Valborg!

Hej på er! Så var det Valborg då, vårteken! Förra året blev lyckat. Så jag hoppas på ännu ett lyckat valborg. Sitter just nu vid datorn, som ni märker. Ska börja fixa mig nu. Bella, jennifer sofia och iza kommer hit och förar. Jag vet en fest vi ska på som jag ska överraska dom med! Ska blir kul! För jag vet att dom kommer bli jätteglada! Iza har köpt med sig en platta som ska ta slut ikväll! Vi är 3st som delar på den så ni kan vara lugna. Så illa ska det inte bli. Iaf ikväll ;)
Näe nu ska jag börja fixa mig, ni får ha det så kul ikväll. Glöm inte att ta det lite lugnt iaf!


Jag linnea och bea, förra valborg!

Men nu är det ett nytt och nya tag!

Puss och kram

Tjejkväll!

Hej på er! Hade återträff med gamla tjejerna igår. Hur kul som helst! Vi grillade och snackade hos bea sen drog vi på fest hos Candra i vendelsö. Ganska mycket folk mot stutet. Trevligt folk måste jag säga!
Här kommer en bild från igår!


johanna bea jennifer och jaaaag :)

Puss och kram

Natti

Hello. Ligger i sängen nu, ska gå och lägga mig.
Imorgon är det skola, sen ska jag lämna tillbaka ett par skor sen blir det stallet.
Sen ska jag tillbaka hem vänta på pappa så ska vi åka och prata med tjejerna som hyr jossans stall där vi är suga på en boxplats. Troligtvis så flyttar vi redan på Söndag.
Ska bli skönt att få hem honom till Tungelsta, kommer bara ta en kvart max 20 min att gå till stallet.
Där finns det bättre ridvägar, bättre ridbana tycker jag, inte lika mycket trafik, och det finns flera ridhus i närheten. Troligtvis med lite billigare ridhuskort.
Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!



Puss och kram

Bytt och nytt

Tjenare! Sitter vid datorn här nere. Har nyss käkat, idag blev det lax och pasta. Gott som fan!
Är även trött som fan.. Skoldagen var helt okej idag. Efter skolan gick jag ocg Elin upp till centrum och köpte oss ett par skor, jag köpte även ny hårfärg och underkläder. Så det är najs.
När jag kom hem ångrade jag mig över skorna. Tyckte att dom va för stora, såg ut som att jag hade världens största fötter. Och när jag stog och ångrade mig som mest så ringde min kära vän Robin och frågade vad jag gjorde. Han skrattade när jag berättade att jag tyckte att mina fötter såg långa ut. Så han plockade upp mig här hemma så åkte vi till Länna, till hans jobb. Så köpte han ett par skor till mig. Jättesnällt!
som sagt, nu har jag nyss käkat. Ska ta en dusch och plugga lite troligtvis, haha eller inte!
Men ska försöka plugga lite iaf.



Puss och kram

Lektion

Hej! Sitter just nu på Livsmedelslektion. Slutar om en kvart, då har vi lunch sen ska vi ha kök resten av dagen.
Efter skolan ska jag upp till Centrum med Elin och köpa skor :)
Får se vad det blir. Men nu ska jag jobba vidare.
Hörs sen!


Det får bli en pussbild på mig och bästis för att jag saknar henne :)

Puss och kram


Dagens ridpass

Hello! Kom nyss hem från stallet, idag red Veronica. Satte upp lite hinder, Ida hoppade honom igår. Då gick dom 110cm så det blev lite lugnare idag. Hon jobbade honom mest i traven. Han va superfin! Kul att se honom från marken. Det var första gånger som Veronica red honom, eftersom att han inte är helt 100 nu så hade hon inte så stora förhoppningar med honom. Men hon tyckte att det gick bättre än vad hon trodde att det skulle göra!
Imorgon ska Ida rida igen, pratade med henne så det skulle bli ett lugnt pass imorgon.
Har inte så mycket mer å säga nu.

Bilderna från idag:


min snygging!


