@ sandberg's

Sitter nu hemma hos jennifer&maddans pappa. Madda exprementerar hennes nya klädstil och jag sitter här och latar mej. Jag ska sova här inatt. Så ja kommer nog skriva mera lite senare för just nu så har jag inte alls lust men ja behövde ändå skriva ;)
Men jag skriver iallafall senare kankse inte ikväll eftersom vi kommer att hitta på något annat en sitta vid datan. Men ja skriver nog imorgon.
kramis



sov sex timmar inatt

vaknade mellan bea och max idag runt 9 tiden. För att jag var sjukt kissnödig(a) så ja gick på toa och sen kunde ja inte sova mera. sen vaknade bögarna också. och nu står alma i köket och försöker diska ur min kastrull som hon och max bränt sönder när de skulle göra fucking tomtegröt imorse.. /bea

blogg värde

kollade nyss in på beas blogg och ja såg att hon hade skrivigt om nått bloggvärde. Och ja kollade upp de ja me min blogg är värd 3318 kr. tänk att så och hålla i dom pengarna nu. åhh va skönt de skulle kännas!

Grattis hannah

Grattis Hannah som idag fyller 18 år. Fett najs måste ja tillägga  :D Men ärligt fett najs att kunna gör som  man vill. Imorgon ska jag på Museum med pappa gustav och anna. Sen ska ja åka och rida hos Veronica. (själv) första gången jag kommer rida själv hos  henne. Och efter de så ska jag åka till landet med pappa och anna. Så vi kommer hem på torsdag. Och ja skrev igår tror ja att det vr eller så var de tidigare.
Har inte så mycket mer att säga förutom att ja har vart i handen en snabbis med bea vid typ 4-5 hon köpte en parfym och nu är de så att ja inte vet vad den heter men de är de gröna äpplet och hon köpte den minska flaksan eller de är ingen flaska de är typ en bruk (A) aja. Kommer nog inte skriva mer. Innan jag drar imorgon så ha ett fortsatt bra höstlov alla

kramis<3


tisdag

jag tränade aldrig igår :/ fast man undrar ju.. de är så tråkigt.. fast ja har bestämmt mej att inte sluta. Iallafall inte i år.
Jag ska spela klart den hära säsången. Aja var på bio igår med bea och syrran vi kollade på låt den rätta komma in.
Den var lite läskig. i början när barnet hoppade på gubben i tunneln och började suga blod ifrån hans nacke!?
Helt sjukt. Sen hoppade de på en massa katter på en kvinna som också var vampyr.. asså den kunde vart roligare .. Aja.
Sen skulle jag har sovigt hos bea men ja var bara så jävl trött så ja pallade inte.. Så då blev hon ganska sur för de .. Hon blir ganska lätt sur  mej nu förtiden hoppas vi blir sams snart .. men ja pallar iallafall inte bråka med henne om skitsaker..men nu tänker jag inte sitta här och skriva om mina små problem. hoppas hon inte kommer vara sur länge bara.. men de vet ja att hon inte kommer.
Idag vaknade jag runt 10 gick ut me hunden och käkade.. Sen kollade jag och syrran på wallie och nu kollar vi på sex and de city. Jag ska snart bada och sedan åka hem till pappsen. Igår tog jag en ganska cool bild på mej när jag sitter på gilvet i mitt rum .. Juste jag har börjat att använda mitt löshår igen (har saknat de) 

 

love / a

tråk..

vaknade vid 9 idag.. ingen höjdare.. men aja. har träning idag också bättre kan inte inte bli. not!!! var på herrlags match igår på liiidingö herrlaget förlorade med 12.. vilket inte är  så mycket i basket.
Idag har jag bara tagit de lungt och så. Ska snart fixa till mej lite åka hem till farfar och hämta älsklings hunden som ja har saknat sjuktmycke.
Sen ska ja lämna honom hemma och sen dra och träna. Orkar inte skriva så mycket eftersom de inte finns sått att skriva eftersom jag inte har gjort något stort.. aja.. Kanske skriver ivkäll om träningen och lite andra planaer. Så ta en titt vid 9-10 tiden..
kram*

Höstlovet har börjat

Nu är det äntligen höstlov. Och de är hur skönt som helt. Jag går och lägger mej vid 12-1 och sover till halv 12. har inte heller några läxor bara svenskan och då ska vi läsa onskan.. Och sen sa ja bara jobba lite matte. Men de är inte så att jag måste råå plugga. Ska jag träffa peppci! Vi ska äta till Liiiidingö och kolla på herrlaget.
Sen vet jag inte. Hon kanske sover hos mej eller ja hos henne. jag vet inte..
Sen har jag lovat henne att kolla på hästen hon och elin delar på.. Roligt. Om jag ska vara ärlig så är jag såå jävla svartis. (a)
Men vadå alla häst tjejer vill nog ha en egen häst.
På tala om hästar så ska ja börja träna och rida Veronicas häst i hoppning. Nu ska ja sluta att skriva om hästar och skriva om lovet istället.´juste på onsdag ikväll kommer jag att åka till landet me syrran och pappa. Fast vi kommer hem på torsdag igen. Och på fredag fyller syrran 16 (grattis) Så ja måste köpa nått till henne. Men ni måste ja klä på mej för pappa kommer och ska hämta mej. kankse skriver senare eller nått. <333

