Första advent!

Nu år det bara 4 veckor kvar till julafton, och jag längtar så att jag nästan dör! Sov hos bea inatt också, och de va har gjort är att kollat på film och myst. Imorse kollade vi på prison brak! skitbra jö :D
Nu när jag kom hem så har vi julfixat här hemma. Jag har fått snöbollar som jag har hänt upp i mitt fönster. haha det blev ganska gulligt. Sen hade vi en mysig middag som var lamm och potatis :D och någon brun sås. Det var jättegott. Nu sitter jag och skirver här och lyssnar på Britney Spears med Santa can you hear me? Jätte mysig låt. Såå gud vad jag längtar :D
hoppas nu att den närmsta tiden kommer att gå fort. men nu ska jag gå ner och äta lussebullar och spela spel med lillebror, kanske skriver lite senare om jag hinner för jag ska kolla på wallander klockan 9.

passar på att lägga ut en bild på mej och syrran sålänge


Lördagen 29 nov-08

Vaknade vid 10 idag brevid bea, vi gick ut med hennes söta hund lexie, sen gick vi in fixade frulle och kollade på lejonkungen :D haha skit längesen ju. Sen var de dags för mej att ta bussen mot stallet red med veronica idag. Vi red i ca 1 timme. lite minsdre kanske. Men allt gick bra och ja hann med bussen hem också.
Jag och veronica pratade om sommaren 09 och venronica ska till grekland då nästan hela sommaren så då ska jag passa caraclar, längtar lite (A)
Efter stallet så åkte jag till brandbergen och kollade på herrlagsmatchen och lite på en annan match. Sen tog jag 18.16 bussen hemt till bea och käkade kött med sallad mums!
Nu har vi nyss kollat på lilja 4-ever. den var helt okej.. Nu ska vi ta och kolla på micke och molle :D
kankse skriver innan vi går och lägger oss.

kram


chillfredag

idag så var den en okej skoldag. Slutade när vi skulle så det var en bra dag. Efter skolan gick jag sofia och melina hem till mej och hämtade pengar sen drog vi vidare till handen jag och melina bytte jacka också, men bara för dagen. Sen besträmmde vi att vi ska köpa nya fjällräven nästa år. Jag ska köpa brun och melina ska köpa svart :)
Vi knatade runt i handen några timmar träffade ellidutten och amina så de var kul att se dom igen :D
eftersom att det var ett tag sen.
Jag hittade lite kläder idag en benvit tröja och en brun stickad som ska vara över den benvita. Men jag köpte inget. För mina pengar är inte insatta på mitt kort än :/
Idag har min älskade storebror gjort klart lumpen ett stort grattis till honom! Så vi hade middag hemma hos oss (tungelsta)
Syrran kom också hit. har saknat henne här hemma om jag ska vara ärlig.
Nu sitter vi och väntar på äppelpajen som vi snart ska käka och sen ska jag åka hem till bästakompisen vid namn bea<3
ska sova hos henne idag. Ska träffa hennes hund också som heter lexie :D är skit söt, fast jag har bara sett henne på bild men hon är sjukt söt :D
Nu kom pappa in med hunden så jag ska ner och mysa lite till med familjen och sen fixa mej och dra till beafisen.
kanske skiver ikväll om jag hinner för vi ska nog mysa framför tv:n och vara ute med Lexie. Men jag skriver nog imorgon igen.

puss å kram

så sugen.

Nu har jag tränat stolt är jag också för först så pallade jag inte sen tänkte jag det är ändå bara 1 timme så det blir nog helt okej. Aja det gick sådär idag.. Imorogn ska jag till handen med Melina och vi ska köpa kläder och lite andra saker som vi känner för. jag har hitten en massa kläder jag vill ha, och en hel del andra saker.. efter som jag inte kommer att ha råd me allt så måste jag tuvvär ta borrt några saker som jag kan önska mej i julklpapp eller nått.


 mascara från H&M kanske kan köpa den imorgon om den är billig (A)

body silk också från H&M en sak man skulle kunna köpa med mamma på maxi eller nått. För den finns nästan överallt.

