Mot Rocksta gård!

Japp, åå det känns bra att säga det!
Ska faktiskt ut och rida monté på nighten, är lite nervös måste jag säga. 
Men det ska bli jätteroligt, träningsvärken imorgon kommer vara obeskrivlig. Hahah! Ska se om jag/vi får några snygga bilder. 


Här är första gången jag satt i en montésadel på världens bästa häst! 


Midsommar

Inte som alla andra år, men vi har firat iaf Midsommar imorgon

Ja.. Eller idag om man ska vara korrekt. 
Va en sväng i Nacka forum med Jennis å Madde idag, tjejerna shoppade (jag hittade inget..) men vi åt god lunch, jag hade ett ärende på banken. Myste helt enkelt. Ligger i sängen just nu, ska somna till prison break. 
Imorgon är det midsommar, och jag har faktiskt inga jätteplaner, fantastiskt! 
Vi hörs imorgon! 
Puss och kram 
Från idag

Mycket på en å samma gång

Har faktiskt "semester" denna vecka. Eller jag har varit på Körskolan å kört dubbellektioner alla dagar + att jag har pluggat lite teori. Är hundvakt nu 10 dagar framöver. Midsommar är på fredag, jag har ingen plan alls! 
Rätt skönt ändå, ska fråga min prins imorgon. Imorgon blir det även kista galleria med Jennifer och Madde. Sen ska jag rida på kvällen. Men nu ska jag förbereda mig för sängen, ha de gott! 
Puss och kram Ny favoritbild
Kanske är dags å ta tag i detta

Då jag säkert aldrig kommer kunna sluta blogga, har hållit på i 7,5år nu. Tanken då va att bli nån "kändisbloggare" haha. Vilka hade inte den drömmen? 
Men idag ser jag på bloggen helt annorlunda, idag är det min dagbok, sen om det är 20000 eller 20 som läser den dagligen bryr jag mig inte om. Självklart är det roligt med läsare och kommentarer, men det är inte därför jag bloggar.
Jag vill komma titta tillbaka om ett par år och minnas alla inlägg som det vore igår. Jag har mina tonår sparade på ett och samma ställe! 
Hur smart är inte de? 


RSS 2.0