Nya skor

Hej på er! Sitter och pratar med syrran i telefon, diskuterar lite :) hon fyller 19 på måndag den jäveln.
köpte nya skor idag, skitsnygga! kostade 1100 men köpte dom för 400:- så det var lätt värt de.
Ska ta en powernap sen är det bajenmatch som gäller.
Pallar inte skriva mer men här har ni lite pix på skorna.




på sin plats i min nya walk in closet.

Puss och kram

Imorgon blir det höstlov!

Hej på er!
Sitter och kollar på tv samtidigt som jag bloggar sitter även inne på facebook och spotify, lyssnar på lite skrillex, grymt! Imorgon är det skola, sista skoldagen innan lovet. ska bli så skönt! Är så skoltrött så det bara finns inte. Va inte i skolan idag, har legat hemma hos mr guld hela dagen sov hela 18 timmar inatt sjukt skönt! vi vaknade vid 4 tiden kollade på barnprogram sen åkte vi till vh och gick på nån liten kinarestaurang. fett gott! 
Mr tog en öl jag fick sitta och dricka cola haha kändes lite gay :D 
Imorgon är det bajenmatch på torvalla, haninge hockey tar emot bajen. Ska bli riktigt roligt å se. 
Näe nu blir det mera film.
Hörs imorgon!

Puss och kram 

Bio och mys

Hej på er!
Skulle ha bloggat igår men jag orkade faktiskt inte. Sen bjöd mr guld mig på bio. Han frågade mig en halvtimme innan min buss gick och jag satt i mjukiskläder och håret i en bulle. Så jag fixade mig på 20 min, fan va fort det gick. Åkte till vh och mötte upp den jäveln så drog vi in till stan, kollade på paranormal activity 3 rätt läskig faktiskt. Visste att jag inte skulle våga sova själv sen så jag sov hemma hos lilla mr guld.
Tror att vi kom hem vid 12, gjorde lite käk. la oss i soffan å kollade lite på tv.
Sen gick vi upp på rummet, jag somnade och han kollade på film. Klockan ringde 06.10 idag men gick upp 06.45 min buss gick 56. Så det var bara att klä på sig och dra mot skolan.
Hade kök idag, det gick rätt bra. Hade runt 60 gäster tror jag så det var en del å göra hela tiden. Men kul var det. Slutade klockan 2, åkte direkt hem och nu sitter jag här.
Ska nog ta en powernap. Kan blogga mer ikväll :)


bild från i somras

Puss och kram

älskade storebror


Du är den vackraste på jorden, jag kommer sakna dig..


Don't cry because it's over. Smile because it happend.


Söndagsmys

Hej på er. Ska snart hoppa in i en långdusch tänkte jag, har legat i stort sätt å kollat på one tree hill hela dagen. Sov hos mr guld inatt, kom hem vid 3. Städade lite sen har jag bara legat i soffan och slappat. Riktigt skönt! Igår va vi ute å krökade igen, tog det lugnt dock. Så jag har inte varit bakis idag. Eller jo jag va törstig när vi vaknade sen va det inge mer med de. Ska nog inte kallde de bakis. Päronen och lillebror kom hem från landet idag så vi har ätit mysmiddag och efterrätt å grejer. Har inte så mycket mer å säga just nu.



P
uss och kram

På't igen ba!

Hello! Sitter på övervåningen i väntan på att elin ska duscha klart. Ska börja fixa oss och föra lite sen är det party som gäller. På't igen ba! Igår va vi på fest i vendelsö men polisen kom så vi drog på krök i brandbergen istället. Åkte hem vid ca 3 tiden, mötte upp mr guld i vh så åkte jag mikkis och mr guld hem till mig å sov. Somnade vid 7 tror jag. Vaknade vid 1 tiden då drog mikkis hem och vi låg kvar i sängen till halv 7, kollade one tree hill och käkade chips. Han drog hem för en timma sen, och nu kom elin för ca en halvtimme sen. näe ska börja fixa mig nu så vi kommer iväg nån gång. Hörs imorgon. Puss och kram

