är i kiruna

Är i kiruna nu. Har nyss ätit middag .. Finns inte så mycket att skiva om just nu. Kanske skriver imorgon om jag får tid. Ska göra en hel del imorgon. Men de får ni veta då.

kramar'

godnatt och hejdå

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Imorgon åker vi, ska ta bussen 9 hemifrån. Nu väcker jag nästan hela huset så jag måste sluta. Skriver när jag kommer fram.

puss och kram / alma

tvättar kläder..

hejsan.
Har nyss tvättat lite kläder som jag ska ha med mej upp till Kiruna. Ska snart tvätta löshåret också. Sen ska jag ta en till titt på mitt rum. Ska se om de är något mer som ska tvättas.. Sen är de bara å vänta på att de ska torka sen packa ner allt i väskan.
klockan är nu 14:14 då får man önska sej nått. Och de gjorde jag. Men de får man inte söga högt :D
hahaa. Nu måste jag tvätta löshåret. Kanske skriver senare när jag har packat lite till osv.

men vi hörs senare.


bild från sommarn 08.
den är saknad.

kram




det blir en myskväll ändå

Ska snart träffa emmy. Vi ska kolla på film hemma hos henne. Hon ska hit först vi ska kolla om jag har någon bra film här. Annars går vi till henne.
Hinner inte skriva mera nu. Skriver när jag kommer hem igen.
<33

veckans babe

Vi var ju på bio igår och kollade på I taket lyset stjärnorna och där jag Samuel Haus Sakke. Killen Jenna är kär i. Alla blev kära i honom iza berättade lite för mej på msn att hon skulle bli tillsammans med honom när hon blir stor osv. Juste hon skulle gifta sej med honom också. Eller hur va de iza ?
Aja iza drömmer bara. Jag vet en som kommer få honom innan henne ;) JAAG ;D
Han är fan den sötaste jag sett på länge. Så han får bli veckans babe fast det bara än måndag och de är 6 dagar kvar på veckan. Men ändå, han är skitsöt iaf.

ellerhur


vet att ni också tycker de  ;D

dethär blir nog de sista inlägget innan träningen.
får se om jag orkar skriva efter också.
men jag har ändå skrivit en del idag.
puss å kram

godissugen

Läste nyss Cornelias blogg och hon skulle gå och köpa glass å godis osv. Blev jättesugen på att bara ligga hemma äta godis kolla på en bra film. Jag har nog lite glass hemma som jag nog ska äta efter träningen. Ska kolla på film i mitt rum också. Ska nog bli mysigt. Asså de är helt sjukt vad jag är sugen på socker, å godsaker. Men pappa säger att han inte har någta pengar så det blir nog inget godis för mej idag  :(
visst jag åt lite igår . På bio:n med de är inte samma sak som att ligga i sängen å mys med godis, chips och läsk.
Jag hittade en tia nyss som jag ska gömma. Så kankse jag kan köpa lite godis sen efter träningen. Ska leta mera pengar nu.

 
blir du inte sugen?
jag bli iaf de :/

kramar

ska ta en dusch

Nu ska jag ta en låång varm dusch. Skriver efter de.
ikväll är det träning som jag måste gå på. Missade morgonträningen. jag försov mej.
aja nu ska jag duscha skriver nog efter de.
Om de finns något att skriva.
kraam

bio, och ny ramlösa

hej på er. Är lite sent ute att skriva eftersom att klockan är kvart i 12. Kom nyss hem var vart på bio med: Jennifer sandberg, Jennifer swankvist, Madde, syrran , Bea och Iza. Vi kollade på ¨I taket lyser stjärnorna¨ Som var jättebra. Meb boken är 10 gånger så bra.
Innan vi gick på bio åt vi donken. Eller inte jag. Jag tog en liten bara. Alla andra tog meny . När alla hade ätit klart kom Anna, så då gick vi till Sergel, där vi gick på bio.
Efter bion hällde jag mina popcorn över bea :D de var jätteroligt.
Sen gick vi till T-centralen . Jag och Anna missade tåget. Så vi fick vänta en halvtimme. Så jag gick och köpte mej en Ramlösa med smak av Mango. första gången jag drack den, och jag älskar den!
Den är den godaste jag har druckit. Ska snart ta ett glass av kaktus (ramlösa) Den är också jättegod. Så, nu ska jag sluta blogga om ramlösa. Kommentera om vilken ramlösa som är din favvo.
Skriver nog med imorgon. Ska upp tidigt och träna.
Men jag skriver mera imorgon.


