnysarna, hem duscha, RAKA BENEN (noga!!) sen åka till handen gå på utspringet sen hem, fixa mig ännu mera sen på mottagning hemma hos alleh och sen på fest hos max. Sover troligtvis kvar hos max, jacop ska göra de så jag gör troligtvis också de.
Men nu ska jag börja fixa lite här..
Hörs nog inte imorgon men senare under helgen troligtvis!



Puss och kram


Mot jacop

Hello! ska hjälpa jacop att vara barnvakt åt sina småsyskon.
Imorgon är det skola igen så det blir nog inte så sent, ska släppa ut hästarna innan skolan också så det blir jävligt tidigt! Näe nu måste jag springa!

Puss och kram

Regn..

Hej på er! sitter på övervåningen som lyssnar på musik och som ni märker så bloggar jag.
Sov hos max inatt igen. Jacob kom och hämtade mig igår så åkte vi till max och spelade kort sen sov vi där.
Vaknade i morse så körde jacob mig till stallet sen drog han och jobbade men innan de skulle vi fånga en häst i stallet som smet från hagen. Men det gick bra, vi löste de.
Och självklart så har det regnar hela dagen! fick gå hem i spöregn idag.. tar ca 20 min att gå hem så det var inte så roligt.. Juste en tjej kom och provhoppade oscar idag, gick skitbra han gick ca 1meter. Hon var supernöjd, jag också! Näe nu ska jag duscha, ska troligtvis träffa grabbarna sen.
Hörs senare eller imorgon!



Puss och kram

Trött som fan!

Hej på er. Sitter vid datorn som ni märker. Kom hem från stallet för ca en timme sen.
Släppte ut hästarna vid halv 9 imorse, så jag är trött!! Ska försöka få lite liv i max som ligger hemma och sover, vi ska åka och dricka kaffe med jacob som jobbar uppe i lillgårn.
Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas att vi sitter på max landställe i ålsta. Vi hade jättemysigt igår/inatt vi satt och spelade kort och drack vin och kaffe. Lyssnade även på bra musik och pratade om allt!
Näe nu ska jag äta något sen ska jag fan sov en stund!
Vi hörs senare under dagen.
Juste! kom på att jag ska göra naglar idag också, bild kommer sen!


vovven och jag på cafe 60

Puss och kram

Stallet nästa

Hej på er! Igår hände det inte så mycket. Jag och mikkis drog till gräsplanen här i tungelsta och träffade massa folk. Vi spelade brännboll och drack lite smått. Mysigt som fan va det.
Mikkis drog vid 1 och jag stannade kvar till 2 om jag inte minns helt fel. Gick upp kvart i 8 imorse och släppte ut hästarna och fixade lunchen som jag ska fixa nu.
Ska bara byta om sen cykla till stallet. Ska rida ut med viktoria idag, kan bli kul :)
Ikväll hoppas jag på ännu en toppenkväll med trevligt folk, kan inte sitta inne när det är så fint väder!


Bebis och jag typ 09, men jag gillar den så den får vara med i bloggen.

Puss och kram

Sommarkänsla


jag och syrran 08

Puss och kram

Dusch sen jobbet

Hello! Kom nyss in från solen. Har legar ute och solat en 20min. Inte så mycket men iaf lite. Mikkis och jag har lovat oss själva att vara helt okej bruna tills slutskivan den 10. Så 20min är bättre än inget allt. Ser nu att jag har fått lite färg. Storebror sa de i morse också att jag hade blivit brunare. Så det känns jävligt bra.
Näe nu ska jag ta en dusch sen åka till vh, möta upp alla som ska jobba så ska vi åka och servera ute på gålö ikväll, kan bli mysigt.
Men har inte tid för att sitta här just nu. Vi kanske hörs senare om jag inte drar ut ikväll.


såhär busiga var jag och bea i lördags när vi jobbade.

Puss och kram

Ut och sola!

Nu blir det fan ut och sola, måste vara brun tills den 10 juni då slutskivan är!


tog bilden från mikkis blogg

Puss och kram

Nya frissan


helt ok måste jag säga

Puss och kram

"lov"

Hej på er. Dags att börja blogga på riktigt igen känner jag.
Nu har jag ett så kallat "lov" är ledig i en vecka från skolan, skönt som fan.
Ska försöka att ta det mest lugnt och umgås med vänner, och storebror som är i stockholm just nu.
Idag gick jag upp 10 i tio cyklade till stallet mötte en tjej som provred oscar idag, det gick jättebra men hon ska komma nästa onsdag också och provrida men då ska hon hoppa ist. Sen va jag och alex kvar i stallet själva så vi snackade och pysslade lite med hästarna. Sen när alex skulle löshoppa hennes hingstar så cyklade jag hem igen.
Nu sitter jag uppe vid datorn och ska snart dra mig mot tåget. Ska åka till ösmo och möta upp mikkis och hennes far. Vi ska åka och köpa hö till oscar.
Men nu ska jag byta lite kläder.



Puss och kram

RSS 2.0