Mys i soffan

Hej på er. Sitter i soffan och glor one tree Hill har nyss käkat frulle. Idag blir det bara ta det lugnt så jag kan gå till skolan imorgon. Låter som jag är feta pluggisen men jag har lovat mikkis att jag ska gå till skolan. Vi ska äta middag tillsammans hemma hos mig sen så är det troligtvis party. Så det är nog bra om jag är frisk då. Eller inte har feber iaf. Som sagt idag blir det ta det lugnt här hemma. Kanske hörs senare! Puss och kram


Mobilinlägg

Hej på er! Sitter i sängen och kollar på sagan om ringen med en kopp te i handen. Har gått å blivit sjuk från i fredags då nån jävel snodde en av mina skor så jag fick gå hem barfota.. Sov hos mr guld inatt han fyllde 19 barre igår så vi mös och kollade på film. Blev ingen skola idag mår inte alls bra. Så vi har legat i sängen hela dagen sen åkte vi till vh och käkade sallad och kebab. Sen tog jag bussen hem, har legat i stora delen av kvällen i sängen, tog ett bad för nån timma sen också riktigt skönt! Näe nu ska jag kolla klart på filmen, tror att jag blir hemma imorgon också så vi kanske hörs då :) puss och kram


Världens finaste Oscar


jag älskar dig♥

Sjuk fredag!

hej på er. Sitter inne på pappas kontor och tar det lugnt, bloggar bland annat ;)
Precis kaddat upp lite bilder från i helgen på facebook, även fått lite bilder av maja från sista hoppasset med oscar. Fina bilder! kommer upp senare.
I fredag var det fest hemma hos allobröderna, riktigt trevliga människor där! kände dom flesta. Drog dit med elin mr guld och hans kompisar. Hände inget speciellt under själva festen men var sjuktroligt ändå. Lite bråk men det är som vanligt, min sko blev snodd. Vem fan snor en sko?! Så jag fick iaf åka hem barfota.. Men elin va så kamratlig så hon gick också barfota. Sen fick jag en sko av mr guld så jag överlevde. Men fan va kallt det var.
och självklart skulle vi förbi vegabaren innan vi åkte hem så vi fick vänta på taxin där utanför ett bra tag.
Sov hemma hos mr guld, sen igår vid typ 1 drog jag hem till elin. Låg där hela dagen/kvällen och kollade film, somnade vid 11, skitskönt!!
Sen har vi vara legat och slappat idag också.

går inte att ladda upp bilder, blogg.se är lite struligt så bilderna kommer imorgon!

Styckning

Hej, har bloggat lite dåligt på senaste men har inte haft ork.
Har nyss packat klart lite imorgon drar jag hem till mamma och peter ett par dagar.
Var ett jävla tag sen jag var där :o kommer inte ens ihåg när jag sov där senast.
Men ska bli kul att träffa dom igen, och lilla vovven. Har köpt en tröja till honom som jag och mamma ska testa på honom imorgon. Bild kommer då!
Kollade nyss på inläggets rubruk som det står styckning på. Så jag kanske ska skriva lite om de.
Styckning är en kurs i skolan som jag har valt, och det är precis vad det betyder. Vi styckar kött.
Hade det i måndag, rätt kul faktiskt.Då styvckade vi lamm här kommer lite bilder!




mm lammkött ;) haha



ser kanske inte så roligt ut men det är rätt okej, om man har köksintresset :)

Puss och kram

Mysigt höstväder

Hej och godmorgon! Vaknade av att madde ringde och väckte mig, inget speciellt samtal, slyna!
Sitter i sängen, är grymt sugen på att gå ut och göra något. En lång promenad med hundarna vore inte helt fel, men dom bor ju inte hemma hos oss längre. Syrrorna och vovvarna har flyttat. Har bara en tjock katt kvar.
Päronen och gustav är på basket, skulle ha följt med men orkade inte gå upp i morse.
Jag har också match ikväll, vid kvart i 7 eller vad det nu va. I nacka också!
segt menmen, tror att mikkis ska me å kolla. Ska bli kul, ska hon få se att basket är en rolig sport.
Näe nu ska jag glo en bra film, vet dock inte vilken..

från mitt sovrum



Puss och kram

Galen fredag må jag säga!

