Oden med pojkvännen

sitter på Oden med pojkvännen, jag tog en pizza och älskling tog en kebab. Om en halvtimme börjar x-faktor. Hörs sen! Puss


Sitter i taxin

Är på väg hem, pojkvännen hämtade upp mig efter en eftekväll med Ellen! Nice nice!!


Smådricker

På grodan, kära praktiken!


Frulle


Härlig morgon!

Vaknade innan klockan?? Fast jag kom hem tre inatt. Haha aja!
Sov hemma inatt igen, riktigt skönt faktiskt. Tyckte pappa också, han har saknat sin lilla tjej. Praktik idag som sagt, Woho! Nja.. Utgång ikväll iaf, fucka ur!! Puss på er!


Fullis

Tja! Är på väg hem från praktiken, blev några glas efter. Jag Ellen, annesofie, Tessan och Roberto tog ett par glas efter på kära grodan! Riktigt trevligt gäng Asså! Imorgon jobbar jag på grodan mellan 10-23 nice! Sen är det utgång med Ellen!!


Fredag

Som sagt det är fredag, det regnar och det är praktikdags, Woho! Blää! Orkar verkligen Inte!! Men iaf, här har ni dagens me.


Hemåt!

Tjenare! På väg hem från praktiken, slutade för typ 20 min sen. Sitter på tåget från tc nu. Ska bli skönt att komma hem! Riktigt skönt! Ska hem till lilla pappa! Ska nog se ett avsnitt eller två på oth innan jag somnar. Riktigt nice! Sover utan pojkvännen inatt, blir tomt dock! Men i helgen flyttar vi!! Sen ska jag sova med honom varje natt framöver. Mys! Höra imorgon! Puss på er!


<3

Allt i livet är inte alltid lätt, men du får det att bli så mycket lättare!


Mot mamma

Tja! Ska hem till mamma nu, Sitter på tåget lyssnar på skrillex och kollat på lite hästprylar på nätet. Mycket som ska köpas. Snyggningen ska besiktas på fredagsmorgon, går han igenom så kommer han men till helgen troligtvis! Nervös som fan! Kan lika gärna få hem ett benrangel eller en trasighäst.. Menmen, jag är lite tuff nu! Kör ba kör!!


I lilla lägenheten

Hej på er! Har varit på Ikea med älskling och hans käre mor idag. Handlade en hel del idag, soffa, soffbord, säng, en hylla, tallrikar,tavla, madrass till sängen, lakan, lådor och massa annat. Riktigt roligt! Är just nu i lägenheten, älskling målar på sista väggen sen ska listerna upp och papperna ska skrivas på onsdag sen flyttar vi in! Ska bli så jävla roligt!! Puss så länge!


Trött kisse!


Hahah! Älskar svartsjuka människor!

Det är ju inte konstigt att han har vilat hela sommaren? En häst som precis är inriden SKA vila några månader. Nu vet jag inte vad det är för stam o.s.v. på den men 25000 är inte mycket och går dom med på delbetalning kan jag tycka att det är lite fräckt att pruta också...   
 
Svar till svartsjuk anonym!
Lilla du, att det är konstigt att han har vilat hela sommaren har jag inte sagt.
Han är en unghäst som är inriden, men fortsatte att växa och då måste man avbryta ridningen och låta hästen växa klart! Men är en häst inte i kondition brukar man kunna få ner dom i pris. Men du kanske inte visste det? Nu gör du! Du får tycka precis vad du vill! Men jobbar man som inhoppare och bara får några tusen i månaden, och ska samtidigt flytta hemifrån så är 25000 inget men får fram på 1 sekund. Men vet du vad jag tror, jag tror att du är svartsjuk. fine, mig kvittar det, för jag skiter i vad du tycker! Jag kommer troligtvis att köpa honom till ett kanonpris! Sen ska jag utbilda, träna och tävla så han kommer bli värd minst 60000! Och blir det inte honom så kommer jag fortsätta leta efter en unghäst som jag ska utbilda på egen hand. Jag har gjort det förut och kommer att göra det igen. Men åter det vi pratade om, jag tror bara att du är svartsjuk att jag troligtvis kommer att köpa en riktigt snygg unghäst för ett billigt pris! 
 