handkräm från apoteket ska nog vänta lite med att köpa denna.

vaseline också från apoteket min andra burk som jag har kan jag inte öppna så jag ska nog köpa en nu när man behöver den såhär på vintern


body butter från fattobutiken the body shop.  innehåller 150 ml.


fotkräm vet inte vart den kommer ifrån men det är en sak jag skulle behöva. innehåller 200 ml den också.


nu så orkar jag inte blogga mera idag. kommer nog skirva imorgon och berätta vad jag har köpt.
nu snackar jag med melina om morgondagen ska nog fortsätta göra de. Sen ska jag käka och hoppa i säng, ska nog plugga lite också. men godnatt alla läsare, så hörs vi imorgon<3

tjenare

sitter och pluggar svenska nu, har nyss kollar in sina lees blogg. Kollade på en massa videos och en del bilder på henne. Är så sjukt svartsjuk på hennes kläder och hår så det finns inte.. aja nog talat om henne, ska snart plugga lite engelska och kanske läsa lite so också. Men de får vi se om jag hinner klockan är nu 16.55 . Juste jag har missat att säga att jag kom vidare i uttagningen som jag spelade för ca 2 och en halv vecka sen. Och jag är jätteglad för de :D
Så jag måste verkligen börja träna mer på allvar.. Sen måste jag gå på alla träningar , okej inte om jag e sjuk kanske. Men så ofta som jag kan. Juste jag och Cornelia ska börja träna lite själva också. fast de gör jag redan kör mage hemma :) och jag tycker att de går rätt bra . gör de kanske 2 gånger i veckan. Ska nog snart kasta mej på golvet och göra de.
Juste en sak till. Förlåt att jag skriver så tråkigt och lägger inte ut några bilder men de är bara för att min sladd e borta..
har lite nya bilder som jag skulle vilja lägga ut. Ska hitta någon på msn som kan göra de åt mej. Skreiver nog senare (efter träningen)
puss

förlåt,förlåt,förlåt..

Förlåt att jag inte har skivit på några dagar men jag har haft annat att göra. I veckan har jag tränat, kollar på peppes och elins häst, ridigt och idag pluggat och snart ska jag åka och träna. Idag började jag kvart över 8, då hade vi idrott. Men iställer för att vara i skolan så badade vi på torvalla :D
Efter de så hade vi so prov och de gick inte så bra tror ja.. kankse får ett ig :( Men de blir årets första ig. Så jag ska fixa till de till ett g.  (starkt g)
Vi fick sluta när vi hade gjort provet. Så jag Jennifer och Sophia gick hem till mej på klenavägen kollade på Mamma Mia och drack varm oboy.
Sen gick vi tillbaka till skolan mötte iza och sen hade vi en annan lektion som var slöjd. Jag blev klar med mitt arbete så jag har G i slöjd kanske ett vg om jag har tur. Efter slöjden skulle vi ha haft No men Anki var sjuk så vi slapp den skiten XD.
Så jag gick hem och kollade klart på mamma mia. Och nu sitter jag här ooh skriver lite skit hoppas att det är underhållande. Ska snart plugga lite har engelska och svenska läxa tills imorgon s¨å jag måste bli klar me dom.
kankse kan skriver mera när jag kommer hem efter träningen som är 19-20.
Men som sagt jag få se om jag hinner skiva mera ikväll.

puss love yah

jag är busig

jag känner mej så busig, det finns ingen mat hemma eftersom alla i min familj (host) har käkar upp allt!! Så jag har inte käkat sen lunch och det var fil och flingor. Fast jag käkade upp min chokladkalender nyss (A) de var de som fanns att äta. Nu kom pappa och dom hem tror ja, så jag ska be pappa köpa pizza :)
skriver nog imorgon. puss

trött idag igen..

