sadel

slänger in ett hästinlägg mitt i allt. Kollade på lite hästsidor nyss så hittade jag en sadel som jag kankse ska få, som ägaren vill bli av med. Det är en mycketsnygg dressyrsadel i nyskick av märket Henri de Rivel modell 'Paris'. Sadeln är 17" med fit 4,5 som motsvarar ca 36 i bomvidd. Absolut nyskick p.g.a skadad häst. Stod de i annonsen. Den ger ägaren bort. Så om ingen annan redan har fått sen så ska jag ta den. Ska ha den i sommar då, eftersom att jag ska låna caracal eftersom veronica ska till Grekland den lyckosten!
Så jag fick lov av Veronica att passa honom i sommar, så ja ska ta hand om honom då. Längtar faktiskt. Och jag har också lovat att Cornelia ska lära sig rida. hahaha ska bli kul å se hur de kommer gå. Hoppas att ingen vill ha saden så jag får den :D
Nu ska jag sluta att 'hästblogga' för idag. Ska snart åka hem till tungelsta.
bilder på saden :
  

morgondagens planer:
1: stallet + rida
2 kanske bio med pappa
3 ta de lungt och kolla på tv/film om de inte blir någon bio.

så, nu ska syrran ha datan, vi hörs och syns!

ha en fortsatt trevlig fredagkväll /
alma


Fredag

Va ledig från skolan idag. Så jag var vart hemma hos bea och kollat på Mio min Mio och mulan sen bakade vi kladdkaka som blev helt okej. Sen satte vi oss vid beas data och kollade lite roliga bilder på kompisar osv. Sen kom pappa och hämtade mig vid bussen. Nu är jag på vallavägen hos min bror och hans kompis Matte som ska hyra ett rum här. Så vi ska typ äta här och prata osv. Btw fick nyss träffa min vovve som jag inte har sett på över en vecka.
har saknat min vovve.
Ska ta me honom hem sen. Imorgon ska jag bara ta de lungt. Kan inte åka någonstans eftersom min pappa tar tagit miyy busskort som var ett + kort. Så nu har jag ett som går ut klockan 7 + att de inte går på helgerna. Så grattis alma. Ha en trevlig helg.
Men jag har ju min mobil så då vet alla vad jag menar att denna mobilräkning blir höööd :D grattis pappa! usch vad ledsen jag blir några på msn har skrivit vad ja ska göra ikväll. Och ja svarar inget!!! fan va vill inte sitta hemma själv i helgen! dehär suger!
shit va trött jag är.Ska lägga mig på soffan och sova nu en stund. skriver nog innan jag åker hem igen. Juste som jag sa så har jag min mobil igen så nu kan man smsa så mycke man vill till mig. tänker inte ge ut nått nummer men för er som har de, ni får vara supersöta och smsa till mig ikväll men var snälla och inte fråga vad ja ska göra ikväll och i helgen.
hahaha skriver mer sen.


bild på mig från i juni , typ en ända bilden på mig som jag har fint hår på.

pussar  / alma


Ska äta lite nu

Har ont i magen nu. Och ni tjejer förstår nog varför. Det brukar hända en gång i månaden. Ska äta lite nu sen ska jag ta en ont i magen ska. Är skitbra!
nu är min mat klar ska äta den och sen springa tillbaka till skolan.
skriver nog ikväll om datan inte är ännu mera fuckad.
men vi  hörs<3

Tisdag och onsdag

Igår Tisdag: Gick i skolan var en helt okej dag. Efter skolan var jag med bea och corre vi åkte till handen och vi gick till ungdomsmottagnigen med en annonys kompis som skulle kolla upp en sak. De gick bra . Sen åkte hon hem och jag bea och corre gick upp mot handen.Käkade en hamburgare sen tog vi en fika. pratade lite om hår och löshår. Jag funderar på om jag ska färga håret brunt och sen limma fast mitt löshår. Skulle jag passa i de? Sen har jag funderat på om jag ska klippa lugg igen eller om ja ska låte en växa ut och bli lång igen. Nu får ni hjälpa mig. aja, efter vi hade fikat kollade bea skor och vi kollade lite kläder. Efter de gick gi igenom donken och bea såg helgens ragg och såklart så kunde hon inte få bort ögonen ifårn honom så, dum som bea är så går hon rakt in i en glasdörr! bra jobbat gumman. men de är okej, vi gillar dig ändå.