Hello.
Gårdagen/natten/morgonen var helt galen! haha kvällen började hos mig, jag mikkis och pilen fixade oss och käkade hos mig. Sen drog vi till handen mötte johan som köpte cigg till oss sen drog vi in till stan och festade galet på söder hemma hos en kille som heter Axel. Jättetrevliga människor där, utom en brud som vi båkade med lite. haha! Vid halv 2 tror jag tog vi tåget hem till haninge igen.
Klev av i vh och väntade på mr guld och en kompis till honom. Eftersom att tjejerna inte pallade åka hem till ösmo med sista bussen eftersom att vi hade så kul så fick dom också sova hos mr guld.
Så vi alla sov där. Jag och mr guld somnade vid typ 6 i morse, hade jättemysigt! Vaknade vid 8 tror jag av att hans storebror kom hem och ville ha sitt rum (vi lånade det) så vi gick och la oss i hans pärons säng och sov där tills mikkis ringde mig och frgade vart vi va. haha hon hade gått in i hans storebrors rum och frågat efter mig men han visste inte vart vi va. hahah pinsamt! Sen drog mikkis och pilen hem och vi laggade till 2 sen såg vi kvar i sängen till 6 och bara mös och dampade. Käkade lite chips också.
Tog bussen hem vid 7 och nu ligger jag i sängen ska glo film tänte jag.
Orkar inte skriva mera nu men här kommer lite bilder från igår.

outfit:












hahaha! random pappa!


random kille!


ett till random




random polack!

hahah sjukt rolig kväll!

Puss och kram

Ni är urgulliga!

Angående kommentarerna som jag fick att jag tydligen inte kunde ta hand om min egna häst så har jag fått massa fina mail på facebook och kommentarer i bloggen också. Jag vet att jag har tagit hand om oscar på bästa sätt och självklart stärker det när ni stöttar med fina kommentarer!






Fick flera fina kommentarer!
Vill även tacka er som har frågar hur jag mår nu när oscar har flyttat! Ni är bäst!

Puss och kram

Mellis

Hello.
Sitter i sängen och myser med kissemissen, han ligger och spinner här brevid.
Kom hem från skolan för en halvtimme sen, har nyss ätit mellis idag fick det bli filmjölk med havrefras, banan och kiwi i. Jättegott! Idag ska det bli en riktig slappdag, det regnar, har ingen träning eller häst och nya filmer.
Så det blir ligga och kolla film hela kvällen för min del. Imorgon är det fredag då får vi se vad som händer. Har lovat mr guld att styra upp något kul så man får väl hoppas att jag lyckas. Hahah fyllot ringde mig inatt, han va på kryssning så han hade en del att berätta!
Näe nu ska jag glo film.


Hörs senare!

Puss och kram

Skön tisdag!

Hej på er! kom nyss in, har varit ute och åkt moppe och flakmoppe med maja och sara!
haha vi åkte från tungelsta till handen och tillbaka. hahah va skitkul!
jag och sara åkte på flaket med stoffe.
Ska gå och lägga mig nu, imorgon är det skola 07.30.. sen är det middag med familjen och sen träning.
Men vi hörs senare under veckan.


bild från i lördags

Puss och kram


fakta!

Nu ska jag berätta hur läget ligger till mellan mig och oscar och även den nya hästen som troligtvis är på gång.
Ska försöka vara så tydlig som möjligt så att du som kommenterar allt också förstår. Du skriver att jag inte kan/kunde få oscar att gå i form i trav. Ska börja med att säga att oscar kan gå i from med mig på ryggen i alla gångarter.



Nu under sommaren stod han på bete i sorunda där han fick sommarledigt och sen när han kom tillbaka fick jag börja sätta igång igen och idag är det 1 okt han har inte kunnat gå i form i galopp speciellt för att vi har inte tränat så mycket på de efter betet. Nu efter betet har vi satsat på hoppningen och fått stora framsteg, till att vägra på ett 80 hinder (varje gång) till att hoppa en kombination på 1m utan problem.

Klicka på bilden för att den ska bli större!

