Detta, kallar jag sommar!


Vad fan hände igår?

Hahaha har haft en så jävla sjuk natt med Mikaela och Linnea. Drog till Mikaelas kusin på poolparty fyfan va kul vi hade. Badade och bastade, fuckade ur totalt. Vi gjorde så mycket kul inatt, både Mikaela jag och Linnea ramlade på vägen "hem" hahaha. Såg på hela bena. Liftade, blev bjudna på mat av nån gubbe. Drev sönder med polisen. Träffade två randoms i stan som vi skulle dela en taxi med men dom tvingade med oss till skärby. Dom gjorde typ inbrott i nån villa som vi sov i.
Gick och la oss vid typ 7 vaknade vid 10 tiden.
Hade ingen aning om vart vi va någonstans, som tur va så kom Lotta och hämtade oss. Hahah, bjuder på lite härliga bilder från natten!


Rosa!

Drog på Nighten den rosa outfiten igår, dock bara lindor i fram. Men fan va snyggt de va! Riktig böghäst hahah.
Red i slingan igår, ca 1 mil.
Fyfan va bra han gick igår, han va trög till en början men sen kom han igång efter ett varv. Sen låg han på riktigt bra, mycket backar i slingan så han fick gå ett riktigt ordentligt jobb.
Sitter på tåget mot jobbet, jobbar 9-18 idag sen ska jag ev ut och äta med min väl Claes. Imorgon ska jag ut och dricka vin med tjejerna. Sen har jag inte så mycket planer. Blir 19 barre på onsdag då ska jag ut och äta med mina närmsta. Ska bli riktigt nice! Vi hörs, puss


...


Löshoppning

Löshoppade killarna igår med en jättebra övning som ska stärka hästarnas självförtroende, funkade kanon! Sen avslutade vi med bara ett räcke som dom fick hoppa lite högre. Superfina båda två!


Mitt hjärta!


Midsommar bilder!


Midsommar fix!

Hej och hallå! Sitter på tåget hem från stallet nu. Ska hem och äta mysmiddag med pappa, syrran och hennes kille.
Idag har vi midsommar fixat nere i stallet, fotat en massa till Rockes Facebook sida. Vi har även midsommar handlat. Gått en promenad med hundarna så dom fick bada. Imorgon är det som sagt midsommar och jag ska fira den med mina fina stallkollegor. Vi ska till våran granngård som heter Bögs gård haha! Ska bli supermysigt.
Har inte så mycket mer å säga, tänkte bjuda lite på några få bilder vi tog idag! Finfina!!


'

Att se dig må såhär dåligt får mig att gå i tusen bitar. Hur ska det här lösa sig?


Rubrik

Hej på er! Ligger i sängen hemma hos Lotta, ska sova när som. Har jobbat idag.. Äntligen så är jag ledig en vecka framåt nu. Har jobbat 6 dagar i rad.. Blää är riktigt trött nu. Imorgon blir det som sagt stallet. En heldag, ska ta midsommar foton på rocke som vi ska lägga upp på hans Facebook sida (Majesty Of Rock)
Ska även ta klänningbilder på resten av killarna, vi ska också ev iväg till stuteriet en sväng sen kommer veterinären på eftermiddagen, får se hur de går.. Vi hörs, puss & kram


Veterinärbesök

Imorgon kommer Veterinären ut och tittar på Oscar, jag är rätt nervös. Känns lite som att det kommer gå åt helvete, han har så jävla ont just nu.. Riktigt jobbigt faktiskt. Och det är så förnedrande att så där och ta emot "skit" Men jag tror att jag samtidigt kommer bli lättat, för jag vill verklige veta om det finns något vi kan göra och vad isf eller om vi måste ta bort min prins.. Blää imorgon blir ingen rolig dag,

<3

Lotta Mossberg, vilken pärla!


