Mysfaktor

Nu blir det ett bad!


Hörs kanske senare!

Puss och kram

Har inte haft ork

Hej på er, har inte haft ork att blogga. Kommer bli få inlägg nu dom senaste dagarna.
Men vi hörs snart igen!

6 dagar kvar


Sen är du hemma ♥

mobilblogg

hej på er. Ligger i ebbas säng. Ska slagga nu, imorgon är det match som gäller. Hoppas att det går bra. Natti, hörs imorgon. Puss och kram

Osminkad och oplattat hår

Så ser jag ut utan kladd i ansiktet och spikrakthår.



ses efter matchen.
Puss och kram


Skaldjursmiddag, bio och krök

Hej på er. Dåligt uppdaterat igår.. jag vet. Drog och lunchade med jennifer. Det blev sallad, lovely.
Sen hem mötta upp pappa sen kom monica och amanda så åkte vi in till stan. Hämtade ut biljetter. Sen gick vi och åt skaldjur, prövade på något nytt också. Pappa beställde in ostron så vi åt de också. Det smakade bara citron. Helt okej. Men resten av maten var bland det godaste jag har ätit. Jag älskar skaldjur, så jävla gott. Och man tröttnar aldrig heller. Efter bion åkte vi hem till Tungelsta, Amanda och jag började fixa oss. Den kom Jennifer och Tette och hämtade upp oss. Så släppte vi av Amanda i Vh sen åkte vi vidare till handen där tette släppte av oss. Jag och jennifer åkte vidare till Skogås med tåget. I Skogås mötte vi upp, Mickis, timmy, hanna, jonte och liam. Ni kanske känner till Liam söder, låtskrivaren ? Han är iaf tillsammans med min kompis Hanna :)
Han har gjort låten: du snurrar min värld och massa andra. Men vi knatade iaf hem till Liams kompis som också va någon "rappare" Danish som har gjort låten: Le igen. Sjuktbra låt. Alla sjöng på den hela kvällen. Vi spelade in låtar hahah. Vi hade skitkul fakitkst.
Nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och lyssnar på musik och väntar på att min frukost ska vara klar.
Pappa står i köket ;)
Ska möta Ebba i Brandbergen sen och kolla på basket. Men nu ska jag ta en snabbdusch.
Vi hörs sen!



Puss och kram

Godmorgon!

Efter 11 timmars sömn är jag utvilad till max. Sitter och försöker få tag på Jennifer som ligger och sover. Vi skulle faktiskt luncha idag! Hoppas att hon vaknar snart!
Men innan vi ska luncha måste jag städa här hemma. Ska damsuga trappan och här nere. Fick nyss sms av Jennifer att hon va vaken så jag måste börja städa nu.
Men jag hinner blogga innan jag drar sen.

Puss och kram

Bilder från dagens kökslektion

Här kommer några bilder från dagens kök.


jag och Elin

¨
Jag och Elin igen


Jag och min lilla nalle!


Mikkis och Elin

Nu är jag helt slut, träningen va så sjukt j*****vla jobbig! Men skitrolig.
Kommer somna när som! Men vi hörs imorgon när jag vaknar.
Är som sagt ledig då.

Puss och kram

Ingen som är sugen?

Ingen av er som är sugen på att gå ner i vikt?
Jag har 3 paket hör hemma med bantningspiller. Paketen är öppnade men det är bara för att jag skulle komma åt räkningarna som låg i paketen. Ett paket kostar 299:-
Jag säljer ett paket för 200:- eller alla 3 för 450:- Kan även gå ner i pris. ordinarie pris för alla 3:900kr. Jag behöver dom inte längre därför säljer jag!



Bara att höra av er genom att kommentera eller via mail: [email protected]

Puss och kram

Har inte orkat

Hej på er! Är hemma nu efter en skön skoldag. vi var typ 10 pers i klassen idag. Så lektionerna va tysta och lugna. Kökslektionen var skitskön. Idag gjorde vi biffar. Det var faktiskt roligt.
Imorgon är vi lediga, skönt!
Och ikväll är det träning sen hem och slagga.
Jag bloggar senare.



Puss och kram

Ska dra på träning!

Svarar på kommentarer och bloggar mera ikväll!