Fan vad irriterad jag blir på folk som inte har något liiiv!
Men lite roligt är det att folk är svartsjuka också!
 
 
Nu blir det en dusch, utgång ikväll!!
Puss och kram
 
 
 
 
     

Är han inte fin!

Lätt min drömhäst!
Kan bara tänka mig hur fin han kommer bli!!


Nu säger vi godnatt

Hoppas ni mår bra, själv har jag sprängande huvudvärk! Imorgon är det fredag, ska viiiila upp mig tänkte jag! Hörs då! Puss och kram


På väg hem!


Jag vill, jag vill, jag vill!!

Så sjukt jävla snygg, "bara" 25000:-
Har haft kontakt med ägarna, dom gå med på delbetalning men ska kolla om det går att pruta lite, hehe!
Men det tycker jag ändå, då inget ingår i priset, han är inriden men har vilat hela sommaren. Så 20000 tycker jag att dom kan gå mer på!
hahah man kan ju bara drömma!
 
Puss och kram
 

Nya skorna


Haninge centrum

Hello! Då var måndagen över, 4 dagar kvar på "jobbveckan" sen är det helg. Efter skolan knatade mikkis och jag upp till centrum tog en sallad på momo, en laget på espresso och så köpte jag nya skor. Kollade på nya gardiner också mb köpte inget. Måste prata med älsklingen! Ska hoppa av bussen nu! Hörs sen, puss


Låter riktigt roligt!

Får se vart det leder! Men vore jävligt roligt! Nu är det skola som gäller, puss på er!


Igår och idag

Hoppade lite lätt igår. Det gick rätt bra, han är ju så sjukt svår i början. Men han blev riktigt mjuk på slutet. Gud va fin han är för att vara travare. Han vägrade två gånger på sista hindret men jag åkte aldrig av! Fick trycka över honom på sista sen hade han inga problem att hoppa det efter. Tränaren sa att han kan ha vägrat pga att det var rätt mörkt ute. Han såg inte så bra. Men jag är rätt nöjd med alla 3 provridningarna, ska ev pröva en till häst näsa helg!
Åkte hem igår åt lite paj och kollade i Ikeakatarlogen med älskling sen kollade vi på film sen somnade vi. Idag gick vi upp vid halv 10 tog en dusch sen drog vi till Ikea. Handlade ca två kassar med smågrejer bland annat: tv-bönk, glas, vanliga, ölglas och vinglas, skärbräda, skålar, bestick, underlägg, duschdraperi, en lampa, sen minns jag inte mer just nu. Ska tillbaka dit i helgen då ska vi handla soffa, soffbord,sängkläder och lite annat. Ikväll ska vi äta gott och kolla på film, vi har hela 7 månader dag! Jag och mitt hjärta. Helt sjukt, för ca 1 och ett halvt år sen dreglade jag sönder efter min gos och idag sitter vi ihop! Underbart! Puss på er!


Såhär ser dagens hoppträning ut

Fick ett mms igår av Jenny som äger Danne på dagens träning. Hon har bokat upp en tränare åt oss idag som vi ska träna för. Och hon skickade ett mms på hur träningen kommer se ut! Kommer bli riktigt roligt!


Sitter i taxin

Tja! Praktiserade till 12 idag sen tog jag Ellen och Robban en afterwork på Stureplan. Satt å snackade lite skit. Sitter i taxin på väg hem nu, ska plocka upp pojkvännen hos en kompis sen är det raka vägen hem. Hoppträning imorgo klockan 7! Riktigt taggad! Hörs mer imorgon, puss!


Ut i regnet!

Dags för hundpromebad! Jippie!!


New bag

Ligger i sängen, kollar mamma Mia, vovven ligger bredvid! Mysigt! Är hemma hos lilla mamma, har ätit ute, kollat på tv och snackat! Iaf, köpte ny väska idag. Efter praktiken tog jag tuben till tc mötte upp mitt hjärta. Vi tog en caffe på bellmans och snackade lite skit. Mysigt! Sen gick vi och kollade lite i affärer, bag köpte ett par söta trosor på h&m. Sen gick vi till stors Åhléns, kollade på hunter stövlar men ska kolla vidare på de. Men jag köpte iaf världens snyggaste och enklaste väska. Impulsköp, love it! Kostade 1099:- men lätt värt! Visade mamma, hon skulle köpa en likadan fast en svart! Näe nu ska jag kolla vidare! Puss på er!


