Mini Mami!

Så sjukt glad att jag har henne!


Oscar

Har fått ett mail ang Oscar, Sandra undrar om jag vill ta hem honom i sommar eller ej. Får se hur det blir men självklart vill jag. Gud, börjar nästan gråta när jag fick bilderna på honom, mitt hjärta! Saknar honom så sjukt mycket!


Tåget

Tja! Sitter på tåget lyssnar på lite härlig musik. Första dagen på nya praktiken idag, inte så nervös faktiskt. Dom är troligtvis snälla. Undra bara vad dom har för förväntningar av mig.. Sånt är läskigt. Ba: gör en blablablaa sås. Så vet man inte ens vad det är. Fyfan hahaha! Näe det kommer gå bra, blir stallet efter. Rocke ska ut på en sväng, nighten ska dressyrjobbas och Ylva ska rida kotten. Hörs sen! Puss!


Ny vecka, ny start!

Dåsa! Imorgon drar praktiken igång, ska vara på friends arena. Spännande!
Ska vara utanför klockan 9. Är rätt taggad faktiskt. Ska bli jättekul att komma ut i arbetslivet. Den här gången ska jag veeeerkligen satsa!
Målet är att få en anställning där! Sen vet man ju inte hur det ser ut med personal osv men om inte annat få ett så bra betyg som möjligt. Fick vg av grodan vilken är bra. Men nu ska jag sikta ännu högre!


Söndag

Har haft en skön dag idag, drog med Maja till hennes hästar idag. Red hennes nya ru heter han, är från Lettland. Skitsnygg, stor som fan! Snackade lite, ska börja hoppträna honom åt henne när hon flyttat honom. Red lättare dressyr på honom idag, gick bra. Sen drog vi till Majas ponny på Ekeby, tog insläppet, fodrade, mockade sen åkte vi hem. Har pluggar sen dess. Ska lägga mig nu. Hörs imorgon, puss!


Skitlördag!

Dock inte början av dagen, stallet gick kanon, superduktiga hästar ( läs mer på
http://teamrocksta.blogg.se ) men efter, allmänt irriterad. Har inte träffat pojkvännen på några dagar. Är trött osv. Ligger redan i sängen redo för 10 timmars sömn! Det är jag värd nu!
Puss och kram


Fina Maja!

Har umgåtts med min fina vän Maja idag. Vi drog till lyckås och handla lite. Jag köpte ett pannband till nighten. Maja köpte ett Jw pannband till sig själv. Sen drog vi och lunchade. Pratade massa, har saknat henne!
Vi ses inte så ofta men varje gång vi ses är det som vanligt! Det är riktig vänskap!


Stalletdags!!

Solen skiner, vovven är med. Idag står det dressyr på schemat! Puss!


Nya skor!

Köpte ett par nya vinterskor idag, i stort sätt likadana som jag har. Samma pris, färg bara ett annat märke - Johnny bulls. Kostade 1050:-
Knatar runt i dom här hemma nu. Älskling står och lagar lite mat, köttfärssås och spagetti. Vi ska gå ner och ladda om en ny maskin tvätt innan vi äter. Ska gå ut med vovven också! Hörs sen, puss!


Vovven!

Kanske inte har sagt de men ska ha milo här i två veckor, mamma sticker till vetnamn på tisdag så älskade mille ska vara hos mig och Daniel. Ska bli supermysigt! Nu ska jag laga middag, puss!


Stallet!

Tjenare! Är i stallet just nu ska snart åka hem. Red kotten idag, ska hem till pappa sen. Möte på g, jag, pappa och Monica ska öppna ett stall och driva. Ligger typ 5 min bort från vårat hus. Är kalasglad just nu!
Mille är med i stallet idag, rätt uttråkad just nu, går runt och piper stackarn.


En toppendag!

Hej på er! Har haft en toppendag i stallet. Riktigt kallt, men med bra sällskap och härliga hästar. Ett underbart väder, en härlig ridtur och massa skratt!


Härligt väder!

Kallt men solen skiner, det är fredag och humöret är på topp! Kan det bli bättre?


Snart hemma!

Sitter på tåget på väg hem från skola och jobb! Är helt slut nu, ska hem till pappa nu. Ta en dusch, in på datorn en liten stund sen ska jag tända lite ljus i mitt rum, somna till en film. Imorgon är det skola och jobb som gäller igen. I helgen blir det stallet + att jag ska hem till mamma på lördag! Vi hörs sen, puss!


Pappa är bäst!