80cm

Puss och kram

Dagens ridpass

Idag blev det dressyr, gick rätt bra. Jobbade honom mest i skritten men det gick bra faktiskt.
Red en del på volter, ökade och minskade. Gjorde även några skänkelvikning i både skritt och trav, några bakdelsvändningar. Gick jättebra! Ryggade lite också.
Imorgon ska Ida (medryttaren) rida, sen ska jag till stallet på Tisdag igen, men då ska faktiskt Veronica rida honom. Ska bli kul å se!

Bilder från idag:











Puss och kram

Hoppning eller ej..?

Tjenare! Ska snart dra mig mot bussen. Mikkis ska me till stallet idag.
Jag tror att hon skulle rida idag, troligtvis så blir det hoppning. Men är inte helt säker. Kameran ska iaf me så det kommer bilder senare under dagen.


Min fina♥

Puss och kram

Dagens ridpass

Hej på er! Det gick bra idag också. Red på banan faktiskt, markarbete fick det bli idag. Mikkis skulle hoppa honom men hon skulle till sjukan så jag fick åka ut själv idag. Tråkigt men ändå inte, för det gick så bra idag. Han lyssnade lika bra som igår. Pigg och glad, dock inte övertaggad som han har varit dom senaste dagarna. Visst, han vill ha högt tempo men när jag minskar tex traven så lyssnar han jättebra och gör precis som jag säger. Jag behöver liksom inte sitta och hålla emot längre. Tror faktiskt det beror på att jag har dragit ner på havren nu. Han bjöd även jättebra på hinder idag! Eva, som äger stallet sa att det såg riktigt bra ut! Såg även idag att han har fått skav bakom öronen.. Det är nog för det nya tränset eller grimman. Så han går just nu utan grimma i hagen så får vi se om det hjälper. Annars vet jag/vi att det är nya tränset. Hoppas det blir bra snart. Imorgon ska jag vara i stallet vid 12 tiden, ska ge hästarna lunch då.
Men nu ska jag göra annat.

Dagens övning!



Puss och kram


Dagens ridpass

Tjenare! Va i stallet vid 1 idag. Då hade dom nyss fått sitt lunchhö så jag började med att mocka och fixa nya höpåsar och havre åt honom. Fixade honom i uteboxen idag. Så skönt att kunna stå ute och borsta. Slipper det bli extra dammigt i stallet också. Det är samma sak som att soppa när hästarna står inne, då andas dom in extra mycket damm. Vilket är onödigt :)
Men iaf, Jag red ut idag. Han va tittig i början. Och på vissa platser. Red på den stora ängen idag, Oscar va pigg men inte stark eller allt för pigg. Lagom va han idag. Lyssnade jättebra!
Ville rusa iväg i början i galoppen men jag behövde bara lägga in några halvhalter så höll han sig i de tempot som jag bestämde! Jätteskönt att han lyssnade så pass bra. Imorgon ska mikkis hoppa honom, kommer säkert gå bra.
Kameran ska me då!



Puss och kram


Nyfärgat hår

Hej! Nu är det såhär att jag har en helt ny hårfärg! Den är inte blond, den är inte brun. Hahah, jag skulle inte säga orange heller men det blev ändå helt okej. Trodde att det skulle bli tokorange, men det blev som sagt helt okej. Behöver inte använda min bad hair day mössa iaf ;)
Det var bea som slingade mitt hår, fick slinga det 2 gånger igår. Tog hela 4 timmar.

Före:



Efter första omgången:


lite ojämt men bättre blev det.

Tillsist:


Som sagt, helt ok ;)

Sitter i solen med storebror och farfar nu. Ska vara ute i solen så mycket som möjligt så det bleks av solen.
Ska till Oscar snart också, har saknar honom.

Puss och kram

Löshoppning

Hej! Kom nyss hem från stallet. Storebror och en av hundarna följde med idag. Vi löshoppade Oscar, han tyckte att det var skitkul! Fick ett stort cp-ryck på slutet han bara sprang och sprang! Bushäst!
Storebror tog lite kort också, han fick ett par bra bilder. Jag tycker att Oscar hoppade med bra teknik idag. Såg riktigt bra ut! Får filma nästa gång!

Dagens bilder:






finaste!







Nu ska jag fixa middag, idag blir det grillat!

