Under lovet har jag..

Hej! Har inte bloggat så mycket under lovet men jag har inte orkat.
Har bara chillat i stora delar, varit med brudarna och älsklingen.
Fredagens fest spårade såklart ur, blev lite mycket från allas sidor. Ellan spårade, bea, johanna, jag! haha fyfan men kul var det. Tror att jag va hemma vid halv 3 tiden. Mådde skitbra under hela kvällen sen när jag klev ur taxin här hemma slog allt till, benen blev spagetti. Öppnade dörren och gick upp å somnade med alla kläder på, mr guld fick sköte resten. Inte kul eller okej att det blir så men jag har ingen aning om vart det kom ifrån att det blev så illa. Hade ätit jättebra innan festen, men man har sina dagar när man inte tål alkoholen alls. Och i fredags var det min tur.
Tog bara bilder på ellan och rinne så ni får en, alla ser likadana ut!



Lördagen, vaknade upp törstig som jag inte vet vad! Började dagen med att vara bakis.. Låg i soffan med älskling och tyckte synd om oss själva, haha bakis som fan. Pappa och Monica åkte in till stan för att äta middag och gå på bio så vi gick och handlade tacogrejer. Så vi käkade en riktig mysmiddag här hemma. Åt även glass och bär till dressert. Sen satt vi nere i vardagsrummet och åt lite tacochips och dippade de i tacosås, bara pratade och myste. Sen somnade vi båda i soffan till en film senare på kvällen, rikgit mys.





Söndagen, vaknade av att älskling pussade massor på mig. bästa! Sen låg vi kvar i sängen ett tag, sen började jag städa lite på mitt rum. Sen gick vi ner och åt frukost. Tog en dusch sen åkte vi till farsta centrum för att kolla på lite kläder osv. Vi åt lunch i farsta sen åkte vi hem till mr, kollade på tv bara. Somnade vid ca 12 tiden.

Måndag, Skulle ha följt med älsklingen till läkaren men dom hade ingen tid så vi skulle tid på tisdagen istället. Så hela måndagen låg vi i soffan och kollade på film, riktigt skönt! Åkte hem vid halv 6 tiden. Åt middag sen drog jag och tränade basket, rikigt kul! Rätt många på träningen så vi hade högt tempo och kunde göra bra övningar.
Efter träningen åkte jag hem till mr och sov.

Tisdag, Gick upp vid 9, åt frukost sen åkte vi till läkaren. Efter de så åkte jag hem till madde och alex, tittade på dreas nya lägenhet! Blir så sugen! Snart kanske det är min tur också ;)
Nej men lägenheten va fin! Vi drog till länna och åt chinamat sen åkte vi till coop och handlade så vi kunde baka bullar, sen kom även bea hem till dom så hon hjälpte till å baka. Eller ah, hon smakade bara den lilla slynan!
Bea och jag åkte hem vid 5 tror jag, drog till maxi och handlade sen gick vi hem till bea och hade myskväll bara vi två, rikigt mys! Som det ska vara!



Idag, vaknade vid 9 då bea släppte in sin vovve i rummet. Hon hoppade på mig och började slickas i ansiktet på mig. Men bea skulle dra å jobba så jag gick också upp. Åt frulle sen åkte jag hem, och nu har jag varit hemma nån timme, ska börja städa på mitt rum är fortfarande inte klar haha.
Har hållt på ett par dagar (a) men orkar inte göra klart, visst det är bara kläder som ska plockas upp från golvet och som ska tvättas. och hänga tillbaka alla kläder som jag bara har prövat och som jag sen slängt i min stol.
nej men det är väl dags att jag börjar!

Hörs sen!

Puss och kram


Hos madde och alex

Tja! kom till madde och alex för ca en halvtimme sen.
Håller på å fixar i deras nya lägenhet, blir skitbra! ska åka och handla snart också sen blir det lunch.
Ska ha myskväll med bea ikväll vi ska äta god mat och kolla på film. Lär ju slagga där.
Och imorgon kommer min storebror hem igen, efter 3 månader! Saknar honom jättemycket!
Så imorgon får jag även berätta vart han har varit och vad han har gjort på andra sidan jorden i 3 månader.
Men nu ska jag hjälpa till.



Puss och kram

Mysfrukost

Hej på er! Vaknade vid tio idag av att älskling pussade mig! Ni sitter vi nere och har precis ätit mysfrulle. Ska kolla en film nu. Hörs senare under dagen!