ni får sova så gott så hörs vi imorgon.
pussar / alma




23:36

Så nu orkar jag inte sitta uppe längre. Ska upp rätt tidigt imorgon orkar inte vara så jättetrött när jag vaknar .
Så det är lika bra att jag går och lägger mej.
Men vi hörs imorgon.
godnatt
<3

Melodifestivalen

Kollade nyss Melodifestivalen och E.M.D gick vidare till final och nu står det mellan Molly och Bvo. Jag tror att Bvo går vidare. Men jag vill att Molly går vidare, för jag gillar inte bvo. haha. Jaaa , Molly gick vidare :P Inte för att jag tycker att hon ska vinna, men hon är ung. Men jag hatar hennes hår för att de är så fint ikväll. Men Jag tycker att E.M.D inte var så bra men dom är ganska söta pojkar. Tycker inte ni de ?
När pappa och jag kollade på Melodifestivalen åt vid glass med blåbär, det var jättegott. Jag tyckte inte om de så mycket förut. Men nu tycker jag att det är gott.
Det är Wallander snart som vi ska kolla på. Så jag ska sätta mej i soffan igen.

Skriver nog innan jag går och lägger mej. 
 



kram sålänge.

hej på er.

Har nyss bloggar lite i min och Annas blogg. Så ni kan läsa där om de jag skrev orkar inte skriva allt igen. För de var en del. Men de är bara att läsa i våran blogg. http://systrarnaekstrom.blogg.se/ .
Nu hinner ´jag inte mera. Ska kolla tv med pappa nu. pussar <3

Torsdag, snart fredag

De var skönt att denna Torsdag gick fort. För imorgon är det fredag och dom dagarna är sköna. Och efter sista lektionen som är engelska är det Fredag och då vet alla vad de betyder , Party :D Sen betyder de en till sak. Looov!! På lovet ska jag och syrran flyga upp till Kiruna till våran släckt , på mammas sida. Men där bor inte alla i släckten. Men några. Så de ska bli kul att få träffa dom.
Imorgon blir de fest men var vet jag inte. Ska dra ut med Jennifer någonstans.
Juste har engelska förhör imorgon så jag måste plugga om ca 45 min. Sen kanske jag hinner skriva nått innan min träning som börjar 7.
Annars skriver jag efter de. Nu ska jag ta något att äta. Men vi hörs senare. 

 
pusspuss


jättetrött

Hej på er. Har vart hemma ett tag nu. Efter skolan gick jag hem till Swan med Bea, Bella var redan där. Swan var ute med hennes jättesöta hund.
Men efter ca 5 min kom hon också. Vi åt lite frukt sen gick Bea och Bella till Bea och jag och Jennifer gick mot bussen. Ja skulle rida och Jennifer skulle ta en massa bilder på oss. När vi kom till stallet var hästarna inne. Jag fixade honom sen red jag ner på galoppbanan. Jennifer gick efter. Hahahah de tog ca 10 min till galoppbanan. Och Jennifer var halt slut efter.
På banan visade jag Jennifer lite sakar jag kunde osv. Hon tog några bilder. Efter stallet tog vi bussen mot handen . På bussen skrattade vi bara. Vi åkte förbi ett hus men många lampor.
Jennifer: vad är de som lyser ?
Alma: Lamporna ?
J & A : HAHAHAHAHHAHA  i typ 5 min ;)
Sen skrattade vi åt lite andra saker också. Vi hoppade av i handen och sen tog vi en varsinn buss hem. Nu ska jag duscha sen sova, är jättetrött. Om jag hinner kankse jag kan lägga ut lite bilder som jennifer ska skicka till mig. Annars lägger jag ut dom imorgon.
Så nu ska jag duscha.
Ha det så bra,
så hörs vi imorgon

pussar<3



Sista för idag

Matchen var inte så jätterolig. Men de var ändå roligt att kolla :)
Ska ta en macka och sen sova, var jättetrött imorse.Vill inte vara de imorgon också. Så ska ta de lite lungt å mysa i sängen med en kopp te och mackan. Så hörs vi imorgon efter stallet.
usch va kallt att rida nu.. Har ingen lust.
Men jag behöver inte rida så länge. Aja skriver mera imorgon.

