film

ska nu lägga mej på soffan idag. blir en hemmakväll med mamma och peter. ska ladda inför matcherna. har cup som börjar på fredag. Ska bli kul och skönt att bränna fett :D hahaha. nu ska jag lägga mej på soffan och kolla på coach carter.
för er som inte har sett den så står det såhör på baksidan : 
' coach carter' är baserad på en fantastisk, sann berättelse. Filmen är en inspererad skildring av den kontroversielle baskettränaren Ken carter, som fick både beröm och hård kretik när han förbjöd sitt obesegrade lag att träna på grund av båliga betyg. när spelarna, föräldrarna och hela samhället sluter upp för att få tillbaka laget på banan måste övervinna de hårda motståndet och visa ungdommarna en framtid som kan ta dem bortom gängbildingen , droger, fängelsestraff och till och med basketen.

filmen är sjuktbra. inte bara för att de är basket me, jag har faktiskt kompisar som gillar filmen som hatar basket.
nu ska ja kolla på den. skiver nog efter de :D




puss

så var det nyår, igen

suck. har super tråkigt.. ska vara hemma idag :(
har inget annat att göra. känner mej super tråkigt. alla polare ska dra på fest. så sitter ja hemma. men de är kankse ändå bara att vara hemma. för de händer ju så jävla mycke på nyår. och sen så gillar jag inte smållare å så. men ja vill ändå inte bara vara hemma. vill vara med någon polare. men som sagt alla ska ut och röjja tror ja. aja. kanske blir mysigt med mys hemma bara.
förra året var jag med bea på skansen, var ganska kul. men i år är inte bea hemma. hon är i åre . saknar henne. men på lördag kommer hon hem igen, längtar.
Nu sitter jag här och snackar med kompisar, alla ska typ på fest. ska nog kasta mej på soffan och sova somnade vid haöv 3 inatt. så jag är ganska trött. ska bli skönt att slänga sej på soffan med en påse naturgodis. älskar de :D de är fan godare än annat godis (sockergodis)
skirver nog senare. för nu orkar jag inte mera.

kram*


ingen mobil..

mobilden ja ville ha fanns inte. men de kommer in på fredag så så jävlar blir de ny mobil :D ska få låna sussis gamla mobil (tack gumman) du räddar mej<3
är hemma hos mamma nu. ska sova här. imorgon vet ja inte vad som händer. de är ju nyår. men ja vet inte va som händer. pallar nog inte vara ut och springa.
har nyss pratat med mamma om dagarna på landet. hon tyckte att de lät som att vi ha haft kul . och de har vi.
Nu ska jag snart ner på pizzerian ska käka sallad idag. INGEN MER PIZZA FÖR MEJ.  de är mitt nyårslöffte. och de ska fan hållas.
ska inte käka donken heller. eller ja ska få käka de . men inte oftare än 1 gång i månaden. om de går. usch de låter som jag är största tjockisen. som bara käkar fettomat. men ja lovar de är jag inte.
nu ska jag göra lite annat.
 pösspöss

hemma igen

nu har jag nyss komig hem, ska snart  åka och köpa ny mobil med pappa och syrran. lite kort om dagarna på landet då

Lördags:
kom fram vid 6 tände en brasa och käkade julmiddag. Sen blev de spel och one tree hill tittande.

Söndag:
åkte till hassela och åkte skirdon badade sen åkte vi en pizzeria och käkade, sen lite mys där hemma. Sen skulle stefan skära en pinne så högg han sig i fingret, så jag och  hannah sprang runt och skrek. Han hannah och pappa åkte till sjukan och sydde 3 styngn. medans jag monica och gustav kollade på björn gustafsson videon

Måndag:
Åkte till så kallade stan fick ett par ugg's av pappa som kostade 950 kr. de var äkta fårskinn. Sen fikade vi på ett mysigt fik. tog en latte och en tårtbit :D



Idag: vaknade och åkte hem.  träffade lisa mitt i skogen på en mack ? helt sjuk. vi träffades typ efter gävle stället hette typ tönnebro eller nått :P hahaha roligt. Nu ska jag klä på mej och åka och köpa ny lur skirver nog senare om inte datan fuckar sig.




fint va ?