Party hos tvillingarna

Tja! ska på fest hemma hos tvillingarna robin och krilla.
Det sägs att det är krök men som alla andra gånger när det är krök hos dom så blir det brakfest! Sjuktroliga fester! har inte träffat dom på jävligt länge så ska bli jätteroligt att få träffa dom!
Kvällen kommer att innehålla massa rolia spel, bubbelpool och fylla!
Kanske inte bubbelpool den brukar vara avstängd med ibland får man bada ändå!
Dom som jag ska dit med är bea jennifer ellan och johanna, bästa!
Men jag ser fram emot kvällen och hoppas att det blir lika kul som det brukar hemma hos grabbarna.

härlig bild från en grym kväll!

Puss och kram


Så var det Fredag, och lov!

Härligt med Fredag och ännu härligare med lov! En veckas ledighet har jag framför mig.
Ska ta en fika nere i köket med pappa om nån minut.
Hade vandring idag med skolan. Rätt okej faktiskt, fint väder och vi grillade till lunch.
Har dock ramlat 2 gånger idag.. Tokmycket is ute!








Mysig dag i skogen :)

Puss och kram


Snack med maja

Tja! Kom nyss hem från maja, gick över till henne för nån timma sen.
Hon jag och hennes mamma har pratat en del hur det var när vi var uppstallade på lyckhem.
Både bra och dåligt, som på alla stall.
Pratade även framtidsplaner eller hur man ska se det. Vi ska ringa till lite stall här i tungelsta som vill hyra ut och som har sina stall tomma. så vi får se hur det går med den biten. Om inte annat pratade vi mycket om i sommar, maja ska fundera på om hon ska ställa myris på kalvsvik också.
Sen ska vi prata med sara och hanna om dom vill ha sina där också. Kan bli riktigt kul!
Saknar den tiden!


sjuktrolig dag!

Puss och kram

Färgglada pump!



Utläst och klar!

Väldigt intressant bok måste jag säga, mycket tips och du får läsa om andras problem.
Boken ligger runt 450 sidor men känns inte alls tung att, som sagt väldigt intressant.



Vårkänslor!

Gick inte till skolan idag heller, känner mig inte helt 100 asså. Har fått massa ont i halsen under natten..
Så jag är hemma idag också. Vaknade vid 11 av att solen lös in i mitt rum tittade ut och såg en blå himmel. Riktigt mysigt! Visst det ligger snö kvar men den försvinner snart! Och det är inga minusgrader ute heller enligt min lur så ska det vara runt 2-3 grader ute, skönt! Imorgon ska jag till skolan, frisk eller inte. Vi har vandring med skolan, vet att många i klassen inte ska gå men jag tänker de iaf. Hoppas det är lika fint väder imorgon bara!
Vi ska dra ut till Sandemar och knata där. Jättemysigt där, hade oscar där förut och det finns jättefina travslingor som är flera mil som vi ska knata på. Så om vädret är bra tror jag att det kan bli rätt mysigt.
Sen skulle vi stanna och grilla. Sen gå tillbaka och sen är dagen slut, så är det lov. hur skönt som helst.
Mycket skönare än att sitta i skolan.

Men åter till mina vårkänlor, tog lite bilder när jag vaknade.

från mitt fönster:





från kontoret:



Puss och kram

Tänkte säga godnatt

Tja! Ligger faktiskt i min säng nu. Helt ensam. Och älskling är hemma hos sig. Han ska ju upp 5 imorgon så han orkade inte följa med hem hit. Ska faktiskt till skolan imorgon har inte haft nån feber nu under kvällen så jag ska pallra mig till skolan. Näe nu börjar det bli sent! Hörs imorgon! Poss!


Fortfarande sjuk

Godmorgon! Vaknade för ca en timme sen av att jag fick ett sms, lite segt.. Kunde inte somna om sen.
Idag ska jag bara vila så jag kan gå till skolan imorgon.
Har inte råd att vara hemma mera. Missade två prov idag! Riktigt illa men kan inte göra så mycket när man har feber. Ska väl kolla på nån bra film nu snart ska kolla lite mera på datorn först.
Har inte så mycket mer å säga för tillfället.
Hörs sen!



Puss och kram

bokat sommarbete!

vill ha sommar nu!






Sjuk..

Hej på er!
Sitter hemma hos älskling och faktiskt är sjuk igen. Hade feber igår under ikvällen så jag va inte med på träningen, bara på mötet. Kom hit vid 9 tiden kände mig sämre. Somnade innan 11 vaknade upp för ca 30 min sen och mår inte så bra just nu heller. Måste till skolan ändå imorgon då jag har 2 prov och det är sista serverings lektionen.
Så idag ska jag plugga hela dagen.. Ska vänta tills älskling kommer hem så jag hinner träffa honom lite iaf. Tror han kommer hem vid 4. Sen ska jag hem.