  

/
alma







godnatt

Nu ska pappa förhöra mig lite på Fysiken , känns inte så bra ännu. Ska nog plugga lite till innan jag somnar.
Så nu börjar pappa gnälla , bästa jag går till köket och gör de jag kan.
Skriver mer imorgon. Ska på Basket först , så jag skriver nog efter de .

pussar <3

lite småsur..

grr! blir jättesur på Monica, som jag red hos för ca ett år sen. Jag missade 4 gånger = en månad. Och jag betalade 300 kr i månaden. Och nu vill jag ha tillbaka mina pengar så får jag inte de :o
Jag förstår inte vad hennes problem är ? ursäkta men jag blir så jävla arg. Visst 300 de är inte mycke pengar. Men nu är de så att jag inte har några pengar så. JAG SKA HA DOM!! Och så nu säger hon att jag har gjort ett kontraktsbrott? Du undrar jag. Har jag skrivit på något kontrakt. svar : Nej!
Aja nog talat om de. Jag vet att jag ändå kommer viffta med mina 300 framför dig :) hahaahah.
Nu ska jag plugga fysik och sen åka och träna. Ses senare.
pussar <3


söndag

Pappa kom in i mitt rum vid halv 12 imorse. Jag gick ner och käkade macka och äppelpaj. Sen åkte jag och pappa till elgiganten i länna och fixade mitt minneskort som va lite cp. Så ska fixa klart de när jag kommer hem igen till tungelsta. Eller juste.
Fick reda på idag att vi ska flytta där ifårn. tråkigt , men ändå skönt. Så vi ska bo i pappas radhus på vallavägen. Så där ska jag pappa anna och anders bo. Och Matte pappas gudson. Som bor hos oss :)
Så nog talat om de.
Nu är jag på valla vi har pratat lite här. Packade ridkläderna som jag tog hem i onsdags . Det var dags att tvätta dom.
Vi ska snart ut till stallet pappa och ja. Men ingen ridning idag. Ska bara kolla läget och lämna kläderna :)
Efter de ska jag tvinga pappa att hyra en film till mig. Som jag kan kolla på ikväll.
Juste igårkväll var de fest igen , hos madde. Men då var alla systrarna där :) De var roligt. Jennifer hade sätt våra lärare packade vid bussen kvällen innan så hon berättade de för mej :D
Ja skrattade sönder.
Skulle vara hemma halv ett inatt och de var jag, så pappa vart glad. träffade en gammal kompis hos madde igår. Eller kompis å kompis vet jag inte.
Men vi har vart i Spanien tillsammans ca 2 gånger. När vi var små. Eller Jocke kanske var 14 och ja 7. Men Vi drog hem tillsammans vid 12. Hans kompis som var nykter körde hem oss. Jocke och sebbe till jockes pappa, och jag kom hem till mig :)
Jag som också var nykter gick hem själv från tungelsta station. Kom hem i tid åt lite sallad. Sen kollade jag på Troja.
Älskar den filmen.
Bea var lite full igår :) ahahahah slrattade sönder när jag tänkte på henne imorse :D
älskar dig gumman :D
Nu ska vi snart till stallet , ska jag ska sluta skriva nu. Ha de så bar så hörs vi .

    
  
 

bild 1: Bea och en lång man :D
bild 2: simon och tommie däckade
bild 3: många :D
bild 4: i köket
bild 5: Bea , nattis och ff
bild 6: någon bea och ellan
bild 7: många :P
bild 8: lite av linnea , kim och ja
bild 9: Blondi däckad