iger vid 7tiden så åkte jag hem till izabella, där bella och natttis var. Vi gjorde inget höll på med izas skitsöta kattunge :D som honsjälv är rädd för XD Men de var typ de vi gjorde. Jag åkte hem vid halv 12. Och kom hem när ja skulle. Och hoppade i säng. imorse vaknade jag vid tio hade fått 3 sms ett från Melina: de e snostorm :O ett från bea : hej<3 och ett från iza: det snöar!! :D<3 . Jag kollade ut genom fönstret och där var de vitt överallt :D Jag tog en dusch och sen nu har jag bara chillat. Idag tror ja att jag ska sova hos iza. bea ska nog också de. med jag vet inte. Nu så ska jag kasta mej på soffan och kolla  one three hill :D kanske skriver senare. pöss sålänge

skönt med helg

så trött så det inte är sant. Skoldagen var en helt okej dag kollade på film på 2 lektioner, So:n och engelskan. Och på No:n så spelade/lekte vi land stad och hav sen hade vi med sexställningar och några andra saker med. Men de var kul bruarna vann :D
haha men undra varför, jo jennifer var me på vårat lag XD haha . Efter skolan åkte jag bea och iza till brandbergen och solade. Bea solade i 20 och ja och iza i 10. Efter de drog bea och iza hem och jag till handen. Där jag träffade ; Melina,Lisa,Bella,Madde,Sofia och Julia :) Melina och madde hade nytt tagit hål i Sofias överläpp, och hon passade i det också.
Efter en stund i haden fäljde alla med Lisa att sola. Jag och bella delade på ett solarium det var någon som solade som hade dragit när det var ca 6 min kvar.
Så jag och bella solade magen och ansiktet :D det var skönt. fick faktiskt färg! Fast det får jag alltid. Efter de drog vi in till handen igen, melina skulle köpa ett par svarta mjukis(skitfina)  Sen drog vi in på donken och sen efter ca 10 min åkte jag till farfar och hämtade hunden och kollade på tv. Sen kom pappa och hämtade mej. Och nu sitter jag här. Melina tog bild på mej och bella idag när vi solade kan kolla om hon kan skicka någon bild som jag kan lägga in.
Men det blir lite senare.

puss&kram


haha ser ut som bella e en dvärg och jah typ största fettot XD

har tråkigt..

( ) Stulit en bil
(X) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
( ) Blivit dumpad
(X) Dumpat någon
() Haft sex på offentlig plats
(X) Har du haft sex senaste månaden
(X) Snattat
() Blivit arresterad
() Gått på en BLIND DATE
(X) Ljugit för en vän.
(X) Skolkat
(X) Sett någon död
(X) Varit Utomlands
(X) Flygit flygplan
(X) Gått vilse
(X) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(X) Gråtit dig till sömns
(X) Lekt tjuv och polis
(X) Sjungit karaoke
(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(X) Busringt
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(X) Dansat i regn
(X) Skrivit till Jultomten
(X) Fått ett sugmärke
(X) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
(X) Grillat på en strand
(X) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(X) Åkt skridskor
(X) Åkt snowboard
( ) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
( ) Sett en del av mig själv brinna
() Ätit sushi
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
( ) Haft ett te-party
(X) Byggt ett sandslott
(X) Hoppat i en vattenpöl
(X) Hoppat i en lövhög
(X) Somnat i skolan/på jobbet
(X) Tittat på en solnedgång
(X ) Rört en orm
(X) Sovit under stjärnorna
(X) Blivit kittlad
() Blivit bestulen
(X) Blivit missförstådd
(X) Vunnit i en tävling
(X) Blivit avstängd från skolan (matsalen) hahaha
(X) Varit i en bilolycka
() Hatat mitt utseende
() Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(X) Skrivit ett kärleksbrev
( ) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
(X) Smakat torrfoder till ett djur (hästmat)
(X) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) Kysst en spegel
(X) Sjungit i duschen
( ) Drömt att jag gift mig med någon
() Slickat på en lyktstolpe på vintern
(X) Suttit på ett tak
(X) Skrikit så att jag inte fått luft
(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
() Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka
(X) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) Klättrat i träd
(X) Haft en koja
(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) Fuskat på ett prov
(X) Sovit naken brevid någon


var ett tag sen..

