Sitter och förar hos bea!

Ska snart på fest i Fasta och sen blir det fest i trånkan kanske.
Hörs imorgon!
Puss och kram

Film med bästisarna

Sitter i mitt rum och kollar film med bästisarna.
Hörs sen

Har en film och några gamla bilder körningen

Hejhej! Har laddat upp lite gamla bilder och en video på datorn. Det var 5 månader sen idag som vi lämnade tillbaka Oscar. Men här kommer iaf en video och några bilder från körningen.


Jag och Oscar.








Hemma nu igen

hej på er! sitter hemma i svartbäcken nu. Johanna kom nyss hit.
Vi ska käka sen ska vi åka på min träning. Johanna ska kolla på den ikväll. Den slutar vid 22.00 så jag är hemma vid halv 11. Så vi hörs nog då om jag orkar.
Puss och kram

Sitter hemma hos Jennifer

Hej på er. Sitter hemma hos jennifer nu. Vi har nyss käkat och sitter och kollat på Vänner. Ska nog snart dra mig hem. Ska käka och sen ikväll har jag träning.
Men vi hörs när jag komme hem.
Puss och kram

Skola och solarium

Hej på er! Hade en skön dag i skolan idag. Slutade vid 3 då kom Robin och hämtade upp mig och Jennifer. Så köre vi hem Jennifer. Sen åkte jag och Robin till Handen för att skola. Solade en liten stund sen köre Robin hem mig.  Nu sitter jag nere i soffan och bara tar det lugnt. Ska snart börja packa mina väskar, vänta in Pappa och sen åka hem till Mamma och Peter.
Hörs sen!


Ny beställda skor

Kollade lite på Nelly.com och köpte nyss ett par fina skor ;)


Dom ska komma innan fredag hoppas jag.
Då vet ni vad jag ska ha för skor i helgen ;)

Helgens match

Straffkast... är bra att sätta

Sigtuna BBK - KFUM Haga Haninge 54-49 (14-11, 14-16, 8-12, 18-10)

DU20 fick efter uttåget ur A-slutspelet spela vidare i B-slutspelet och i lördags var det dags för semifinal mot Sigtuna, ett lag vi mött två gånger tidigare i år och båda gångerna förlorat ganska klart, första gången med 21 och andra gången med 25 poäng.

Inledningsvis såg det nästan ut som om vi skulle förlora med ännu mer denna gång, efter tre minuter ledde de med 10-0 och vi spelade inte så värst bra. Efter det så vaknar vi till både framåt och allra helst i defensiven och vinner resten av halvleken med 11-4 så i periodpausen är vi bara tre poäng efter.

I andra är spelet jämnt, jag tycker personligen att vi spelare lite väl slarvigt i anfall men ändå vinner vi perioden med två poäng. En annan sak som dock inte alls hade fungerat hittills var vårt straffkastskytte, vi hade hittills i matchen endast satt 6 av 16 straffkast vilket inte kan vara godkänt.

I andra perioden startar vi med att göra 5-0 och sedan är perioden jämn så inför sista leder vi istället med tre poäng.

I sista perioden tappar vi vårt anfallsspel igen, vi kommer till avslut men vå får inte i bollarna. Samtidigt attackerar de oss bra och de får därigenom skjuta en hel del straffkast vilket de tyvärr till skillnad från oss gör helt okej och de kan därför gå ifrån och vinna med fem poäng.

Det kändes som den här matchen faktiskt avgjordes från straffkastlinjen, vi sköt endast 8 av 20 mot deras 15 av 23. Hade vi skjutit samma procent hade matchen varit helt jämn (och de avslutade faktiskt med att missa 3 av 4 i slutsekunderna). I övrigt gör vi faktiskt en ganska skaplig match och med tanke på hur årets tåv tidigare möten har slutat så tycekr jag att vi i alla fall kan vara lite nöjda.

Nu har vi inte så mycket kvar av denna säsong, DU20 har spelat klart helt med vi kommer att spela som 93/94 i Bravo Basket Cup under Kristi Himmelfärdshelgen.

