Tidigare idag

Snyggtjej-94


Mot båten!!

Väskan är packad, vi är packade! Full fart nu kör nu!!


Nyduschad


Trosor

Köpte två små par söta trosor på h&m idag, 30:- styck!
Köpte ett tar byxor idag också men dom får ni bild på imorgon när dom sitter på! Kommer bli snyggt! Juste, drar även på kryssning imorgon med Ebba, Bea och Madde, ska bli grymt! Hörs, puss på er!


Dagens

Helsvart idag, röds läppar. Stilrent helt enkelt!


Köpa eller ej?


hästtjej?

Min kompis josefin har skaffat blogg. En hästblogg, så är du hästtjej och vill ha en trevlig blogg att läsa så tycker jag att du ska läsa Josefins blogg. Följ henne och jakten på en perfekta hopphästen hon letar efter.
 
 
http://pageryd.blogg.se/ 
 
Puss och kram
 
 
 

Mysfaktor

Pust! Ligger i ett varmt bad, tända ljus och skön musik i bakgrunden. Perfekt lördagkväll. Pojkvännen är hos en kompis och kommer senare. Har fortfarande feber vilket inte är lika perfekt men ett par Alvedon sen är det bra för stunden. Hörs sen finisar! Puss och kram


Jag har världens bästa pojkvän!

Helt plötsligt knackar det på dörren och där står älskling med en påse full med så presenter till mig som är sjuk.
Han är bäst!


Yeah!


Dagens

Leggings och pojkvännens tjockiströja! Är man sjuk så är man! Sitter på tåget, nu är det endast bara några timmar kvar tills höstlovet! Guld värt! Puss och kram


Mys innan praktiken

Nu är det dags för en kärleksfilm och frukost. Är sjuk dock men måste iväg till praktiken. Är sista dagen idag!! Så sjukt skönt. Sen är det höstlov hela nästa vecka, har lite å göra då. Storebror kommer hem!! Syrran fyller 20, jag ska på kryssning, ska provjobba i stallet, jag ska börja med träningen. Men först och främst ska jag vila. Juste jag ska jobba också. Men det är bara på måndag så det är lugnt! Hörs sen finisar! Puss på er


Medans pojkvännen är borta!


På tåget

Hej på er! Känner att jag inte har bloggat riktigt ordentligt de senaste dagarna. Blir så när man sover hela dagarna och jobbar kväll resten av tiden. Nu så sitter jag på tåget iaf ska till praktiken har två dagar kvar sen är den över. Nästa vecka är det höstlov!! Så jäkla skönt! Ska ta det lugnt, börja träna! Ska till Jakobsberg och provjobba i ett stall har 3-4 hästar som ska ridas till. Saknat hästlivet så sjukt mycket! Näe nu ska jag lyssna vidare på grym musik och drömma mig bort ett tag! Puss på er!


Mys med älskling

Har köpt lite godis och älskling har kirrat nya Johan Falk :)


Dagens


Mys!


Dagens - blått och enkelt

Idag fick det bli lite slappt och enkelt, men är ändå riktigt skönt! Blus, tjocktröja och ett par sköna byxor! Perfekt om man ska ha det på sig fram och tillbaka till praktiken. Nu ska jag borsta tänderna, puss!


Riktigt härligt väder!!

Sjuktfint ute just nu. Sitter på pappas kontor och tittar ut, lyssnar på sjukt bra musik! Solen lyser in, Näe hösten är jävligt trevlig, om man har varma kläder! Puss på er!


Härlig morgon!

Vaknade precis, fyfan va skönt!! Riktig sovmorgon har sovit i 12 timmar, behövde jag verkligen!! Har sista veckan praktik nu. Jävligt skönt! Men tror ärligt talat att jag kommer sakna praktiken vissa stunder. Men, praktiken kommer tillbaka i vår. Är dock inget jag kommer längta till. Ser fram emot julbordet i skolan. Va sjukt roligt förra året! Näe nu ska jag ringa till lyckås, mina älskade stövlar gick sönder igår! :(


Skola och tre hästar!