Puss och kram

Café 60

Tjenare! Sitter vid datorn som ni kanske märker. Har nyss laddat upp lite bilder från igår.
Jag och Bea åkte in till stan vid 8, vi tog med oss hundarna. Vi klev av vid Söder och gick till Café 60 som ligger på Sveavägen. Vi beställde Te, caffe oche en liten kladdkaka som vi delade på.
Satt och pratade om allt mellan himmel och jord.
Jättemysigt faktiskt.









Nää, nu ska jag ut på baksidan och sola lite, sen blir det stallet.

Puss och kram

Lördag!

Hej på er! Ligger i sängen ska faktiskt kolla en film. Sen måste jag duscha och fixa mig. Jag ska jobba idag. Börjar vid 15.00 på Grand hotel. Kommer nog bli roligt.
Ska försöka hinna med en powernap också. Ni får ha en fortsatt trevlig dag i vårsolen så hörs vi imorgon säker. Kommer troligtvis jobba till minst 11 så det blir sent idag.

Puss och kram

Vårsol

Idag träffade jag älskade bästis efter skolan.
Vi gick hem till mig tog en sväng i solen med hundarna, härligt! Sen satt vi och pratade i mitt kök en stund. Sen ringde robin. Han ville ses en stund. Så han kom och plockade uppo oss. Så åkte vi till stallet, bea ville träffa Oscar. Så hon fick klappa lite på honom. Robin vågade inte, men han tyckte att Oscar va jättefin. Vilket han faktiskt är! Min prins.
Efter ca en kvart i stallet åkte vi ut till Dalarö och satt och mös lite vid Dalarö kaj. Hur mysigt som helst att bara sitta och njuta i vårsolen!
Mysigt som fan. Robin tog lite kort på mig och bea. Dock så har bea bara sagt upp 2st. Och en av dom ser jag förjävlig ut på så det blir en bild.


Lilla jag :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med hundarna som äntligen är hemma, har saknat dom.

Puss och kram

Mamma ska flytta

Såg i tidningen att mamma ska flytta. Dom ska sälja huset.. Det känns så tråkigt att se huset i tidningen. Dom har inte sagt ett ord till mig om att dom ska flytta, sen ser man huset i tidnigen. Visst, jag har inte pratat med dom på månader.. Men ändå. Har pratat med syrran, som ska tydligen flytta till Kista.
Nu tänker jag gå rakt på sak:
Anlednigen till att jag inte bor/pratar med min mamma är för att hennes man slår henne. Och jag tål inte att se henne må dåligt och att hon inte är den som jag minns henne.. Jag tycker att det är fel att hon väljer att stanna hos honom. Och jag säger det för att jag tycker inte att jag ska hålla de inne. Varför ska jag göra de? Jag skäms inte? Det är inte jag som gör fel.

Här är bilderna på huset:


köket


matsal och vardagsrummet


badrum


Badrum


syrrans rum


Mammas och peters sovrum


"mitt" sovrum


Uteplatsen

Puss och kram

Godmorgon!

Hej och godmorgon! Håller på att fixa mig, måste bara tillägga att mina ögonbryn blev skitbra idag, hahah!
Ska platta håret och ta en liten macka sen ska jag gå till skolan.
Ska be pappa ta hem systemkameran idag så jag kan börja ta lite nya bilder (a)
Hinner inte skriva så mycket mer än så. Efter skolan ska jag till stallet. Om det inte börjar regna så ska jag nog rida ut.
Vi kanske hörs under skoldagen.



Puss och kram

Saknaden växer

Jag tänker inte på det så ofta men när jag väl gör de så förstår jag hur mycket jag saknar dig. Det har gått nio månader nu. Och självklart så växer den bara mer och mer. Fast jag inte visar det..



mamma ♥

Godmorgon!

Hej på er! Ställde klockan på tio i nio. Låg kvar i sängen en stund sen gick jag upp och klädde på mig.
Ska åka till stallet när som. Gårkvällen blev lyckad tillsist!
Hörs senare, ska även jobba idag :D



Puss och kram

Svar

Hahaha såg en ganska rolig kommentar som någon omogen jävel hade kommenterat.Tycker att det är så omoget att kommentera halvtaskiga saker och sen så vågar han/hon inte stå för det. hahaha så omoget!!

om Dagens ridpass:
sämst du är ! Ser ut som en liten sjuåring som ska rida markarbete för första gången. Vart är den raka ryggen? sitter och flaxar med händerna i varje travsteg och ingen balans för fem öre. Haha riktigt pinsamt..