puss och kram


ensam hemma

nu lånar jag en data här hemma jag vet inte om jag får låna den så jag måste skynda mej. är ensam hemma nu. har nyss badat ska packa nu. imorgon åker jag till landet kommer hem på tisdag. smsa och skiv på pea heter AL-MA för er som inte vet de.
juste idag har jag varti stallet. de gick bra. red barbacka i ca en timme, skrittade bara för de är så hårt i marken. nu måste ja sluta innan någon kommer hem och ser mej sitta här.
skriver sen när jag kommer hem från landet.
puss och kram

åker till landet ett tag..

imorgon bitti kommer jag och familjen åka till landet. vi ska åka skidor och mysa.. roligt va ? haha nej! de är roligare hemma. men jag har saknat landet. med som ja sa. de är inte så kul där. bara på sommaren när man kan bada osv. inte så kul på vinten..
aja idag så blir de stallet och packning. Sen ska jag försöka få med mej pappa till länna och köpa ny mobil . jag får damp på min. kan inte ladda den!!!! har försökt i 3 dar och jar har inte änns 50% , asså jag blir skit sur.
aja nu tänker jag inte sura efter någon mobil. Jag ska iallafall köpa ny IDAG! annars blir jag arg på riktigt.
aja nu ska jag kolla på pippi på rymmen, den är på tv. så jag ska kolla på den.
kanske skiver ikväll. om jag hinner.



här är mobilen jag är sugen på, fast svart.


pusspuss



juldagen

Nu är jag hos mamma ska käka lite mat. med mamma och syskonen. efter de så ska jag träffa madde och kanske rt. vet inte vad vi ska göra, men jag ska nog osva hos madde inatt, ska bli mysigt. igårkväll så var jag på mitt rum på kvällen och kollade på björn gustavsson videon jag fick sen kollade jag på one tree hill boxen jag fick av storebror. Sen så kollade jag en del på de igan på morognen. nu ska jag prata lite med mamma och syskonen sen ska jag ut och möta madde.

förlåt för en dålig uppdatering nu kring jul, men det förstår ni säkert!


bilden : är en tomtegumma/tjej som jag gjorde i lekis

pussen


paket

nu har vi gjort allt, just nu kollar vi på tv jag ska bara skriva lite fort vad jag fick.
i år blev de inte så många saker, med dyra och super fina, är jättenöjd!

1 ska få ny mobil
2 locktång
3 stickad munkis
4 stickade strumpor (svarta) som man har till stövlar
5 ett pilgrim halsband

6 one tree hill boxen
7 piamas :D
8 presentkort på gina
9 presentkort på hela farsta centrum
10 en bok minns inte vilken
11 björn gustavssons film
sen kommer jag inte på nått mer men som sagt jag är super glad :D

imorgon ska jag till mamma och peter och käka och mysa med syskonen, skriver mera imorgon ska mysa med familjen nu. puss och ja hoppas att ni alla har fått en jätte bra jul
<3

bilder från idag

   

från höger till vänster :
bild 1 jag och bror
bild 2 julgranen
bild 3 ja och mille pussas
bild 4 jag och pappa

puss


god jul alla<3

nu ska vi åka hem till farmor ett tag sen blir de kalle skiver mer ikväll. puss och god jul <3

Nu räcker de för idag..

Nu är nästan allt klart! ska bara fixa några julklappat till sen är jag klar. ska lägga mej på soffan då och bara njuta av julen. kan lägga ut en bild på pepparkakorna och jag min faster lina gjorde idag :) om den går att ladda in på datan. Sen idag har jag klätt granen den blev jättefin. farfar och dom andra var här idag på lite julmys. de var mysigt. Dom kommer imorgon också. ska bli trevligt.
nu är det julafton om 2 timmar och 7 min. Ska försöka sova innan dess. om de går..
Nu ska jag bråka lite med milo som nyss tog en julråtta som vi har under julgranen som är gjord av halm eller hö. Ska ta tillbaka den innan den går sönder. Men jag vill bara önska er alla en god jul <3


peppisarna :)

