Mot jobbet

Hallå hallå! Sitter på tåget mot jobbet nu. Jobbar ett kort pass mellan 15-20.15 idag, skönt. Sen blir det bara hem å softa, har lite grejer jag faktiskt måste bearbeta! Imorgon ska jag på ett "möte" sen ska jag fylla mina fransar! Ska bli så skönt!! Så ja, min helg blir lugn. Har hela huset för mig själv oxå så jag ska passa på och njuta av min ensamhet. Kanske köpa hem lite ansiktsmasker å mys prylar. Egen tid, de är de Jag behöver! 

Så ovant att se mig i mörkt, är inte blonda lilla almiz längre. Nytt år, ny look, nya tag! Jag är så redo. 

Har påbörjat min makeover!


Som sagt, påbörjat!! Kommer mer!

Sömnlös

Passar på att skriva ett par rader då jag tydligen inte är redo för att somna. Jobb idag, på hööks. Kom in å jobbade två timmar tidigare då en tjej på jobbet är sjuk. Stängde idag så jag va hemma sent. Imorgon börjar jag halv 8 på Ridcentret. Ska jobba fram till 12 och sen rida 1 ev två hästar. Sen äre träning på kvällen (basket)
Nä ska försöka somna nu. Mys


Då va denna helg slut

Dags att sova då, helgen har varit relativt bra. Den har varit lugn om inte annat. Tror nästan det är första vita helgen på nån månad. Ångest! Men som sagt jag tror att det är så. Hoppas att jag har fel, borde nästan ha de då det har varit en del basket oxå. 
Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag kommer ta den med storm! Det blir hööks mån-tis sen jobbar jag i stallet på onsdag, ledig torsdag sen återigen hööks på fredag. Skön vecka! Nä nu ska jag sova, dröm sött! 

Puss och kram 

Kom precis hem

Hola! Kom som sagt precis innanför dörren. Har varit ute och åkt bil med Emelie, vi har undersökt läskiga ställen haha! Vilken kväll, lyckades köra fast i världens isbacke osv men vi löste de me. Imorgon/idag äre match! Är sååå taggad så ska inte skriva så mycket mer. Nu blire sängen. 
Sov gott! Myskväll

Hallå mina kära! Hoppas att allt är bra med er, med mig rullar det på. Dagarna går och vardagen blir ljusare! Samtidigt som jag inte tänker låtsas som att allt är bra. Men ibland kan jag verkligen känna mig ensam, och ibland är jag världens lyckligaste människa! Det svänger lite just nu. Men i stora drag så är jag en väldigt väldigt lycklig tjej! Jag är rik på vänner, har en grym familj. Vad mer behöver kan, egentligen? För mig är de det viktigaste. Dom som verkligen bryr sig, ALLA dagar i veckan. Dom som faktiskt tar sig tid att fråga hur man mår, hur dagen har varit. Ser behöver det absolut inte vara varje dag. Men man känner på sig vilka som är äkta å inte. 
Blev ett litet halv deep inlägg nu. 
Men iaf, har suttit inne på mitt rum med grym musik (som vanligt) å så har jag "pysslat" med mitt egna fotoalbum. Jag köpte faktiskt ett block av nå slag som jag sedan har limmat in bilder och skrivit egen text i. Har ett album som heter: almas busbok. Haha i den boken finns bilder å text som många skulle ångra sig att dom såg/läste. Nej det är inga nakenbilder på mig haha! Lite halvnaket kanske, men inte på mig, snarare nån polare hit å dit som blev lite för "varm i kläderna" haha! Tänker inte avslöja för mycket då boken är lite halvprivat, låser faktiskt mitt rum varje gång jag lämnar huset nu för tiden! De är grovt! 
Men jag tänkte ge lite mildare smakprov:

En arbetsdag kvar sen går jag på långhelg!

Hallå alla glada! Sitter på tåget mot jobbet nu ska jobba ett kort pass 10-15 sen går jag på helg. Är ledig fre, lör och söndag. På söndag tar vi även emot Linköping på hemmaplan. Serieledarna, men vi är väl förberedda. Vi gick även nya system igår som vi körde på träningen. Hela helgen går ut på att peppa inför söndagen! Imorgon blir det middag hos Linnea, lördagen blir oxå lugn har dock inga planer. Men som sagt, vila inför söndagen. Har dessutom slitit ut ett ledband i mitt högerknä så jag ska verkligen ta det lugnt! Göra mina sjukgymnastövningar!! Är rätt slarvig med de.. Aja, får skylla mig själv sen om skiten går av helt. Nog om de, som sagt jag ska jobba idag sen bara ta det lugnt, städa och tvätta lite där hemma. 
Va rädda om er nu! Hej jag heter Alma, och jag jobbar på hööks
2015

Vart ska man börja? Tanken är att jag ska/skulle skriva om 2014 oxå. Vi får se om de blir av. 
Detta år kommer antagligen springa förbi, mycket som ska hända detta år. Jag ska flytta hemifrån, ta mitt körkort och imorgon börjar jag på nytt jobb. 
Detta år ska jag prioritera mig själv! Jag tänker inte låta mig utnyttjas av andra människor och jag ska själv inte utnyttja andra människor, vilket jag vet att jag är väldigt bra på. Men som sagt, jag ska prioritera mig, mitt liv. Låter kanske lite egoistiskt, men det är fan dags! 
Nu börjar jag mitt vuxna liv. Nytt jobb imorgon, dags för att hitta en lägenhet, blir lite utseende förändring detta år oxå! Ska bli kul med nytt! 
Utöver alla "viktiga" saker som ska ske i år så ska jag även resa, funderade på om man skulle dra en rövarresa en gång för alla. Eller om man ska dra en slappsemester. Varför inte göra båda? Vi får se. Jag ser ändå fram emot 2015. Många dörrar som ska öppnas! Hoppas det går vägen. 2013 va ett det värsta året i hela mitt liv, förra året va mycket bättre så varför skulle inte detta år bli magiskt? Dom tre senaste månaderna har jag ändå känt att livet blir fan roligare och roligare för varje dag som går. Nu kör vi, 2015.


RSS 2.0