Måndag

En helt okej helg. i fredags var jag med bea anna och cattis ett tag. i lördgas hade ja matxch en sov peppe hos mej<33 Och i söndags igår så chillade jag bara och pluggade matte, Jusre jag hade matteprov idag de gick helt okej tror ja :D Det var en helt vanlig skoldag idag. men ja pallar och hinner inte skriva mera nu! puss


rudan

Hade sovmorgon idag. fett skönt ja sov i 12 timmar inatt fast ändå är ja trött.. Har träning idag kommer aldrig palla. aja måste iallafall träna. Fick iallfall Ig idag så jävla sur! Jag tappade bort jävla fuking lappen!!! Så nu har ja ig i de me!! fattar inte vad de är me mej.Men ja är ändå glad för att vi hittade 6 konstoller. Så de är ju bra. vi skulle precis ta våran 7nde och du kom vi på att vi hade tappat den dära JÄVLA LAPPEN! så sjukt iriternade!!! Aja ja gjorde de ja kunde iallafall nu ska ja ta något att käka. puss och knull!


sköna dagar

Tisdag: Det var en supersköön skoldag. vi lutade typ 1. kvart över 1. Och efter skolan var jag med bea johannorna och ellinor. Vi knallade till maxi jag och bea kpte en tårta för 115kr. mycket bra pris :D
johanna köpte en kladdkaka och den andra johannan och ellinor köpte en annan tårta.. suger gott. Sen gick vi hem till bea och moffade ;D
Samtigit som vi kollade på Fröken sverige. Den var inte så jättebra men ganska rolig. sköön film.
Sen efter de så slogs jag och bea lite =) Och efter vi hade städat hos bea drog alla hem till sej.
När jag kom hem slängde ja mej på soffan och gjorde magprogramet måste ju tråna efter man har tryckt i sejen halv tårta. fast de var hur gott som helt. de är fan godast att äta me händerna ;D Sen satt jag vid datan käkade och tog ett bad sen somnade jag halv 10 så skööönt. 



Onsdag: En helt okej chilldag. lung skolad förutom att Fabian skog ner en 7a idag de var sktkul att kolla på. Efter skkoan kom ja på när ja var på väg hem att min engelska bok låg kvar i skåpet. Så ja fick gå tillbaka och hämta den. Sen gick ja hem och pluggade. ikväll har ja träning. Dn börjar halv 9 och slutat tio. Imorogn har jag friluffsdag i ridan ska vara där tio över 11. Så sovmorogn imorgon here we come!

bye<33


de var ett tag sen..

idag mår jag mycke bättre :D känner mej mycket llättad. inga bråk! så sköönt. har inte så stor lust att skriva så mycket. men idag har ja inte gjort så mycjket. Juste i helgen var jag i norrtälje hos sofia (barndomsvän) som har en gård där. Med 3 islandshästar! Vi var på hopptävling sen red vi själva också... Sen när vi kom till en grusväg då hade vi galopptävlin! Och ja vann ;) skiiitkul.
nu sitter ja innne på pea poch digger vip. Sen ska ja käka. pöss

NI KAN DRA!!!

Idag mår ja inte så bra, bråkar som fan me pappa&mamma. Allt började för cirka en vecka sen.. Det som hände förra onsdagen.. De kan du läsa om längre ned.. Men iallafall så har pappa kallat mej dumma saker.. Skrikigt åt mej. Behaldlat mej som skit kan man säga.. Och mamma! vill inte ha mej springande hos henne längre.. Just ni vill jag bara dra här ifrån. Ja vill komma lååångt ut på landet till en familj där de är lung och ro. Ingea bråk överhuvudtaget! Fatta va sköt att komma iväg en månad. Slippa att bo me dej (pappa) Jag känner mej som största emon nu. som bara skriver att allt är skit!
Men ibland kan ja förstå dom! Alla har de inte lätt. Tänk hur många som har de piss. Just nu vill jag bara prata me någon , någon vuxen! Som inte berättar dehär för mina föräldrar.. tidigare idag innan träningen berättade ja allt för bästavän Cornelia och madde<3 Då började ja gråta.. Sen efter träningen pratade madde mer ronnie (tränaren) tack gumn<3 tack för att du ställer upp! imorgon efter skolan ska ja träffa madde och hon ska hänga me mig till handen där ja ska snacka med någon som hon sackade me förut. Sen ska ja också snacka me skolsyster. Nu ska ja ner och äta lite.. hoppas bara att allt löser sig och att ja får komma bort från den hära skiten!

