Lunch med klassen

Hej! Sitter just nu i skolans restaurang med några från klassen och äter lunch. Ska snart åka på linnes utspring, hörs sen! Puss


'

En bild jag aldrig kommer kunna sluta titta på!


Ännu mera häst!

Ni har kanske märkt att bloggen har förvandlats till en hästblogg haha. Just nu är jag tillbaka till min fantasivärld eller ah iaf på hästbiten.
Red faktiskt Oscar idag, har dock ridförbud men jag va tvungen ;)
Sladdade även om ridbanan idag, klippte hovarna på Oscar. Fixade med hagen osv.
Ligger i sängen just nu äter lite chips hehe. Ska äta lunch med klassen imorgon sen ska jag på linneas utspring. Ska bli kanon! Puss på er


Min prins!

Känslan att få hem min fina pojke efter två års saknad! Det är obeskrivligt!<3


På väg hem!

Nu äntligen är vi på väg hem från Linköping, Oscar står bak i bussen och jag är lyckligare än någonsin. Sitter och tittar på honom via kameran!


Min säng!

Hej på er, igen!
Ligger äntligen i min säng just nu. Fick en hjärnskakning sa läkaren + mitt höga blodtryck men nacken och ryggen kändes bra så Inge större fel. Men eftersom att jag tappade minnet idag när jag slog mig så ville dom att jag skulle sova kvar på sjukhuset. Men jag ville verkligen inte och man måste inte men då går man hem på egen risk men jag vågade verkligen inte! Haha. Mår bra just nu har bara jävligt ont i svansen ett sår på armbågen och lite huvudvärk. Men ville va något läkaren rekommenderade. Blir som sagt ingen skola imorgon men ska dock dit och skriva mitt prov kl 14.00
Måste sova nu mina vänner, vi hörs!


@ sjukan

Hej på er! Ligger i en säng på mammas sjukhus har pappa här på en stol bredvid mig, ramlade av hästen idag på hoppningen och tappade minnet så ligger här på akuten just nu. Har högt blodtryck men väntar på en läkare då jag slog i huvudet. pappa förhör mig till provet imorgon blir antagligen ingen skola men kommer å gör provet iaf för betygen sätts imorgon. Vi hörs sen!


En kökslektion kvar!

Woho! Nu är det en kökslektion kvar, EN. Helt sjukt. Gick även bra för mig och Fanny på fisk idag. Hade prov efter, gick kanon! Och förra veckan när vi hade det praktiska provet fick jag och Mikaela bäst betyg av grupperna i köket! 8 dagar kvar till studenten och jag är så stolt!


Dom senaste dagarna

Hellu, tänkte berätta lite om de senaste dagarna, känns som att jag bloggar så segt nu för tiden.
I fredags så jobbade jag ju till kvart över tio (stängde butiken) åkte till Odenplan mötte upp Elin, Putte och hans kompisar. Åkte till kungsan där vi satt hela kvällen, drack vin och pratade! Kul med nytt folk.
Vid halv 2-2 tiden skulle Elin och jag dansa så vi drog in på dansgolvet och dansade och hade kul helt enkelt. Efter ca 5 minuter på dansgolvet märker jag att min telefon är borta. Elin ringer och smsar signaler går fram och meddelandet levererats men inget svar. Vi ringer igen och då är telefonen avstängd! Min kväll va förstörd, min mobil va stulen. Gjorde en polisanmälan, åkte hem till Elin och sov.
Dagen där på åkte jag till stallet, tog andra doppet för i år. Okej dopp å dopp, badade i typ 15 min. Sen åkte jag och Claes till jakan centrum där vi lyckades fixa ut en iPhone 5 till mig, helt underbart!
Åkte tillbaka till stallet tog massa fina bilder, sen åkte vi hem (jag Sandra och Ylva) till Claes och groggade. Och igår va vi som sagt på elitloppet. Har haft ett par riktigt bra dagar faktiskt. Nu är det rätt skönt att vara ensam ett par timmar innan man ska upp till skolan och skriva mitt sista prov i gymnasiet! Helt underbart! Bjuder på en fin bild på mig och Elin från i fredags! Puss


Fix å trix

Handlade till hästen idag, Oscar kommer hem om två dagar. Ska bli så otroligt roligt!! Kommer att hämta honom med lastbil med bevakningskamera så jag kan sitta och titta på honom under körningen, jätteskönt! Mikaela följer med och hämtar, jättesnällt!
Håller på att packa ihop hans grejer nu, snart är det dags! Sommaren 2013 är räddad!