imorgon är det julafton :D

va mysigt med jul igen :D nu känns de på riktigt, och nu vet man att julen ska komma :D längtar lite tills imorgon om jag ska vara ärlig .. idag ska allt fixas julgranen , pepparkakorna för dom hann jag inte fixa igår, sen ska vi åka och handla sen ska vi laga en massa mat :D Sen på slutet av dej här dagen blir de nog mys i soffan.
nu snart så kommer pappa och ska hämta mej vi ska åka och köpa gran och handla mat.
Sen ska vi hem och laga allt och baka lite..
Juste jag skrev inte på morgonen bara för att jag gick upp vid 9 åkte vid 10 till pappas jobb i stan och lunchade med honom och brosan. Jag åt kött och potatais med beasås sen drack jag cola.
Nu ska jag kolla lite på facebook och youtube tills pappa kommer, har inget annat för mej så jag ska tråka lite till. Skriver nog senare ikväll :)

hittade en mysig julbild som jag kastar ut



mysig va?
pussen♥



godnatt alla läsare

ska fixa lite på rummet och läsa lite i min bok som jag nyss har börjat på vingklippt ängel heter den, är rätt bra. har inte läst så mycke men den är okej. handlar om en emobrud och om hennes liv. nu bor hon i haninge, ganska läskigt. aja när jag har läst lite så  ska jag slagga. Imorgon blir det mer julbak och mys med pappa och syskonen <33
imorgon ska jag iväg tidigt. Så jag hinner nog inte skiva på morgonen. Men jag skvier när jag kommer hem igen.
 puss och godnatt <3



slapp dag men ändå inte

idag har det vart en ganska slapp dag men ändå inte. jag har ju bara tagit de lungt, fast sen har jag vart ute och sprungit. Det gick sådär.. har inte bakat peppisar än. Men julgodis. och dom bestod av nougat och marsipan dom blev jättegoda smakade nyss en :) (såklart) För en liten stund sen kom jag hem, har mött jennifer och micke i centrum (handen centrum) Fick min västa med mina skor och julklappar. Ska nog snart slå in julisarna tror jag, så det är gjort.
Imorgon ska jag åka och köpa gran med pappa ska bli mysigt.
Sen ska vi såklart klä den också:) längtar faktiskt. Skriver nog ett godnatt bg senare. men vi ses och hörs,
puss




tillbaka

kom nyss hem igen från handen anders hittade sina julklappar vi träffade syrran och emmy i handen. dom skulle också köpa klappar. Nu ska jag och brosan sticka ut och springa. ORKAR INTE!!! men jag måste. kommer kännar bra efteråt.
Sen ska jag käka och sen ska jag upp till handen igen för attmöta jennifer. hon har mina klappar som jag lämnade hos henne i lördags. Sen ska jag baka som sagt.
Men nu måste jag ut.
see yah!

åker till handen en stund

nu ska jag och anders åka till handen, ska hjälpa honom att köpa lite julklappar.. sen när vi kommer hem ska jag baka lite julgodis och lite annat ska bli mysigt. Så jag skiver nog efter de. ska försöka hinna springa idag också. Men om jag inte hinner så gör ajg de imorogn för jag ska bara pepparkakaor också. eller jag och pappa ska göra de :)
men vi hörs senare<3


förlåt men datan va trasig..

förlåt att jag inte har varit så aktiv med datan var helt cp. så jag kunde inte skriva. men nu är den hel igen. :D skönt.  Så lite kort om lovet som gått. I fredags red jag. Gick superbra! I lördags var jag i stan men jennifer och julhandlade, var jättemysigt. Köpte julklappar till alla så jag är klar nu med dom, känns skönt. Sen köpte jag en grå tunika, ett par skitsnygga randiga och tjocka strumpbyxor (älskar dom) sen köpte jag att par skor som stod på rea fyllan som kostade 99kr. De är 39or så jag ska köpa en sula till. Så de fixar vi :D
igår var jag och red med bea, de gick också super förutom att caras sår gick upp så de var blod på hans ben, men de fixade jag med vatten och blåapray. Så de är nog läkt om några dar. idag ska jag bara julgodis och peppisar. Sen ska jag åka til handen med anders (storebror) ska bli helt okej. Juste i lördags fyllde almaiishere.blogg.se 1 år. s grattis bloggen!
har vart ett ganska najs år med bloggen om jag ska vara ärlig. de är skönt med blogg. Så ett tips till er alla som inte har en blogg. så skaffa de.
nu ska jag äta frukost och kolla lite på tv tror jag. kommer att skiva senare. men puss sålänge.





