Bor man på landet så gör man!

Hahah åker nån liten cpbuss då dom andra inte går tydligen! Hahah gulligt!


Ost & kex

Hello! Sitter och väntar på att älskling ska komma hem från bion. Ska åka hem till honom då. Bea drog för ca en timme sen. Vi åt lite ost och kex och kollade på bb. Mysigt! Näe nu ska jag packa min väska, puss!


bästis är på g

Hello! sitter vid datorn, väntar på bea som är på väg hit.
Vi ska grilla massa mys på min baksida sen ska vi gå en långis med hennes vovve som hon även tog med sig.
Ska bli riktigt mys!




Vårsol!

Grymt härligt väder! Sitter ute på baksidan med älskling vi dricker lite kaffe och pratar om vad man ska göra i sommar. Det blir landet och sen åka upp till gården, pappa och Monica är sär uppe nu och håller på att bygga hagar, då vi ska ta upp ca 4 små ponnyer dit i sommar. Sen typ 2 vagnar också, ska bli kul! Sen blir det även magaluf i tio dagar! Kommer bli najs som fan! Hörs senare! Puss


Jobblördag!

Idag blev det en 5 timmars pass!


Mina bebisar är hemma!

Äntligen är dom hemma! Har väntat i ca 2 veckor på dom! Så sjukt jävla snygga! Johanna har likadana, vi har bestämt att vi inte ska säga till nån vart vi har köpt dom då ingen ska ha likadana som oss! Här har ni dom!


Idrottslektion


Fredagsmorgon!

Godmorgon, är ute med lilla vovven nu i pyjamas och älsklings vinterjacka, ska bara gå ut en kortis då älskling är hemma hos mig idag och tar ut honom
på lunchen. Vi hörs senare under dagen! Puss


Dagens ridpass - En väldigt pigg och glad unghäst!

Tja! Står i vh och väntar på bussen som går till älskling, för tio minuter sen stod jag utanför stallet och väntade på bussen hit! Går så sjukt fort att åka. Tog en kvart från skolan liksom. Iaf, dagens ridpass, Nicole kom med sitt sto till mitt stall, skulle precis hoppa upp på honom
när dom kom, Albin blev helt tokig då. Då kom hans fullblodsnerver fram, jag kunde inte hoppa upp på honom, hans huvud flög åt alla håll och han stod och trippade. Men lugnade ner sig efter nån minut. Han var väldigt pigg idag, galopperade på stället, sen när vi skulle ner för en backe började han bocka osv. Men när vi kom ut på plan mark så blev han lugn igen. Nicole och jag skrittade bara faktiskt, vi pratade en massa! Bland annat om Oscar som hon ev ska rida på när han kommer. Red i ca 1 och en halv timme, riktigt mys! Slänger upp bilder senare, puss!


Snart blir det stallet

Tja! Sitter på religionen just nu, ska ta tåget som går 13.15 från skolan, tar exakt 15 minuter till stallet! Skönt som
Fan, ska rida med Nicole och en av hennes hästar idag, ska bli kul! Får se om det blir några bilder :) hörs sen! Puss


Nybadad vovve

Som sagt, babade lilla vovven idag.
Sen slängde vi in honom i torktummlaren, hittade inte tönen ;)

min nybabade plutt!

Puss och kram


Färgar håret!

Tjabba! Sitter med hårfärgen i, Evelina har färgat! Har inte hänt så mycket än får hoppas att det händer något när som. Tog en helt annan hårfärg idag som skulle ge mitt hår en annan ton och ta bort gula toner, perfekt! Men vi får se hur det blir, vi ska bada vovven sen också! Hörs sen, puss!


Ute med vovven


Dagens ridpass - provridning

Hej på er! dagens ridpass dåra, länge sen jag skrev sånna här inlägg.

Men lite fakta om hästen:
namn: Albin
Ras: Fullblod
kön: valack
ålder: 5år
mnk: 165cm
inriktning: hoppning/fälttävlan men även lite dressyr

Det gick väldigt bra måste jag säga, tyckte nog alla.
Evelina som var med och fotade tyckte att jag var väldigt dukig för att inte ha ridit på några månader.
Ägarna som tyckte också att det gick jättebra, eva sa att det är inte många som får det att se bra ut med honom första gången man rider honom. Men hon tyckte att det gick bra.