Pussar <3



dra ut nu

Nu ska jag hem till madde på ännu en fest.
skriver mer imorgon om festen osv. Ska ta bussen från tungelsta 19.54.
juste, har en ny blogg som jag delar med syrran.
Fixade den idag, ta en titt. http://systrarnaekstrom.blogg.se
vi hörs senare pussar <3

hemma igen

de gick helt okej hos tandläkaren. Först hittade jag inte stället så jag fick lete ett tag XD så jag kom en halvtimme försent :P
Och jag hittade de inte för att jag är blond, för jag har ett nytt ställe. i terminalen . Men jag hittade tillslut.
Det gick helt okej i rummethade några hål. Men de var inte för att jag har slarvat de är bara för att jag inet använder tandtråd. Som tydligen är skitbra. Så ja sk böra med de. En gång om dan sa han.
Nu ska jag ta något att äte planera kvällen sen ska jag lägga mig och kolla på Beck. Kan säga vilken jag ska se sen .
Först ska jag ta något att äta. Har inte ätit sen 7 igår :(

kraam


Tandläkaren

åker till tandläkaren i handen nu.
 jag skriver när jag kommer hem igen.



pusspuss <3


nyss städat

Godmorgon alla vakna! Kom hem för ca en kvart sen , från Madde och dom. bea ringde mig imorse vid halv tio. Hon sa att ja skulle hem till madde och städa,. Så jag klädde på mig och Sen gick jag ner till madde och städade undan lite ölbrukar osv. Sen pratade vi om kvällen lite.
Polisen hade vart där efter jag hade gått. Men de löste madde. hahahahah polisen hade frågat madde om hennes mammas nummer eftersom maddes pappa är i thailand. Så sa madde och lossades gråta: jag har ingen mamma ! ahaha när madde berättade de för oss, jag bella och bea, alla asgarvade ;D
När madde började laga mat så gick jag hem igen. Ska till tandis idag. it sucks!
aja.
Jag lägger in bilder senare, för sebbe har inte lagt in dom på party hoes än. Men jag löser de så fort de bara går :)

kram


Maddes fest

kom nyss hem ifrån Maddes fest :) vi hade skitkul. iza var lite väl full ;) eller?
Det var ganska mycke folk där. Ja fick en hel del nya polare ;) lägger ut bilder senare. Sebbe ska ladda in som senast på söndag , sa blondie :D
Så jag lägger in dom såfort jag kan. haha ja kommer ihåg att jag skulle blunda på en bild så tittade ja :P Så tog blondie kort . Så jag såg skiitfull ut.
Men de var jag inte. Jag var HELT nykter!! Som jag lovade mamma och pappa att jag skulle vara. Och de är jag stolt över att jag höll de. Visst de är inge svårt. Men jag vill att dom ska ha förtroende för mig. Som dom kommer att få efter denhär kvällen :)
Bea stannade kvar hos madde. Hon ska hem vad 2- Men alla vart typ utslängda så bea är nog påväg hem själv, de gillar vi inte.
planer för imorgon. Ska upp tidigt gå hem till Madde och hjälpa till att städa. För de har jag lovat henne :)
Nu orkar jag inte blogga mera. Skriver nog imorgon hos fröknarna Sandberg :)

puss och kram


helg och party

tjenare. Har nyss duschat , är hemma hos bea vi fixar oss. Ska hem till jennifer madde och linnea som ska ha fest. Är jättetaggad. Efter skolan åkte jag bea och iza till handen och mötte tim . Sen åt iza på donken där vi mötte lisa melina och sofia .
Vi pratade lite och skrattade åt en gubbe på donken som blev jättearg på iza och lisa. För Lisa skrämmde iza som skrekt skithögt över hela donken. HAHAHAH, fan va jag skrattade.
Efter de åkte vi hem. Bea och  gick till maxi för att handla så åt vi donken också :)
Nu sminkar vi oss, blir skitsnygga ;)
ska snart dra hem till jennifer och dom. Om vi inte drar till iza först.
Men ni får ha en super fredagkväll för de ska vi ha :D


<3333




Torsdagkväll

godkväll alla :)
har nyss tränat, var en riktig mördarträning idag , som johan höll i. Det var bara springövningar. Men de kändes bra efter. Efter träningen åkte jag hem med corre.
Nu sitter jag här pratar med bea om helgen. Och lite andra saker ;)
Ska hoppa in i en dusch snart. Och sen plugga en massa, har engelska tills imorgon. Sen har jag matte också. Så ja ska göra de lite, har matteprov på Onsdag nästa vecka och fysikprov som jag inte fattar ett piss av! blir sjukt irriterad.
Vi tog lite bilder idag , några av tjejerna . hahaha var ganska roliga :D
kan lägga ut dom. Det var 3 stycken . 
 