Puss och kram

Hockey med pappa

Hello! Sitter i soffan och kollar hockey med pappa. Han sitter och äter nötter och jag äter lite godis :) Diskuterar med bea om jag ska gå på 3ornas skiva nästa vecka. Grejen är att man måste vara 18, men det går att lösa ;) Grejen är att det är inte så många man känner i 3an. Det är bara alleh som jag känner riktigt bra. Några av dom andra pratar jag bara med ibland. haha. Men en tjejkompis till alleh som jag också känner jättebra ska gå på skivan så det kan nog bli kul ändå, om jag går! Ska nog gå och lägga mig efter matchen. Är sjukttrött asså!
Så vi hörs imorgon igen!
Sov gott.


hahah vi får se hur det blir.
måste fixa legg också ;)

Puss och kram


Sitter i soffan

Tjenare! Sitter i soffan nu, själv faktiskt.
Syrran gick nyss ut med hundarna. Innan de satt vi och sökte jobb till Södersjukhuset faktiskt.
Hoppas att vi får jobben, båda två. Vore kul om man fick jobba lite i sommar så man även får in pengar. Med tanken på att man inte får några pengar av skolan på sommarlovet. Visst jag får av Pappa men det räcker inte om jag ska kunna betala för en häst själv.
Nu ska jag kaga mat. Vi hörs sen!







Puss och kram

Godnatt!

Hej på er. Träningen gick sjuktbra! Sjuktbra men jobbig som fan. Men lägg värt de.
Imorgon blir det ingen träning med på onsdag och torsdag blir det träning igen.
Imorgon börjar jag 8, som vanligt. Näe, nu ska jag sova.
Så vaknar jag säkert pigg vid halv 7 och solen skiner.
Här kommer morgondagens väder!

 
Skönt med lite värme imorgon!
Hörs efter skolan.

Puss och kram

Sitter i soffan

Hej på er! sitter i soffan med gustav. Vi kollar på barnprogram, jättebra faktiskt!
Har nyss sovit i 2 timmar, skööönt som fan!
Hoppas att jag kan sova ikväll bara, för köra extra hårt på träningen så jag somnar sen. Snart är det mat. Monica och Gustav som sagt är här och ska äta middag med mig och pappa.
Här kommer några bilder som jag och gustav tog nyss.

drivbilder!






Vi hörs efter träningen!

Puss och kram


Redan hemma

Kom in med hundarna för en stund sen.Sista lektionen va inställd så jag är redan hemma. Ska kasta mig på soffan när som och glo lite film.
Kommer säkert sova lite också. haha. 
Jag kollade nyss på en häftig video på en tjej som håller på med frihetsdressyr med sina hästar. Så sjukt duktiga! Ska faktiskt träna frihetsdressyr med Oscar, jag tror att han kommer gilla de.
Näe, nu blir det film.

Vi hör sen!



Puss och kram


Solsidan med pappa och hundarna

Tjenare! Har inte orkar blogga idag. Men nu är helgen slut, imorgon är det skola. Då blir det mera inlägg :)
Just nu sitter jag och pappa i soffan och kollar solsidan som nyss tog slut.
Ska hoppa in i en dusch sen blir det flickan som lekte med elden med pappa och hundarna såklart :)
Men nu måste jag faktiskt duscha. jag duschar så länge, så jag får inte missa början av filmen. Men jag kan blogga i pausen sen vid 10 tiden.
Vi hörs då!


lägger upp en bild på pappa och mig från spanien 08 skulle jag tro.

Puss och kram

Godmorgon!

Ligger i maddes säng och myser. Har nyss käkat frulle. Vi ska glo en film nu sen vid 3 ska vi till Ikea med alex och jimmy. Men vi hörs under dagen.

Puss och kram

Bästis bjuder på middag

Ska hem till bea om en halvtimme. Hon bjuder på middag idag. Det blir tacos, sen film. Ska glo film ikväll. Ska bli så jävla skönt att bara visa både ikväll och imorgon.
Vad har ni för planer ikväll?


Bea och jag, kvällen på Ekerö. Rolig kväll!

Puss och kram

Godmorgon!

