Mysmiddag

Tja! Sitter på tåget på väg hem till min lilla Mr. Har varit ute och käkat med kära bea. Vi åt på söder, för och huvudrätt. Drack cider och pratade lite skit. Riktigt trevligt med en tjejkväll, nu ska jag som sagt hem till Mr och krypa ner i sängen. Imorgon ska jag inte lyfta ett finger! 
Puss och kram 

Dagens
Jag bara älskar dom!

Sjukt bra stallbrallor, perfekta att jobba i!! Vill du ha avlastning? Eller söker du kanske fodervärd?

Tänkte faktiskt att jag skulle lägga ut något annonsliknande här på bloggen. 
Söker du eller vet du någon som vill lämna ut sin häst på foder? Kanske lite avlastning vore skönt?
1-2 dagar i veckan? Eller lämna ifrån dig helt. 
Då jag har börjat jobba på en anläggning här i Tungelsta så kom tanken upp om jag skulle stalla upp en häst via jobbet. Har inte kollat med dom, men då andra har fått förfrågan (dom som har egna hästar) så borde det inte vara något problem. 
För min spelar det ingen roll vad det är för häst, läromästare eller unghäst spelar ingen roll. Dock vet jag inte hur det funkar med hingstar. För mig är det inget problem.
Trav eller hopphäst spelar heller ingen roll. 
Tar ca 5 min med transport till stavs travcamp där man kan träna i lag. Sen har vi galoppbana på anläggningen där "alla" rider. Grannstallet är ett travstall där det finns travslingor med flera backar!
Så söker du? Eller vet du någon?
Tveka inte på att höra av er, alla typer av förslag är välkomna. 
Som sagt öppen för förslag. 
Vill du inte stalla upp din häst hos "mig" så kan jag tänka mig att åka. 
Dock inte allt för långt och allt för ofta! Men iaf 1-2 dagar i veckan ska jag få ihop. 
 
Maila till a.ekstrom@live.se
Eller smsa/ring 
Arbetar mellan 8-13 och 16-17ca Måndagar-Fredagar.
 
Lite olika bilder genom åren.
 
Evning time, 6åring. (prvridning)
 
Evning time.
 
Varmblod - Ädla Oscar (gammal foderhäst) som jag utbildade själv.
 
Varmblod - Travkungen Majesty Of Rock som jag dressyrtränade bla. Red även hans yngre bröder!
 
 
 
 

Bra lunchrast

Från och med idag tar vi in hästarna kl 16, passar på att ligga i soffan och dega lite med missen. Yeah

Diggar mina nya arbetsbyxor! 
Ja.. Jag är sugen!!

Som fan! 

Passade ändå rätt bra i brunt, men de blonda är mer Alma liksom! 
Vad tycker ni? 

Elvskogens ridcenter

Rätt nice arbetsplats, en kvarts promenad hemifrån! Klagar ej! 

Vårväder? Ja det är ju Sverige som sagt

Är faktiskt inte förvånad, det är Sverige som talar! Sitter faktiskt på bussen, ska hem och byta om och stoppa nått i magen innan jag drar mig mot jobbet. 
Sov hemma hos Daniel inatt, men är hemma om en kvart, går hemifrån tjugo i 8 för då vet jag att jag kommer i tid. Skippar å ta cykeln idag, har ingen lust å ramla å ha mig haha. 
Förresten.. Intressant inlägg? Näe, tror inte de va? Haha. 
Ska svara på en kommentar i eftermiddag. Vi hörs då!
Puss och kram Tja!

Sitter i soffan, ska tillbaka ner till stallet om 30min och plocka in hästarna. Sen kommer Madde och hämtar mig, vi ska fixa lite saker :) 
Hörs sen, puss 


En dröm gick i uppfyllelse

Igår ja, men fyfan vilken träningsvärk jag har idag!! Hela benen, ryggen, magen och armarna. Har inte "ridit"'ordentligt på två år. Igår fick jag som sagt rida en av René Flück's hästar och dessutom rida för honom!! Det har varit en dröm, sen 2-3år tillbaka. Igår gick den i uppfyllelse. Fick rida en häst på typ 170cm, muskler som jag vet inte vad. Shit va stor den va! Jag som tyckte att nighten på sina 171cm är stor. Men varmblodig är ju mindre i kropparna än vad halvbloden är (oftast) dehär va en riktigt stor häst. Utan att vara speciellt tungriden. En mycket trevlig häst, skulle kunna se honom som nån form av läromästare. Det va väldigt mycket häst å rida så det är ingen häst man bara åker med på. Hoppade en kort bana 3-4 gånger, sjukt kul att få hoppa igen! Hade  dock önskat att jag gjorde bättre ifrån mig då jag vet att jag kan bättre. Men man rider väl aldrig en häst klockrent första gången? Inte jag iaf, det tar 3-4 gånger innan man hittar knapparna. 
Gårdagen va en bra dag och jag kommer leva länge på det! Dock inte träningsvärken, har har ni ett par snygga bilder på René och några av hans hästar! 
Snacka power, vilka hästar han har!! 

Nya favoriter från Hv-polo
Alla hjärtans dag

Idag är det den där dagen, då alla är så gulliga mot varandra. Men frågan är varför det bara är en dag om året. Borde man inte vara gullig alla dagar? 
Jag försöker iaf vara ett litet hjärta alla dagar om året. 
I år är det vårat 3år tillsammans, alla 3 åren har börjat helt olika. Mycket som händer mellan åren. 
Är glad att få fira med honom iår igen, det känns så himla bra. När jag vet att jag är hans hjärta. Jag kanske inte är så dum ändå! 
Hoppas ni får mycket omtanke av dom ni tycker om, och inte vara idag utan alla dagar! 
Jag bara älskar bilden! 

Sängen

Tjaa! Har lagat i sängen ett par timmar nu, seg tjej idag! 
Imorgon ska jag göra lite mer nytta, har kollat på film nu på kvällen. Förkylningen har släppt helt nu oxå, skönt! Alla hjärtans dag imorgon, ska "fira" de på bästa sätt med världens finaste kille, underbart! På lördag ska jag rida en av René Flücks hästar, INTE alla som får göra de! Ska inte "skryta" allt för mycket nu, men han är en lite idol inom hoppningen så ska bli sjukt roligt! Är jävligt nervös dock, har i stort sätt bara ridit monté senaste året. Hoppas jag slipper hoppa nån 140cm bana haha! 
Fix å trix

Fixade med "nya" bilder igår till mitt kära rum, älskar det!! 
Eller? :) 


Tullan bara växer och växer!!
Snart är det dags igen!


Snart drar montékursen igång igen! Är sjukt laddad! Juste, sökte även jobb på Solvalla idag, tänk er ;) 

Mycket som händer nu, fast ändå inte

Troligtvis så öppnas nya dörrar till drömyrket! Ligger i sängen just nu, har haft en myskväll med pappa och Monica. Vi har diskuterat framtiden, sjukt härligt! På onsdag kommer min älskade storebror hem efter 3 månader, då blir det släktmiddag, så jag längtar. Nytt från hööks

Jag och hästbutiker, internet är inte direkt bättre.. "Råkade" beställa hem lite bra och ha prylar i förra veckan.. Sen hittade jag ett olivgrönt schabrak som jag inte kunde motstå. Lite salvor och flexilinda, kompresser osv. Men frågan är varför? Har liksom 0 användning för det just nu haha! Alma i ett nötskal! 
RSS 2.0