onsdaag

HA! jag skrev idag iallafall. idag slutade jag kvart över tio.. Då trog ja och bea till mej(tungelsta) sen trog vi vidare till ösmo. Där vi gick till angelinas och max skola. Sen chillade vi där ett tag. Sen trorg vi hem till mej, nu är alla här, bakar kladdkaka och ska kolla på barnhemmet. om ja vägar. (A)
men nu måste ja fixa lite grejer.
lite bilder från idag

 pussy

tiisdag

jag hat tänkt på en sak, ja skiver ganska ofta nu för tiden. Och bara för att ja sker såhär så kommer ja inte skirva imorgon. imorogn börjar jag kvart över 8 och slutar kvart över10 ;) ganska skönt. Sen senare kanske jag och bea ska åka till veronica i sandemar (dalarö) Den lilla skitgungen har fått en ny häst! Jag så sjukt avensjuk på henne nu har hon 3 stycken. Sen har hon en halv häst. eller de är inte hennes men hon får rida när hon vill. Den står i hennes stall. Nu ska ja dra mej hemåt mot pappa i tungelsta pöss<3

mååndag (grattis cornelia)

idag var det en helt okej skoldag förutom att jag försov mej (a) inte bra. en hel timme faktiskt... Men ja va glad ändå. fick ju sova mera.
efter skolan trog ja hem käkade mat och sedan åkte ja till brandbergen och spelade lite basket. nu sitter jag här har ingen lust alls att skriva mera nu.. är bara så jävla böögtrött. Juste idag fyller Cornelia correishere.blogg.se år. hon fyller 15. grattis gumman<333
får pengae om 5 dagar så då får du en sak av mej då. undra va du ska få.. Du har typ allt bra., alla roliga och bra saker.. men nu måste ja gå ner och käka snuskig maaat, pöss

sööndag

Skitbra jobbat tjejer<333 vi vann idag me typ 20 poäng bra jobbat. Vi mötte järfälla dom kämpade på jättebra fast dom var trötta. Dom som bara var 6 pers! vi har typ 10. Efter matchen kom pappa och hämtade mej. Vi åkte hem, jag åt min lunch i bilen som var en tunnbrörulle som smakade helt okej. Nu sitter jag här. Har nyss kollat upp sl. ska ta bussen som går 52 mot västerhaninge sen ta tåget mot bålsta. i handen kommer bea att hoppa på. Vi ska dra till grönan=) jättelänge sen. har typ saknt allt och snart stänger det igen :'(
hahah ja var där för typ 2 veckor sen. Men ändå ja kommer att sakna allt. Ska lätt köpa guldkort nästa år också. (A) och nej jah är inte fjortis, jag kankse är fjorton, blond och sminkar mej som en men ja är ingen =) Frida säger att jag kan bette mig som en ibland, men vafan tilloch med min morsa gör de ibland. bdw jag ska flytta :o mamma ska flytta ihop med sin pojkvän (peter) jättesnäll kille. Aja mamma och peter ska iallafall köpa ett radhus eller en villa här i haninge. typ efter jul. kommer att bli skitnajs. Nu är klockan 15.06  och ja ska börja platta håret mm. Men ja skriver nog senare när jag kommer hem eller i veckan. minner nog inte skriva imorgon.
Har ganska tidig träning. Men aja. Puss och kram

chillkväll

sitter vid datan och kollar igenom lite filmer på datan, undra vad ja ska se ikväll. Ska sitta coh tjocka mej me lite godis och ostbågar ivkäll. mysigt. imorgon är de första matchen i dam-serien. Ska bli jättekuligt!.
idag har jag köpt nya solo tidningen. Och pappa såg den. han ba läste allt högt. te.x såhär fixar du klyftan. ja ba : mm. fett pinsamt.. Nu vet ja vad ja ska kolla på. det blir sex and the city filmen ikväll, blir nog jättemysigt. 
Men nu ska ja gå och sätta på mej lite mera chillkläder. love yah
 <3

fredag&lördag

fredag så var vi någta stycken hos frida kruger. På tjejmiddag. Vi hade skitkul. Vi körde '' jag har aldrig'' och de var bara så kul. fick reda på ganska mycke. ;) hahah med de tänker jag inte skriva upp nu. Och de tänker jag inte säga heller. iallafall så var de bara så jävla kul. men innan de var vi ute. åkte moppe. frida körde runt alla. sen körde lollous, lite på slutet. Det var en sjuktrolig kväll.
lördag gick vi upp 09.06 jippie. vi gick och la oss vid typ 2. Typ alla sov hos frida.
jag kom hem vid 12 idag. tog ett bad sen dess har jag bara chillat ska hyra film sen. imorgon har jag match. Ska spela me damerna. Skiiitkul jöö :D men nu ska ja kasta mej på soffan me en kvarm kopp choklad! myspys!

love yah!