Gårdagen/kvällen blev lugnt faktiskt. Kom hem vid 4 dock.. lite sent tycker jag. Då tvättade jag bort sminket borstade tänderna sen va det godnatt. Idag, ska jag åka och kolla på basket med pappa tror jag. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska iaf vara hemma ikväll. Kanske köpa lite godis och bara vara hemma.
Just ni sitter jag i soffan och läser en jättebra bok. 14 år tillsalu - En skadande svensk historia. Någon som har läst den? Det är jättejättebra!
Men nu ska jag göra frukost. Vi hörs senare under dagen!


Bästis, som blev brunett igår. och jag från inatt.

Puss och kram

Nu drar jag ut

Hörs imorgon!

Puss och kram

Kom nyss ut ur duschen

Tjenare! Kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag här nere vid datorn. Pappa och en kompis till honom håller på att jobba på övervåningen. Snart är huset klart! Så snart flyttar jag & Pappa tillbaka till Tungelsta. Skönt som fan. Nä nu måste jag hitta kläder så jag kommer hem till bea nån gång. Vi hörs när jag kommer dit.

Puss och kram

Äntligen fredag!


Skönt med fredag eftermiddag! Ikväll ska jag hem och käka middag hemma hos Bea. Hon har fått för sig att vi ska grilla, fast det snöar :)
Hon är lite som hon är, så vill hon grilla så gillar vi. Det spelar ingen roll om hon vill en sak så blir det så. Så det är bara le och se glad ut. Nu tänkte jag slänga mig på soffan och slagga lite. Det är ju ändå fredag ;)


Bea får står för bilden i detta inlägg. Hon är även skitfin på den här bilden!

Puss och kram

Godmorgon!

Hej på er! Har nyss ätit frukost med Pappa. Han ska köra mig till skolan idag så jag kunde sova en halvtimme längre idag, skönt som fan. Drömde att jag tog hål i tungan inatt, haha. Sen när jag vaknade så var den inte kvar :/ hahah nog om de. Idag har jag matte vid 8. Sen har vi kök resten av dagen.
Nää nu ska jag göra lite te som jag ska dricka i bilen. Vi hörs efters skolan.

Puss och kram

Slutkörd!

Hej på er, hur seg som helst nu! Träningen var hård som faaaaan! Förlåt att jag svär. Men imorgon är det troligtvis träningsvärk på hög nivå! Visst jag har redan de, tränade 2 pass igår. Jag och Mikkis körde hårt på idrotten sen hade jag basketträning på kvällen som också var ganska hård. Blev inte så roliga inlägg idag heller. Förlåt! Men imorgon är det fredag, då slutar jag tidigt då lovar jag att jag åker hem och skriver något roligt! Såg att ni hade kommenterat att jag ska lägga upp mera bilder, det ska jag bli bättre på. ska be pappa ta hem kameran. Och bea hade skrivit att jag skulle blogga om henne. Jag tror att jag ska kunna skriva en helsjukt inlägg om henne, ska försöka iáf! haha. Kan bli roligt.
Näe, nu ska jag sova. Såååå trött just nu!
Sov gott!


en gammal goding! Blont, vad tycker ni?

Puss och kram

Seg Torsdag!

Tjenare! Sitter vid datorn nu, kanske ni förstår. Har nyss ätit middag med Pappa, monica och gustav.
Ska dra och träna om en liten stund, ca en halvtimma. Idag blir det träning med 95orna. Ska bli kul! Ebba kanske kommer idag också. Men man vet ju aldrig ;)
Efter träningen blir det hem, duscha och sen blogga mera! Minns ni att jag skulle skriva lite roligare inlägg idag??! Jag ska försöka hålla de :)
Men det är lite svårt att komma på vad man ska skriva om. Jag skriver ju om min vardag, sen är det inte så mycket mer. Jag vet inte vad gillar ni att läsa i olika bloggar?
Jag funderar på om jag ska börja videoblogga lite. Är de helt galet ? eller är det bara å köra?
Aja får tänka lite på de. Men som sagt, vad tycker ni att jag ska blogga om, några tips?

Vi hörs sen!

Puss och kram

I Tungelsta

Hello! Sitter på övervåningen här i tungelsta och kollar lite på datorn.
Är jättetrött, har haft 2 träningspass idag. Så det blir nog sängen när inlägget är klart.
Har faktiskt inte så mycket mer å säga nu. Det blir fler och roligare inlägg imoron tro mig.



Puss och kram

Annonsen ligger uppe nu!


