Hej och godmorgon!

Hej på er! Vaknade upp hos Lotta vid halv 6 i morse, tog ut hästarna sen drog vi och köpte frukost, har ätit och druckit lite kaffe nu på morgonen. Sen la vi oss å sov en timme. Sitter i köket nu, ska ta en dusch sen ner till stallet igen, solen skiner, idag blir det ännu en härlig dag i stallet!


Nya naglarna, lunch och vårsol!

Gud vilken härlig start på dagen! Började med att göra nya naglar hos syrran. Det blev rosa idag, har bara haft vita innan men rosa blev kanonsnyggt!! Åt lunch med fina Mikaela sen, snackade lite skit. Har saknat henne!
Sitter på tåget nu, Gud vilket härligt väder! Ska till stallet och ta hand om hästarna nu!


Äntligen två dagar ledigt!

Åh va skönt det ska bli med två dagar ledigt! Imorgon är det mycket som ska göras. Har tid klockan nio då jag ska göra nya naglar. Sen ska jag äta lunch med Mikaela efter de sen ska jag ta mig till stallet. Rocke ska ridas dressyr och kotten ska ut en sväng nighten ska nog stå han gick på Solvalla i går så. Kanske en liten promenad. You never know! Gick kanon idag på jobbet. Jobbar på fredag igen. Näe nu ska jag kliva av tåget. Hörs imorgon! Puss


Mot jobbet

Tjenare! Sitter på tåget mot jobbet nu, ska jobba 17-21
Har umgåtts med fina ebba idag, hon kom hem till mig så fixade jag mig lite fort så drog vi och köpte sallad på vaskos. Sen hjälpte hon mig med att beställa studentmössa! Är så sjukt jävla taggad på studenten. Kommer bli grymt!! Love it!


Mitt flickrum!

Åh! Sover hemma hos pappa inatt, riktigt mysigt, har saknat mitt flickrum. Så otroligt mysigt, å självklart sover kissen med mig när jag är hemma. Ligger i sängen just nu, har sagt Godnatt till min prins. Har en Beckfilm igång på tv:n
Kan det bli bättre?


Jag idag!


Sportlov!

Hej på er! Förlåt att jag har bloggat så dåligt på senaste, inte meningen. Ska försöka blogga mera nu under lovet. Har inte mycket planerat faktiskt, ska jobba idag och imorgon 17-21 och på fredag 15-19 sen ska jag ut till stallet dom övriga dagarna. Så skönt att komma ut dit! Blir så avslappnad. Igår hade jag en toppendag där ute! Slänger upp lite bilder från gårdagen.


Min prins!


Helgen!

Förlåt för dålig uppdatering men bloggar en del på teamrocksta nu för tiden.
Är på g till stallet nu, idag ska vi ridhusträna killarna! Haha försöker verkligen hålla isär bloggarna men ni får tåla att det kommer ett par rader hästsnack lite då å då.
Igår hade jag en mysdag med Daniel. Vi "firade" ett år igår. Tiden går så otroligt fort! Vi åt en jättegod frukost, mös i soffan, duschade till lugna favoriter, åt en kanonmiddag, sen på kvällen kollade vi melodifestivalen, åt chips och snackade en hel del. Mitt hjärta!
I fredags hade jag praktik, jobb 15-19 sen drog jag jag till stallet.
Näe nu är jag snart framme i jakan, hörs sen!
Puss!


Snart så!!

Snart är det dags för studenten, tiden går bara fortare och fortare, läskigt ändå, snart finns det ingen återvändo, på 3 sekunder sparkas man in i vuxenlivet, när man ska jobba och försörja sig själv.
Kommer bli så jävla underbart!


Söndag

Vilken härlig helg! Gick jättebra på jobbet i fredags, hade myskväll med älsklingen. En underbar morgon, stallet hade en riktigt bra träning igår! Tjejkväll med Sandra som sov hos oss inatt. Idag va jag på långpromenad med Madde och Alex. Hade självklart med hundarna. Sen va jag och älsklingen på middag hos pappa och Monica. Syskonen va där, dock Inte alla. Haha låter som att jag har 100. Men Näe, Hanna färgade håret på mig idag också. Lite gult just nu men det går bort om 3-4 dagar. Dock så mår jag sjukt illa nu ska så faktiskt lägga mig. Vi hörs! Puss på er!


Härliga morgon!

Lördagmorgon, kan det bli bättre? Vaknade vid kvart över 10 idag. Mös lite med älskling, gick ut med hunden. Köpte frukost grejer. Åt en kanonfrukost med älsklingen, nu sitter jag på tåget mot stallet. Solen skiner, vilken kanonstart på dagen!


RSS 2.0