första bilden ska föreställe en såkallade blatte bild , av svenska tjejer :)



andra bilden är en vanlig gruppbild, som ni ser :)



trejde och sista bilden av Bea och jag på vänster sida och lisa och linnea på den högra



så nu ska jag börja plugga och bada.

puss och kram

drar nu

Nu åker jag och tränar skriver vid nio eller nått :)
ojojoj.. nu är klockan kvart i!
måste springa till bussen.
pussar

håltimme

Är hemma hos mamma nu, med iza och jennifer. Ska går till skolan om ca 20 min eller nått.
Efter skolan åker jag till pappa och hämtar mina basketkläder sen åker jag och tränar. Sen kan jag skriva lite efter träningen som slutar klockan åtta.
Nu ska vi kolla på beck - de tysta skriket.
men vi hörs senare. pussar<3

tjenna ;)

tjabba :D mår ni bra?
idag var det nästan en vanlig skoldag förutom att våran so-lektion av inställd, så jag bea bella och jennifer åkte till handen . Bella och jennifer skulle köpa cigg.. Vi tog en burgare var. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade svenska och engelska.
Efter skolan åkte jag till stallet. Idag var de lite halvtråkigt att rida. De var så hårt i marken så man kunde inte galoppera så mycke. Så de blev en del dressys. Den rammlade jag av också. gjorde en volt. Vi skulle galoppera lite så såg han någon och tvärstannade och jag flög över hans huvud. Men jag höll kvar i tyglarna så han inte kunde springa. Han stegrade sig lite. Men inte över mig som sist jag rammalde av. fast så rammalde jag inte av, jag gled av. Red utan sadel satt.. de är lite svårt att hålla sig kvar.
Pappa hämtade mig vid 6. Vi åkte och handlade i Brandbergen sen åkte vi hem och åt tacos :D
nu ska pappa köra mig och anna till mamma. Kanske blir nått inlägg där. vi får se. Skriver nog imorgon igen, efter träningen som slutar 8.
Nu ska jag åka puss på er .

godnatt..<3

Så nu är det dags för en lång varmdusch sen blir de slagg efter de. Ska plugga lite engelska också. Har glosor på fredag. så jag börjar i tid , den här veckan. Så nu orkar jag inte mera för ikväll. imorgon blir det skola och sen ska jag pyssla om hästen lite.
pussar
<3

är hos bea

Sitter hos bea nu :) slutade skolan vid ca 2 . Sen gick vi till bea. Sen till maxi köpte grädde och tårta XD kollade på någon hundfilm som visades på jul. Skittråkigt .. eller ganska;P nej men den var ovärklig. Ska snart åka hem och plugga. Sen bara ta de lungt. Juste bea halkade påväg till maxi. och Melina halkade igår när vi skulle till skolan. jag melina och Lisa var påväg till skola. Sen gick jag och lisa lite föra melina för hörde jag ett höö. sen PACK. sen lisa som garvade :D jag vänder mig och och ser en livrädd melina efter mig. jag och lisa skrattar tills vi dör :D tog en bild på melina. sorry gumn<3 .Nu ska jag gå och väcka bea som sover. Skriver nog inge mer ikväll, eftersom min hund (morgan) har pajjat alla sladdar hemma. okej inte alla. men vissa data sladdar! blir matt :P
puss på er
<3



tjabba!

Hejsan! förlåt att jag inte skrev om matchen igår, vI vann med ganska mycket :D De gick bra för laget. Mindre bra för mig. Satte bara en 3a. Sen när de var ca 50 sekunder kvar så tog jag bollen och satte ett skott. Sen  efter några sekunder fick jag en pass och satte ett till skott. Dehär är typ andera gången som jag spelar dåligt. Som jag blir bar på slutet när de är bara några få minuter kvar, de är lite irriterande. Efter matchen åkte jag hem med corre :)
När jag kom hem städade jag lite. lovade anna. Sen efter ca en kvart förgade hon mitt hår (blont) Som satt i ett tag. Efter jag hade färgat klart gick ja ner till madde. Jag och corre bakade kladdkaka sen kollade vi på någon film :) Sen gick jag hem vid 11 , kvart över 11. Var jättetrött. Gick och la mig. Och nu är jag vaken igen . Idag är de match igen. Ni som läst vet var och när.
Efter matchen ska jag tvinga pappa att gå på bio med mig eller åka till NK och köpa en ny väska till mig :)
ses senare nu ska jag äta nått och kolla på film. de var länge sen.
pussar