Mot praktiken

Tja! Sitter på bussen mot stationen där jag ska ta tåget 09 mot min kära praktikplats, jobba gratis hela veckan, love it! Ska hem och sova hos lilla mamma idag också, saknat henne! Nog om de, pallar inte blogga mer! Hörs kanske senare eller imorgon! Puss på er


Provridning nu 2 - Danne

Provred snyggningen idag red ut, med en tjej/tant från stallet. Hon hade också en sjuktfin häst import från Tyskland. 4,5år verkligen skitfin! Vi red på lite ängar och i skogen. Skrittade, och travade. Sen mötte vi en parkerad lastbil som vi försökte gå förbi men Danne ville inte så vi åkte ner i diket som va minst 4 meter långt. Panik jag fick! Men det fick bra med oss. Hoppade av honom och gick förbi lastbilen sen. Mötte även motorcyklar, han tittade inte ens på dom. Rikigt skönt!
 
nu ska jag fixa mig för att dra till praktiken!
 
Puss och kram
 
 

Mot stallet

Tja! Tidigt uppe idag! Sitter vid bussen, ska åka mot stallet, ska provrida Danne idag igen. Det blir uteritt , ska bli roligt! berättar mer sen! Puss


Provridning - Danne

Hahah, rätt roligt att han heter Danne som jag provred idag. Samma som pojkvännen!
Jäkligt svar häst asså! men hittade knapparna på slutet. Ska troligtvis rida honom på Onsdag också. På morgonen nån gång, ska rida ut honom då sen ska jag hoppa honom för tränare nån gång också.
Här har ni bild på honom och en på mig:
 
Älskar nya jackan! in love liksom!
 
Puss och kram
 

Dags för Provridning

Mot kalvsvik för att provrida en häst. Nya kingsland jackan är på! Köpte den idag, riktigt nice! Berättar sen! Puss


Nattklubb Amnesia

Var ute med brudarna i Fredags, jag Elin sofia och jempa dog och mötte Evelina och Samira på Klubben Amnesia. Sjukt jävla drag där. Hade faktiskt sjukt kul i Fredags.
 
från i fredags,
Puss och kram
 

Söndagsmys

Hello! Ligger i soffan med prinsen och kollar på Harper's Island, sjukt bra serie! Ni måste se! Dagen är rätt oklar än sålänge! Men det är skönt att bara ta det lugnt! Imorgon är det skola och Provridning, så jävla taggad! Hör sen, puss


På väg hem

Hem och sova! Love it!


Väntar på taxin

Sitter och fyllekäkar med älskling! Kebab, bästa! Haha. Imorgon ska jag rida med Maja! Hörs då! Puss


OM vi ägde dansgolvet

Ja jävlar! Ska jag börja med å säga! Har haft en sjukt rolig kväll! Drog till nån asnajs klubb i tc. Två dansgolv sjukt najs! Slutade med att jag och Jennifer började slåss på dansgolvet! Imorgo blir det ännu mer! Puss på er!


Tagga utgång!

Dags för utgång var ett tag sen, har ju jobbat tre helger i rad. Ska träffa lite folk inne i stan. Ska möta Evelina och Samira, Jennifer å co, sen ska jag träffa Elin på ett par öl också. Hoppas på en trevlig kväll! Hoppas även att ni får det kalas! Puss


Sep. 07, 2012

Varför jag inte ska ha kvar Albin: för ca två veckor sedan så skulle jag ha skrivit på kontrakt med ägaren men två dagar innan mötet får jag ett sms att dom vill ha kvar honom. Låta en nybörjare från skutan fisrida 2-3 dagar i veckan. + att han ska få stå i ponnybox. Fine, jag skiter it men tycker synd om hästen bara då han faktiskt hade en ljus framtid tillsammans med mig! Så nu blir det nystart för mig med ny häst så jag kan nå mina mål!


