I taxin på väg hem

Ska plocka upp pojkvännen sen är det raka vägen hem, sova sen är det upp och jobba! Puss


Dags för en afterwork!


Hatar sl..


Äntligen fredag!

Men för mig spelar det ingen roll, jobbar den här helgen också! Jobbar kväll idag, imorgon blir det dag, natt och morgon på söndag! Kill me!


Sitter i taxin

Hej! Sitter i taxin nu, ska på rättegång i Huddinge sen är det jobbet som gäller!


Mot jobbet!

Haha tog tre extra pass den här veckan. Hade lovat mig själv att jag skulle ta det lugnt sida sommarlovsdagarna men nej, nu har jag bokat upp mig på jobb! Inte så jävla taggad faktiskt. Menmen, jobba är inte alltid roligt! Jobbar 16-22.15 idag imorgon och på fredag 17-22 så det rullar in lite pengar på dom timmarna. Nice! Hörs imorgon eller nått nu kommer bussen när som! Puss


Då var den klar!

Så sjukt nöjd! Passade på att fylla i storebror när vi ändå höll på!


Lunch med en god vän

Sitter på tåget in mot stan nu, ska äta lunch med Cornelia. Sen kl 16 är det dags för gaddning! Taggad tjej! Lägger upp bild efter, puss


Ljusrosa


I lägenheten

Hej på er! Är i lägenheten med älskling, han håller på å jobba lite här. Och jag drömmer mig bort, tänker på vad man ska ha för möbler, vart sängen och datorn ska stå. Det är ju en etta så vi måste planera i detalj. Men den är superfin iaf. Här har ni köket,


Instagram

Dedär med instagram har jag inte riktigt förstått.
Men kul är det haha, har ni de? och isf vad heter ni?
 
- almaekstrom heter jag!
 
Puss och kram
 

Tack Mamma

Passade lilla vovven nu i helgen, så jag fick disel parfymen som tack, ibland lönar det sig att vara hundvakt åt lilla mamma!
 
Luktar så sjukt gott!
 
Puss och kram
 

Ny tatuering imorgon!

Tjenare, sitter vid älsklings dator, ska snart gå ner och käka. Inget stall idag.
Ska ut imorgon innan jag tatuerar mig, är riktigt taggad! Till er som inte vet så ska jag tatuera Storasyster under Storebror. Kommer bli riktigt snyggt när den en klar.
lite nervös på hur ont det kommer göra. Men storebror gjorde inte såå ont så lär det vara helt okej. Kommer nog ta ca 40 min som den andra gjortde. Men det är bara å tänka: Smärta är svaghet som lämnar kroppen!
 
 
Puss och kram
 

Äntligen ledig, dock börjar skolan nästa vecka!

Nu har jag jobbat 7 dagar i rad, helt slut i huvudet nu! Jobbade mån-fredag på Coop och igår med firman, och va tillbaka på Coop idag. Fyfan kom hem halv 4 inatt från jobbet! Upp vid 11 för att åka och jobba.. Men nu har jag verkligen jobbat allt jag har kunnat! Så jag får säkert en nice lön nästa månad också! Woho! Nya ridstövlar på g!
Här har ni mig, i coop outfit!


Orange


Lite inlägg på senaste!

Tja! Dom ringde ju från jobbet i måndags och ville att jag skulle jobba, så jag åkte in och jobbade. Sen frågade dom om jag ville jobba tisdagen också, så jag tog en tiden. Sen på tisdagen frågade dom om jag orkade jobba onsdag och torsdag också, vilket jag tackade ja till. Sen igår frågade dom om jag kunde jobba till 10 istället för 9 idag och den extra timmen tog jag också. Sen ringde dom från jobbet för ca en timme sen och frågade om jag kunde börja jobba vid 12 men jag sa att jag kan komma in vid 2 då jag ska till banken innan och skriva över min lön till mitt konto. Fick nice lön den här månaden också!
Snart blir det nya ridstövlar!
 
jag och älskling - bild från Smögen.
hade 6 månader igår, Älskar dig!
 
Puss och kram
 

Jobbvecka!

Tjaa! Sitter på bussen på väg mot jobbet, börjar 8 idag och jobbar till 17. Jobbade igår också 13-17, jag jobbar även i helgen fredag-söndag. Älskar att jobba helg, så jävla bra betalt! Älskar mina jobb, delvis ;) haha, puss!


Alla dessa grupper

Haha, alla dessa grupper asså! Loggade in på Facebook tidigare idag och såg att jag hade en vänförfrågan, av finaste paren Haninge. Haha undra vem som gör alla dessa små grupper. Hahah men jag accepterade! Inte så jävla konstigt att man får en sån förfrågan när man har en så sjukt fin pojkvän! Inte trodde jag att det fanns så här fina killar som till och mer är fina på insidan, hihi blir som nykär bara jag tänker på honom!


Middag med bästis

Tjenis penis! Sitter hemma hos Älsklingen som dissade och drog på Bajenmatch med Ande. Myt, han dissade inte jag visste om att han skulle iväg. Men jag passar på att äta middag med lilla bea sålänge. Vi ska äta tail och sushi i länna. Riktigt jävla god mat där!
Vi ska väl lägga upp ett schema ang träningen också, gymkort på onsdag! taggad som fan! Varje dag det är dåligt väder (om jag inte ska till hästen) Ska jag fan dra å träna. Eller göra båda!
Näe nu ska jag hitta lite kläder, kan vara bra!
 