Puss och kram

Mot träningen

Hej på er! Sitter i bilen påväg mot träningen ska dock inte träna. Men vi har typ krismöte så jag måste måste måste komma ändå. Sen måste jag hem till älskling å hämta lite grejer jag behöver imorgon till skolan böcker osv. Sen måste jag plugga. Svänger av motorvägen nu så ska väl avsluta. Vi hörs. Puss och kram


Bio med älskling

Hej! håller på att städa mitt rum och rensar i min walk in closet.
Kommer dock inte bli klar idag då jag ska på bio med älskling ikväll.
Antar att vi ska äta nå gott innan.
Idag gick vi upp vid 11 och åt en riktig mysfrulle men tända ljus, te, ägg och juice.
Sen har vi bara degat hela dagen. Tog en dusch tidigare idag också.
Näe nu ska jag städa vidare kommer bild på resultat när det är klart.

Puss och kram

Min fredag

Hej på er!
Har haft i stora drag en mysig fredag, hade en håltimme idag på ca två och en halv timme, då kom älskling till skolan så bjöd han mig på lunch och fika sen gick han och klippte sig och jag gick tillbaka till skolan hade en lektion sen åkte jag hem. Har pratat med tjejerna idag, nästan alla fakiskt. Iaf bea jennifer, madde och syrran.
Va skönt att prata med dom, mina bästisar! iaf några av dom.
Kom hem, gick ut på baksidan och fotade lite fotade lite inne i huset också. Mys! Sakar dock min systemkamera!
Pappa skulle köpa en ny men det händer inte.. Men får vänta lite ska få en ny tv så jag ska inte klaga. Sen blir det ikea snart också. ska bara lista ut hur jag ska göra i mitt rum först innan vi åker.
Det ska göras om! Asnajs.
Har faktiskt pluggat lite idag också, religion. Roligt ämne rätt ny kurs även läraren men jag tycker att hon är bra så det ska inte vara några problem.
Ikväll blir det tacos med familjen mys! Har saknat dom. Bor i stors sätt hos älskling under veckodagarna då det är lite närmare till skolan. Så jag träffar inte dom så ofta.
Näe nu ska jag ta en lång dusch!
Hörs senare.





Puss och kram

"Ett" måste i sommar




Snö kan också mysigt ibland

Gick faktiskt ut på baksidan och tog lite kort idag.







Puss och kram

Alla hjärtans dag

Hej på er! Igår vare då alla hjärtans dag. Och jag bloggade inget då jag hade fullt upp, hela dagen! hade jättestressigt på serveringen i skolan. Men det löste sig så fort jag hade tagit beställning på alla broden och rätterna hade serverats. När lektionen/dagen va slut gick jag ner till skåpet för att byta om så hittade jag en bukett med rosor där inne, då hade älskling varit i skolan under dagen, fått tag på min nyckel med hjälp av mikkis och lagt in dom i skåpet. Blev jättejätteglad!
Efter skolan drog jag till centrum där jag köpte ett kort och skrev massa fina saker som jag gav till mr senare under kvällen. Sen mötte jag upp pappa i vh så köpte vi båda rosor.
Sen åkte jag hem en liten stund sen köre pappa mig till mr. Vid 8 tiden igår satt vi på en mysig kina restaurang och åt jättegod mat. Supermys!
Sen handlade vi lite mys och tog bussen hem till mig. När vi kom hem tog vi en lång dusch tillsammans.
Sen la vi oss i sängen med tända ljus och bara pratade.
Det var min alla hjärtans dag super mysig, men alla våra dagar tillsammans är mysiga!





Puss och kram


Kategorier eller inte,

Hej igen. Har tänkt ett par gånger under kanske den senaste månaden att jag kanske ska ha lite olika kategorier här i bloggen. Känner att det är ganska enformligt just nu. Alla inlägg är i stort sätt likadana så som: hej, idag har jag, imorgon ska jag. vi hör sen, puss! Inte för att jag tänker storsatsa på bloggen men det blir ju roligare att blogga och säkert roligare att läsa. Då tänker jag, vad ska jag ha för olika kategorier.. Typ: vardags, tankar & åsikter sen kanske nån till. Känner att det även kanske är dags att avslöja vem mr guld är. Haha tror att dom flesta vet men för er som inte vet.
men som sagt det med kategori ska jag tänka lite mer på.