Hej på er!
Idag var det skola, riktigt skönt!
Efter skolan hakade jag och jenny med madde till hennes pommaq på Ekeby.
Shiiit va fin han e!
Diggar verkligen den hästen, fick rida honom efter att madde hoppat honom barbacka 120cm! Hon är bra sjuk asså, förstår verkligen varför hon har sånt självförtroende i hoppningen, pommaq hoppar allt hon styr på!
Jag fick som sagt rida honom sen, och jag frågade madde om de var godkänt efter, och hon sa att det var mer än så! Riktigt roligt! Ska me henne ut på torsdag igen.
Sen provred jag två hästar i tungelsta idag också, en 4åring och en 21åring. Två helt olika hästar, 21åringen va som en 4-5åring i tempot. Lite stel men pga åldern såklart.
4åringen va lite segare. En gammal problemhäst. Kan vara kul!
Här har ni dagens bilder!
 
 
 
 
 
Sjuktduktiga!
Ska bli kul att fota dom på torsdag när de ska hoppa bana!
Puss och kram
 
 
 

Mysfaktor


Tvättar

Sitter i tvättstugan och håller på att gå igång torkskåpet men det vill inte!! Ska gå och handla sen, ikväll blir det Wok!
Hahah!!


Mysmiddag med min prins!


Hihi

Mamma har skaffat fecebook!


Fix å trix

Har städat köket, förberett förrätten, ska hoppa in i en dusch sen ska jag dammsuga, gå och handla sen laga klart allt! Idag fyller min älskling år!! Hela 20! Plutt blir stor!!


Mot jobbet!

En sjukt seg Alma sitter på tvärbanan mot jobbet! Har varit på praktiken idag också, från 8-16 och nu jobba 17-22.15 blää! Orkar verkligen inte!! Men ska bara jobba en dag denna vecka så det är skönt! Nästa vecka ska jag jobba på fredag ev. Sen är det lugnt på jobb ett par dagar! Riktigt skönt, snart är det lov också. Tagga, då blir det kryssning den 31. Ska bli sjukt kul. Näe nu är jag snart framme. Hörs ikväll! Puss och kram!


At bellmans

Sitter på härliga café bellmans med Jennifer hon äter en räk och fetaost sallad! Och jag dricker en chailatte! Ska hem till älskling sen, vi har hela 8 månader idag!! Hörs sen, puss


Tavlan uppsatt!

Juste mina kära vänner! Pappa hälsade på idag och hjälpte oss att upp tavlan! Då det är betongväggar så behövde vi hjälp med just att sätta upp den. Blev riktigt snyggt! Känns mysigare i rummet!


Ljus

Fick en liten present av älsklingens moster idag, handdukar och ett fint ljus! Jättegulligt!!


Matdags

Har precis kokat lite pasta och stekt bacon med lite matlagningsgrädde och chili. Ska kolla på ensam mamma söker kl 9 sen blir det en dusch och natti!


Ny header!

 
Vad tycker ni? Jag själv tycker att den är stilren och enkelt!

Konditori

Nu är det konditori som gäller! Sen ska jag träffa pappa! Puss


Blött ute..

Antar att det har regnat idag, rätt blött ute idag. Men ser ändå att solen är på g upp. Hoppas det blir en fin oktoberdag idag. På väg mot skolan nu, skolfoto å grejer. Hörs sen! Puss


Sånt som är bra att ha!

Handlade som sagt lite bra att ha saker idag! Sånt som man alltid behöver! Sen handlade vi lite mat osv. Men jag köpte lite tjejsaker så som ny hårbortste, deo, balsam och hårinpackning. Skönt att komma iväg och handla lite. Ligger i sängen med min älskade prins nu, lyckliga som alltid! Imorgon är det måndag! Vi hörs då, hoppas ni har haft en kanonhelg! Puss och kram


Te, bullar och skräckfilm!