Började med att titta på lotta när hon rid honom, visade hur han funkade så jag fick se honom från marken.
Han är jättefin verkligen! Sen var det min tur, han är lite studsig av sig, men bara man sätter sig ordentligt och släpper efter så slappnar han av. Riktigt mjuk och fin! Rolig häst att rida, han har svårare för höger varv då han knappt har några tänder där pga en gamal skada. Men det går super när jag vänjer mig vid det.
Gick ju jättebra för lotta så det kommer nog också gå bra för mig.

i slutet av passet red jag för eva som är jätteduktig i dressyr, hon visade mig "knapparna" på honom. Och då gick det ännu bättre. Superkul!
Lämnade kvar alla mina grejer i stallet då jag ska börja träna honom, varannan vecka får jag rida hur mycket jag vill typ och varannan en dag i veckan då lotta rider då. Sen varje tisdag ska vi ha hoppning tillsammans. Fast det blir när han kommer igång med hoppningen. Men det kommer bli superkul!

bilder!









Puss och kram

Hos Hanna!

Tja! Ligger hemma hos Hanna, kollar på film och softar galet! Har en lektion sen. Sen blir det stallet! Puss!


Klänningar

hello! satt nyss och lyssnade på vad pappa och monica gjorde, dom planerade bröllopet.
Blev jättesugen på klänning och pyssel då!
Ska bli väldigt härligt med bröllopet, se pappa och monica överlyckliga!
Men jag gick in på lite webbsidor och hittade några fina klänningar, kanske inte passar till just bröllop men riktigt fint till annat!


Puss och kram

Ikea

Sitter inne på Ikea och kollar på soffa, hmm.. Vad är på gång nu?

säger jag inte! än!

Puss och kram


På väg hem!

Tja! Vi sitter på bussen hem just nu. Vi har sovit hos älskling i 2 dagar. Dags att komma hem nu, äta, byta om sen dra och träna. Imorgon ska jag även provrida unghästen som jag pratade om och skulle provrida i helgen. Men det blir imorgon. Och Evelina ska även med och fota! Ska bli kul. Näe nu ska jag lyssna visare, hörs sen! Pusspuss


Hmm..

Dags för att välja bikini till sommaren och även till magaluf. Men är jättesvårt, speciellt när man ska beställa och när man inte alls trivs i sin kropp! Men jag har pratat med pappa som även är en personlig tränare för mig, vi ska börja träna tillsammans igen och få mig att gå ner i vikt. Hmm får tänka lite på vilka jag ska ta. Hörs senare! Puss


Sista dagen på lovet!

Och jag ska jobba! Duktig tjej måste jag säga! Ska jobba på bk imorgon också
Men måste byta den tiden då jag måste plugga! Har prov på tisdag, hade helt glömt bort de! Nu sitter jag iaf på tåget in mot stan. Ska möta tjejerna där inne. Dom som ska jobba är, jag , Johanna, iza och Linnea. Ska bli kul. Får se hur det går. Näe nu ska jag lyssna på musik. Hare bra! Pussar


Takida konserten!

Bjuder på en bild från konserten, resten kommer imorgon!
Ska sova nu, upp och provjobba på nytt jobb imorgon. Ska bli kul!


taget från Vip-hörnan ;)

Puss och kram

På jobbet

Tja! Sitter i lunchrummet nu, kom till jobbet vid 11 men jag började 12 idag tydligen så jag fick börja halv. Tog emot typ 2 kunder sen nu är jag på lunch. Börjar om 14 minuter. Jobbar till 17 idag sen ska jag jobba imorgon och på måndag, fredag om jag vill och sen på lördag igen. Näe nu ska jag luncha klart, hörs sen efter konserten!



 Puss!