Victoria's secret

Hej på er!
Kom hem för ca en timme sen, har bott hemma hos älskling i veckan så jag har inte varit hemma något alls.
va hemma hos bea en stund efter gymmet i Tordags, hon kom hem från usa då. Har varit där en vecka och shoppat för ca 30 tusen. Snorunge! Men jag jennfier och johanna fick en varsin påse med victoria's secret trosor (rosa) och en lition som luktar hur gott som helst! - Tack världens bästa kompis!



Puss och kram

Fredag,

Hej på er! Sitter på svenskan just nu.
Är jättetrött nu! slutar halv 3 idag.. Ska upp till centrum då med mikkis och kolla lite kläder, och tanka på min lur. Sen ska jag gymma efter de. Ikväll ska jag trolígtvis ta det lugnt. Är så trött just nu men är bara sugen på att ta det lugnt. Isf blir det väl fest imorgon istället.
Kanske blir bio ikväll om jag orkar, måste plugga också.. Har inte jobbat något under denhär lektionen (a)
Men får lösa de på egen hand. måste ju bli klar.
Näe nu ska jag avsluta men vi hörs under ikvällen.



Puss och kram


Frukost på sängen

Hej! Har inte haft ork att blogga i veckan, har varit helt slut.
Veckorna går så fort så man inte hinner tänka. Men det är tur, snart är det sommar och jag fyller 18 barre!
Imorse fick jag frulle på sängen av min älskling, jättemysigt med ljus å grejer.
Han har blivit en riktig mysis! Titta va fint han gjorde i morse.



Puss och kram

Jag har världens bästa!

Haha tar Pussbilder medans jag ligger och sover, sött!


Måndag, och jag är ledig

Hej på er! sitter hemma hos mamma. Är som sagt ledig idag. Ska på rättegång halv 2. Nog om de, ikväll är det träning får se om jag ska gå eller om jag ska gymma med jennifer istället. Ska boka pass på gymmet tills imorgon också. Ska bli kul. Gick på pass förra veckan och det var jättekul! När nu ska jag börja fixa mig vi hörs senare ikväll efter allt.

Ni får ha det så bra!

Puss och kram


Hemma från jobbet

Tja! Kom nyss hem från jobbet, jobbade borta i Nyköping idag. Vi hade superflyt och åkte där ifrån kvart i 9. Tog dock lite tid att åka då det är jättehalt ute. Idag var det mikkis och jag som serverade och Max, chefen och hans fru i köket. Det blev ett 9 timmars pass idag så det är super! Pengarna går direkt in på sparkontot! Ska ju boka resan på fredag!


Bajenkvällen

Tja! hah, kan inte säga att min dag har blivit bättre då jag är irriterad över helt andra grejer just nu.
Ska iaf försöka med ett besök på hovet ikväll med syrran, vi ska gå på bajen kvällen. Jag har köpte två biljetter så jag tar med mig syrran dit. Ska väl käka i globen innan också.
Matchen börjar 7 och vi ska väl vara där vid 5 så vi hinner äta i lugn och ro innan matchen.
Ska väl möta upp lite kompisar också, ev mr guld. men vi får se.
Nu måste jag börja fixa till mig och planera lite med syrran, ska fråga pappa om pengar också ;)
Kanske hör av mig efter matchen.


från tidigare år

Puss och kram


Hatar vinter!

Fyfan skrev nyss ett lång inlägg som inte publicerades, hatar det! Haha jag är lite arg idag. Kom till t-centralen för ca 20 min sen. Gick och beställde en latte som jag tänkte att jag skulle dricka på tåget. Men nej, alla tåg är inställda! Så nu sitter jag på tuben mot Farsta där Elin ska möta mig så ska vi luncha nånstans. Vi skulle dragit till ungdomsmottagningen där vi båda har bokat tid kl 10 men det är om 10 min så det kan vi glömma! Blir lack när vi har väntat länge för våra tider så när man väl hade tänkt att komma i tid är tågen inställda! Aja blir nog gladare när jag får träffa Elin! Hörs sen! Puss


Fullbokad vecka!

Hej på er! Har haft fullt upp hela veckan. Har inte bloggat sen i måndags. Men ska försöka blogga lite mer nu resten av veckan. Dock ser resten av veckan också rätt full ut. Såhär har/ser min vecka ut. Måndag: skola, fika hos farfar, träning. Tisdag: skola, träning, mys med bästa. Onsdag: skola, provjobb, mys med bästa. Torsdag: skola, terapi, mys med mamma. Fredag: unhdomsmottaningen, skola, Bajen kvällen! Lördag: jobba Söndag: träna(?) mys med mamma


RSS 2.0