Mot praktiken

Fredag morgon! Då var det dags! Praktik, sista dagen. För denna vecka iaf. I helgen vet jag inte vad som händer. Det återstår att se. På måndag ska jag provrida en höst. Haha Danne heter han ;)
La upp en annons på fb igår sen fick jag ett samtal nån timme senare. Vi bokade som sagt Provridning på måndag, halv 7, tagga! Om nån vill följa med å fota är det bara att höra av er! Puss på er!


Tidsfördriv

Var är du född? Nacka bb
Hur gammal är du? 18år
Vem är du? Alma Ekström
Vad vill du bli när du blir stor? Polis ev egen företagare
Hur vill du bo när du blir stor? Stort
Hur ser din framtid ut? ljus
Hur gammal är du om 10 år? 28, nästan 30..
Vad gör du då? jobbar och lever livet
Vad tycker du om att gifta sig? varför inte liksom
Har du några piercingar eller har du haft? 2, tungan och industrial
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans
Har du sovit bredvd någon från motsatta könet? gör de varja natt
Din bästa egenskap? oj vet inte
Din sämsta egenskap? hmm, lite för ego ibland
Vad tycker du om med dig själv? fett skön brud
Är du dag eller nattmänniska? natt
 
Vad är den finaste färgen på ögonen? oj, bruna tror jag. beror på hårfärg osv
Är du i ett förhållande just nu? yes!
Är du oskuld? nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? absolut!
Vad för sorts killar faller du för? olika faktiskt
När hade du sex senast? i söndags tror jag
Har du kysst en kompis någon gång? ja de klart!
Har du gjort något med en kille som haft tjej?
Vem vet allt om dig? Daniel
Vem skulle du vilja träffa just nu? Storebror
Vem saknar du mest just nu? pappa
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? Cornelia, jälva skånebo!
Vem krama du senast? Älskling
Vem står dig närmast? Älskling, bea
Vem vill du träffa oftare? mina brudar
Vem ringer du när du är ledsen? olika
Vilka finns på "inkomna samtal"? älskling, bea, madde, mamma, mikkis osv..
Vilka namn finns i smsinkorgen? typ samma
Vem ringde du senast? praktiken
Vem smsar du oftast med? älsklingen
Vad stod det i senaste smset du skickade? hahah! till älskling: När hade vi sex senast? :)<33
Vad har du för bakgrundsbild? mig och pojkvännen
Vad står det på anteckningar? filmer, jobbtider osv
Vad har du för mobil? iphone 4s
Spelar du wordfeud? jaa!
Spelar du temple run? nope
Snusar du? nej
Har du snott något från en affär någon gång? aldrig
Brukar du röka? ja
Har du tagit droger? aldrig
Har du blivit jagad av polisen? inte jagad
Har du druckit så mycket att du spytt? ja
Dricker du alkohol varje helg? nej
Skulle du kunna testa droger? näe inte nu iaf
Har du varit i slagsmål någon gång? ja
Sover du med dörren öppen eller stängd? stängd
Tror du två ex kan vara vänner? utan tvekan
Skulle du vilja vara berömd? ja, men isf på mitt sätt
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? ja
Brukar du tänka innan du talar? inte alls
Känner du någon som är oskuld? ja
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? absolut
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? dom skulle väl bli glada att jag kom hem
Tror du andra tycker illa om dig? säkert
Kan någon ditt lösen till fb? nej
Vilken är din favvo serie? One tree hill
Vad händer i helgen?  jag är ledig så ska festa en dag iaf!
 

På senaste

har jag.. jobbat, börjat på min praktik som är på Grodan, lyxrewstaurang på Östermalm. Jag har även provridit en ny häst. Gjorde det i Söndags men fick reda på igår att en annan tjej ska köpa henne nu. Men det känns okej, ska nog inte ta första bästa häst ändå.
Sitter och kollar en del just nu, har hittat en, en problemhäst! haha! Får se hur det blir.
Hon är jättetrevlig men så fort man tar henne i munnen så reser hon sig. Men jag tror att hon kan vara ett roligt projekt! Nog om hästar!!!
Har inte gjort så mycket på senaste. Jobbade två dagar den här veckan.
Lön  nästa fredag, ska köpa ny vinterjacka då.
De e najs!
 
Orkar inte mer nu!!! Hejdå!
 
Puss och kram
 

RSS 2.0