Som sagt vi köpte en film idag, the cabin in the Woods. Tror den är bra! Imorgon är det skola igen. Har mycket i veckan! Älskling fyller 20 på torsdag, imorgon ska jag boka körskole kurs. Jobba på onsdag. Näe nog om de, har haft en kanon kväll med älskling. Riktigt mysigt faktiskt! Se själva!


Middag

Nu ska vi äta våran första riktiga middag i lägenheten! Vi har också köpt en film som vi ska kolla på ikväll. Ska visa er vad vi köpte idag också! Puss sålänge!


Myssöndag

Sitter i soffan och kollar på djursjukhuset. Vi ska åka till ö&b om typ 10 min. Ska handla lite toapapper, balsam, osv. Hörs sen! Puss och kram


Mer bilder


Bilder


En härlig utekväll!

Har haft en trevlig utekväll med Bea, Annie, Evelina och hennes kompisar. Firade Annie som fyller 18år idag. Vi drog till amnesia, riktigt bra drag! Haha rodney från bb va där. Tog lite bilder med honom. Sen tog han min lur och skickade en speciellt bild på han och en till... Haha säger inte mer än så! Sen sparade jag hans nummer! Haha. Frågade han och hur det går mellan han och Hanna. Han sa att dom knappt snackar, tråkigt. Diggade de "paret" jaja, sitter på nattbussen på väg hem. Hem till lägenheten, älskling hoppar på om en stund. Sen går vi hem tillsammans. Orkar inte skriva mer nu! Men vi hörs imorgon! Puss på er!


Äntligen är fredagen nästan slut!

Pust! Fick gå hem en timme tidigare idag på jobbet, sjukt skönt! Sitter på tåget nu, ska hem till lilla pappa. Ska sova där sen går vi upp samtidigt imorgon och äter frukost innan jag åker till jobbet! Riktigt skön att komma hem, har saknat mitt tjejrum!
Imorgon jobbar jag 12-21 sen är det utgång som gäller. Sjukt jävla taggad just nu! Ska bli riktigt roligt!! Hörs senare! Nu ska jag digga lite musik, puss på er!


Mot praktiken

Trött tjej, hejhej!! Kliver av på Östermalm nu, halv 8 är klockan, har jobb idag också 17-22 kill me!


Tråkigt väder

Men har saknat att ta på sig mysiga stickade tröjor så lite positivt är det!!


Me today

Här har ni gullungar!! Ska sova hemma hos pappa idag, ska bli skönt faktiskt! Som ni ser så är jag redan här! Älskar detta badrum, och spegeln!


Det fick bli en taxi

Satt helt inne i telefonen så missade att hoppa av tvärbandan! Missade tåget hem så sitter i taxin nu. Orkar inte med migsjälv.. :(


Nagelvård

Va i Haninge centrum en snabba igår och skulle kopiera en nyckel till lägenheten. Så gick jag förbi en tjej som stod i nått nagelstånd hon ville titta på mina naglar, vilket hon fick. Hon slipade och filade och ta på nån silikon på dom å herregud va fräscha dom blev efter. Så jag köpte hela kittet 299:- så jävla värt!! Har precis gjort på alla naglar då hon bara visade på en igår. Det håller en månad och hela kittet håller i ca 4 år! Sjukt bra, luktar gott också. Man får välja mellan 3 sorter jag tog passionsfrukt :)


Morgonmys!

Älskling är också hemma idag då han e sjukis. Så vi ska äta mysfrukost nu, jag va ner och handlade lite frukostgrejer och ljus så nu invriger vi ljushållarna vi köpte tidigare i veckan.


Temys


Godmorgon!

Blev hemma från praktiken idag, det är personligt så inget mer med de. Vaknade nyss av att älskling ringde å väckte mig hihi annars hade jag sovit nån timme till. Ligger i våran nya säng som är hur skön som helst! Love it! Nu ska jag upp äta en macka, dricka te och kolla på tv. Hörs sen! Hihi många likes från igår, blir superglad!!