Hej bloggen

Har faktiskt ingenting å göra just nu, sitter inne i en av mina klädgarderober och speglar mig haha! Har absolut ingenting för mig. Väntar på att pappa ska komma hem han är ute och springer, vi ska övningsköra lite sen ska jag skjutsa mig till jobbet. Jobbar 13.30-20 idag, känns okej faktiskt. Dock är jag väldigt partysugen idag.. :/ jag som ska jobba imorgon också + att jag måste ut till Oscar idag. Mina fina lilla ponny är sjuk :( och det är fruktansvärt frustrerande.. Men iaf, tänkte att jag skulle skriva här lite då jag inte har nå annat för mig. Hare bra, pusshej!



Lunch

Hallå alla kunder!! Står och väntar på tåget hemma i Tungelsta, ska äta lunch med Madde och Alex sen är det jobb som gäller, jobbar mellan 15-21 idag sen ska jag bara hem och ta det lugnt jobbar hela helgen också + måndag å tisdag! Sådesåå, puss på er!


Borta bra men hemma bäst!

Så skönt att få komma hem till mitt älskade hus, och rum framförallt! Har saknat de! Pappa hämtade mig från jobbet vid nio så åkte vi hem, har ätit jordgubbar och tittar på mina studentbilder, bilder från resor, julfiranden osv. Har haft en riktig pappa&alma kväll. Har saknat de!


Nytt från Kingsland

Köpte två nya kepsar på Börjes idag kostade 200:- och 150:- lätt värt de, älskar dom!


Pappa

Världens finaste människa!


@ work


Världens bästa studentpresent!!

Oscar är ju dålig och måste träffa en veterinär så fort som möjligt! Och jag har knappt pengar till de, så jävla fin present jag fick av min fina vän Claes!
De va lätt den finaste presenten jag fick igår. Känns väldigt lättande!


Fler studentbilder!


Fyfan va jag e bra!!


Nervös!

Herregud! Nu är det bara 4 timmar kvar tills att klockan ringer. Hur fan ska jag komma upp? Är så jävla nervös också, tar fucking studenten idag! IDAG!!
Lilla almiz liksom, kan ni förstå?
Dom som inte grattar idag kan ju dra åt helvete! ;) haha, har typ packat ihop allt. Ska som sagt upp 4 fixa mig, och göra frukost till mig och Mikaela! Studenten.. Nu kommer vi!!


Imorgon tar jag studenten!

Ojojoj!! Vart ska jag börja? Imorgon öppnar det sig en ny dörr. Ett nytt kapitel börjar, jag kliver ut i vuxenvärlden, känner mig redo men ändå inte. Känns så sjukt att säga att jag kommer sakna skolan.
Sitter just nu på mitt golv i sovrummet och filar naglarna samtidigt som jag skriver några rader till min kära dagbok, bloggen.
Klänningen hänger i min walk in closet, mössan hänger på sin krok, drickan står i kylen, nu vill jag ta studenten!


Hallå bloggen!

Hej på er!
Sitter på tåget på väg ut till stallet, ska ut och hämta lite grejer som jag behöver till studenten. En av mina studentmössor, min chokladfontän och mitt smink. Imorgon har jag hästvakt då jag måste handla med pappa och laga en massa mat.
Va precis hos syrran och färgade mitt hår, va även uppe hos farmor och åt pannkakor. Syrrans kille skjutsade mig till Handen där jag hoppade på tåget. Intressant? Njaa..


Chillar i solen!


Sola innan skolan!

Lotta ringde å väckte mig för typ 10 min sen. Hon ska boka in en veterinärtid åt Oscar. Han är rätt dålig och jag känner att jag vill veta om det är värt att behandla eller om vi ska ta bort honom. Så pass illa är det, mitt hjärta är sjukt..
Men iaf nu ska jag ut och sola lite innan skolan börjar klockan 1 idag sen vid 5-6 ska pappa och jag åka och handla till studenten!!! Sen vid 8-9 ska jag ut till stallet, måste hämta lite grejer.
Två dagar till studenten, helt sjukt! Nu ska jag ut och jobba på brännan, hörs sen, puss


Min hest


Kvällens bästa!


RSS 2.0