Elitloppet en gång om året!

Hade en riktigt rolig dag på solvalla med mina underbara stallkompisar, va på solvalla vid halv 11 då rocke skulle inviga vid 1 tiden. Sen va det fest som gällde, lyckades få med mig 750:- hem. + lite elitloppet saker!


Allt för att slippa plugga!

Haha passar på att blogga istället, måste komma igång med bloggningen nu igen! Är så sjukt roligt när man väl kommer igång! Idag iaf, va jag ledig från skolan så jag har faktiskt pluggat idag, och snaart är jag klar. Tur att jag börjar vid 12 imorgon då. Men fick en liten lucka idag så jag red faktiskt Majas häst idag, gud jag är helt kär i honom. Red faktiskt ut med Maja och hennes pojke. Hahah va skitkul att se honom rida. Han fick en egen häst som han fick rida på, han skrittade , travade och så galopperade han faktiskt. Hahah länge sen jag skrattade så mycket! Riktigt roligt, sen åkte jag hem, har suttit här hela kvällen. Eller ah jag tog en dusch också. Imorgon ska jag jobba 16-22.15 segt som fan + att det är löning så kommer vara kaos på jobbet asså!! Sen på lördag ska jag faktiskt rida majas häst igen sen iväg till jakan och rida mina små. På söndag är det Elitloppet, fyfan vad jag är taggad! Kommer bli så maffigt!! Näe nu ska jag plugga klart, Puss!

Bara för att

Var är du född? Nacka bb Hur gammal är du? 18år Vem är du? Alma Ekström Vad vill du bli när du blir stor? Polis ev egen företagare Hur vill du bo när du blir stor? Stort Hur ser din framtid ut? oj, ljus hoppas jag Hur gammal är du om 10 år? 28, nästan 30.. Vad gör du då? jobbar och lever livet Vad tycker du om att gifta sig? vettefan Har du några piercingar eller har du haft? 2, tungan och industrial Sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans Har du sovit bredvd någon från motsatta könet? ja Din bästa egenskap? oj vet inte Din sämsta egenskap? hmm, lite för ego ibland Vad tycker du om med dig själv? fett skön brud Är du dag eller nattmänniska? natt Vad är den finaste färgen på ögonen? oj, bruna tror jag. beror på hårfärg osv Är du i ett förhållande just nu? nej. Är du oskuld? nej Tror du på kärlek vid första ögonkastet? absolut! Vad för sorts killar faller du för? olika faktiskt När hade du sex senast? typ en månad sen Har du kysst en kompis någon gång? ja de klart! Har du gjort något med en kille som haft tjej? näe de hoppas jag inte Vem vet allt om dig? ingen Vem skulle du vilja träffa just nu? Storebror Vem saknar du mest just nu? mitt x Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? vet jag inte haha. Vem krama du senast? pappa Vem står dig närmast? det vet jag inte. Vem vill du träffa oftare? mamma Vem ringer du när du är ledsen? mikaela eller pappa Vilka finns på "inkomna samtal"? dom jag oftast pratar med Vilka namn finns i smsinkorgen? typ samma Vem ringde du senast? Elin von gerber olander Vem smsar du oftast med? vet inte Vad stod det i senaste smset du skickade? hahah! till johanna: fan va segt.. lite folk eller? Vad har du för bakgrundsbild? en text Vad står det på anteckningar? filmer, jobbtider osv Vad har du för mobil? iphone 4s Spelar du wordfeud? nej Spelar du temple run? nope Snusar du? nej Har du snott något från en affär någon gång? aldrig Brukar du röka? ja Har du tagit droger? aldrig Har du blivit jagad av polisen? inte jagad Har du druckit så mycket att du spytt? jaa förfan Dricker du alkohol varje helg? nej Skulle du kunna testa droger? näe inte nu iaf Har du varit i slagsmål någon gång? ja Sover du med dörren öppen eller stängd? öppen Tror du två ex kan vara vänner? kanske ,kanske inte Skulle du vilja vara berömd? ja, men isf på mitt sätt Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? ja, elin haha Brukar du tänka innan du talar? inte alls Känner du någon som är oskuld? ja Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? absolut Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? dom skulle väl bli glada att jag kom hem Tror du andra tycker illa om dig? säkert Kan någon ditt lösen till fb? nej Vilken är din favvo serie? One tree hill Vad händer i helgen? jobb, ev fest, hästarna elitloppet!!