  --->  


Så det handlar inte om vad jag kan, det handlar om vad jag har valt att satsa på. I början satsade vi på dressyren, att han får en bra grund där. Och det fick han, han gick i form i alla gångarter. Och då såg vi (jag + syrran, dom i stallet och mina kompisar) att han kan de, då kanske vi ska börja med ett nytt moment. Så det fick bli hoppning vi tränade för tränare ett fåtal gånger men vi fick otroligt mycket hjälp och det blev stora framsteg som sagt. Och du kommenterar även vad jag ska med en 2-åring till och att det kommer bli synd om den för att jag tydligen bara gav oscar ett mål om dagen. Och du har tydligen fått sån bra fakta att det var kvällsmaten. För det första så är det hon som har stallet som fodrar alla hästar i stallet så jag har inget med fodringarna å göra.
Och för det andra så har jag på papper att oscar är fullt godkänd hos djurskyddet. Han var bra musklad, och bra i hull, hur förklarar du de? Alla andra hästar i stallet hade en anmärkning men inte Oscar. Och vems häst är de? jo min! Det är jag som har tränat oscar det är jag och han tillsammans som har byggt upp alla muskler som han har på kroppen, det är jag som har gjort hans foderlista och han var bra i hull. Tror knappast att han bara har fått ett mål om dagen. Dom andra i stallet har sagt att oscar är bra i hull och att jag ska vara nöjd med honom, inte bara med hans utseende hans framsteg också!

Här kan du se hur han såg ut när jag fick honom och från förra månaden.
kolla riktigt noga nu!



Och som sagt, det är jag som har gjort allt med honom.
jag kanske inte är så dålig ändå? eller har jag fel.
Sitter absolut inte och säger att jag är bäst men, jag klarade av att utbilda en travare till ridhäst på egen hand, visst med hjälp av tränare men jag tror att jag red för henne 5-6 gånger. Det har inte varit lätt, jag har åkt av ett par gånger och nästan tappat förtroendet för honom helt men jag har ändå kämpat och vi nådde vårat mål, vi kom längre än så. Målet var att hoppa minst en meter, men vi hoppade en oxer på 1 meter i en kombination.

i en kommentar som jag har fått står det att jag saknar kunskap för att utbilda en häst, men ta en titt på bilderna över, det gick med oscar. Varför skulle det inte gå med en unghäst? Jag red alexandras unghäst för ca en månad sen och hon sa att det gick jättebra och att vi ev skulle börja prata om jag skulle bli medryttare på henne. Har jag brist på kunskap då? Mikaela en av mina bästa vänner sa att hon inte tyckte att jag skulle ta tillbaka oscar igen, hon tycker att jag skulle ta och utbilda en unghäst ist för oscar. Och vi började faktiskt bråka pga att hon sa de, jag tog illa upp för jag vill ju självklart ha oscar. men sen lyssnade jag på henne och nu ska jag höja ribban lite och ska börja utbilda en två-åring. Jag vet att det tar otroligt mycket tid, herregud jag utbildade oscar jag vet vad jag ger mig in på.
Men nu kommer vi till dedär med fakta igen, ska jag köpa hästen ens? har jag skrivit de?
Näe jag ska börja träna den hästen, visst jag får rida hur mycket jag vill och det kommer troligtvis bli som min egen. Sen om allt funkar bra får jag ta på foder ev senare köp men jag tänker inte köpa den tills den blir helt inriden. Så snälla ska du kommentera ta reda på fakta först för det blir bara pinsamt för dig själv annars.
Sen tycker jag att du är väldigt stor i käften men samtidigt feg efter som att du inte vågar skriva ditt namn när du kommenterar. Står du ens för det du säger eller är du bara avundsjuk?


Jag brukar säga att hästar är som människor, dom kan ha dåliga dagar precis som vi kan. Tex att ibland går det skit på jobbet, skolan, träning vad som helst. Så kan hästarna också ha, dom kan också ha dåliga perioder. Oscar har haft en dålig period då han har varit stel och varit svår att få i form och trampar under sig. Det tar tid att värma upp honom. Och jaa, det finns bilder på oscar när han inte går i form på facebook. Men jag vet inte vad du tror om oscar men han är ett djur ingen maskin som man lägger i 5kr och sen går allt som en dans. Han är inte heller färdig i sin utbildning men du verkar ju inte förstå hur det är. Du rider säkert på ridskola och rider dom hästarna som går som tåg. Det är inte min grej iaf jag vill ha lite motgång det ska inte vara lätt hela tiden. Det kan inte vara lätt hela tiden!
Nu har jag försökt att vara så tydlig som möjligt så att du också ska förstå, är det något som är oklart så kan du väl fråga mig innan du börjar slänga onödig skit på mig, som inte ens stämmer!


RSS 2.0