förlåt att jag inte har skivigt på typ hela veckan men jag har ganska mycket plugga och en massa andra saker jag gör iställer för att skriva. Idag har jag träning och ja måste plugga innan så jag hinner inte skirva så mycket idag heller.
Imorgon är det fredag coh de ska bli så skönt! Efter skolan så ska jag och bea åka och sola i brandbergen, vi ska sola i ca 20 min. sen vet jag inte vad vi ska göra. Idag lyssnade jag på redeon och nästan alla pratar om julen. jag blir så sjuk sugen på julen nu asså. Kan den inte komma snart ?
Ska nog sätta mej och plugga skirva önskelista och sen träna. känske lägger in en lista senare.
pöss

Tisdag.

Idag var det en slappskoldag. Men ändå så är jag trött. Så jag kommer inte att skirva något mer ikväll. Ska plugga en del. sen ska jag ta de lungt och kolla på tv. pöss<3

trött..

idag har jag vartigt lite slarvig med att skiva,fast jag har inte vart hemma så mycket. Och jag har inte suttigt så mycket  vid datn heller. Idag åkte jag och bea till länna Bea skulle köpa reflexer till sickan :) Sen trog jag till brandbergen och bea eh till sej. ja kollade på herrlagsmatchen och sen drog ja på min träning. Som inte gick så jättebra :/
aja.. kom hem vid ca 8 åt en sallad duschade och nu sitter jag här. Ska locka mitt löshår nu så det inte blir så sent. Och förlåt att jag inte har skirivgt så mycke roligt idag. Skriver nog lite mer imorgon när jag har lite mer tid.
men godnatt alla läsare<3

idag blir de lite kort

Idag så kommer jag inte att skriva så mycket. Det som kommer att hända idag är att jag ska träffa bea<3 och vi ska åka till länna och kolla reflexer till hästarna. Sen ska jag åka och kolla herrlagsmatchen i brandbergen och sen så har jag själv träning, med statslaget. Och jag är skit nervös.. Hoppas att det går bra. Nu så har jag lite brottom för ja måste skynda mej ner och käka. Sen så måste jag ta tåget och bea vill ju inte vänta. Så ja måste skynda lite så jag hinner inte sitta här så länge till.
det är lika bra att jag går ner ock käkar nu.
skirver nog mera ikväll.
kram på dej som madde brukar säga !

helt slut

kom nyss hem från en hel basketdag. Det har vart kul men ändå jobbigt.  Först så var de statslagsuttagning och den gick sådär.. Men på slutet så gick de om jag ska vara ärlig, skitbra! finntade typ allt och alla gick på korgen och satte alla! så de e bra.
har träning imorgon också. Hoppas att de går skitbra då. För jag vill verligen gå vidare!! De skulle vara skitkul om jag kom till statslaget! Träningen var i ca 1 och 20 min. Den var inte så jobbig mest rolig. Spelade typ bara 3 mot 3. 
Efter träningen så åkte jag syrran och pappa till en pizzeria och käkade, idag blev de grekisksallad med rammlösa (citrus) Och anna och pappa tog pizza och cola. Så idag har jag vart mycket nyttig. Så nu har jag ett pluss i kanten.
Sen åkte vi till hallen och kollade på en handbollsmatch som var skittråkig. Som tur va så såg vi inte hela. Efter ca 40-45 min så var de dags för match.
Och idag fick vi spela på en sne korg. Men de gick bra ändå. Vi vann med 74-17. Laget som vi mötte var sämst!! Men dom  ligger också sist o serien.
Jag gjorde några poäng idag, 9 tror ja.. Aja runt 9-10 poäng. Sen passade jag några andra som gjorde en massa poäng. Så jag gjorde en bra match. Sen spelade jag hela också. Så ja var lite trött på slutet men ja kunde spela ändå.
Jag tänkte inte så mycket på att de var jobbigt bara att jag var trött i benen.
Men nu i alla fall så sitter jag vid datan ska snart kolla ¨på tv och somna i soffan (fan va skönt)
Skriver nog imorgon eller ikväll. men puss sålänge. <3



godkväll

Sitter vi datan ska snart kolla vem som åker ut i idol. hoppas att inte robin b åker. jag får damp då! men han e för snygg för att åka ut.
öppnade nyss min body butter burk nyss med cocos doft. DEN ÄR SNART SLUT!!! hur fan kan den vara de !!!? Då måste jag köpa en ny. 165 kr tror ja den kostar. De är inte så mycke men, jag vill typ ha 4-5 olika (A) Ska nog köpa 2 eller 3. Men jag vet inte vilken.
Ni får hjälpa mej. kommerntera vilken du tycker jag ska köpa igen.


