Är hon inte söt våran lilla tullis!




dedär med sportläget

Mogen för sin ålder skrev jag sist, idag höll jag på å damma i backen. Sjukt pigg idag, hlög rakt upp i luften och sparkade bakut helt från ingenstans. Men det gick bra, gjorde nå liknande nån minut senare men när jag väl började jobba inom i alla gångarter så blev han faktiskt väldigt fin, 
och som sagt, min fotograf glömde sportläget på kameran idag, förvänta er inte nå kanonbilder. 
 
 
 
 
 
 
inte så tokigt!
 

Myser

Myser i min ensamhet idag, lugn musik, te, tänka ljus. Kan man få bättre avslut på en toppenhelg? 
Igår va jag och Mr inne i stan hela dagen, de ända jag handlade va ett hästtäcke, ett bara för att. Men det va rea och jag kunde inte motstå. Det skrek Alma om det haha! Ett innetäcke, 300g för 250:- ordinarie pris 800:- vem kan säga nej till de? Jävligt fint va det oxå. 
Har dock ingen häst som kan använda det för tillfället men det får läggas på hög ute i förrådet som alla andra grejer. 
Imorgon är det jobb som gäller, ska bli kul. Det är kul å jobba, då vet man att den 25 blir en bra dag! La undan en bra summa denna månad, hur kul är inte de? Detta kommer verkligen bli mitt år, på alla plan! 




Travet

Ojojoj vad jag saknar det! Det som är så sjukt roligt, men min tid är inte över inom transporten, den har knappt börjat! Sitter iaf hemma i tv soffan och tittar på lite olika lopp. 
Drömmer mig bort för en stund! 



I like!




Otroligt trevlighäst jag red idag, det gör jag gärna om! Ung, mogen för din ålder. Bra psyke. Kan det bli bättre? 

Jag idag




Underbara morgon!

Sitter i mitt rum nu med tända ljus och en kopp te. Har precis fått två glada samtal. Ska äta lunch med bea på paus bagarstuga, sen ska vi ta en promenad i Tungelsta. Ikväll ska jag träffa världens finaste kille. Idag har jag en ledig dag, kan det bli bättre? 

Puss och kram 


Så var det söndag

Laddar upp för jobbveckan med ett bad. Har verkligen bara chillat i helgen. Mr och jag har varit hos mig, ätit god mat, kollat på film och sovit. Igår va jag ute och sprang och idag gymmade vi tillsammans. En kanonhelg helt enkelt. 
Ligger i badet hemma hos honom nu, håller på och dö av värmeslag haha. Börjar 7 imorgon. Jobbar lunch hela veckan utom torsdag. Sen ledig helgen, lön på fredag, så jävla nice. Ta mig till Thailand liksom! I sommar blir det resa, Europa nånstans, ska bli hur skönt som helst! Har mycket att spara till, 2014 kommer verkligen bli mitt år! 



Svar till Anonym

Frågan lyder såhär: Hur mycket jobbar du egentligen? Är du aldrig i stallet längre?
 