Hemma hos Elin

Hej på er! Slaggade hos Elin inatt, vi va hemma vid 1 tiden vi va ute och tog några glas efter de praktiskaprovet som vi hade igår, gick sjukt bra för mig och Mikaela! Fick bäst poäng av alla kökselever. Har precis ätit lite god frukost igen, haha! Jättehungriga tjejer. Elin käkar nudlar och jag stekte upp ett ägg och smörstekte en macka + lite svamp! Mumma!! Ska snart åka hem och plugga har en inlämning tills imorgon!


Mitt älskade rum


Härliga sol

Ligger på baksidan och njuter i solen, dricker lite läsk och bygger på brännan! Fyfan va jag behöver detta just nu.


Smsroulette!

Hahah, ibland är det inte mycket som krävs för att man ska få skratta lite!


Smörjer lite skit!


Någon jag aldrig kommer att förstå

Varför räcker det inte bara med att älska? Varför blir allt så komplicerat?


Dags för intervallträning på ådö

Sitter i bilen på väg till ådö, hästarna är lastade och packningen är med, är taggad som fan!


Paket!

Hellu! Har precis hämtat ut min andra studentmössa, får se om den passar bättre än den andra jag köpte. Det återstår att se!


Skolan är för mesar!

Näe inte riktigt men idag hade jag verkligen inte lust, vill vara själv ett par timmar. Tänkte lägga mig på baksidan ett tag sen solen gick i moln så.. Har testat lite klänningar här hemma. Vilken jag ska ha på mottagningen här efter utspringet! Satan va snygg jag blev ;)
Idag blire stallet, hästarna ska gå snabbjobb idag, är taggad som fan!


Underbar kväll med en grym vän!

Hej på er, sitter med handduken runt mig, har precis duchat. Har varit ute och gått med Robin i en timme vid häringe slott. Grymt väder, pratade om en hel del. Nu sitter jag här ska gå ner och käka nå lätt, lite keso och avokado, namnam! Sen är det sängen som gäller, skola + stall imorgon. Blogg.se appen kan suga min kuk då den inte vill umgås med mig haha. Men kanske får igång den under dagen. Vi hörs, puss!

Sitter i solen!

Sitter i solen och Chillar galet, har madde i telefonen, pratar lite skit.


Woho!

Stundentmössa nummer två är på ingång! Inte långt kvar nu, körbakör!!


Mitt hjärta kommer snart!

Tiden går fort nu, på onsdag är det två veckor kvar tills jag ska hämta hem ponnyn igen, längtar efter honom så mycket. Han kommer rädda min sommar, igen!


Vilket härligt väder!!

Gud, vilket väder det har varit dom senaste dagarna! Har suttit och solat i flera timmar utanför stallet idag, helt oslagbart!


'


Solvalla

Red kotten på Solvalla igår har sån jävla träningsverk idag, hela ryggen och benen. Red en mil, det känns idag kan jag säga!


Kort men skön vecka!

Hej på er! Då va det långhelg då, ska dock jobba på fredag men vafan. Har varit superskönt med en kort vecka.
I måndags hade jag en kort dag i skolan mellan 11-15 sen åt jag middag hos Robin och krilla tillsammans med Kim och Jennifer. Drack lite öl snackade skit, va hemma vid 12. Igår gick jag i skolan sen blev det stallet tog en långskritt med brudarna. Sov kvar hos Lotta inatt, tog ut hästarna vid halv 6 sen åkte jag till skolan vid 8 tiden.
Ikväll ska jag umgås med Robin Kim, Jennifer och brudarna. Dricka lite, men bara lite. Ska in och rida kotten på Solvalla imorgon! Taggad som fan!!


Vilken bild!

almas hjärta, snyggare får man leta efter!


Inte långt kvar nu!

Studenten närmar sig, längtar men ändå inte. Kommer bli läskigt men ändå så sjukt roligt! Kommer bli en fantastisk dag! Här är jag och Evelina från Mösspåtagnigen!


RSS 2.0