idag Onsdag: Jobbade hemma på So:n eller ja jobbar med den nu. En sak som skulle vara klar för 5 dagar sen som jag är klar med nu. Så jag fixade klart den. Idag ska vi till stallet bea och ja. Men först ska bea fixa en sak med sin mor i handen.
bild på corre från idag

Nu ska jag snart tillbaka till skolan tror ja. Så vi  hörs senare . <33


plugg + basket

Har nyss tagit ett snabbbad (a) Ska snart ta något att käka sen är det dags att plugga. Har hemkunskapsprov imorgon. Så ja ska läsa 2 sidor. Men de går nog fort. Sen ska jag byta om och åka och träna. Är inte så taggad just nu . Men de ska bli skönt att åka iväg en stund och träna. Juste vi hade match igår mot tenstas skollag eller va de nu var. Först så gick de inte så bra för laget. Och sen i 3dje Så började vi tagga till. Alla gick starkt mot korgen och folk slog som f*n så då fick vi sftaffkast och vi satte alla som tror ja. Jag satte mina 2. Och lollo satte ganska många. Sen gjorde corre några poäng peppe sköt någon 3a som satt. de gjorde ja me. Och tack vare de så vann vi matchen. Vi spelade jättebra i andra halvlek. Så det blev en rolig match tillslut.
Juste jag gav en tjej en blåtira också. hahahah, men hur skulle jag veta att hennes huvud var där jag slängde ut med min armbåge . inte med flit. (host) hahaha jo men de var inte med mening. eller jo okej de var båda :). men jag fick inget för de. efter matchen åkte jag hem , dushade och sen sov.
nu måste jag plugga. Skriver nog inge mer ikväll. Men vi hörs nog imorgon ska träffa corre då också.


bild på mig och bea som jag tycker om.

Pussen


lista

Och en lista, för jag har tråkigt..

1. Är du singel nu? jaa
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? vet inte, kanske
4. När hade du sex senast? ett tag sen
5. Har du kört oskyddat nån gång? privat
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? vet inte, lite..
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? jaa
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? haha a
10. Haft sex på fyllan? nja
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ja
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja klart
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? nej
14. Somnat gråtande pga kärleken? tror de
15. Varit otrogen? nej
16. Ångrade du dig? -
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? privat
18. Har du någonsin varit kär? ja
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? vet inte

KOMPISAR
21. Har du nån bästa vän? jaaa
22. Är du ofta med dina vänner? alltid
23. Vad brukar ni hitta på? allt som går att göra (nästan)
24. Bästa minnet med nån vän? finns otroligt många :)
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? alla mina babes
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? japp
27. Har du hatat din bästa vän? hah a
28. Litar du på din bästa vän? klart!
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? aa
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
31. Vart bor din bästa vän? ödeby, annars hos mig eller jordbro!
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? ibland så, det är kul ju
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? ja
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? ja
35. Ljuger du för dina vänner ofta? nej..
36. Vilken kompis var du senast med? linnea
37. Har du många kompisar i din klass? jaa
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? brudarna
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Bea och tjejerna i laget

SISTA SOM
40. Du fick en puss av? T
41. Sov med dig i samma säng? K
42. Du delade ett riktigt skratt med? jag skrattar mycke när jag är själv (a)
43. Du gick på bio med? Linda
44. Du höll i handen? melina
45. Du gick på stan med? linda
46. Delade en pizza med dig? madde
47. Du ringde? bea tror ja
48. Skickade ett sms till dig? T
49. Du kramade? melina
50. Gjorde dig lite besviken? mig
51. Gjorde dig mycket besviken? familjen
52. Du skrev med på msn? oscar
53. Du snackade skit om? vet inte
54. Du åkte bil med? pappa
55. Gav dig en komplimang? doktorn och pappa
56. Du kollade på film med? vet inte
57. Du åt med på resturang? pappa
58. Betalade något åt dig? pappa
59. Grät inför dig? vet inte , svårt..