den röda : jordbubb!
den bruna : den jag har cocos
den gula : Mango
den mörkgula : papaya.


alla luktar så gott så jag vet inte vilken jag ska ta. Men skriv en kommentar.
P.s de finns flera alternativ på www.thebodyshop.com eller .se Skriver nog imorgon igen. men godnatt till alla <3


fredaag.

så skönt me fredag. Skoldagen var helt okej. Kom nyss hem efter har vart i handen med Melina. Vi träffade en av våra lärare som heter Åsa. Sen gick vi in på gina och ja testade några klänningar. Både sexiga och söta. En svart i skinn , en svart som såg ut som en emo klänning fast de var de inte. Sen en svart/vit rutig klänning som var skitsöt. Vill ha alla 3. Fast jag kommer inte att köpa någon för de första så har jag inga pengar och för de andra så kommer jag inte ancända någon av dom. fast dom e sjuktsnygga alla 3. Ikväll ska jag vara hemma för vi ska ha middag får besök från USA.  Så ja måste stanna hemma.
Och imorgon har jag statslagsuttagning. Och match. Sen på söndag har jag statslagsuttagning igen.
Så det blir en nya basket helg igen.
just nu har jag bara lust att ta me mej pappa och åka och köpa en hel del nya höstmysiga kläder.
Nu snart så ska jag börja fixa mej och då ska ja platta håret och sminka mej lite ska nog sätta i löshåret också.
här är bilder på det jag hittade på nätet som jag vill ha. älskar alla plagg och smycken sjuk mycke. tänk om man ägde allt de här.<33

love /



plugg,plugg och åter plugg

Jag måste börja inlägget med att jag pluggar sjuk mycket, nu när ja går i åttan i sexan och sjuan så pluggade jag aldrig jag kanske vart godkännd på 5 prov på hela året. :o 
vad tänkte jag me då? nu pluggar jag nästan 4 dagar i veckan. Idag var de skön skoldag. hade 4 lektioner och dom var : idrott, so, slöjd, och no. Fick desutom sluta ca 25 min tidigare från sisa lektionen som då var no. Vi hade prov idag. och ja måste säa att de gick bra, fast jag inte hade pluggar. För ja hade glömt de :/ 
Men som tur va är att jag har vart tyst och lyssnat på lektionerna.. Så när ja hade gjort provet fick jag sluta. ^Så ja gick till bilden till Melina,sofia och julia. Melina målade Sofia i fejjan oc julia kollade på och skrattade. Dom skulle spela in en film. Som jag också fick vara me på. Jag och Melina var fjortisar som mobbade en emo (som var sofia) det var darför hon va målad i fejjan. Men vi missandelade henne sen blev de polisförhör. hahah skit kul var det i alla fall. 
Har träning idag vid typ 7. Så ja måste sätta mej och plugga tills imorgon. Annars kommer de inte gå bra. Har både matte och engelska läxa att göra. Så ja ska fixa de nu. kankse kan skriva något senare efter träningen om ja hinner och orkar. 
Men nu ska ja plugga som sagt. kram<3
 

trött..