Svar

Postat av: Clara
Fråga: :D. Hur länge har du hållt på med hästar ?
2011-03-15 @ 
URL: http://chaneeeel.blogg.se/

Svar: Jag har hållt på med hästar sen jag var 4a :) började rida som 5åring.


Postat av: Greta
Fråga: Sv: Japp! :)
Men håller du på mycket med foto? ;d
2011-03-15 @ 
URL: http://keemas.blogg.se/

Svar: Njaa lite då och då, när jag har tillgång till kameran. Inte så ofta dock :/

18 dagar kvar!

Hur glad som helst! Kollade på stallet med pappa idag, det var mysigt. Ett litet stall med 4 boxar. Hagarna va helt okej stora. Ridbanan va isig men bukade vara bra vid mars/april sa hon. Men man kan ju alltid rida ut. Det är ju mysigast! Tog inga bilder på stallet. Men jag lägger upp de så fort jag har tagit bilder på stallet. Men iaf om 18 dagar så får jag tillbaka Oscar! Är så j*vla glad! Har saknar honom jättemycket. Nu behöver jag inte sakna honom längre. Jag längtar efter honom.



Puss och kram

Msn

Sitter och pratar med challe



Och driver lite med madde :D



Sitter just nu och väntar på pappa, han åker från jobbet nu. Han är hemma om ca 40min.
Då blir det åka och kolla stallplats i österhaninge.
Vad ska ni hitta på ikv?
Hörs sen!

Puss och kram

Dagens

Här kommer dagens!







Nu blir det lite mellanmål och film!
Hörs sen!

Puss och kram

Bilder del 1

Här kommer 3 av bilderna som ebba tog på mig i Fredags. Det var även hon som sminkade mig, skitsnyggt!


nya skorna är på ;)





självklart så kommer flera bilder!

Puss och kram

Träning

tjenare! har brådis, igen! ska på träning. Hörs efter den!

Puss och kram

Långpromenad med hundarna!

Tjenare! Kom nyss in med killarna. Vi har gott en långpromenad runt dammen idag. Jättemysigt att gå en sväng med dom när solen väl är framme. Nu när vi kom in så sprang dom runt och dampade. Båda hoppade upp blöta och leriga i soffan.. Sen rullade dom runt på golvet och bet varandra. Jag satt bara och kollade på dom, speciellt milo. Har aldrig sett honom så galet på 12år. Han brukar alltid säga till billie när han ska busa med honom. Men nu busade båda som aldrig förr.
Nej, nu blir det macka och one tree hill.
Vi hörs sen!


dammen som vi gick runt, så mysigt!

Puss och kram


Ny vecka ny start!

Hej på er! Sovit gott? Det har jag! Delade säng med hundarna inatt, så mysigt så! Har saknat dom. Just nu ligger dom i hallen och sover/vaktar. Jag ska äta frukost sen knata iväg till skolan.
Idag är det träning, får se hur det går. Har ju varit dunder förkyld! Imorgon ska jag och pappa åka och kolla på en stallplats i Österhaninge. Onsdag blir det träning igen och även på Torsdag. Fredag, Lördag och Söndag vet jag inte vad som händer. Men nu måste jag äta och knata så jag inte kommer sent.
Vi hörs efter skolan!


Killarna får stå på morgonens bild!

Puss och kram

Gårdagen/kvällens bilder

Som sagt så har jag ingen kamera! Men vi tog några bilder i tunneln i skogås när vi väntade på Danny igår.


Agge och syrran



jag och agge, jag såg även förjävlig ut på bilden!


här också..

Puss och kram

Tjenare!

Ska äta frukost och kolla film med syrran nu.
Bilder och allt kommer sen!

Puss och kram

Ikväll blir det party

Tjenare! Är just nu med syrran och agge. Vi ska dra på fest i skogås i någon villa med pool. Så det blir nog kul.
har ingen tillgång till kamera som ni redan vet. Men får se vad jag kan göra.
Svarar på kommentarerna imorgon. Nu måste jag fixa klart mig.

Puss och kram

Svar

Postat av: Clara
Fråga: Snygg väst ! Är det riktig päls ?
2011-03-12 @
URL: http://chaneeeel.blogg.se/

Svar: Tack så mycket! Nejnej inte alls, tvärtom ;)

Nu bär det av

Hej! nu kom pappa hem. Han ska bara byta kläder så ska vi åka.
Så hinner inte skriva så mycket.
Tänkte bara visa er hur jag ser ut just nu.