Drogtest my ass, hahaha!

pappa tror att jag har knarkat, hur fan kan harn tro de? okej han kanske tror de och jag förstår han. Men jag har inte gjort de. Och jag skulle aldrig göra de .. Finns ingen mening med de..
Men som sagt jag förstår pappa. haha, hade en roligt helg iaf. Var i jordbro med bea och madde och rt. Hade roligt :) visst?
kom hem vid 11 då hämtade mamma mig hos bea så jag blev påkommen (A) fast dom visste redan.,asså att jag var i jordbro. fast dom tyckte ju såklart inte att de var okej! och de förstår jag också. Men jag tyckte att jag ville ge igen! För de vi har bråkar om osv. tänker inte gå in på långt på de. Men ja gör en lång historia kort. I torsdags bråkade ja me pappa. ja ville sova hos bea så han lackade. Han skulle hämta mig hos bea så vi gick ut i skogen i 2 timmar och gömde oss :D
Efter ett tag ringde vi polisen för vi vågade inte gå någonstans så dom körde hem oss till mig. Vi sov där sen på fredan drog vi till skolan. Jag fick prata med skolsyster om de så hon var tvungen att ringa sos för de som har hänt så ja ska på sos möte på måndag (a)
igår när mamma hämtade mig tog hon och pappa min mobil och mitt busskort. jävla cp:n ;)
Sen åkte jag till maria ungdom i stan och tog ett drogfest. Och kollade blodtrycket. Men blodtrycket såg bra ut. Men jag får svaren om någon vecka om drogsaken. Som inte är någon drogsak. Har inte tagit någon drog. Ska bli kul att få se mamma och pappas miner när dom ser de :D Nu ska jag plugga och kolla pea.
Skriver nog efter träningen om inte innan.
<33


åhh ja vill åka till thailand

gud vilken lust jag fick nyss att åka till thailand. var där för nästan 8-9 månader sen. Mamma och peter åker om typ 2 månader och då ja vi stanna hemma. i sommar kankse jag ska åka till mormor i frankrike om jag vill men annars så bild de inget. Så jag ska ta chansen att åka iväg en vecka eller nått. Men hoppas bara att de är sol där nere då. så man blir lite brun iallafall. Jag brukar alltid bli neger på sommaren om jag inte blir de i sommar kommer jag att dödas mig själv.
kollade nyss bilder ifårn thailand och spaninen 08. Fan vilka minnen från spaninen , visst?
kan lägga ut någon bild , någon bra bild . om jag hittar någon.
ska välja någon bidl nu,
 
jag i spanien

vårat område


jag och anna , nattbad


kraba (thailand)


också krabi



koh lanta (thailand)

läntar tillbaka redan, nästa år åker vi till thaland igen.

/ alma

förlåt, förlåt, förlåt

förlåt att jag inte har lagt ut några nys inlägg men jag har ganska mycke att göra nu. idag har jag match sen ska jag vara med bea och några andra kompisar tror ja :)
usch.. har ingen lust alls att blogga just nu. ska käka och sen bada. kanske skriver senare när de finns nått att skriva om .
kram på er

lägger ut en bild på mig och bea<3

en massa plugg!

Hinner inte skirva mer , ska plugga so. Har en uppsats som ska vara klar till på fredag och jag har jättemycke kvar. Men jag skriver om dagen innan jag gå och lägger mej. Ska skriva lite till sen bada sen skriver jag nog lite till, bloggar sen ska jag sova.
så nu måste jag fortsätta.
här är en bild från idag iaf.

från vänster , bella ,sophia, jennifer, swan och jag
sen var det lisa som tog bilden
puss och kram / Alma


ska snart till skolan

godmorgon! ska snart gå till skolan ska bara fixa håret och ta lite puder. Efter skolan åker jag till stallet och tar ut cara på en liten sväng. Jag hinner inte skriva så mycke mer nu. Skriver när jag kommer hem. vet inte när de blir med nån gång ikväll.
puss och kram / alma

sista inlägget för idag.

Nu räcker de med bloggningen för idag. Det har inte hänt så mycke men de ´har vart ganska kul att blogga när man får fler och fler läsare. btw, kollade nyss in ebbas blogg och hon hade kollat några tatoos på nätet och hon hade hittan en cool och en helt sjuk! kan lägga ut bild på dom. jag tror att ni kommer förstå vilken jag merar som är vilken. annars är de bara att fråga dom en kommentar. Nu ska jag tvätta håret och sen sova, är jättetrött.




kram / alma

är hos mamma nu

Kom till mamma för ca 50 min sen. har nyss målat naglarna. Blev inte så bra, med de får sitta kvat ett tag till eftersom jag har ingen medel hemma så man kan ta bort skiten. Anna och emmy gick nyss ner för att möta en kompis, peter kollar på tv och här sitter jag. Har inte så mycke att skriva om just nu . Men jag skriver igen det finns något roligt att skirva om.



