28/04-08

Måndag ledig från skolan ;) (inte) haha men ja säger inte varför ja var hemme :P
klockan är 13.24 och ja ska snart dra till bussen som går 14.26 från torvalla. Ska ta buss 839 mot dalarö. Ska till stallet.
Ja var där igår me, med peppe och elin. vi var ute och hoppade i skogen. skitkul. kan lägga in video sen eller någon bild :P
Måste gå ut me hundarna också. ska nog göra de snart. Sen ska ja kolla lite på tv. Sen dra till stallet. Sen är de sista träningen inför Göteborg , :o vi åker om 2 dagar????
måste packa. Ska göra de ikväll. Och lite imorgon. ÅÅ ja e skit trött har legat uppe halva natten och smsat.
ja e ett stort busfrö shit asså:D
Äh ja tar ut hundarna nu ist.
puss<3
   
                                                                       image23

mysig helg!

Den här helgen har vart typ fett chillpill.
i fredags va jag med syrran och Emmy. Vi har hemma hos Emmt och kollade på film. käkade godis.På lördagen köpte ja ett par replay jeans och en till fjällis (A) Sen drog ja hem till frida kruger :) vi frixade oss sen trog vi till vh :D hoppade på fridas studsmatta softsoft! Sen plockade vi pinnar (A) Härlig lördag sen åt vi grillat och potatis :P Sen drog vi och köpte godis och en film ;). kollade på filmen sen ringde vi runt till alla och snakcade skit.!
Nu sitter jag hemma och tjockar mig med en plopp :D

bajsbajs

hemma!

kom hem i fredags men ja hade inte tid att skriva så ja gör de nu istället. Det var helt underbart i thailand. Vi åkte på snorkling tur och sen red vi på elefanter :)
De var skit kul. Vi solade och badade shoppade som tusan på kvällarna (A) Jag har köpt så mycket kommer inte ihåg allt men ja gör en lista sen på vad ja köpte;)
saknade alla jätte mycket!
pallar inte skriva mera <33333
                                                                        image20image22


RSS 2.0