missade bussen..

missade bussen så jag fick gå hem igen och käka för de hann jag inte heller. så jag får ta nästa buss som går om ca 25 min. Och den ska jag hinna me tykcer ja. så jag ska inte sitta här så länge..för jag har inte lust att missa bussen igen. ivkäll vet jag inte vad som händer.. ska nog vara med madde eller bea ;)
blir nog myigt. har inte så mycke att skiva nu eftersom jag inte har gjort så mycke. kan skriva efter stallet. asså jag är så lättad över att det är lov och att jag fick bra betyg :D för att vara jag..
men ärligt talat så är jag skitglad :D
Nu ska jag logga in på pea ett tag och kanske facebook. men vi hörs senare,




puss♥


jullov<3

äntligen är det lov! ska bli skönt att vara ledig i någon vecka nu. kom nyss hem från skolan har fått mina betyg och jag är jätteglad :D
nu måste jag käka lite och sen ska jag dra mej mot stallet. Men jag skriver senare säkert.


k
ram♥

snart lov!

skönt de ska bli med lov.  Ska inviga lovet med att åka till stallet och rida mysigt. Det är en del av mig så jag förstår inte folk som klagar och tycker att hästar bara är för töntar? Men jag tror inte att dom förstår att det är en del an mig och att jag inte skulle klara mig utan de. Efter stallet så ska jag åka till handen tror jag och kolla julklappar till syrran och mamma. Fast jag tror redan vad ja ska köpa till syrran och den affären ligger i stan så då kan jag ändå inte köpa nått. fast vem vet jag kankse hittar något roligare :) Justre idag körde vi , vi = klassen laserdome, asså de måste vara bland de roligaste man kan göra. Mitt lag förlorade... men de gör inget för jag ska köra snart igen. På lovet om jag får pengar. aja ska i alla fall köra med grabbarna i klassen ett natt pass kostar 150 kr. tycker att det är en jättebra pris. Nu ska jag göra lite andra saker. Skriver nog imorgon.

p
uss och kram

har nyss vart ute och kutat

Nu är jag trött efter en tuffskoldag och sen har jag vart ute och kutat :D det gick bra tycker jag, men jag var inte ute så länge., och de är bara för att jag har vart sjuk. Men jag tyckte att det gick ganksa bra ändå :)
idag skulle jag ha vart med bea våra vovvar skulle ha träffats XD men bea bangade. så det blev inget. Ska snart käka middag med pappa syster och bror. (hemma hos brosan) Juste matchen igår.. vi förlorade med 7 poäng.. men jag blev inte alls sur för jag trode att vi skulle typ förlora med 20 om inte mer. Sen gjorde jag typ 16 poäng :D Sen sa våran tränade johan att dom vi mötte blackeberg är ett av sveriges bästa lag.. Så jag är sjukt nöjd med matchen. idag händer det inte så mycke ska bara ta de lungt. ska kolla med mamma om jag kan få sova hos henne. pallar inte gå upp så jävla tidigt när jag sover hos pappa. Måste gå vid kvart över 7 för att hinna med tåget halv 8 :(
och om jag sover hos mamma kan jag sova till halv 8. de e fett skönt. Nu om jag ska vara ärlig mina små vänner så ska jag sluta skriva just nu, kankse skiver senare. Men vi säger i alla fall hejdå jjust nu så



btw, kolla hur brun jag var i sommar, och de där var innan spanien  :o
aja vi hörs senare.
puss och kram


tja bloggen

Nu snart är det dags att åka på matchen, är ganska taggad om jag ska vara ärlig. kommer nog inte gå så jättebra men de blir ändå skönt att röra på sig lite. kommer inte skriva efter. för att den är så sen. men jag kommer nog att skiva imorgon.
juste imorgon ska bea ta hem lexie till mej hon ska få träffa mina små pojkar. haha, hon kommer typ kliva ner dom. haha men jag skiver nog om det imorgon. Nu har ni nått veta om min måndag och lite andra planer. men vi hörs.
 puss på er alla läsare<3