bild från i sommar , dagarna/nätterna med jennifer, dom är saknade <3


färgar håret

ska bli svarthårig nu :) färgen sitter redan i håret , ska ha kvar de i ca 10 min :D
hahhaha nejdå. Ska bli blondare men de är sant att färgen är i. Är lite gult nu men de löser sig. De går ganska fort.
Ivkäll ska jag ner till madde och kolla melodifestivalen med madde och cornelia :) ska snart ducsha och sen fixa till håret lite. Hinner inte så mycke mer idag. kankse skriver när jag kommer hem igen. Ska sova hemma inatt.

pussar

Lördag

Tjenis penis. Mår ni bra? jag mår bra förutom att jag är trött. Har match idag. Så jag ska bara käka sen kommer corre och hämtar mig om ca en kvart. Sitter och käkar köttbullar. Som inte är så goda. Hann inte steka klart dom , så de är lite is i mitten (a)
Finns inte så mycket att skiva om. Har nästan inga batterier på min mobil så den kommer vara av senare under kvällen. Laddaren är hos pappa och ja ska inte dit iväll så.. Ikväll kankse de blir jordbro. Annars ska jag färga mitt hår Blont! eller utväxten kankse man ska säga. Köpte färg i handen på H&M för 109 kr. Imorgon är de match igen. I Brandbergen (hemma) Klockan kvart i ett. Nu måste jag äta upp maten och sen gå ner.
hoppas de går bra på matchen , skriver mer om de när jag kommer hem.
pussar <3


Är på pappas jobb nu

Kom till pappas jobb för ca en halvtimme sen, han jobbar på yrkesplugget i bromma. Han var en av dom som startade de. Så nu är jag här. Inne på pea och facebook. Finns inte så mycket att göra här.. Juste på Maria ungdom gick de bra fick svar på ett drogtest som jag tog för ca 2 veckor sen var bra. Jag hade inte tagit droger, och de vet alla som känner mig att de skulle jag aldrig göra.
Så de var lungt. Ikväll blir det nog bara mys hemma. Bea ska nog till jordbro med bella eller madde och rt. Så dom har nog en rolig kväll.
Fast nu när jag tänker så skulle jag aldrig orka gå ut. Är jättetrött! Ska nog leta upp en soffa jag kan sova i XD som för 2 helger sen .. Sov fan skitbra i elevhallen .
åhh.. kommer inte här ifrån vid 6.. kul. Nä! nu ska jag hitta en soffa att sovs i :D
Kommer nog skriva senare ;)
pussar och kramar / Alma

helg

äntligen helg. ska snart ta bussen mot gullmars ska möta pappa där. loggade nyss in på facebook hittade en bild på mig ebba och corre sen sommaren 06 eller om de var 07 när vi var på sportscamp tillsammans. Kan lägga ut den bilden sen. ska fixa mig lite nu. Är lite stressad. Juste datan hos pappa e cp så jag kommer inte kunna blogga i helgen tror ja om jag inte är hos mamma eller hos någon kompis.
nu måste jag springa till bussen .
puss på er. <3

 jag  Ebba och Cornelia <3


hemma igen

kom nyss hem ifrån träningen eller nyss å nyss, men de känns så. Kom hem duschade kollat lite tv med mamma. Nu sitter jag här ska snart ta en macka innan jag ska gå och lägga mig. Juste sen ska jag kola sl också. Sk åka till gullmars imorgon pappa ska hämta upp mig där så jag ska hitta en buss som passar så jag är där vid halv 2 någon gång. Kollade nyss in 08:as hemsida http://www.08stockholm.se/ kollade om det var någon bra match i februari och den 17 och då spelar 08 stockholm mot solna Vikings i Solnahallen klockan 17.04. Ska nog gå och kolla på den matchen.  Nu ska jag kolla sl en sabbis.
Så nu vet jag vilken buss jag ska ta, 807an klockan 12.59 då är jag framme 13.27 blir perfekt. Nu ska jag ringa pappa och sen sova.
lite planer för imogon och för helgen
fredag: skola, maria ungdom och sen stallet med jennifer
lördag: Matche i tensta
söndag: match i brandbergen .