Puss och kram

Godmorgon mina kära!

Hej och godmorgon! Var tvungen att gå upp vid kvart över 11 idag. min låtsasmamma fyller år så jag måste fixa till mig lite och dra mig hem mot tungelsta.
Det blir middag och massa firande med familjen idag. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Ikväll blir det ingen fest för min del. Är faktiskt sugen på lite godis och en bra film.
Har festat en del på senaste så ikväll ska jag faktiskt ligga och mysa i soffan.
Men nu ska jag föna mitt hår.



Puss och kram

Kom nyss hem

Tjenare! kom nyss hem. Blev en helt okej lyckad kväll i tyresö.
Ligger i sängen nu. Kan inte sova så jag tänkte att jag kunde blogga lite.
Dock så svarar jag på kommentarer imorgon :)
Nu ska jag försöka sova.
Jag just nu!


ser lite sliten ut, men är inte alls sliten. Kommer inte vara de imorgon heller :)
Kommer bättre bilder på dagens/kvällens outfit. Just nu som ni ser så är det linne och mjukisar.
Men ebba skulle lägga upp bilderna imorgon.

Sov gott!

Puss och kram

Nu drar vi!

Nu drar jag och ebba på krök/fest i tyresö.
Ska möta tjejerna där.
Vi hörs imorgon!

Puss och kram


Svar

Postat av: my wesström
Fråga: bra här med :)
är du bra på att laga mat ? :D
2011-03-11
URL: http://mmysandra.blogg.se/

Svar: bra å bra, jag är helt okej på att laga mat. Men bättre ska det bli! ;)

Äntligen fredag!

Tjenare! Sitter faktiskt och sjunger till jay smith - Like a prayer. Den låten gör han grymt bra!
Det gick bra i skolan idag. Vi började med matte som var sjukt seg, men det är inget nytt. Sen har vi haft kök hela dagen. Vi har börjat med en ny kurs, varmkök. Är inte alls lika roligt som kallkök.
I kallköket fick vi göra roliga saker tex baka, göra mackor, sallader osv. Nu är det bara kött och gräddsåser typ. Har bara haft varmkök i 2 veckor så jag hoppas att det blir roligare nästa vecka.
Men nu ska jag faktiskt slänga mig på soffan, kolla one tree hill och ta en powernap!
Så vi hörs senare.


så otroligt snygg i köket! ;)

Puss och kram

Klippt och klistrat

Hej på er! Nu under kvällen har jag suttit och gjort ett kollage till ett block som jag har. Så jag har suttit och skrivit ut bilder, klipps och klistrat i en och en halv timme. Jag tycker att det blev bra faktiskt. Mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Blockets baksida blev mycket roligare att kolla på också.


Det suger att mina kameror är trasiga! har bara webbkameran för tillfället!
Nu blir det te och one tree hill i min ensamhet, skönt!

Puss och kram

Förklaring!

Postat av: Anonym (våga visa vem du är?!)
men det är ju lika onödigt av dej att lägga upp en bild på henne om hon själv säger att det inte är hon! :)
2011-03-10

Den här kommentaren hittade jag i ett svarinlägg (det senaste jag skrev igår) ang bilden jag la upp på en gammal klasskompis. Du kanske tycker att det är onödigt men jag tycker faktiskt inte att det är så onödigt. Eftersom att vi gick i samma klass så pratade vi ganska mycket. Och hon kommenterade att jag har väck i pannan och att hon inte gillar det. Så jag är 99% säker på att det är hon som skrev de inlägget i hennes blogg. Och när bea (bästis) länkade de inlägget så antar vi att hon såg de. Och nu är inlägget borta.
Lite konstigt tycker jag.

Glad jag blir!


Svar

Postat av: anonym (igen)
Fråga: vem är det på bilden och varför har du lagt ut den? :P
2011-03-09

Svar: Det är en tjej som gick i min klass men slutade för någon vecka sen.
Jag la upp bilden på henne för att hon (som inte påstår att det var hon) la upp en bild på mig när jag också har veck i pannan och skrev att det var jättekontigt när folk har det. och att hon alltid har undrat varför folk har "ärrr" i pannan som hon/"någon" har skrivit. Det roliga är att många får de när man rynkar pannan. Tycker dock att det är löjligt att tjafsa om hur folk ser ut. Men blir ändå irriterad när hon själv har de så lägger hon upp en bild på mig ist.
Onödigt tycker jag :)

Svar

Postat av: anonym
Fråga: vart är dom köpta?
2011-03-09

Svar: Dem är beställda från Nelly.com :)

Mina bebisar har kommit!