blev inget landet

idag så fick jag ett sms av pappa att de inte blir något landet.. Så de blir skola imorgon (fredag) också.. baajs!!! ja har liksom engelska läxa tills imorgon och ja har bara pluggat lite.. Och klockan är kvart i tio. Och jag ska snart lägga mej. Är ganska trött. Men jag könnde att du behövde skriva lite.. Så idag blir de en kort inlägg. Men som alla säger hellre de ä inget ;)
aja nu ska ja börja fixa mej lite.. så kanska ja kommer att skriva lite imorgon när lover börjar !!!! Härligt!!
kramis

snart är det lov<3

Onsdag. En helt okej skoldag hade inte så roliga lektioner men de var en helt okej dag idag ;) imorgon har jag matte & so prov.  Och imorgon är med min sista skoladag sen är det lov. För jag är ledig på fredag . för ja ska hänga me till landet några dagar så ja kanske inte skriver på ett tag.
men ja kommer skriva på lovet iallafall ;)
Under lovet så har jag inget bestämmt mer än att jag ska till landet och att ja ska me peppe till hennes och elins häst som dom har tillsammans. Så jag har lovat att komma och kolla. Sen fyller ju syrran år också.
ska köpa något fint till henne också. Med mina nya pengar fick runt 800 igår.
Sen nästa vecka så ja ka klacka om mina skor och så ska ja få nya byxor av pappa =) Så de e ganska lyx nu! haha.
Ska snart sätta mej vid köksbordet och läsa lite om so. Och Läsa lite i min bok Onskan som vi ska ha läst klart om 2 veckor. Sen ska jag såklart plugga lite matte också eftersom ja har prov imorgon. Nu orkar jag inte skriva något mera. Ska in en snabbig på facebook och kolla lite sen plugga.  Puss och kram.


söndag

gick upp vid halv 11 idag. Sov hos corre. vi tog en varsin data och kollade en massa gmmla bilds och så.
Sen käkade vi frukost/lunch. Och sedan gick vi upp och kollade på 2 filmer. Och käkade ost och kex.
vid runt 4 halv 5 så hoppade vi i ännu ett bad.
men lite att dricka :) härligt!
Vi badade i ca 45 min. Och inte i nästan 3 timmar som igår. Vi gick upp och duschade och sen klädde vi på oss och städade lite på cornelias rum.
Sen när vi skulle ut till hennes kaniner och ge dom käk . så kom pappa så vi drog hem till oss.
stannade vid donken på vägen hem och köpte lite gott. Nu sitter jag här me lite choklad :) mums!
nu ska ja gå och lägga mej. börjar 10 imorogn (måndag) sååå sköönt!!
godnatt<3

lördag..

igår sov jag hemma hos bea, vi var hemma hos swan en stund sen gick vi virare hem till bea. Vi gick och la oss vid 1. och vaknade vid 11.
jag tog buassen vid 12 mot mamma (klenavägen) där ja packade ihop mina basketkläder mm. och så käkade ja lite fil. vid 1 så gick ja ner flr att bli hämtad av corre. hennes mamma körde oss till norrtälje där vi spelade match som vi vann med 30-76. jag gjorde tio poäng. och de e ju helt okej.,
idag ska ja sova hos corremiallafall så vi åkte hem dit efter. och käkade god mat och badade i deras nya bubblepool i ca 3 timmar.
och nu sitter vi vid en varsin data och chillar.
vi ska nog sova nu. imorgon ska vi desutom på bio och se Patrik 1,5 :D
här har vi en bild på mej och swan.


 pöss

en sköön torsdag

En skön torsdag har jag haft idag. Först hade vi idrott som gick bra och var rolig, sen efter de hade vi en timmes so lektion som var helt okej men mycket lung och skön.
efter so:n hade vi luch och de var också bra. för maten var god XD
efter lunchen skulle vi ha slöjd. Men våran lärare kom inte . Så då gick vi till våran hemkunskaps lärare och frågade om läraren var sjuk.
Och de var han inte :o
Men ingen visste var han var. så vi fick vänta i slöjdsalen i ca 10 min med läraren. Men han kom inte. Så vi tvingade våran lärare att ha hemkunskap så vi fick baka kringlor :D fett gott var de.
efter denna lektion hade vi no, juppie.. naat. (hatar no)
Och efter skolan så gick jag hem och pluggade matte :D och nu sitter ja här. ska slänga ut lite bilder om de går datan har typ damp. kan inte lägga in daganes bilder från mobilen..
men nu gick de så här har vi en bild på dagans
klädstil och lite annat<3



bild
1 klädstilen
2 jag och sophia på hemkunskapen
3 iza och ricky bakar
4 izas kuk
5 min kringla (stolt)