En skön dag

var en skön idag, först hade vi so sen skulle vi ha musik men den var inställd för dom ska öva för avslutningen nu på fredag. Skönt att det snart är lov btw. Så vi hade i alla fall håltimme och då passade jag och bea på att gå hem till bea och gå ut med hennes gulliga vovve som har lärt sig att sitta :D skitsöt.
Efter de gick vi till skolan och hade matte som alla dampade på (A) dampklass ?
ahaha men jag älskar er ändå.
Efter matten så hade vi svenska och då kollade vi på film. sjuktrolig! HAHAHAHA. EH VAFAN MAN VAR JÖ NYKTER I MORSE MEN NU BÖRJAR DE FIXA TILL SEJ VETTU :D fett sköna!
Sen efter svenskan hade vi språk. och det var en helt okej lektion. Nu sitter jag hemma hos mamma. pratar lite med mamma och peter. har match idag som börjar halv 8. så jippe.
kommer nog inte gå så bra tror jag. men aja jag kanske kan skriva om matchen imorgon.
Men just nu så kollar jag en massa tokiohotel videos. asså helt ärligt så får jag damp!! hur fan man vara så jävla snygg?
och hur fan kan man vara så som tom ?
aja kommer nog aldrig få svar på den frågan. Nästa gång dom kommer hit då jävlar då ska jag fan se dom. och ja ska ha ståplats och jag och bea ska kriga så vi kommer längst fram. hahaha vi kommer typ döda alla som inte flyttar på sig :D
hahaha. bea och jag liksom.
fan va roligt vi kommer att ha de.
Nu ska jag kasta mej på soffan och ta de lungt  och vila. skriver nog imorgon. 




puss och kram

bloggvärde

kollade nyss mitt bloggväde och idag ligger mitt värde på 3318kr :D
men nu ska jag äka hem.
vi hörs senare i veckan<3

hej bloggen

idag är det den 3:dje advent och ikväll ska jag och amanda (big sis) baka pepparkakshus och peppisar :) sen kanske mina riktiga syskon ska komma hem till oss. och för alla som inte vet så bor inte jag med mina syskon. Jag bor med pappa i tungelsta och med hans brud monica och hennes barn och ja trivs jättebra. Men jag saknar mina syskon och mamma. Men nu har mamma skaffar en kille som bor hos henne nu som heter peter han är supersnäll han också.
i alla fall så ska mina syskon kanske käka med oss hemma i tungelsta. jag har inte skivit på ett tag de är bara för att min syrra vid namn hannah har tagit en sladd från datan så ja har inte kunnat logga in. men i allafall så har de vart skönt att vara utan data ett tag. Men de jag har gjort i helgen är att kollat på film och idol. Kevin vann, det var rättvist med jag tyckte att tjejen skulle vinna. kommer inte ihåg vad hon hette? kommentera och skiv vad hon heter är du gullig. men mest av alla så tyckte jag att robin b skulle va vunnit. desutom är han sjukt snygg!
Nu är jag hos min bror som bor på vallavägen så jag lånar hans data och då passar jag på att skiva lite.
ska snart käka nått. sen kommer nog pappa och hämtar mej.
kanske skiver lite senare om jag kommer på nått att skiva.
för jag kommmer nog inte att kunna skiva hemma.
men vi hörs nog senare i veckan.
puss och kram

juste sen har jag inte skivit att jennifer swan har åkt till thailand, saknar dig jättemycke gumman, sen saknar jag thailand jättemycke också, snart var det ett år sen jag var där.

 
bild på mej och halva jennifer och en bild från thailand


typ frisk

förlåt att jag inte skrev igår men jag gjorde inte så mycke. vakande sen åkte jag till satllet och red. 2 hästar blev de igår bea va sjuk så ja red sickan iställer för henne. Så jag red över en mil igår. så ja, jag var ganska trött efter. nog talat om de. idag var det en salpp skoldag. först hade vi idrott sen so sen 3 timmars håltimme och den tiden var jag med sophia hemma hos mej (klena)
vi kollade film satt vid datan sen bakade vi en kladdkaka som blev en sockerkaka. efter ett tag kom jennifer och madde så kollade vi på beck : den svaga länken eller nått. den är ialla fall skitbra tyckre vi alla!
sen gick vi till skolan och hade no och de vi fick göra va att kolla på någon film som handlade om sex och kärlek. Sen snackade vi lite om sex och så. te.x att om man inte vill göra nått så behöver man inte de. ! eller de klart att man inte ska göra nått man vill, aa de var de vi snakcade om. och imorgon ska vi prata mer om sex och andra saker. Nu ska ja kasta mej på soffan och kolla klart på beck. eftersom vi inte hann kolla klart på den. sen ska jag äka och träna eller träna vet jag inte med ja ska i allafall dit. skirver nog efter de. om jag inte hinner skiva lite innan.
men puss sålänge<3