torsdag

Hallå! Idag var de chill i skolan. Hade först idrott sen so sen hade vi Slöjd och ja har då träsjäld. Och sen sist hade vi no. Och då kollade vi på film. Så idag har de vart chill.
Sitter här nu ska blogga lite. Sen ska ja äta nått och plugga lite engelska. Och ikväll är det träning. Pallar inte!! Är så trött.  Är så sugen med varm choklad. fatta vad gott. lägga sej på soffan och dricka varm choklad.! ska fan göra de efter jag har pluggat. Juste jag har matte läxa.
Så de ska också göras innan träningen. Nu ska ja kolla upp när träningen börjar.
 här har i dagens vill ha
  
 det va allt, pöss

Onsdag

Det har hänt ganska mycket sen ihelgen.. Jag och Linnea bråkar inte så mycke längre.. Vi gör typ inte de alls längre.. Sen har ja haft ett möte med rektorn och 2 andra lärare.. Och nu är min pappa på möte me rektorn och en lärare..
Det som har hänt är att vi har sextrackasureat en lärare eller hur de nu stavats men de var vi inte allt gjort :o ???
Vi ställde oss bara i vägen och busade (små bråkade) med honom.
Då visade inte han något eller han sa ingen utom att han var tvungen att gå. Han skattade också.
Sen sa han inte heller sluta
:o ?????
Hur fan ska vi kunna veta då var som är ja och nej? Aja.. Rektorn då. som känner min far, sa att vi är helt inne på fel spår!
Typ att vi är värsta hororna :o ??
asså dom är helt störda!! Aja .. skit i de. Juste ja fick G på min engelska.. :D
Hade inte pluggat så mycke.. Men idag har jag pluggat sen ska ja plugga imorgon me. Så de kanske blir ett VG eller varför inte MVG ?
Fast ja tror inte att jag kommer få mvg högst vg om jag har tur =) Är ingen höjdare på egnelska.. Men de löser sig. Känner mej jättenöjd med de jag har.
Idag är det träning 20.30-22.00 . skit sent. kommer typ vara död imorgon.
Fast ja kan gå utt halv 8 inte som idag kvart i 6. Pappa skulle köra mej till mamma för jag hade min plattis och smink hos henne.
Men idag är träningen i lyckeby och jag ska sova hos mamma. Så det blir inte senare än 12. Senast halv 12.
klockan är nu 17.30 och jag ska snart snacka med pappa. Han är nog påväg hem nu. Så sen ska jag käka sen kä på  mig träningskläder. Sen vid 8 drar vi till träningen.

Dagens
smink: Foundation, puder & mascara.
hår: plattat hölhår
kläder: Blåa jeans vitt linne och en grå tjockis
händelse: Skola + träning snart

Puss och kram

helg!

I helgen har ja varigt med bea. Vi har sovigt hos henne hela helgen. Vi har vart med jennifer svan, och skitmånga andra roliga. Orkar inte snacka om allt som har hänt men vi var ute sent båda kvällarna kom hem 1. I fredags var jag i handen med bea lisa, svan och melina.
Vi hade roligt kollade kläder melina köpte ett nytt linne. (tunika)
Vi stäffade vpåran engelskaläre. Sen trog vi till bea pallar inte skriva mra nu.
pöss'




sjukt trött på allt..

Jag är bara så sjukt trött på allt.. Bråkar med linnea Lnnea@ bråkar med min halvsyrra. Sen är jag också sjukt trött på skolan. ärligt!
jag pallar inte gå upp halv 7, fem gånger i veckan.!! skönt att det är torsdag imorgn<3
Idag var de skolfotto och jag känner inte mej så lyckad.. känns som jag kommer se ut som en fjortis wanna be?!
Och de ryktet vill man ju inte ha!.
Orkar inte skriva så mycke mera.

här har vi dagens.
hår: plattat löshår
outfit:Ljusblå jeans &vill linne och en jeansväst!
roligaste kvinnan: swanen
tråkigaste: skooolaan!!!

ps. lägger ut bild på outfiten sen! d.s
P
uss och kram

vet inte vad jag ska göra?

Sitter hos pappa på vallavägen. Och försöker sälja min longchamp väska. Som jag köpte för ca en vecka sen. Som jag inte vill ha längre..
Det värkar som att ingen anna heller vill ha den. Den är svart och har korta band. Så jag förstår er.
Men snart är det nog någon som vill ha den. hoppas jag.
idag har jag inte gjort så mycket, ja var i skolan 10 idag. hade sovmorgon igen! superskönt! Kom hem vid halv 4. Satte mej vid datan. Bakade en kladdkaka. Sen när jag tog ur den ur ungen så ringde pappa och sa att han skulle hämta mej. Jag gick ner till pappa som sedan körde mej till vallavägen. Och nu sitter jag här. jätte trött. Ska snart slänga mej på soffan och kolla på live tv.
 Om du vill köpa väskan så skriv på pea AL-MA @ eller så ringer du 0704162949

Puss och kram

RSS 2.0