måndaag

hejsan, allt bra?
jag mår inte helt okej.. är svullen i munnen och i halsen. :/
aja.. nu sitter jag vid datan me kissemissen i knät<3  kom precis in me hundarna :D var ute en liten sväng. i skolan idag så var allt helt okej.
fast ja kom försent.. mitt tåg i vh (västerhaninge) var fucking innställt!!!
fast ja kom typ bara 5 min försent.. Nu pallar ja inte skriva mera för ja har skit ont i halsen..
kramis<3


 mysigaste katten


chill-söndag

Idag vaknade jag upp vid 10 kvart över 10 tiden. gick ut med hunden sen käkade jag tacopaj mums. Senare satte ja på mej lite finare kläder och satte mej vid datan och chattede me roliga människor. Och käkade en av bullarna som vi bakade igår. Jag kollade lite på folks bloggar och annat smått och gått.
runt 1 tiden kom pappa och monica och hämtade mej. Vi åkte ut till tungelsta där vi bor och tog de lungt.
Pappa fixade klart veranndan och monica klippte gräset och ja chillade i mitt rum och framför datan.
Lite senare hade ja inget att göra så ja gick ut och krattade löv. Som var mycket mysigt.
Ännu lite senare så var jag ute me Milo på baksidan och lekte och tränade lite med honom. sen har jah tagit lite bilds också.
 
 puss<3

lördag

Jag var i skolan igår och de känndes helt okej om jag ska vara ärlig. Efter skolan gick vi hem till mej vi = ja bea och jennifer sandberg. Vi lämnade min jacka hos mamma och ja hämtade hunden sen drov vi ned till bussen hoppade på 24 och sedan tog vi tåget mot nynälhamn och vi hoppade av vid slutsstationen gick en bit käkade pizza och sedan gick vi me jennifer som skulle pierca sin tunga eller hur de ny stavas (A)
Idag vaknade jag kvart i 12. Gick ner och käkade fil och flingor sen ringde jag Linda. Vi bestämmde att ja skulle ta tåget 1 från tungelsta men de var innställt så ja fick ta de som gick halv 2. Sen träffades vi i stan drog hem till  linda lämande hunden sen gick vi till globen och handlade. Linda och jenny ska åka till Usa om 17  dagar. Dom ska köpa en av dom hära fina tunikorna till mej.
 
och dom hära fina har jag hitta på www.forever21.com för alla som vill veta de.
nu ska vi baka bullar pösspöss


ännu mera sjuk

Var hemma ifrån skolan idag igen. Har kolar på en film idag harry potter :D den var helt okej. efter de så satte jag mej vid datan har kollat igenom en massa bilder. och tänkt på massor av gamla minnen. Har en bild som är ganska ny eller den är från i sommras. När jag och peppe var med våra familjer hos frida på midddag. Mysigt. Så tog frida en bild på mej och peppe när vi gungar i fridas hängmatta. Nu ska ja lägga mej på soffan och kolla på mera film. puss&kram

saknar sommaren 08<33

mera sjuk.

Hemma idag igen. Visst de är skönt. men ändå man missar ju i skolan. Kom nyss in med Milo vi har vart ute en sväng. Han fick springa lös idag. De som är så jättekul :D
Nu sitter jag här me några kex och en kopp te. myspys. ska snart slänga mej på soffan och kolla film. Undra lika de blir idag. igår kollade jag på 3 beck filmer 1 skräck och mamma mia. De var typ de ja gjorde igår kollade på film drack te och satt lite vid datan.
ikväll är de träning men ja tror att ja skippar den.
Ska nog inte dra in på planen me feber och halsont..
Fast, ja har spelat basket me magsjuka. ast de gick inte så bra. Ni kankse fattar vad som hände. Och för dom som inte fattar så spydde jag på planen. (a)
fast de var typ för 3 år sen. HAHA fast de är ju ett minne de me. nu pallar jag inte skriva mera. ja tror ja ska kasta ut en bild på vovven och sen ska ja lägga mej på soffan. pöss

göllig va?

sjuuk..

Det här  är min första dag jag är hemma ifrån skolan sen vi började 8an. Och de var ett tag sen vi började. Så de är bra. Jag har inte skrivigt på ett tag. Men jag har inte haft tid. Igår var de träning och ja var me halft eftersom att jag är sjuk. Juste!... ja har klippt lugg. Den blev helt okej.. Kan lägga in bilder senare kanske. För ja orkar inte fixa till mej nu när jag ändå bara ska vara hemma. Idag när jag vaknade så hade ja sjukt ont i halsen. Så ja satte på badvatten och fixade min frulle. Och idag blev de yoghurt med kiwi bitar i.. Såå gott.. Jag tog me mej fruller in i badrummet och satte mej i badet och käkade upp de goda.
Sen nu har jag lagt in lite bilder på datan som ja ska kasta ut på bloggen. Här kommer några av dom + mina nya fina skor<333 



kommer inte skriva på ett tag

Har ganska mycke i skolan nu. Så ja kommer inte skriva så mycket på ett litet tag.
i helgen har jag sovigt bora dagarna. Och spelat bakset. Vi vann idag (lördag) och imorgon är de damlagsmatch på Lidingö.
De kommer nog gå braa tror ja. Nu ska ja gå och lägga mej och sova i hundra år. så sköönt.
puss

RSS 2.0