Har nyss hämtat ut mina älsklingar!


Så jävla snygga!
Snart kommer fiffi och johanna hit, det blir film och mys!

Puss och kram

hemma hos sofia

tjenare. Sitter i sofias soffa och kollar på super zebran med jennifer och självklart sofia. Ska dra hem till jennifer efter filmen. Men nu ska jag kolla vidare. Puss

Hos Jennifer

Tjenare tuffingar. Ligger i jennifers säng och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Vi ska åka till Tungelsta och käka tacos. Sen blir det troligtvis filmkväll hos jennifer.
Nu känner jag att jag är jättehungrig.. :/
hoppas att pappa kommer snart så jag inte dör här. haha.  Har inte så mycket mer å säga just nu. Men jag lovar att vi hörs snart igen.

Puss och kram

Ett avsnitt One tree hill sen blir det sova

Tjenare! Sitter i sängen, kom nyss ut ur duschen.
Träningen gick bra idag, blev lite trött mot slutet men tränade inte så mycket förra veckan så. Sen har jag fått så jävla ont i halsen så. Men det gick bra ändå.
Ska kolla ett avsnitt one tree hill nu i sängen sen blir det sova. Imorgon är det skola så jag måste vara pigg, hatar att vara i skolan, trött som ett djur. Inge kul alls..
Och efter skolan ska jag hämta ut mina skooooor! Som är så jävla snygga!
Ska försöka att träffa ebba lite imorgon också. Men nu ska jag klä på mej sovkläder och smörja in mig.
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.

Puss och kram


Jag längtar efter dig


Svar

Postat av: Anonym
Fråga: har du töjt ditt öra :s
2011-03-05

Svar: Yes, det har jag!

Skolan

Tjenare! Sitter i skolan nu, har svenska. Håller på att skriver en egen saga. Den handlar om 3 barn som letar efter bär. Men nu ska min svenskalärare snacka. Så vi hörs senare. Säkert när jag kommer hem.

Puss och kram


Godmorgon!

Så blev det måndag igen. Vad ska man göra. Skola idag, ska faktiskt bli kul att få träffa mina klasskompisar :D
har saknat tjejerna som fan.
Slutar 13.20 idag då blir det hemgång, några avsnitt one tree hill. Sen ska jag och pappa fixa sommarjobb till mig. Eller, försöka iaf.
Mäklaren kommer idag också, ska kolla hur mycket pengar huset är värt å så.
Men nu måste jag borsta tänderna och dra mig till skolan.
Vi hörs under dagen.



Puss och kram

mobilblogg

hej på er. Ligger i badet och slappar. Ska snart gå upp. Ska kolla wallander klockan 9. imorgon är det skola så det är upp tidigt som gäller. Har inte så mycket mer å säga nu. Puss

Tydligen så är jag inte ensam om det


vi alla är olika men tydligen så har vi en sak gemensamt.


One tree hill

Finns inge skönare än att ligga i sängen en hel dag och bara kolla avsnitt efter avsnitt.



Godmorgon!

Godmorgon på er! Tjejmiddagen blev lyckad igår. Jättekul att träffa tjejerna igen.
Linnea hade gjort jättegod mat. Sen satt vi och pratade, lyssnade på jättebra musik. Sen kom ebba, gustav, simon, adam, anton och några till. Även Linneas kusin mickis och hennes kille timmy och jonte.
Sen drog vi på krök i valla som spårade totalt. Så alla drog hem.
Nu sitter jag i min säng och äter frukost, ska kolla på one tree hill sen blir det städning. Mäklaren kommer imorgon och ska titta på huset.
Men nu har jag inte så mycket mer å säga.
Vi hörs under dagen.

Puss och kram

Brådis!