kram


ångest

asså åhh! jag vet inte vad ja ska göra! jag vill gå ner och bada men jag vill inte bli blöt. hahah. juste nyss så satt jonas i mitt knä (johan är en kisse) och så kollade han ut genom fönstret och det ät ett träd lite utanför som de satt några fåglar i. Som var mycket roliga å kolla på. haha sen skulle en fågel flyga iväg och den flög mot mitt hus. Mot mitt fönster så trodde johas att den var i datarummet så han hoppade efter fågel men flög in i fönstret :D hahaha fan va jag skrattade, synd att jag inte fick de på video. NEJ NU SKA JAG NER OCH BADA. skirver sen.!

har nyss ritat lite.

Nu har jag ritar lite. och jag ritade en tjej med en kort kläning och långt lockigt hår. bilder blev bra och jag blev nöjd. ää, nu ska jag bada pallar inte med något mer med datan just nu.
men som sagt så skriver jag mer senare.
kram

hittar ingen rukrik som passar

nu var de svårt med rubrik. jag brukar inte ha svårt me de , men idag så fick jag nog lite svårt för de. aja de jag tänkte säga va att jag åt nyss och kollade lite på harry potter, hahah. mår lite illa nu men annars är de ingen fara. det är säker bara för att jag åt mycket på en gång. tänker ta ett bad snart, de var ett tag sen jag badade så jag ska passa på och göra de nu :) Fast jag känner inte för att bli blöt. Eh, men ändå fett skönt att ligga i badet och mysa.
sen är de så att jag måste ändå duscha eller bada idag. Så då kan ja göra de nu.
skirver nog lite innan jag åker till mamma, om ja åker till henne.



/ alma

godmorgon bloggen

Godmorgon. sov jättebra inatt, drömmde att klassen var på hovet och skulle tokio hotel live. sen skulle jag fråga bea om hon ville gå längst fram med mej. Så sa jag de på riktigt och då såklart vaknade ja :( åhh de blir alltid så. så fort något roligt i en drömm ska hända så vaknar man!. de får jag nog leva me. Ska snart gå ner till vaskos och beställa pizza! Jag vet att jag inte ska käka de. Men jag har inte käkat de på ca 2 månader så jag är värd en pizza. sen ska jag bara käka sallad framöver. de låvar jag.
kollade nyss ut igenom fönstret och då såg jag simbas grav. vi har begravt våran vovve där. för ca 1 och ett halvt år sen. det var en gul labbe. han blev 12 , han var bara ett åt yngre än mej. han var världens snällaste hund. Alla som träffade han kan säga de och veta att de är sant. ja saknar han hela tiden..
men han var en bra hund så när jag tänker på honom så blir jag glad :)
Men ledsen också.. men mest glad. om ni förstår vad jag menar. kan lägga ut några bilder på sötnosen.
nu ska jag snart gå ner till vaskos. ska bli jättegott. :D ska börja klä på mej. Men jag skriver nog när jag har ätit och kollat på någon film.
 

   
kramis

ska snart sova

juste när pappa kom upp med min mobil så kom han med min tokio hotel skiva också :) blev jätteglad ska snart in på rummet och lyssna på den, men tyst. alla ska till dagis, skola och jobb i morgon . Men sen imorgon när jag vaknar kan jag rocka hur mycke ja vill :D
haha, imorgon ska ja till mamma tror ja. om hon vill ha hem mej eftersom att jag har spytt å skit..aja vi får se. nu ska jag leta fram någon bra film ja kan somna till.
ses och hörs, godnatt <3

ny mobil

äntligen har jag en telefon! Den är inte en av dom nysaste men.. jag ska ändå bara ha den tills i sommar. För du ska jag få en sprillans ny. Men jag tycker om den. De finns kamera och man kan lyssna på musik i den. Sen kan man såklart ringa och smsa. och de är de jag behöver. men jag kan inte ringa eller smsa än. För mitt kort ska enligt pappa börja funka imorgon.
hoppas att han har rätt.
Åt nyss middag och jag åt lite. men jag fick behålla de iaf. de jag menar med att behålla är att jag inte spydde upp de.
vilket är bra!
Ska snart lägga mej i min säng igen och kolla klart på one tree hill. har bara 3 avsnitt kvar. blir lika ledsen varje gång de är slut.
aja ska fixa te nu. skriver nog ett inlägg till innan jag går och lägger mej.



pussen

trött..