Poäng: Alma 18, Johanna 11, Jenkan 7, Lollo 6, Peppe 5, Melina 1, Madde 1


Dags att möta upp Johanna

Ska snart dra mig och möta upp Johanna hon ska hit och vi ska kolla tv och sen ska hon slagga över.
Imorgon är det skola... Sen är det snart helg igen :D
Men vi hörs när vi kommer tillbaka!

gammal bild ;)

En bränd mobil..

haha nu ska jag berätta om min gårdag. Jag var med Johanna och bea igår på match som vi förlorade med jag vae glad/nöjd efter matchen. Jag tycker att vi spelade ganska bra.
Men efter matchen åkte jag hem och duschade. Sen körde pappa hem mig till johanna där vi fixade oss i några timmar. Sen kom Robin, Sander och Bea och hämtade oss. Sen mötta vi upp Krilla, Kenneth och Elli så åkte vi till Norrby för att grilla lite. Å jag... Som är jättedum tappade min mobil i elden!! Så jag hoppade runt och skrek på Sander som stod brevid mig att han skulle ta upp den. Vilket han gjorde med händerna! Tack!
Och nu funkar den bra men den har lite brändskador ;)
Haha. Sen drog vi hem till Robin och krilla och tog det lugnt vi kollade på film osv.
Sen drog vi till Dalarö för att vi hörde att det var fest där men det var det inte så vi drog hem.
Johanna sov hos mej inatt och idag har vi kollat på film och ätit chips och dipp :D
Nu ska vi snart börja fixa oss vi ska till trollbäcken och grilla med några av maddes kompisar. Det blir nog mysigt. Men vi hörs lite senare.

Puss och kram

Semifinal

Idag blir det semifinal i västertorp.
Är jättetaggad!

I höstas när vi senast tog guld!
Hörs sen!


Dagens köp

Förlåt men jag har inte orkat blogga.. idag har jag varit i handen med Linnea, bea och johanna. Jag köpte 3 par skitfina trosor och en ny mascara det gick på 313 kr.


tog ett par rosa också, men dom har jag på mej nu.
Nu ska jag snart dra mig mot maxi ska möta johanna och bea där.
Ikväll blir det myskväll hos mej.
hörs sen!
Puss och kram

Efter renoveringen

Minns ni att jag skulle visa er hur huset blev efter renoveringen?
Här kommer några bilder.


 
Köket                 badrum              matsal

Hemma hos mamma och peter

Hej på er. Efter att bea hade färgat mitt hår så åkte jag hem till mamma och peter i Svartbäcken och det är här jag befinner mig just nu.
Jag funderar på att slagga här. Men det får vi se. Imorgon iaf då ska jag åka och köpa löshår i stan.
Sen blir det plugga som gälller. Imogon går jag skolan till 4 :(
Och vi har nationella imorgon också :(
Nu ska jag mamma och anna tända en brasa och kolla på efterlyst!
hörs sen!

Puss och kram

sitter med hårfärg i håret ;)

Hej på er. Sitter hemma hos bea och ska snart skölja ur färgen ur håret. Ni får se sen hur det blev. Det fanns inte med som ett alternativ när ni tidigare kunde rösta hur jag skulle ha det.
Bild kommer ikväll, om jag blir nöjd!

Godmorgon

Hej på er. Igårkväll så åkte jag hem till Morfar och Lena med syrran. Kan berätta mera om det sen. Nu tänkte jag bara säga att jag lever och att jag ska snart gå till bussen. Idag slutar jag vid 2 så vi hörs vid 3 tiden. Jag kanske ska in till stan och kolla brunt löshår. Men vi får se.
Hörs efter skolan!
Puss och kram

Springtävling och bacon

Hej på er. Kom nyss hem från ica. Jag och mina storasyskon var och köpte bacon. Alltid om vi ska åka bil tillsammans så har vi alltid springtävling till bilen haha.

Halvdag

Hej på er! Idag är det sol i Stockholm och jag är jätteglad idag :D Idag hade vi halvdag så jag har varit med Linnea. Vi gick hem till henne efter skolan och åt sen gick vit ut och solade lite. Sen mötte vi upp några grabbar i handen ;) Linnea prövade en klänning osv. Jag hittade inget.. Idag får jag pengar så jag ska lägga dom pengarna på mitt hår. Så nu får ni en sista chans att kommentera hur jag ska ha det om jag ska bli blond eller fortsätta att vara brunett. Rösta längre ner! 
Jag tänkte lägga ut dagens outfit nu men jag hittar inte min USB-sladd så jag ska leta efter den så kommer dagens outfit sen.
Hörs då!
Puss och kram

Dagens outfit

Så här ser jag ut idag.


hade dock en annan sjal.

Måndag!

Hejhej! Idag är jag jätteglad, solen lyser jag har underbara vänner och ikväll är det match å jag är jättetaggad!
Just nu sitter jag hemma. Jag kom nyss hem, Johanna och bea är också här.
Vi sitter och åter mackor och dricker mjölk. Åhhh nu blev jag arg.. Det snöar...
Fan va sur jag blir!!! Hoppas att det slutar snart!
Men nu ska jag fixa en dagens outfit bild så kommer dagens outfit snart.
Puss och kram


Godnatt

Ni får sova så gott och ha en bra Måndag i skolan/jobbet.
Så hörs vi mera imorgon.
Puss och kram

Har tråkigt..

Det blev lite egobilder ikväll ;)








sno inte min idé är ni snälla!

