Jag suger!

Fan va dålig jag är på att blogga, sorry igen!! Sitter i jennifers säng, vi har pratat en del idag och sen har vi solat i någon timma. Asskönt! fått linje å grejer. Näe nu kommer maddan hit.
Hörs någon dag! jag ska bättre mig, lovar!

Puss och kram


Äntligen fredag!

Så skönt med helg! Kollade på film idag i skolan sen slutade vi. Gick upp till centrum en elin och sandra. Mötte bea en sväng också. Tog ut pengar till stallhyran också, känns bra! Ska träffa robin när som, haha vi ska åka och köpa mat till min häst! Vilket liv vi har. jaja nu ska jag faktiskt byta om till mjukisar.
Blir nog lugnt ikväll ska jobba imorgon.



Puss och kram

'

The best way to not get your heart broken, is to pretend you don't have one


Bilder från igår

Eftersom att Lisa fyller år idag så firade vi henne inatt. Ikvällen började hos lisa, vi käkade god mat och förade. Sen kom Anton (lisas pojkvän) som kör limo och hämtade oss. Vi åkte runt i limon någon timme sen drog vi på krök i huddinge. Rätt trevlig kväll måste jag säga, fast jag drog hem tidigt eftersom att jag skulle släppa ut hästarna 8 nu i morse. Vilket jag gjorde.
Nu ska jag äta frukost med familjen.


jennifer iza och jag


älskar er!






swan, bea, johanna, jag, jennifer, madde, lisa, linnea, iza och sofia!

Puss och kram

mobilinlägg

hello. Sitter i skolan nu, 07.16.. Helt sjukt! För en timme sen kom mitt tåg till tc, då gick jag och köpte en macka och en mjölk :D alla kommer om ca 30 min så det lär bli facebook i mobilen sålänge. Smsar med ebba också så förhoppningsvis så kommer tiden gå rätt fort. Efter skolan ska jag till min älsklingsponny! Har saknar honom jättemycket. Men nu fick jag ett sms jag ska svara på. Hörs ikväll. Puss och kram

Sista kvällen tillsammans

Hello! Sitter vid storebrors dator. Anders är nere och fixar med tvätten. Ska gå och handla snart, idag blir det käkor på macka till middag! Sjuktgott. Ska kolla på hockeyn ikväll också. Tror fakiskt att sverige vinner ikväll. Sverige har faktiskt aldrig förlorat en final mot finland i hockey! Så det vore synd om det blev så ikväll.
Imorgonbitti när jag vaknar kommer jag vara ensam. Storebror åker och jobbar tidigt imorgon så jag kommer som sagt vara ensam imorgon under dagen, sen kommer min taxi vid ca 5 så åker jag till tåget som tar mig hem till Stockholm igen. För er som inte vet vart min storebror bor så är det i Boden, norrland..
Jobbar som millitär, så jag har lovat brudarna att ta hem snygga millisar till dom!
Näe nu måste jag sluta. Håller även på att kolla efter en ny häst, wow! ;) Hittade en som va jävligt bra!
länk: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=482557&inriktning&typ
har inte mailat ägaren måste prata med pappa först. Hoppas han går med på en ny häst!
Aja vi hörs senare om inte annat imorgon!
jag och storebror, julen 09
Puss och kram

Medryttare sökes!

För en med häst intresse så kanske det är värt att klicka på länken:
http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=202619&catid=31
Sprid gärna vidare, eller tipsa era kompisar som letar efter medryttarhäst!

Nu drar jag!

Kanske mobilbloggar på vägen. Kommer att åka tåg i 12 timmar så jag kommer troligtvis få tid över att blogga ;)


Just nu!

Puss och kram


Sorry!

Tänkte börja med att skriva att det har varit tomt utan bloggen i några dagar!
har saknat de lite! Mina kompisar har klagat en del på att jag inte har bloggat på senaste. Men ibland blir det så. Som tur är så händer det inte så ofta.
Men jag tänkte berätta lite hur min vecka har sett ut:

Måndag: Stallet
Tisdag: stallet och bio med jennifer robin och krilla
Onsdag: Gröna lund och stallet
Torsdag: skolan och har packat. Ikväll åker jag!

Ni får se imorgon vart jag kommer blogga ifrån ;)
Nu ska jag klä på mig och kolla så att jag har packat allt.

Puss och kram


Dampdag!

Hej på er! Har haft en riktig långdag idag, har även dampat med tjejerna i klassen en del.
Ví/jag har gått runt i skolan och sjungit: wohowohowo knulla alla brudar! Sen har jag och Sandra puttats och sprungit runt i skolan och dampat, mikkis och elin va också med på ett hörn! Så jag hade rikigt roligt i skolan idag. Tack vare mina brudar! Efter skolan åkte jag till stallet, Oscar fick nya skor. Sen åkte jag hem till Tungelsta där jag käkade mat sen åkte jag tillbaka till stallet och mockade, red och fixade lite.
Kom nyss hem efter en promenix hem, tog 20 min från stallet. Vilket är skönt!
Nu sitter jag här uppe på övervåningen ska gå ner och käka ett äpple sen blir det nog sova. Ska duscha imorgonbitti, har sovmorgon då btw.
Men vi hörs imorgon!



Puss och kram

Inatt och idag

Hello! sitter hemma i tungelsta och lyssnar lite musik. Kom nyss hem från stallet. Det blev en långdag idag! Igår iaf så förade vi hos mig, vi brudar. Sen drog vi på fest hemma hos robin och krilla. Det blev bara roligare och roligare. Spelade massa olika ölspel, ölpingis osv! Hur kul som helst, mitt lag förlorade dock..
Menmen kvällen gick och alla blev allt fullare och gladare.
Vid 3 tiden bestämde jag och bea oss för att dra, bea drog till donken i norra sköndal med johanna och madde och jag drog till Vh för att möta D.
Vi knata hema till honom och la oss och sov, vaknade vid 10 tiden men låg kvar i sängen och mös till 3 halv 4. Skönt som fan, bara ligga och snacka om allt och inget! Drog vid 4 tiden till stallet. Plockade ihop alla grejer, tömde boxen och flyttade. Pappa tog grejerna i bilden och jag red Oscar till tungelsta. Det tog 1 och 15min, helt ok. Som sagt nu sitter jag här, ska gå ner och käka. Har bara ätit en macka idag hemma hos D vid ca 3. Så jag är rätt hungrig nu.

2 bilder från igår:




hahah knas!

Puss och kram

RSS 2.0