Har legat och kollat på one tree hill hela dagen. sen har jag vart ute med morgan till konsum fram och tillbaka. ska snart gå ut med honom igen. nu ligger han i mitt knä och myser. Och jag lyssnar på why don't you play louder ;)
en skitbra låt. fråga anna och emmy ;)
nu börjar jag bli hungrig. de ändå jag har käkat idag är 2 pannglassar och en liten macka. Nu känner jag att jag inte mår bra. börjar få ont i kroppen. aja ska inte klaga. ska ut me mogge nu. skriver nog ikväll.

puss och kram


kom nyss in

är inne nu. fan va kallt de var ute. haha, ja spydde inte iaf. Gick till konsum och köpte 2 små glassar. nu ska ja kolla på film i mitt rum.
skriver mer sen. orkar inte mera nu.
kram

ska ut me morgan nu

nu ska jag gå ut med morgan en lite sväg, ska bara klä på mej. hoppas att jag inte spyr när jag går ut med honom. fan va pinsamt isåfall. hhahahaha, men de skulle vara roligt. Ska ner och dricka lite mer vatten nu sen klär ja på mej. skriver nog ingen när jag kommer in me vovven.



kram

sjuk igen

pff, känns som att jag var sjuk för bara 2 månader sen. och nu är jag sjuk ingen. vaknade lite till och från inatt. Men vid 03.53 var jag tvungen att gå upp. kännde en konstig smak i munnen.så jag gick in badrummet satte mej vid toan och kräkes ett antal gånger. så jävla vidrigt. jag har inte spytt på typ 5 år. och såklart ska jag bli magsjuk när hela famlijen har spytt hela veckan. Först gustav blev smittad av någon på dagis, men monica , sen pappa och nu var de min tur. men jag är glad over att jag spydde inatt och inte natten till igår. För då hade jag missat träningen, så tur i oturen kan man säga. Nu ska jag gå ner och dricka litelite vatten har kräksmak i munnen , känns inte så mysigt. Sen ska jag ta ut lilla morgan på en sväng.

 
morgan har sitt huvud i ett glas
kram<3


20.00

kollade nyss på top model 11. var ganska roligt att kolla på. dom tog bikinibilder och de såg bra ut. Drack varm cholkad till. Ska kolla på one tree hill snart, ska bara koppla in min dvd och fixa lite andra saker. åh, idag ska jag somna till tv:n , fan va skönt.
Ärligt talat de bästa som finns är att sova och att väkna upp och den första tanken är : åh va skönt, ingen skola!  Det har faktiskt hänt att jag har drömt de, och de värsta är att drömmen känns påriktigt. Sen när man vaknar så är de måndag. Fan vad jag hatar de!
Så jag ska lägga mej i tid idag. skriver nog imorgon efter skolan.
säger godnatt sålänge
<3

hemma nu

äntligen hemma som man brukar säga. Just nu är jag trött men ändå glad. är nöjd med mej själv. har tränat 5 gånger denhär veckan.
idag på stadslagsträräningen gick de jättebra när vi gjode övningar tillsammans sen när vi skulle spela på slutet gick de mindre bra. men jag är ändå sjukt nöjd.
imorgon är de skola, inte kul.
sen efter de har jag träning, ska bli kul. sen ska ja hem å sovaa, fan va skönt!!! ska lägga mej i tid idag. som 12 och en halv timme i natt. men de var tydligen för lite.
Juste efter träningen när vi åkte körbi evertsbergsvägen såg jag corre och madde! dom hade nog vart hos madde och nu skulle nog corre hem och plugga, antar jag. haha. Nu ska jag kolla sl. sen ska jag in på mitt rum ,läsa lite och sen kolla one tree hill med lite varm choklad. ska bli mysigt.
ha en fortsatt trevlig söndagkväll som dom alltid säger på vädret!

puss och kram / alma

@ linda

Är hos linda nu, kollar på mamma mia, igår var vi på bio. sen åkte vi hem till linda och kollade på one tree hill. sen gick jag å la mej. linda kollade på tv. idag ska ja på träning igen. så jag skriver efter de.
kram

vännar på att linda ska svara ;)