Helt ensam en fredagkväll

Tja! Sitter i min säng och har precis skrivit klart gästlistan till min 18års dag. Fick i uppgift att skriva en lista av pappa då jag fyller år om lite mindre än 3 månader. Men det är mycket annat som ska planeras innan, min älskade pappa och hans tjej monica ska gifta sig så vi ska ha stort bröllop på midsommar då det är deras årsdag. Vi ska planera massa med kyrka osv sen ska vi beställa en cateringfirma också. Sen tar två av mina syrror studenten i år också så då är det två fester som ska planeras.
Och sen min 18års dag. Så jag håller med, det är dags att planera.
Så jag ser fram emot sommaren faktiskt! Kommer få en bra start på den! Först alla dessa familjefester sen åker jag till magaluf och exakt 3 månader idag! Flyger på fredagen den 13!

Tidigare ikväll så har jag faktiskt varit iväg och tränat! Riktigt skönt att få röra på sig!
Och nu dom senaste 2 timmarna har jag varit helt själv.
Skönt att vara lite själv ibland! Näe nu ska jag kolla lost sen ska jag sova då jag ska jobba imorgon mellan 11-17
Sen ska jag på konsert efter!
Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi på söndag (om jag hinner blogga) ska provjobba på ett annat jobb då.
Ska bli kul!

Ha det bra!
Puss och kram


Jag har världens bästa!

Pojkvän, helt utan tvekan!


Godmorgon!

Hej på er! Vaknade för ca en kvart sen, gick ut i morgonrock med lilla vovven. Orkade inte klä på mig. Just nu sitter jag i köket och ska fixa frulle. Dagens planer är väl att träffa Johanna. Vi tänkte gymma ikväll. Men får se om jag får tag på henne. Aja hörs mera sen! Puss!


Chill i soffan

Hello! Sitter soffan just nu och kollar på bb. Är dock jättehungrig vill gå ner och äta nånting. Ska väl göra de i pausen. Ska byta om till myskläder också, sitter liksom i leggings och skjorta nu. Näe nu blir det ändring, dags att byta till mys! Pusspuss!


Behöver en ny!

hej! Har precis bråkat med pappa ang ridhjälm. Min är borta!
Som tur är så har Eva ställt in provridningen imorgon då hon är tvungen att jobba.
Hon ville ta det på Söndag istället men jag ska jobba då så vi ska bestämma en ny dag bara. Så jag måste låna mig en hjälm innan dess. Men ang de jag och pappa bråkade om var att min hjälm är borta! Vi har letat överallt och den är helt borta! Så pappa sa att vi skulle åka och köpa en ny imorgon men han har inte 2450:- att lägga ut på en hjälm just nu så jag får vänta, vilket jag förstår.
Men jag tycker synd om honom ny haha. Är ju inte hans fel att den är borta..
Så jag sa att jag kunde betala halva hjälmen. haha sen kom älskling å sa: du fyller ju snart år också. Han vet att jag jättegärna vill ha den. Så vem vet, älskling kanske slår till.
men jag tror ändå jag ska betala halva då jag behöver hjälmen nu!

Här har ni den jag snackar om!
Rikigt snygg!



får se hur det blir! men det löser sig!

Puss och kram

Ikea med storebror och faster.

Va på Ikea idag med faster och storebror, jag handlade bara en badrumsmatta och två handdukar. hmm vad kan det vara till? sen handlade storebror massa smågrejer, lampor, kuddar, ramar, lite ljus osv. Och faster handlade massa saker till sin lägenhet.
Vi var inne i ca2,5 timmar. Orkar inte skriva nå mer just nu men här har ni några få bilder.







Var tvungen att testa hur det går ut i badrummet här hemma bara
blev riktigt najs!



Hörs sen!

Puss och kram

 


Ridstövlar

Hello! Är hemma hos Johanna nu. Har varit här i snart två timmar. Ska dra oss mot handen snart, vi ska köpa hårfärg till mig sen ska vi tillbaka hit och färga. Köpte nya ridstövlar idag också, lite små i vaderna men dom kommer forma sig efter mina ben om ett tag. Blir riktigt najs, ska pröva å rida i dom på torsdag. Ska provrida en 5åring, ska bli riktigt kul. Johanna ska troligtvis med å fota. Men här har ni stövlarna! Puss!


