Word


Love

Härligt!! Solen skiner, skolandagen är över, stallet väntar. Kan det bli mycket bättre?


Studenten närmar sig


Äntligen fredag!

Hej hopp! Så sjukt skönt med fredag, slutade skolan för ca en halvtimme sen. Sitter på tåget mot stallet nu, sen blir det hem och ta det lugnt för min del. Va lite inne på utgång men jag pallar inte. Har inte så jättemycket pengar heller, ska på skiva på söndag också så!
Åt supergod lunch i skolans restaurang idag med mikkis Lowa och Jocke, åt lax, ris med vitvinsås och grönsaker, jättemysigt!
Slänger upp en fin bild på mig och Mikaela från idag, love!


Äntligen, snart är man fri!


Kläder

Hade en minut extra idag innan jag skulle gå mot tåget, såhär ser jag ut idag! Hejhopp!


Word


Bara så ni vet..

Så är jag tillbaka i mitt rum nu, gick bra i stallet idag red alla 3 killarna, dressyr på kotten, dressyr + bommar med night och ut i skogen med rocke + Sandra och grållan. Ligger i sängen, har duschat, ska sova nu. I tid för en gång skull! Puss och godnatt


På tåget

Hej! Eftersom att min spotify inte vill samarbeta så sitter jag här på tåget utan musik, ska åka i ca 30 min till.. Är hungrig som en liten Björn också! Ska ut till stallet, ska rida dressyr på killarna idag. Tog faktiskt på mig mjukisbyxor idag, ska ändå bara till stallet fram och tillbaka, behöver inte klä upp mig då direkt! Känner mig dock lite trashig haha, som en liten pundarunge eller nått. Näe nu ska jag bråka vidare med spotify, vi hörs!


Mitt älskade rum

Gud, mitt rum. Fan vad jag älskar det! Städade det idag, tvättade mina sängkläder, nu är det fräscht igen. Kollar på burlesque , har tända ljus och bara njuter. Kissen är här också, han sover alltid med mig. Min tuss. Om man återgår till mitt rum då som detta inlägg handlar om så.. Betyder det faktiskt jättemycket för mig, tänk alla grejer. Alla prylar har en historia bakom sig.
Jag älskar hela mitt hus men just mitt rum är så speciellt, haha känner att dehär inlägget är lite udda men hade inte så mycket mer att skicka om just nu, att jag har saknat mitt rum och nu när jag har flyttat tillbaka till mitt flickrum känns det jättebra, dock väldigt ensamt ibland..


Söndag

Hej! Idag va det bajenmatch på söderstadion, va där med Madde, Moa Fanny och hennes pojkvän. En rätt okej match som slutade 1-1
Tänkte inte skiva så mycket mer nu faktiskt, är ledig imorgon. Ska ta en fika med syrran sen blir det stallet. Får se om jag bloggar imorgon, ska försöka komma igång med det nu. Har saknat det! Puss på er,


"


RSS 2.0