Är nu klar etfer någon timme eller så.Nu har jag duschat, plattathåret, sminkat mej och satt upplöshåret. Nu vänatar jag bara på att lida ska höra av sig, ringde henne nyss men hon svarade inte. hoppas hon ringer snart. kollade nyss in corres blogg. tycker att den är roligt att läsa. haha hon hade lagt ut en bild på oss när vi badar i hennes pool. ser inte så bra ut på denna bild hahaha. ser ut som jag har något vitt i fejjan typ idomin eller nått. men ja lägger ut sen sen. just nu sitter jag och lyssnar på tokio hotel - Love is dead, den är sjuktbra. älskar den låten. finns en andra massa låtar jag tycker om som dom har gjort också. kan göra en liten lista .
ej i ordning
1 break away
2 instant karma
3 love is dead
4 final day
4 On The Edge
5 Sacred
6 Scream

sen finns den en massa andra låtar som är jättebra.
nu lägger jag ut bilden på mej och corre. sen ska jag logga ut och ta något att käka.

kram på er

lördaag

vaknade vid 8 skulle på basket på uttagning jag och pappa kom dit i tid. Men ganska tidigt. så vi gick till en bensinmack och köpte katte och mark cholkad. så gick vi tillbaka i den varma vårsolen ;) inte för att de är vår, men man skulle kunna tro de. när vi kom tillbaka till hallen var de dags att visa vad jag går för. Och idag gick de jättebra tycker ja. missade en del men jag är jättenöjd!
pappa pratade med en av tränarna och de var tenstas tränare och han sa till pappa att jag var mycke duktig och att de var synd att jag bor så långt bort från tensta för annars hade han frågat om jag ville spela i hans lag.
och de är ju roligt att folk vill ha mej i sitt lag. Så jag hoppas att jag får komma vidare en gång till (minst) har en till träning imorgon. så de ska bli kul. hoppas att de går jättebra.
är ganska trött nu. och jag tror att jag vet varför. den här veckan har jag gått och lagt mej sent gått upp tidigt. tränat 4 gånger ridigt och pluggat en del. Men de känns bra ändå.
känns att jag börjar bli riktigt duktig igen och de är jättekul. Nu är jag hemma hos pappa i tungelsta väntar på att mitt hår ska torka sen ska ja platta och sen sätta upp löshåret osv, idag ska jag sova hos lida (faster) vi ska gå på bio och mysa lite. blir nog bra.
juste käkade donken idag första gången sen typ 3 dagar innan jul så jag är stolt över de. sen har jag inte ätigt pizza heller, sen har ja vart på alla träningar så mina nyårslöften går jättebra!
nu ska jag ner och äta lite frukt.
skriver kankse senare om jag hinner. 


 
denna bild tog ja sist ja sov hos linda.
pussen<3

vem är din favvo?

kollade en massa bilder på google hittade en massa bilder på snygga boys
vad tycker du om domhär?

      
själv så vet jag inte vem jag tycker ser bäst ut.
men vad tycker du?

så skönt med helg.

idag var det lungt i skolan. Jag var med jennifer sandberg och sophia rusth idag. hade engelska tills idag och jag hade pluggat igår innan träningen. så det gick jättebra på ¨provet¨ eller vad man ska säga. fick beröm av pålsson. idag gick jag hem efter skolan med bella och jennifer en bit. sen gick bella och jennifer mot bussen och jag gick hem till mamma och peter. När jag kom hem fixade jag lite mellis fil och flingor , ett glas mjölk och 3 pepparkakor (a) som inte va slut. men jag lämnade 4 kvar eller nått. sen slängde jag mig på soffan och kollade på one tree hill. älskar den serien.
imorgon är det dags för stadslagsuttagning igen ska bli roligt har en träning imorgon och en på söndag. så de blir najs.
känner mej redo för de. Är mer tränad nu än vad jag var förra gången och då gick jag vidare. så ja tycker att jag ska göra de nu också. tjejerna i laget tycker att jag har en plats i stadslaget. skulle vara roligt om man kom me där. Får bara hoppas att tränarna också tycker som tjejerna. Nu ska jag kolla vidare på one tree hill. skriver nog ikväll eller imorgon.