Svar: Rak i ryggen, jadu.. Om man har en häst om är stark så faller man ofta framåt. Om du nu kan så mycket så borde du ju veta det. Eller hästarna på ridskolan kanske inte är så.. jag vet inte? Och flaxa tycker jag va lite att ta i. Jag vet att mina händer inte är helt stilla och jag står för de. Vilket du inte gör med tanken på att du är anonym. Hur moget är inte de? Dålig balans kan jag inte säga, och pinsamt tycker jag heller inte att det är.. Förstår inte hur du tänker lilla vän! Det handlar om att bjuda på sig själv!


Mot stallet

Tjenare! Har brådis ska damsuga, och byta om. Ska gå till bussen om en kvart.
Ebba ska me till stallet idag, hon har med sig kameran. Vi får se vad v hittar på md honom idag.
Sen blir det träning, sen! kommer jag hem och skriver.
Hörs då!



Puss och kram


Dagens ridpass

Dagens ridpass: Idag blev det litet kort pass, det blev markarbete. Han har inte hoppats sen jag hade honom sist vilket är 09. Och jag har inte hoppat sen i slutet av sommaren och jag red senast i julas.. Men jag tycker att det gick så bra ändå. De t är lite rostigt men det kommer!
Mikkis va med och filmade idag. Hon fick faktiskt en video när jag åkte av.
Övningen va lägg en bom innan hindret och en galoppbom efter. Hindret va ett litet kryss på ca 40cm.
Men det räcker för att vara i början av hans utbildning. Jag måste börja om med allt eftersom att han har tappat alla muskler under tiden han stod i Linköping.
Men förutom att jag åkte av idag så gick det bra faktiskt. Han gick i form i både skritt och trav.

Bilder! OBS! ser ur som fan men jag garvar lika mycket varje gång jag kollar!
se och njut!




Hahaha så jävla kul!!

Videon! OBS! som sagt så har han inte hoppats på 2 år och jag har ingen vidare hoppteknik för tillfället. Men vi ska börja träna hoppning oftare!





Nu sitter mikkis och jag å kollar på tv och garvar åt videon, vilket ni förstår!
Sen blir det laga käk och slagga.

Puss och kram

Mot stallet

Hej på er. Orkade inte blogga igår när jag kom hem.
Ska gå till bussen om en kvart. Klockan 4 idag kommer en tjej som ska provrida Oscar, som medryttare.
Och jag tänkte mocka innan så det är lika bra att jag tar bussen som går 15.25
Men nu ska jag ta något å äta sen blir det springa till bussen.
Bloggar mera sen och berättar hur det gick när jag red igår och hur det går idag.

Hörs sen!

Puss och kram

Stallet om 30..

Hej på er. Tänkte börja blogga som vanligt igen. Dock så kommer det bli lite annorlunda inlägg från och med nu.
Jag har ju fåt hem Oscar så eftersom att jag kommer vara  stallet varje dag så blir det som sagt lite annorlunda inlägg. Men jag kommer självklart blogga "som vanligt" också.
Pappa är hemma om ca 30 min då ska han köra mig till stallet. Idag ska jag rida ut tänkte jag.
Vi får se hur det går, det är ju helt nyss för honom. Kommer nog vara lite tittig men det ska nog gå bra ändå.
Nu ska jag pocka undan lite här så det ser bra ut när pappa kommer hem.


jag och tjockisen från i somras

Puss och kram

Den stora dagen!

Hej och godmorgon! Inte alla dagar man vaknar innan klockan som är ställd 07.55. Klarvaken dessutom!
Om 50 min sitter jag i bilden med pappa påväg till Linköping för att hämta min häst!
Har saknar honom så jävla mycket! ursäkta språket. Har inte sett honom sen i augusti förra året. Och idag får jag hem honom, till mig!
Nu blir det frukost, det blir mobilblogg senare under dagen.



Puss och kram

RSS 2.0