Påskmiddag

Hej på er. Sitter hemma hos älskling, kom precis hit.
Har inte haft ork å blogga idag, har inte haft tid heller. Har städat hela huset, päronen kom hem idag. Hade en del å städa från i helgen, hehe. Igår va vi här på påskmiddag, riktigt mys!







Puss och kram

Lunchdags

Hej på er! Sitter i soffan har precis gjort lite pastasallad, ska bli jättegott! Hörs sen sötisar! Puss!


På väg hem!

Tjabba! Sitter på tåget på väg hem, har jobbat idag. Fick sluta en timme tidigare idag också. Gick jättebra på jobbet idag, jobbade först med Jenny fram till lunch sen jobbade vi själva. Massa sköningar på jobbet idag också! Ska ev jobba i veckan men på lördag som vanligt! Ikväll ska jag festa till det lite med Jennifer, ska bli kul! Näe nu håller jag på att bli åksjuk, hörs sen. Puss!


Påskägg

Tja igen! Har precis ätit jättegod middag hemma hos älskling vi kom hit för 40 min sen så var maten klar precis så vi käkade. Fick ett varsitt påskägg av Daniels föräldrar, massa gott i! Vi ska åka tillbaka till mig om en stund, ikväll blir det film och mys. Jag ska ju jobba imorgon också 11-17 så det är nice. Pengar förfan! Men nu ska vi göra annat. Puss!


Mysfrulle

Hej igen! Tänkte bara lägg upp en bild på hur frullen blev. Riktigt mysigt faktiskt!


Bakar bröd!

Hello! Håller faktiskt på att baka lite bröd, vi ska ha det till frukosten älskling och jag. Vet att klockan är halv 2 men vi blev sugna på nybakat bröd! Ska jäsa klart sen ska dom in i ugnen :) puss!


Vårsol!

Hej på er! kom precis in med hundarna, jag och älskling har varit ute och gått med dom i en timme.
Jätteskönt, vi gick i skogen. Härligt väder ute. Tog på oss vinterjackorna och gick ut!
Tog lite bilder när vi var ute:







Puss och kram


Mot Skolan!

Då var det dags för lite skola, som sagt idag är det servering som gäller! Hoppas att dagen går fort idag. Vill vara hem och träna! Orkar inte med skolan idag, vill bara att skoldagarna ska ta slut! På fredag är vi lediga så det är bara två dagar kvar. Sen är det lov! Fast jag ska ju jobba men vafan! Haha, vi hörs sen. Puss!


Nyduschad, och snart är det skola!

Hej på er!
Har precis duschat, sitter i morgonrocken. Ska börja klä på mig och föna mitt hår, sen fixa resten. Ska även gå ut med hunden. Sen ska älskling gå ut med honom under dagen. Slutar vid 2-3 tiden idag så ska direkt hem och gå ut med hunden. Ikväll är det träning, skönt!
har servering idag, hoppas det kommer mer folk idag än vad det gjorde igår. Va rätt dött då.
Aja måste börja fixa mig nu, ska gå om 50 min.
Men vi hörs under dagen!

Puss och kram

Idag har jag!

Idag har jag haft servering i skolan, inte så jävla roligt faktiskt.. Rätt segt, det må jag säga. Har även varit i centrum med Lowa och Evelina, köpte en tröja till pojkvännen! Satt jättebra på honom :) sen har jag även varit på hööks med Evelina. Kom hem vid 7 sen har jag bara legat i sängen med älskling, kollat lost osv. Hörs mera imorgon! Puss!


<3

Hjärtat mitt, min kärlek till dig kan inget ändra på!


Tränat å klart!


Måndag

Hej på er! Sitter i sängen, har precis varit ute med hunden. Ska nog sova en stund eller glo nån film.
idag har det varit en vanlig måndag i skolan, bageri och styckning. på styckningen hade vi skaldjurstema.
Vi fick även smaka på allt vi gjorde sen! supergott!






finfint!

Puss och kram

Bilder från igår


gårdagens klädval




evelina och jag


linnea, hanna och samira.




evelina.

Puss och kram

RSS 2.0