puss på er<3


onsdag

gick halva dan i skolan sen kom brosan och hämtade mej vi drog till handen käkade subway .sen körde brosan mej till stallet. red när de var ljust idag. känndes skönt. red cara först sen tog jag ut sickan på en liten sväng också. han är spuer duktig han har börjat lära dig galopp själv. förut kunde man inte galoppera på honom om inte någon annan galopperade framför honom . men nu kan han de själv. nog talat om de. mår inte så jättebra. just nu går jag runt på tom mage. så ja ska nog ta något att käka. ses sen <3



juste..

får ny mobil imorgon. pappa ska åka och köpa den till mej. den är inte snygg men den ska ja ha så att jag har någon mobil, den var billig också . men jag ska bara ha den till juli eller om de var juni. för sen ska få en annan mobil, den ja vill ha. så ja ska tå någon ny då. de hinner ju komma några , hoppas någon är okej ;)

mår inte bra..

jag mår inte så bra just nu. de är lite jobbiga tider. med skolan å så. eller de är inte skolan. men de har hänt en sak som skolan ska reda ut. men de tänker jag inte skriva här. visst vi är inte kompisar längre tjejer, men vi var som bästisar så ja vill inte göra så mot er. tänker inte skriva om de i bloggen eftersom ni inte har gjort de. så de låter jag vara. men om någon vill veta så får ni fråga på pea eller nått. inte på bloggen. ja heter AL-MA @ . så där får ni fråga hur mycke ni vill. men jag kanske inte kommer kunna svara på allt.
jag kommer inte att skriva så mycke nu. eftersom jag inte mår bra.. är nu palar jag inge mer. skriver någon annan dag...
 lägger ut en bild nu som jag tycker är ball inte för att jag tänker hoppa..


helt slut

vi vann matchen ganska lätt. jag fick spela hela så ja var rätt trött efter :P
haha. efter matchen åkte jag med corre hem. eller viola körde hem mej , tackar. imorgon ska jag vara med corre  vi åka och träna, med laget. nu ska jag gå ut för anders ska hämta upp mej hos mamma, han sak köra mej till pappa!
skriver nog imorgon.  P.s lollo fyller 16 idag, grattis gumman<3
godnatt och hejdå
<3

helg.

i helgen har jag vart med bea, vi har vart med max bea har tagit hål i naveln blev superfint :D sen har vi bara kollat på film (sagan om ringen vi kollade på dom 2 första) sen har vi bara tagit de lungt. igår vaknade vid vid 11 jag åkte och red som kom jag tillbaka till bea. det gick om jag ska vara ärlig skitbra igår! han var lungt och fin och jättemjuk så det var roligt att rida igår :)
när jag och till bea skulle vi käka tacos , mums, de var supergott. sen slängde vi oss på soddan och kollade på filmerna. men en glass i handen benn & jerrys jag tog phish food och bea raspberry :) super gött .
haha .
nu ska jag åka på basketmatch ska möta norrtälje. kommer att gå jättebra! skriver nog senare ikväll .




puss<3

godnatt och sov gott

nu ska jag ta mej ett bad och sen ska jag hoppa i säng. skriver nog imorgon. så puss och godnatt <3

en sjuk skoldag

började dagen helt okej, såg att jag låg bra till i idrotten :D
sen hade vi so och den var inte så roligt som den brukar vara :/ sen hade vi en lååång lunch och där hände de mycke. på lovet hände det en sam mellan 2 flickor i våran skola mer säger ja inte. Och vi försvarade en av dom (sen snälla) hahah. vi skulle snakca med den andra tjejen så skulle iza putte mej så halkade hon HAHAHAHA. Sen skulle jag putta henne så kom hon på deen dumme bruden som sen började putta iza så det vart slagsmål men jag försökte stoppa de. men de gick inte så bra. men iza vann så sen gick vi där ifårn . så nu kommer att polisen ta tag i de. suck. orkar inte tänka på att bli polisanmäld en gång till för misshandel. de är fan sjukt. aja nu ska jag åka och träna. pusspuss

var ett tag sen.