nu är de inge bra alls..

nu känner jag att allt kommer tillbaka.. va fan är de här?
funderar på att gå och lägga mej.. om jag ens kommer kunna sova.. fan vad jag hatar dehär! imorgon blir de ingen skola för mej.
ska  åka till stallet imorgon i alla fall. ska rida tillsammans med bea. ska bli ganska mys. ska rida tiditgare imorgon eftersom jag är hemma då kan ja åka tidigare en timme eller nått. Ska snacka me bea om de. för hon ska till skolan imorgon.
så vi kankse får rida imorgon när det är ljuts.
men nu ska ja koppla in min dvd ja fick av pappa idag. tack så mycke. men ja skriver imorgon när jag vaknar.
puss puss eller nej, inte puss vill inte smitta er. haha nej då. men vi ses. kram!





lite piggare

känner mej mycke piggare nu om jag ska vara ärlig. Idag va jag på lillebrors ljusfest alla barnen satt å sjöng.. skit söta sen fikade vi. efter de så åkte jag coh gustav buss hem till pappa och där kollade vi på sagan om ringen ;) sen käkade vi mat och ja tappade all min mat på mabordet (A) hahahahaha pappa blev skitsur :P
men de skiter va i !
sen åkte vi hem och nu så ska jag lägga mej och kolla på film. och mysa i mitt rum. kankse kanske kankse skriver senre om jag hinner och orkar tror inte att de blir någon skola för min del i morgon.. har feber nu..
men ja får se om jag hinner skiva sen.
pusspuss

ligger hemma och tråkar

sov inte så bra inatt.. är så förkyld så de inte är sant.. idag ska jag bara mysa med vovvarna och kolla på tv och en del filmer. Juste jag ska lägga ut lite bilder också på hundarna få se om jag hittar en på båda annars löser ja de ändå.
Ska snart ska jag gå ner och käka nått sen ska ja kasta mej på soffan me vovvarna. men jag försöker hitta en bild på dom. skriver nog snart igen.
pöss

 
sötaste pojkarna



hosthosthost!

hostar så jag typ dör, har feber cokså. Mår inte så jättebra idag ;/ de jag har gjort är käkar frulle kollat wallander och 5 one tre hills avsnitt och vart ute med hundrana en timme och sen har jag badat en gång. har bara segat hela dagen. Imogon blir jag hemma också.. sen lite senare ska jag till lillebrors dagis och mysa och kolla när alla sjunger skit gulligt längtar inte (a) ska nog inte skriva så mycke mera idag skriver nog mer imorgon, för jag har ingen lust att skriva nu när jah är sjuk. Ska kolla lite bloggar  nu å så.. men godnatt så hörs vi alla bloggläsare :D
kram


typ sjuk..

gårdagens match vann vi med 4 poäng i början låg vi under med 16-0.. Sen 20-10, 28-20,35-28 sen till sist blev det 42-46 :D alla jobbade på jättebra. så bra spelat brudar.
efter matchen åkte peppe och och corre med våra päron til donken vid lisa, sen åkte jag och peppe å red och sen åkte jag vidare till bea. Idag har de inte hänt så mycket, känner mej sjuk så jag har inte så mycke datalust och ingen skrivlust. så jag ska nog lägga mej och sova en stund.
kram


lite kort..

viknade 07.30 skulle upp för jag ska på match igår var jag barnvakt men de kan ja skriva om sen för nu ska jag käka och fixa till mej lite. Men som sagt jag skiver när jag kommer hem. vid 12 halv 1
sovgott

godnatt bloggen

kollat en massa tokio hotel videos nu, asså jag dör va snygga bil och tom e ? hur jävla snygg kan man bli? nästa gång dom kommer hit ska jag fan se dom asså!
aja nu ska jag i alllafall sova
godnatt och puss<3

kan man hitta snyggare bröder?