 
Puss och kram
 

Lördag

Hej! Har varit med Maja i stallet idag, har kollat på stallplats där ute också! Så fin anläggning Asså! Vill verkligen flytta ut! Ska tänka ett par dagar. Albin fick vila idag, så det blir markarbete imorgon istället. Maja ska me och rida min plutt lite! Nicenice! Laddar upp en bild från igår, han gick sjukt bra igår också. Puss


Godnatt

Nu är det dags att sova, sover hos Madde och Alex inatt. Ska ha heldag med Madde imorgon! Sen ska jag ut till stallet, trimma dressyr på banan! Hörs mer imorgon! Puss och Godnatt


När man har en bråkig häst..


Nytt till Albin

Hello! Sitter inne på Hööks och suktar mig själv på nya grejer!
Köpte en ny stall jacka för ca en månad sen, riktigt snygg från Lyckås! Olivgrön, vattentät!
Så sitter och kollat på matchande schabrak och lindor. Har hittat både schabrak och lindor i nya katalogen som jag fick hemskickad för nån vecka sen. Så tror faktiskt att jag ska slå till!
Frågan är om jag ska göra de nu eller när lönen kommer på Onsdag..
 
Riktigt snygg färg!
 
Puss och kram
 
 
 

Så jävla bra!

Idag var bebis hur fin som helst! Red dressyr på banan, själv faktiskt. Till en början va han stel men fick honom riktigt fin och jag fick med ytterbogarna kalas! Jag fick bråka lite med honom i vänstervarvet men han gav med sig. I skritten var han superduktig, traven var okej, mer än godkänd iaf och i galoppen var han superfin, aldrig ridit honom bättre i just galoppen, men fan va fin han va idag! Riktigt kort galopp i vissa stunder och då gick han hur fin som helst! Får se hur det går på fredag när jag ska ut igen! Puss


Beck

Då var det dags för nästa Beck! Vad ska man annars göra en regnig dag som denna! Puss på er!


Ponny-Sm 2012

Har haft två grymma dagar på Runsten tillsammans med Maja och Chribba. Vi har fått se så sjukt duktiga ponnys och deras ryttare. Blir sjukt hopp och tävlingssugen när man ser bra ekipage och grym mysik i bakgrunden! Ev i Oktober flyttar jag och Albin in på Ekeby, då är det bara satsa som gäller!
Här kommer bilder från Årsta Runsten, Ponny sm 2012!
 
 
 
 
 
 
Nellie och Bellman
 
De placerade i Kat B 4-10
 
1-3 i Kat B
 
 
 
 
 
 
Tog mycket bilder på samma hinder så det får räcka med dom här!
 
Puss och kram
 
 
 
 

Tacomys


Sm final kat C

Hello! Sitter läktaren snart börjar kat D har precis kollat kat C. Många som rev och ramlade av. Du börjar den första startande för D-ponnysarna! Fler bilder kommer!


Ponny-sm final

Tja! Ligger i sängen nu, lär typ somna snart! Snackade med Maja nu på kvällen vi ska på ponny-sm finalen imorgon, ska bli riktigt roligt att se! Efter de ska jag ut till Albin! Har saknat honom! Får se om det blir dressyr eller uteritt. Ska ladda luren så jag kan bomba med bilder imorgon! Puss på er!


Mys!

Tja! Sitter i soffan hemma hos älskling, idag har vi bara haft en riktig mysdag! Vi lagade jättegod middag som vi precis har ätit. Nu sitter vi och smälter maten ska äta lite mys sen! Hörs sen! Bilder från inatt kommer imorgon! Puss


En heldag på Runsten

Tja! Sitter på tåget nu mot Bea, kräftskiva med brudarna ikväll! Har som sagt varit på Runsten hela dagen, kollat på så sjukt fina hästar! Avslutade med att kolla på b-ponnysarna och deras ryttare. Malin baryard som stildomade tillsammans med markne! Riktigt kul att se, synd att Nellie och Bellman klantade till det, red fel, fick dålig tid och 4 fel. När hon ledde hela rundan på både tiden och fel. Men glömde sista hindret och som sagt fick 4 fel och dålig tid. Sånt som absolut inte får hända i ett sm! Men det var superkul att se isf! Fler bilder kommer imorgon!


Ponny-sm

Idag blir det runsten för att kolla på ponny-sm med Maja och kanske Evelina kommer förbi! Ska bli sjukt kul att se! Sveriges bästa ponnyryttare och deras ponnys! Vi har laddat kamerorna till Max. Hoppas på snygga bilder! Ikväll blir det kräftskiva med brudarna! Ska bli kanon! Uppdaterar mer under dagen!


På väg hem!

Solen skiner! Har precis sovit i 45 minuter. Syrran och billie ligger i baksätet och sover, lilla mille ligger framme hos mig och sover. Vi är snart framme i Stockholm. Ska bli skönt att komma hem och få träffa min prins! Längtar! Puss


På väg och ska handla

Hello! Hoppas att ni har det bra! Jag har det super på landet, idag kom storebror upp! Kul som fan! Idag har vi ätit lite god lunch, fikat och fixat lite i trädgården. Nu är vi på väg och ska handla i "stan" ikväll är det sista kvällen här så vi ska grilla. Ska bli mysigt!


RSS 2.0