Hej! har nyss kollar one tree hill med monica (pappas tjej) Har brådis nu, håller på attt fixa mig. Ska gå till bussen om en kvart. Så jag hinner inte skriva så mycket mer.
Men jag hinner säga vart jag ska. Ska hem till Linnea på tjejmiddag.
Men vi hörs senare!



Puss och kram

Godmorgon!

Igår blev kvällen inte så lyclad, hittade ingen rolig fest. Men vi drog iaf till skogås men där var det också tråkigt så vi åkte hem och sov :)
Vaknade vid tio. Har nyss ätit frukost. Storebror ska dra och träna snart. Sen ska vi kolla på one tree hill tillsammans. Ikväll åker han hem igen..
Men nu tänkte jag kolla en film.
Vi hörs sen.

Puss och kram

I Tungelsta

Tjenare! kom nyss ut ur duschen.
Ska börja fixa mig lite smått nu faktiskt. Storebror och Maria kommer hit och ska äta middag. Imorgon åker storebror tillbaka till boden så vi ska ha mysmiddag med potatisgratäng och oxfilé.
Ikväll ska jag festa med jennifer och sofia. Vet inte riktigt vart vi ska men det löser sig oftast.
Ska börja kolla runt nu med lite folk.
Men nu måste jag faktiskt börja fixa mig så tjejerna inte får vänta allt för länge.
Kanske slänger iväg ett inlägg via telefonen sen. Annars hörs vi imorgon.



Puss och kram


Ångest!

Så var det fredag igen. kom nyss hem till johanna efter någon timme i stan.
Sofia, johannas kompis skulle köpa lite saker.
Vi käkade lunch på donken sen åkte vi hem. Har ångest om hur jag ska göra med mina pengaaaaar..
Om jag ska sätta in 700:- på mitt sparkonto eller om jag ska köpa mera kläder.. Hur skulle du gjort?
Jobbigt som fan. vet inte hur jag ska göra!
Men nu ska vi upp och fika lite.

Puss och kram

Hemma hos Johanna

Tjenare mannen, som johanna brukar säga!
Vi har köpt lite godis och läsk. Ska kolla film nu. Vi hörs imorgon igen!


johanna och jag för nån månad sen.

Puss och kram


Beställda nu!

Nu har jag beställt dom!
kommer på måndag eller tisdag! :D

One tree hill

Hej på er.
Nu blir det one tree hill. ikväll kommer bea och johanna hit.
Vi hörs lite senare.



Puss och kram


Bästis är på g

hej på er.
Bea är på väg hit, hon har köpt chips och dipp. Så ska vi kolla på film när hon kommer.
Storebror och Maria kom nyss hit också men dem får hålla sig på rummet. Vi ska ha vardagsrummet.
Men nu ska jag kolla klart på burlesque med syrran.

Puss och kram


´

Jag brukar faktiskt inte skiva på det här sätter här i bloggen. Men nu så tänkte jag för omväxlingsskull så gör jag det ändå.
Lite svårt att komma på en bra början bara.

Efter åratal så blev vi som en person. Vi gjorde allt tillsammans. Vi kunde prata om allt med varandra. Det kunde vara vad som helst, gott och ont. Vi litade på varandra till 100%.
Det stannade mellan oss. Nu vet jag inte riktigt vart vi står. Det kom en tredje person.. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Den två första personerna har glidit isär. En ganska bra bit och jag får säga det själv. Det där med att vara ärlig, förtroende är inte lika starkt mellan oss som det en gång var.
Vi har så mycket fina minnen tillsammans som jag aldrig kommer lägga bakom mig. Jag var faktiskt inställd på flera oförglömliga minnen med dig.
Jag vet att våran tid inte är slut än, men jag vet också att det inte samma som förut. Det roliga är att det är inte den tredje personen som har "gjort" så att vi har glidit isär. Det är faktiskt du som har struntat att vara ärlig stället för att säga som det är. För du vet att ärlighet varar längst. Och självklart är det inte bara ditt fel. Men jag orkar faktiskt inte hunda. Jag tycker att det är tråkigt bara när folk slutar höra av sig pga en person. Eller slutar att vara ärlig. Jag känner mig faktiskt bortglömd. Det känns som att jag, får att vara en av dem personerna som du alltid pratade med, varje dag. Har blivit den som du bara hör av dig till ibland..
Jag tycker att det är synd, med tanken på att vi har planerat saker som vi skulle ha gjort..




RSS 2.0