Vaknade vid kvart över 7 idag. Fixade mej på 55 min och sen gick ja till skolan. kom i tid och grejer :D fast de brukar jag.. Vi hade alla lektioner som i brukar och de var helt okej. Dagen har gott fort och de skönt imorgon är de tisdag och jag börjar halv 1 i rudan. Ska läsa en karta och ta kontroller då kankse vi fattar vad vi ska göra.
kommer nog bli skiitkul (haha) nej men de blir nog okej. om vädret är okej. Idag är de träning ska bli skönt att bli av me lite fett :D haha.
SKa börja träna oftare nu. minst 2 dagar i veckan. Måste faktiskt sköta skolan också. Sen rider jag ju också. Men idag ska jag i alla fall träna. Ganska sen träning idag. Men de gör inget eftersom jag har sovmorgon. kan sova ända till halv 12 om jag vill.
Men de tror ja inte att jag kommer att göra. kommer kanske sova till 10 halv 11. Så jag kan ta de lungt och så. Kanske hinner skriva nått också.
för jag kommer nog inte att hinna skriva ikväll eftersom jag slutar 9 och bor i tungelsta så de tar lite tid att åka hem och så..
Men nu ska ja ta något att käka och plugga lite.
puss<3


söndag

Det blev en skönt och jobbig dag igår. Matcherna vr tråkiga fast annars var de kul. Efter matcherna åkte vi till johan och kollade film, käkade godis. Den var en sjukt skön ikväll. kom hem vid kvart i 2 eller nått. Jag och corre sov hos mamma vi somnade vid 3 kanske och vakande vid kvart i 1. Käkade frulle och kollade på sex and the city med en varsinn teekopp i handen och en filt. Det var mysigt. Sen kom syrran hem. Då satte vi oss vid datan och kollade på lite bilder anna hade tagit.
Sen kom pappa!! fan va jag har saknat honom<3 Ska till honom imorgon. Ska bli skönt. Nu så måste jag städa lite. Och sen ska ja kolla lite tv. och sedan sova. så godnatt<33


basketdag

idag kommer de att bli en heldag med laget<3 det var ett tag sen alla var tillsammans. Har nästan saknat de. Idag har vi 2 matcher (borta) och i mellan matcherna ska vi åka och käka någonstans. (mysigt) Sen efter några timmar så har vi match nummer 2. hoppas att vi vinner båda. Men jag tror inte att de blir så svårt. men jag vet int. kan skriva när ja kommer hem. (om jag hinner) vi ska hem till johan efter andra matchen. Johan bor på södermalm, där vi ska kolla på skräckfilmer. Ska bli skitkul :D
Sen så ska Cornelia sova hos mej. (hos mamma)
Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra men vi ka vell kolla på film eller nått annat kul. Och imorgon kommer pappa hem från Usa. och sen är det herrlagsmatch också. Så vi ska nog åka och titta på den. Ska bli kul. herrarna har bara förlorat en match iår.
och de var mot lidingö och den matchen var skitbra. Och Den var najs att kolla på.
Förresten så saknar jag min lilla vovve. Ska snart ta hem honom igen. :/ saknar honom skit mycke. Har inte träffat honom på typ 8 dagar..  Ska fan ta hem honom imorgon när pappa kommer.
Nu så måste jag äta något så jag pallar matchen. Sen måste jag börja fixa mej cornelia kommer om en och en halv timme. Jag ska nämligen åka med dom för mamma jobbar.
Men ja skriver någ ikväll eller imorgon de beror på.  men ja kommer skriva i alla fall.
puss så länge. <3



 bild på mej och älsklingen<3


så skönt me helg

Hade prov idag, och engelska-förhör jag tycker att de gick ganskabra på båda. Sen efter skolan så kom min syrra till skolan sen trog jag bea och anna till handen och sen vidare till farsta. Anna köpte en tröja sen trog vi till brandbergen och solade. Vi solade i 20 min. Fick linije såklart :D
Anna också. bea fick också lite ;) Efter vi hade solat så åkte vi hem direkt och käkade och idag ska jag bara vara hemma med mamma och kolla tv.
kanske skriver senare.
kram

onsdag

pallar inte skirva om min skolgdag men den var i alla fall okej, efter skolan åkte jag och red :) tog en bild på tjockisen. Ska hjälpa honom att gå ner i vikt sakarn .. :) förlåt att ja inte skriver mycke men ja koller efterlyst just nu. men skriver imorgon. puss och godnatt till alla som ska sova.