tjenare!

hej bloggen!
SItter här och skirver lite.. idag får de bli lite kort har lite plugg att göra. Skrev idag när jag var i skolan med iza. Jag var fett lungn och tyst idag på No:n. så det är ett stort + :D
Efter skolan gick jag hem till morsan med melina hon skulle ta bussen vid klena så vi gick tillsammans. Jag käkade och sen hämtade pappa mej. jag hittade inga kläder idag :/ så jag köpte inget. Tänkte köpa ett par jeans för 1700 kr.Men jag bangade (A)
Efter vi hade letet kläder åkte vi hem. Jag käkade bråkae med både mamma och anna. Sen drog jag och tränade i en timme. Kännde att jag börjar bli sjuk. Men jag körde fullt ändå :P
haha nu ska jag kolla runt lite här på datan sen ska jag plugga och sova.
 Så godnatt alla läsare.<3


bilden är typ sen ett år tillbaka

skolan

är i skolan med iza, vi ska snart dra in på no lektionen. idag ska ja åka och köpa kläder med pappa. men jag skiver mer efter de. puss


kommer dö den här vecka..

igår som jag skrev var det ingen bra dag... Men de kan ni läsa längre ner i bloggen för ja orkar inte skirva allt igen eftersom de var en del.
men idag var det en tråkig skoldag.. Så det finns inte så mycket att skirva kommer nog att skiva lite vid nio tiden om de finns nått roligt att skriva, kommer inte att göra så mycket idag.. har ingen träning att skriva om heller.
Men nu sitter jag hemma hos jennifer maddan och linnea. Jag och madde har pluggat so, eller maddee har redan gjort de. jag har redan skrivit provet och jag fick g :P
hhaha.
Nu ska vi kolla lite på vänner och sen ska jag plugga lite engelska och sen ska jag börja dra mej hem till tungelsta :)
men jag får se om jag skirver ikväll.
men vi hörs ändå.
puss

så var det måndag igen..

Idag var det en stor otursdag.. hade en så kallade halvdag idag i skolan pga sofia, för hon och melina (ta inte åt dej nu gumn) Skulle leka lite med varandra och klänga på varandra så föll sofia ner i stengolvet med huvudet :( Alla började gråta och nästan hela skolan kollade på. Sofia kunde inte röra sej! Alla grät och ca 4 lärare försäkte lunga ner alla (jag, bea ,melina och julia) Men nästan ingen brydde sej. Alla tänka bara på sofia. Efter ca en kvart så görjade sofia bli trött och hon kännde knappt hennes händer. Hon skrek och alla grät som jag redan har sagt. Men sodia somnade inte. Vi höll henne vaken! Efter ca 20 min så var ambulansen i skolan. Vi fick inte stanna med sofia så alla grät ännu mera! Ambulansföraren skrek åt rektorn och alla lärare att detta var den värsta skolan han hade vart på. han var fan helt jävla sjuk!! hatar han!!
Nog talat om de.Efter ca en timme så var vi alla på sjukan. Sofia låg med en kraga och skrev inne i sitt rum. Nummer 31 på astrid lindgrens barnsjukhus.
men allt gick bra, först trode sjuksmänniskorna att hon kanske hade brytigt nacken sen så efter ca 2 timmar sa dom att hon bara hade fått hjärnskakning och kraftig. Och hon kankse hade fått blåmärke på hjärnan eller vad de nu va. Jag och bea hade lite kul en stund vi skulle gå och köpa godis så hittade vi en miss ock en kyrka vi lekte i hahaah det var fan skitkul.
Sen satte vi alla brudar förutom sofia blåa påsar på huvudet och tog en massa kort XD hahah de var också skitkul!
Jag tog inge bilder med min mobil men melina och lisa tog ska kolla om jag hittar några bilder så lägger jag in dom senare.
men nu ska jag bada och spela lite kort med mamma och peter.!




bild 1: jag och julia i en sjuksäng
bild 2: alla i hissen
bild 3: sofias arm

love<3


RSS 2.0