Första kvällen

Hur lycklig som helst! Vi ska upp tidigt imorgon som sagt. Men har tagit några bilder för att visa er. Kom ihåg, det är inte riktigt klart än!!


På väg hem!!

Äntligen! Nu ska jag hem till mig och min älskade sambo, det känns så jävla bra att säga det! Kan inte fatta det! För två år sen va han den snygga killen i 3an idag är han min sambo! Love! Gick sjukt bra på jobbet idag också!! Får se om jag lägger upp nå bilder på lägenheten ikväll. Ska hem och dricka te nu! Hörs. Puss och kram


Inredning

Slutade tidigare idag så han springa upp till centrum och handla lite inredningsgrejer med älsklig. Köpte två goda tesorter också som vi ska dricka ikväll efter jag har jobbat. Dom ringde från jobbet idag, ska jobba hela veckan! Så jävla nice!! Detta handlade jag idag + en hylla som bokstäverna ska stå på. Puss!


Studenten närmar sig sakta

Idag hade vi mössprovning och lite tröjor osv! Mikkis och jag beställde likadana fast mikkis tog med röda detaljer och jag tog med rosa. Sen beställde vi likadana tröjor, sen fick vi me champagne glas som det ska stå: DRICK DEN!! Haha. Bästa kommer bli så jävla roligt med studenten. Det är något jag verkligen ser fram emot!!
Haha skrev först Alma Bladh på mössan som älskling, med bytte till Ekström sen ;)


Konditori


Höst


Imorgon mina kära vänner!

Flyttar jag och älskling in i lägenheten! Bilder kommer upp imorgon när allt är klart!!!


Mysväder

Riktigt mysigt väder ute. Älskling och jag gick till Konsum och köpte korv tidigare idag. Jätteskönt väder! Vi har ätit korv med bröd till lunch. Är hemma hos mig, ligger i soffan på övervåningen, oth är på tv:n. Ha en riktigt skön söndag! Hörs sen, har en överraskning senare! Pusspusspusspuss!!


I taxin igen

Sitter i taxin som sagt, jag och pojkvännen! Bästa, vi ska hem till mig och sova. Har haft en grym kväll! Vi hörs imorgon, puss på er!


Kvällens


Sitter i taxin

Från jobbet mot Ebba! Ikväll står vi klackarna i taket! Pallar inte ta tågjäveln!! Så det fick bli en taxi istället. Sjukt taggad nu, Ebba ska sminka mig och sen drar vi ut. Ska självklart byta kläder också! Outfit kommer senare!! Puss och hoppas ni får en fin kväll!!


Lunch

Har lunch just nu, har ätit pasta, ska ut och röka en cigg! Hörs sen! Puss.


Årstaberg

Sitter och väntar på tvärbanan! 10 timmars jobb Idag. Hur ska jag överleva? Tur att Madde och Rebecca jobbar idag! Hihi, jättekort hår!! Men fint blev det!


Lördagmorgon!

Godmorgon alla skönheter! Solen lyser, jag va pigg när jag vaknade! Mitt hjärta låg bredvid så sött och sov. Jag hann lägga mig i sängen fem minuter och mysa innan jag skulle gå till tåget. Fick dock springa lite, haha! Nej men jag har haft en riktigt bra start på dagen. Riktigt härligt. Hoppas ni får en toppen dag, hörs senare! Puss på er!


Godnatt

Ska upp om 8 timmar, då blir det en dusch och fix börjar jobbet klockan 12. Jobbar tio timmar får betalt för 20, som sagt älskar Cooplönerna! Sen blir det afterwork!! Hörs imorgon snyggningar! Blir ingen bild då jag inte passar på bild just nu. Men imorgon blir det masspr! Puss på er


I min ensamhet, en fredagskväll!

Rätt skönt att vara själv ibland. Men självklart saknar jag pojkisen lite också!
Kollar på världens bästa serie! Like the old days! Jag och oth!
Hörs sen eller imorgon! Puss på er!


