Grym italiensk middag hos pappa

Hej på er!
Har precis varit på en grym födelsedagsmiddag hemma hos pappa och Monica, som även fyller 50år idag.
Ska faktiskt åka iväg och träna nu. 
Puss och kram 

Myssöndag

Sjukt härligt väder idag! Började dagen med att sticka ut och springa. Tog en dusch, åt lunch sen tog jag tag i lägenheten, plockat undan, dammsugit och skurat. Nu ligger jag i soffan och myser lite. Syrran och hennes kille + hundarna kommer ev över ikväll. 
Senaste veckan!

Har varit fylld med träning, lite jobb och Jag har även hunnit festa till det. Blev en spontanfylla hemma hos Johan på Östermalm i tisdags. Emelie slutade som medvetslös haha, tragiskt men samtidigt så jävla sjukt. Ibland står det liksom bara fel. Vaknade upp i onsdags med en rätt stadig baksmälla, vi drog hem och slappade framför tvn. Gårdagen va en riktig mysdag, målade och fixade hemma, käkade en grym lunch med bästis och Linnea i Farsta. Blev även bjuden på bio, antar att ni kan lista vilken film vi såg. 
Men som sagt, mycket träning denna vecka. Säsongens sista match är nästa lördag så jag peppar inför den. Samtidigt som jag håller på att stärka upp mitt ledband genom att cykla och styrketräna. Imorgon äre jobb som gäller, blir ett par timmar på hööks. 
Söndagen blir chill. Emelie fyller även år då så vi ska fira henne på lördag. 
Slänger ut lite nya bilder, 

Har haft en kanonvecka hitills, känner att livet börjar flyta på rätt bra! 
Puss och kram


Äntligen nya fransar

Idag blev det nya fransar, då mina egna hade vuxit så sjukt mycket fick jag ta längre än vad jag brukar ha. Känns lite väl långt nu men jag kommer säkert vänja mig. Är iaf sjukt nöjd, som vanligt!Återigen med grym kväll!

Mina tjejer våldgästade med vin och andra godsaker, dom är helt klar dom bästa! Vilken tjejkväll, detta behövde jag. 
Puss och kram


RSS 2.0