Svar:Tråkigt att få anonyma kommentarer måste börja med å säga. Men men, säkert många som undrar detta. 
Just nu jobbar jag runt 70 timmar i veckan, vilket är för mycket enligt regler/avtal. 
Jag har kommit in i det och tycker knappt att det är jobbigt längre. jag är van att komma hem vid 6-7 tiden, äta, duscha sen sova. upp vid 6, börjar jobba 7. Sen är det samma visa igen. Jag är glad att jag har mitt jobb, jag älskar mina jobbarkompisar. Har aldrig trivts såhär bra på en arbetsplats som jag gör just nu. 
jag har jobbat på blues i två månader och redan efter 2 veckor va jag inne i gänget. Tog en after work förra veckan och fick höra då att jag va väldigt omtyckt av alla. Riktigt roligt faktiskt. 
Något som inte alls är lika roligt är att jag inte har tid att göra de jag älskar mest av allt. Ni alla vet vad det är, hästar. Jag har inte varit i ett stall på över 3 veckor. Det knyter sig i hjärtat då jag saknar mina älskade stallkompisar så otroligt mycket. Vi va en familj. Så svaret på frågan är: nej, jag är inte i stallet något mer. Som det ser ut nu så har jag inte tid att sitta och åka fram och tillbaka mellan Tungelsta, stan och jakan. Tyvärr, det tar för mycket tid när jag börjar 7 på morgonen. Sen är jag ledig nån dag här och där men då har jag verkligen inte ork.. Vilket datum är det idag? den 19, idag är det min 3 lediga dag på hela året. Och vissa veckor jobbar jag som sagt 70 timmar i veckan, 40 är normalt. Det finns liksom ingen ork just nu. 
Vilket jag tycker är jättetråkigt. Hade stallet legat på min sida om stan så hade det inte varit några problem alls. 
Då är det liksom på vägen både hem och till jobbet. 
Mina kompisar och även mina föräldrar tycker att jag ska skaffa en egen häst då dom vet jatt jag saknar det, massor. Men jag vet inte om jag vill. Självklart vill jag ha en egen häst, men jag vill helst rida Lottas hästar. 
Det va liksom så speciellt att vara där ute. Jag kände mig verkligen behövd och viktig där ute. 
Och just lotta, som ställt upp och varit som min mamma det senaste året saknar jag mest tror jag. 
från att ha pratat varje dag till dehär. 
Jag förstår om hon är besviken då jag inte förvarnade på rätt sätt kanske, att jag skulle hämta mina grejer. Det ångrar jag självklart. 
Vet inte om du läser dehär men jag hoppas att jag kommer hitta tillbaka till er när tiden finns. 
Jag kommer inom en snar framtid börja plugga, då hoppas jag på mera tid. 
Tiden ute på Rocksta gård va en faktastisk tid, jag har lärt mig så otroligt mycket, Det har varit glädje, svett och tårar. Men något som alltid har funnits där är kärlek. 
Vi alla har haft så otroligt fina band till varandra, har aldrig trivts sådär bra i något stall. Fast jag har haft egna hästar uppstallade i olika stall. 
Så självklart saknar jag det, det är orättvist. 
 
Alla minnen, jag är glad att jag har dom.
Och det finns ingenting jag ångrar. 
Rocksta gård fick mig att se livet på ett helt annat sätt. 
 
han är sååå saknad, min fina<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lillasyster
 
 
 
 
 
 
 
 
hahah, så mycket som hänt!
 
elitloppet
 
kungen!
 
 
 
 
 

Myshelg






Härlig fredag!

Tjäna, börjar med att säga att jag har haft en kanonfredag faktiskt. Det gick bra på jobbet, gick hem till faster i skärmarbrink tog en dusch å fixade till mig. Gick till Globen och mötte upp mr vi gick till jobbet, åt och drack ett glas. 
Sen gick vi på bandyn. Bajen förlorade men de va kul å se matchen, nästan 12 tusen som va där så stämningen va det inget fel på. Nu ligger jag här i badet ska snart gå upp, jobbar imorgon. Men börjar 10 så får sovis iaf. Skööönt, har jobbat 9 dagar i rad nu. Längtar till lönen måste jag säga. Nä nu är det för varmt, ska duscha av mig den gå upp. 
Puss och kram på er! 




B1 & B2




Tjenare

Sitter på bussen från mr, är på g till jobbet. Börjar tio idag (röddag) 
Börjar bli ganska trött, skulle behöva en dag ledigt. Har jobbat 38 timmar i helgen, nu ska jag jobba mån-lördag ledig på söndag, sen mån-fredag. 
Men det blir iaf bra pengar, känns jävligt skönt! 
Har faktiskt inte så mycket mer å säga än att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar, åker hem, duschar och äter mat sen sover jag. Går upp och jobbar, åker hem, sover. Hinner fan inte ens träna, sjukt irriterande. När det är så mycket man vill. Och speciellt när man har en hobby som tar så mycket tid.. Saknar hästarna.. Men har tyvärr inte så mycket val just nu.. 


Puss och kram 

Nytt år, nya tag

Eller vad brukar man säga? Vacation is over, sov typ 4 och en halv timme inatt och nu ska jag jobba 13 timmar. Bra start haha. 
Sitter på tåget mot jobbet iaf, tog faktiskt på mig träningskläder när jag vaknade imorse. Tänkte springa hem från västerhaninge efter jobbet. För jag vet en som aldrig kommer träna om jag får lägga mig i soffan efter jobbet haha. Lika bra å få det gjort liksom. 
Firade nyår med mr guld, bara vi två. Vi åt mat och drack gott, myste i soffan hela kvällen. Igår latade vi oss bara. 
Har faktiskt inga nyårslöften iår, men har däremot mål med 2014.
- ta min Montélicens 
- få en fast anställning på blues 
- börja spara pengar (på riktigt) 
- resa 
- hålla fast vid träningen 

Ganska bra mål, tror inte dom är för stora heller :D 
Vad har ni för löften/mål iår? 



Ser ni min nya frisyr, kort som faaan ;) 
Puss och kram 

RSS 2.0