Just nu

Sitter och kollar på Wallander och dricker te ;)




Ridning och Skidåkning

Ni minns när jag var uppe i Åre med bea och johanna. Iaf när vi var ute i skidbacken så pratade vi om likheter mellan ridning och skidåkning. Och dom 2 sporterna har vissa saker gemensamt.. Och nu när ni läser detta tänker ni säkert: Hur tänker alma och hennes kompisar egentligen..? Men vi kom fram till att det är inte bara en sak dom 2 sporterna har gemensamt. Utan det är flera..



Det sporterna har gemensamt är:

Balans: När man håller på med ridsport så behöver man en otroligt bra balans. Utan balans så kommer man inte långt innom ridsporten. Och i Skidåkningen så behöver man också väldigt mycket balans för att kunna 1: ta sig upp i backen med tex en ankalift. 2: kunna ta sig ner för backen.


koncentration: I ridningen tex så behöver man alltid vara koncentrerad. För det händer alltid något uppe på hästryggen och det vet man inte själv vad som kommer att hända. Du måste alltid vara vaken och veta vad du håller på med. Det är samma sak med skidåkningen.


Alltid titta vart man ska: När man rider tex ett program eller vi kan säga såhär. När man ska hoppa en bana så är det väldigt viktigt att ALLTID titta vart man ska ta vägen efter man har hoppat ett hinder. Och samma sak med skidåkningen man måste alltid titta vart man ska så man inte krockar eller gör något annat dumt.

Sen förstår jag att ni som inte har prövat på både ridning eller skidåkning inte fattar ett ord vad jag menar. och ni som har prövat båda kanske förstår lite bättre ;)




Hur ska jag ha det..?

Nu får ni chansen att välja hur jag ska ha mitt hår.



Jag får pengar på Tisdag antingen köper jag blond hårfärg eller brunt löshår..
Ni får välja.. Ni har fram till Tisdag på er att rösta fram hur jag ska ha det.

Jag vill bli blond igen!!

Jag saknar mitt hår!


Visste ni att..?




* Jag hatar droger: Jag hatar droger rent ut sagt. Nu snackar vi inte alkohol och vanliga cigg vi snackar om hasch,marijuana osv. Och jag är så glad att jag aldrig har testat den sortens droger. Och det kommer jag aldrig i hela mitt liv heller göra. Det är en sak som jag har lovat mig själv att jag aldrig ska pröva droger.

* Jag hatar djurplågeri: Jag kan inte förstå hur vissa kan leva med vad dom har gjort mot dom djuren som dom har slagit eller dödat eller något annat idiotiskt.. Själv så skulle jag aldrig kunna leva med mig själv om jag hade gjort något sånt..


Hej på er!

tja. Jag kom nyss in med hunden. Har varit och lämnat Johanna vid bussen. Hon kom hit idag på morgonen. Men hon skulle åka och köpa något till hennes lillesyrra (madde) som fyller fjortis idag! Grattis!
Så nu sitter jag i sängen tänkte kolla på en film och bara ta det lugnt. Igår blev det en lugn hemmakväll hos pappa. Linnea,bea johanna och Jennifer var här en stund sen drog alla hem till sig för att sova. Så jag gick och la mig vid 2 då linnea drog hem till en killkompis ;)
Idag händer det inte så mycket ska bara ta det lugnt och kolla på film osv. Imorgon är det Måndag då blir det skola och efter skolan så har vi/jag slutspelsmatch hemma i Brandbergen. Jag är sjukttaggad inför matchen. Hoppas att det går bra imorgon på matchen. Jag håller på att bli sjuk igen... Men det går nog bra ändå!
Nä, nu ska jag kolla på Micke och Molle! Har nyss laddat ner den om någon har några filmtips så är det bara att lägga in en kommentar så jag har flera filmer att kolla på.
Men vi senare. Dagens outfit kommer även senare ;)

Puss och kram


Godnatt

Hörs imorgon!


Time to go home

Från Tungelsta station lördag 17 april ca kl 21:54 till Vallavägen ca kl 22:15

Ta buss 835 från Tungelsta station mot Vega.
Den går från Tungelsta station ca 21:54.
Du är framme vid Vallavägen ca 22:15.

Restid 21 minuter.

Trevlig resa!


Dagens outfit

Det var länge sen jag hade på mej jeans sist!


Nu ska jag snart käka sen hem och hämta kläder sen blir det förkrök hos Linnea. Love it!

Jag drar nu

Nu ska jag dra mig mot bussen.

Från Vikingaskolan lördag 17 april kl 18:02 till Tungelsta kl 18:29

Ta buss 829 från Vikingaskolan mot Coop Forum.
Den går från Vikingaskolan 18:02 
och kommer till Handenterminalen 18:07.