Nya frisyren

Här har ni den, kort, fräscht och askigt! Syns inte så bra i detta ljus men live syns det mycket bättre! Är väldigt nöjd! Nu blir det x-faktor. Puss på er!


Hihi


Hos frissan

Nyklippt, frågan är vad vi ska hitta på för färg ;) får ni se sen!


Härligt!

Hög musik,Och kör alldeles för fort! Kanonväder, härlig känsla!!


Mot stan

Ska klippa mot hos Nicole och sen lunga med Madde och Alex. Hörs sen! Puss på er!


Mailat lite

Hej, har precis skickat iväg ett mail till oscars ägare.
Frågade lite hur det var med honom, om dom står kvar i stallet jag lämnade honom för ett år sen.
Om hon kan skicka lite bilder på honom, hur mycket han rids osv.
Ska kolla med henne om hon kan tänka sig att låna ut eller ev sälja till våren/sommaren.
Frågade inte de nu men ska kolla de när hon har svarat på mitt mail.
Hon brukar vara rätt snabb på att svara.
Känner att om han inte rids mer än 2-3 dagar i veckan borde hon sälja. För den hästen har kapacitet i både hoppning och dressyr, vilket är tråkigt att kasta bort genom att låta han stå eller ridas som skogsmulle.
Oscar är lätt en häst jag skulle kunna tänka mig att köpa!
Kan honom utan och innan, och jag älskar honom så sjukt mycket!
Varmblod eller ej, men i mina ögon är han världens finaste varmblod!
 
 
Puss och kram
 
 
 

På väg till min älskling

Knatar genom höstmörkter, lyssnar på härlig musik. Ska hem till älskling, bortsta tänderna och krypa ner i en varm säng bredvid min prins. Lycka!!


Dagens me


Från praktiken, mot jobbet!

Fyfan, jättetrött idag, hoppas tiden går fort på jobbet! Sovmorgon imorgon, börjar praktiken 15.00
På fredag är jag ledig, på blir det löpning!! Puss på er


Om jag kunde vrida tillbaka tiden, ett år

Min fina underbara Oscar,
 
 
 
 
 
 
mitt hjärta, kommer aldrig glömma våran fina resa ihop.
jag saknar dig, hela tiden
 

4km's löpning avklarad!

Duktig chey!!


Blandade känslor idag!

Hej! Smyggingen gick inte igenom besiktningen idag!! Han har en sträckning i ryggen, men dom började behandla honom idag, kiropraktor ska komma ut och knäcka honom också. Hoppas på att det blir bra och att han går igenom nästa gång!! Ska verkligen ha den hästen! Nog om de, jobbet ringde idag, ska jobba imorgon, på lördag, nästa fredag, sen den 17 och den 29 oktober, då blir det en rätt nice lön nästa månad också! Älskar cooplönerna Asså! Sjukt bra jobb om man samtidigt går i skolan, kommer aldrig säga upp de! Så idag är jag på lite blandat humör, är riktigt trevligt höstväder också!! Ska hem till pappa nu! Ska ringa mamma nu också! Hörs sen, puss på er!


Bästa!

Fått en bra start på dagen iaf, att så lite kan göra så mycket! Älskar min gos!


Middag hos pappa

Hej på er! Jag och älskling va hemma hos pappa och käkade igår. Vi åt för och efterrätt. Mysigt, pappa visade även bilder från Turkiet. Haha så söt, han sa att han väntar på sin iPhone och iPad, så frågade jag vilken iPhone han skulle ha. En samsung, Hahah söt!! Vi fick skjuts hem vid ca nio tiden. Då tog vi en dusch sen somnade vi. Hade en riktigt mysig kväll igår. Idag ska jag träffa pappa igen, vi ska till tele2 och fixa med min lur. Hörs sen! Nu är det praktikdags, puss och kram


Känslan

När man har puder i hela sminkväskan!!


RSS 2.0