har inte fast tid nu på senaste. har saknat att skriva så de e skönt att vara tillbaka. lite kort om de tidigare dagarna. sov hos bea till igår vi har haft de mysigt kollas sagan om ringen gjort egen middag som var kött och potatis som ja gjorde bea gjorde en super god sallad som vad melon fetaostsallad ;) super gött ;)  sen igår sov vi hos mej i tungelsta vi tog en samma bilder och sen kollade vi på titanic och ja kom på att den är över 3 timmar lång. coolt ;)
idag gick vi upp klockan halv 1 käkade kött  och beasås och en macka, bea tog fil. sen satte vi oss vid datan lite och fixade bilderna vi hade tagit . sen gick vi till bussen skulle rida idag. men vi stannade i handen ett tag bea skulle byta en bh. en vit till en svart. sen torg vi vidare till stallet. båda red barbacka och båda låg på marken efter ca en halvtimme. men vi kom upp igen, efter några om och men. hahaha men vi kom upp igen. Det blev ett lungt pass idag de behövde dom :)
Nu är jag hemma hos mamma ska snart bada sen mysa framför tv:n .
kan lägga ut några bilder på mej och bea som vi tog igår. juste imorgon är de skola.. och de suger, men de är bara trvå dagar så de går fort :D  sen är det helg igen.

nu ska jag göra annat.

   
  
pusspuss


cup osv.

igår kunde jag inte skriva pga att jag har vart på cup som vi spelade förra året som heter täbycupen . och förra året kom vi 2a i A slutspel. i år tror ja inte att vi kommer så långt.. men jag hoppas de :) idag var de matchledigt. Så jag passade på att sova en stund till kvart över 10. tog de lungt spelade tvspel med gurra . sen käkade jag/vi frulle. sen började jag fixa mej och ta de lungt.
vid 1 tiden tog jag bussen mot handen och på bussen träffade jag frida <3 hon skulle till stan och fika med några polare fårn hennes förra skola inne i stan. låter mysigt. själv skulle ja till stallet så jag hoppade av tåget i handen som vi bytte til i handen. I handen tog jag bussen mot dalarö där stallet är.
red barbacka idag igen. de är så mysigt.
efter stallet åkte jag till handen med syrran vi köpte lite kläder. jag köpte en tunika och en par strumpbyxor. anna köpte någon tröja. sen träffade vi ellinore och cattis. käkade lite på donken och när jag hade ätit upp kom ja på att de var mitt nyårslofte. inge bra. så nu har jag bestämmt mej att inte äta de på ett bra tag.
imorgon ska jag upp typ kvart i 6. ska bli hämtar halv 7 av min tränare. vi ska åka till täby och spela cup. vi har samling kvart över 7 matchen börjar 8 på morgonen, fatta va trött jag kommer vara imorgon. så ja ska lägga mej i tid idag. ska blogga klart nu sen ska ja lägga mej på soffan och kolla på narnia :D ahahaha älskar denna film.
väntar på lollo nu som håller på att ladda in bilder som jag har tagit idag, kan inte ladda in dom själv eftersom min data e cp. så lollo gör de åt mej nu skriver hon att hon ska logga in på en annan data för att de ska funka så jag får vänta lite. men de gör inget. :)

så lite bilder fårn idag då


2    3 

bild 1: mina kläder ja har köpt
bild 2: caracal
<3
bild 3: mina naglar jag gjorde idag (hemma)
 nu ska ja kolla på film, puss puss <3

vill ha maat (a)

är super hungrig nu. har inte käkat sen förra året . hahah de e lite sjukt. ska beställa pasta från pizzerian.
idag eller just nu ska jag berätta om mina nyårslöften som iår är
1 undvika donken och pizza! 
2 jag får endast hoppa över träningar om jag måste plugga eller om jag är sjuk/skadad!

och dom ska jag försöka hålla så länge som de går. ska komma i så bra form som möjligt till sommaren. man vill ju inte rulla fram. eller?
nu så håller jag på att snacka med lite kompisar på msn. ska fortsätta med de. men ni får ha de så bra, så hörs vi, pusss<33


gott nytt år*

igår blev det en myskväll med mamma och peter som förlovade sig, grattis.
vi myste åt god mat och bara tog de lungt. vid 12 gick vi till gropen i v-malm och kollade på smällare. tog med mej vovven, som var jättefutt och skällde på smällarna ;) skitsöt,
orkar inte blogga mera nu. ska ta något att äta och förtsätta mitt och beas samtal som har vart i ca 2 timmar nu. inatt sover jag hos peppe i skogås. vi ska på cup imorgon. så jag kommer nog inte skirva på ett tag. men vi hörs.

puss

gott nytt år och godnatt

orkar inte blogg nu. ska lägga mej och sova. godnatt och gott nytt år<3


RSS 2.0