Fick ett sms av pappa för en stund sen, ska stå Alma inte alla ;)


Nybäddad säng, film och ljus!

Som sagt, tvättade mina sängkläder idag, ligger i dom nu. Så mysigt! Samtidigt jag kollar på film och har tända ljus. Har dukat upp med hela Apoteket bredvid kuddarna, haha är man förkyld så är man. Har fått i uppgift av pappa att fixa min praktik imorgon, har även börjat småplanera studenten. Sen imorgon måste jag ringa trafikskolan. Så skönt att han stöttar! Både med pengar och peppning! Men just körkortet är han villig att betala då det är viktigt! Håller med honom helt!
Näe nu ska jag kolla på filmen.
Godnatt på er, puss


Fin vinterdag!

Hej på er! Sjukisen själv här..
Hade sjukt svårt att sova igår, som jätteroligt inatt, feber fram och tillbaka. Nå mår jag helt okej faktiskt. Men ska vila idag, skulle åkt och klippa å färga mitt hår men får flytta upp de.. Tråkigt!
Sitter på pappas kontor här hemma, tittar ut genom fönstret, ser hur kallt det är ute. Tur att jag stannade hemma idag!!


Sitter i bilen!

Hej och godmorgon! Sitter i bilen på väg till stallet. Pappa kör, så snäll så. Näe men han har köpt kött som Lotta fikade till honom. Våran granngård har slaktat några av dina djur så Lotta kunde fixa 10kg till pappa som han ska hämta, intressant inlägg va? Jag pratar om nyslaktade djur och kött som min pappa ska köpa, haha!
Stallet idag, systemkameran är med, solen skiner. Kan bli riktigt snygga bilder ! Ni får se sen, puss på er!


Lite skillnad, då och nu!

Handlar det om mognad? För ca ett år sen hade jag inte varit i stallet fram till 8-9 en fredag/lördagkväll. Igår kom jag hem vid 11 tiden från stallet och idag vid 9. Frågan är vad det handlar om? Är det mognad? För ett år sen hade jag varit på en fest i dehär laget. Visst det är inget fel på varken stallet eller att festa. Båda är sjukt roliga saker.
Självklart blir man sugen ibland på att dra ut och supa på helgerna. Blev det idag när jag åkte hem. Tänkte: ska jag bars ta nån öl. Men näe, åkte hem till pappa. Har kollat på film med honom. Nu ligger jag i sängen, ska sova. Upp vid nio imorgon. Ska till stallet, icke bakis. Förstå vad skönt!
Bild från idag, rocke och jag!


Nu blir det natti!

Dags att sova. Är hemma i pappas fina hus, mitt flickrum! Älskar det!


Skolan!

Sitter och chillar galet i skolan men elinpelin!
Snyggisar!!


Minilördag!

Hellu! Onsdag idag, 2 dagar kvar i skolan. I helgen ska jag träffa mami.
Ska sova där, har hela stallet tillsammans med tjejerna på lördag. Kommer troligtvis ut nån som ska ta nya bilder till våran header också. Ska bli kul med massa nya bilder, rena hästar, snygga outfits! Sov hos storebror inatt, ska nog göra de inatt också så pojkvännen ska iväg till en kompis som fyller 21. Är i Årstaberg nu, har ca 25 minuter kvar att åka! Sen är jag i stsllet, Skriver mera sen! Puss och kram


Hello!

Kul att jag hade skrivit ett inlägg där bara rubriken sparas.. Trött jag blir.
Är på g hem till storebror, har varit i stallet länge idag! Älskar de stället! Ta aldrig ifrån mig de.


Förlåt!


Nytt i hästgarderoben!

Ligger hemma i soffan hos Mamma och Peter. Fick presentkort av mamma och peter på Hööks idag.
Så jag passade på att beställa ett par nya ridbyxor och en Hv-polo tröja.
Båda i svart, går att matcha till allt!
Lär ju komma nu i veckan, hoppas de passar bara så jag slipper skicka tillbaka osv.
Imorgon äre stallet som gäller, sen ska jag även vara hundvakt imorgon och en vecka framåt.
Ska bli kul, har saknat att ha hund nu när min lilla vovve bor här nu för tiden.
Men jag ska även passa honom i två veckor då mamma och peter har bokat en resa till Vetnam, blir inte alls avundsjuk.. Eller inte. Kollade på bilder med mamma tidigare idag, fan va fint det är där. Thailannd släng dig i väggen!
 
 
Grymt snyggt!
 
Puss och kram
 
 
 

Lite nyårs bilder!


RSS 2.0