Så var de slut me pengarna

jag är fattig idag så köpte jag upp alla mina pengar. fast imorgon så ska ja få 50 kr som ja ska spara tills jag värkligen behöver nått. Fast jag känner inte att jag behöver nått. fast bara en hel del massa nya tunikor och nya jeans och linnen m.m. Så jo jag behöver en hel del nya saker.. får vell tigga pappa på lite pengar när han kommer hem från usa.. Juste idag avr jag i handen med Melina :) Vi var på ett fik med nament cafe mommo. Där de var mysigt. Vi beställde en varsin sallad sen drog melina ner 2 glas på golvet (A) hahaha. Men i alla fall så var salladerna skitgoda. Vi gjorde vågra egna vi fick ha i 9 saker. Och om jag minns rätt så hade jag i Sallad ingick. Men ja hade i fetaost svara och gröna oliver, majs, gurka, tomat, en sås, kyckling och koskos :) det smakade hur gått som helt. Sen drack ja cola :)
Nu måste jag sätta mej och läsa ut onskan haha vilket skämt den ska vara utläst imorgon den e nästan 300 sidor och hjag e på sid 68 (A) aja jag har sett filmen i alla fall. Aja men nu ska ja läsa så lång ja hinner. Kanske skriver lite senare.


 
kram

Så var de måndag igen

Suck.. Måndag och de betyder att de är en ny skolvecka.. Aja fast de var en skön dag. slutade vid halv 1. Och ja kom lite försent i morse också :)
Jag var så jävla trött så var ja tvungen att sova ut.
Ska då snart gå och lägga mej. Så jag inte kommer försent imorgon heller. vill ju inte missa hemkunskapen. haha jag typ älskar hemkunskap (A) bara för att jag e bra på de.
tränade idag så sjukt skönt att komma igår igen. har inte tränat på 2 veckor så de var roligt och skönt men mest jobbigt  att träna igen. Men nu ska ja sova.
love yah!<3

nattinatti

Ska hoppa i säng nu.. imorogn börjar en ny hård skolvecka.. fast de är bara tänka snart är de helg. Aja det var inte meningen att jag ska skriva ett långt inlägg men jag ville bara säga godnatt.
love / a

skola imorgon

Ska försöka sammanfatta mitt lov lite :) Förra fredagen var jag och bea vid chillbänkarna och snackade me roliga människor bla. Iza Anneli digimon-mannen och en hel del andra. På lördagen sen tog vi det lungt. Och på söndagen så kommer jag inte ihåg var ja gjorde.. Men på  lovet så har jag gjort en del. Vart på museum med pappa, anna och gurra, har var vart hos veronica och ridigt. Jag har också vart på landet som lgger i hudiksvall.
Sen har jag vart med kompisar :) och idag ska ja kolla på brudarnas match i brandbergen kvart i 4. Jag hade tänkt att bada nu men de finns inget varmvatten :o ?
hur fan kommer de sig?
aja.. Får bada hos mamma ikväll då. Juste ja måste plugga ganska mycket  i veckan. Och ja måste läsa ut onskan. Den ska var klar på Onsdag så ja har tid men den måste jag ta vara på. Ska snart sätta mej och läsa några sidor faktiskt... Ska logga in på pea och facebook nu så puss<3

Bus eller godis

Igår vad det den 31 oktober och då vet ju alla vad som händer då, + att min storasyster fyllde 16 år.. grattis gumn<3 men ja hittade inget till henne (a) så ja köpte inget... Så ja ska nog åka till handen och kolla runt lite..  Igår sov jag hos maddan och jennifer. Jag jennifer maddan och micke satt vid deras köksbord och snakcade.. Sen drog jag och madde ut en stund. Och kom faktiskt hem 10 min innan vi skulle. :)
Idag vaknade jag 10.24 i linneas rum brevids maddan. Men nu ligger hon och sover och jag sitter här och skriver. Idag ska jag inte göra så mycket. Bra åka till handen en stund. Ska ta me mej maddan då. men nu ska jag lägga ut en bild på anna som var gårdagens födelsedagsbarn :D


Släng in en kommentar också..
puss<3



RSS 2.0