Godnatt *

peengar!!

kom nyss hem ifårn mötet var något familjeterapi möte XD pappa släppte av mig hos mamma fick en hundring och lite till så nu har jag pengr igen!!!! fan va skönt. För dom ska jag köpa hårfärg och kankse sola eller nått :) sen ska jag ge corre 50 som jag också fick :D Ska åka och träna nu. Skriver mera sen , puss på er sötisar <3


Skönt med torsdag

sov jätteskönt inatt. så de var inte så skönt att vakna med jag var ganska utvilad. I skolan var de roligt. åkte iskana i backen med bea sofia och melina :) blev rätt blöt så jag har bytt kläder nu.
Idag = nu ska jag snart på möte.. Sen blir det träning mellan 7 och 8. Efter träningen bild det dusch, mat och mys i soffan . Imorgon är det skola igen och efter skolan ska jag vara med swanen. Hon ska med mig till stallet. Sen vet jag inte vad vi ska göra.
Nu ska jag fixa till mig och äta nått innan mötet, vet aldrig hur lång tid de kan ta. Skriver nog lite efter träningen om jag inte hinner innan.

Är jättetrött

är hemma hos mamma nu. har nyss käkat jättegod mat som mamma och peter har gjort. Idag har jag vart i skolan och i stallet. Kom nyss hem , käkade och nu sitter jag här. Ska snart bada. Anna skulle duscha på 5 min sa hon. Men nu hör jag att hon badar! ungjävel XD hahaha bli lite småsur på henne. Som sagt så är jag super trött så ja ska bada och sen sova.
Imorgon är det skola sedan träning. åhh kommer aldrig orka! men jag måste. Ska bli vältränad somfan igen!
Nu ska jag prata med anna , hon ska upp nu! somnar snart. Så jag ska skynda mig att bada och sen sova.

bild från i höstas, saknar tiderna gör inte ni också de tjejer?

nu ska jag bada och sova

nattinatti <3



Svenne eller inte

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du
 [ ] I din familj är ni 2 barn
[x ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig - och skiljt sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars -
[x] Din mamma heter Anna - Syster
[x] Din familj har en Volvo - pappa har
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum 
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig 
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds - inte ofta!
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

17 av av 30
är man svenne så är man ;)



ny design

Nu har cornelia fixat till min design , tycker att det blev bra! tack gumman. Ska byta bild där uppe och kanske någon annan text. Ni kankse tycket att jag ska ha någon text ni tycker om eller kankse någon bild som passar till.
jag vet inte med kom med förslag.
Juste förlåt att jag inte skriver så ofta med min data hos pappa är trasig. Så de kommer inte bli så mycket nu på ett tag. Men pappa ska fixa de så fort han kan.
så jag kan skriva lite planer för veckan.

Måndag , idag : träning
Tisdag: UM...
Onsdag: Stallet
Torsdag: Ska till Soc och prata om familjen med pappa osv.
fredag:  skola såklart som alla andra dagar i veckan + att jag ska till Mariaundom och visa pappa att jag inte har tagit droger! skulle jag aldrig i mitt liv göra. Det är en av dom sakerna som jag hatar mest av allt!

så nu ska vi åka och träna. Ses senare. pusss

@ Cornelia

Är hemma hos corre nu, hon ska fixa min blogg lite. Så vi får se hur de blir. Hittade en helt okej fin bakgrund som vi ska testa nu. Vi ska snart åka och träna, ska bli rätt skönt att rör på sig. Åt nyss en liten glassbit, som nu ligger i frysen.
Är jättetrött idag, kunde inte sova igår så idag blir det nog inga problem med det. Nu ska corre fixa till bloggen, ska kolla när hon gör de. Skriver nog när det är klart.
så , puss sålänge.

 / alma


hinner inte

hinner inte blogga, gör de när jag har tid

RSS 2.0