Vid Handen byter du till pendeltåg 35 mot Västerhaninge.
Det går från Handen 18:13 
och kommer till Västerhaninge 18:19.

Vid Västerhaninge byter du till anslutande pendeltåg 35 mot Nynäshamn.
Det går från Västerhaninge 18:24.
Du är framme vid Tungelsta 18:29.

Restid 27 minuter.

Trevlig resa!

Tackar!
hörs sen.
Puss och kram

En lugn och skön dag!

Hejsan! Tänkte bara berätta att jag lever och så tänkte jag lägga ut lite bilder från igår.
Idag har jag bara tagit det lugnt Elli drog och Johanna och Bea kom hit så snackade vi om igårkväll. Haha dom hade dragit från festen utan mig så jag blev kvar där med grabbarna massa randombrudar och Linnea, och Elli.
Men vi hade jättetrevligt igår. Vi drog till Trångsund och festade lite :D
Men nu ska jag snart börja fixa mig. Jag ska hem till Pappas tjej och äta middag å jag ska ta tåget eftersom att pappa är inte hemma han är i skåne så jag får åka dit på egen hand. Men jag lägger upp dagens outfit innan jag drar.

från igår:

Elli, Bea och jag.


jag!


Jag och syrran


Jag och barndomsvännen Andreas


Godmorgon

Hejhej. Sitter nyduschad i sängen ska blogga lite fort sen ska jag och Ellinor kolla på film.
Vi hörs sen!

Taggar till!

Hej på er. Nu är alla här, Lisa kom hit också! Nu är det dags att tagga till.
Alla går runt och fixar sig och lyssnar på sjuktbra musik!
I kväll blir det party!




Men vi hörs imorgon! Ni får ha en bra Fredagkväll!
Puss och kram

Dagens outfit

idag blev det så här!





å kväll blir det grillkväll hemma hos mej och syrran.
Ellinor och Johanna är här och Bea kommer om 20!
Snart ska gillen tändas och sen blir det käk och senare utgång!
Puss och kram

Dagens outfit


kör utan smink!

Hej!

Hej på er. Har nyss ätit jättegod middag. Snart kommer dagens outfit.
Puss och kram

Nyduschad!

Hej på er. Jag kom nyss ut ur duschen ska klä på min sovkläder och krypa ner i sängen nu.
Så jag får blogga mera imorgon. Jag ska även börja med dagens outift nu varje dag som det var förut:)
Ska även börja skvia lite om andra intressantare saker än de jag bloggar om just. Så jag ska försöka förbättre bloggen lite.
Men nu måste jag börja fixa mig och hoppa i säng. Men vi hörs imorgon sötnosar.
Puss och kram

Dagens outfit

Idag blev den så här:

Nu ska jag åka och träna lite basket men vi hörs senare ikväll.
Puss och kram


Hemma hos Johanna

Hej! sitter hemma i johannas soffa. jag anna bea och johanna har solat ute på johannas baksida idag. Ikväll ska vi på bio och imorgon är det sovmorgon! Börjar kvart över 12.
Hörs efter bion.
Puss och kram

Dags för träning

kommer hem sent ikväll så vi får höras imorgon. Då blir det skola,träna och bio.
Puss och kram

Finlunch ala Alma,Johanna och Anna

Tjenare fan! Sitter hemma hos mej. Jag syrran och Johanna har nyss käkat oxfile och potatis till lunch. Vi grillade och så :) Sen åt vi utomhus! Årest första utomhuskäk.
Nu ska vi snart dra oss hem till johanna och lägga oss och sola osv. Bea kommer dit också :D
Så det blir blir jävligt najs. Men jag bloggar mera hemma hos johanna.
Men vi hörs där!
Puss och kram

Trånkan

Tänkte berätta lite om dom senaste dagarna.
I förrgår vad vi på tjejmiddag hos Ellinor som hade fyllt år. Det var jätteroligt å så. Sen drog vi på fest i trångsund. Det var hur kul som helst! Det var dansgolv, rökmaskin, trevligt folk. Åh det var skitroligt. Sen var vi där igår också. Gud.. den här helgen var den roligaste på länge :D


random,jag,bea och johanna




brudarna!


rökpaus


jag och linnea<3


Jag hinner med dagens outfit

Såhär ser jag ut idag.
Mjukisar och en vanlig tröja.

Utan smink blev det också..
Puss och kram

Mias pizzeria med brudarna

Nu ska jag dra mig mot Mias pizzeria och käka pizza med madde jennifer och linn. Sen ska jag hem till Elli och hämta min väska. Vi hörs när jag kommer hem. Ska sova hemma inatt så vi hörs under kvällen.
Puss och kram

Ariel

Tja! Ligger i sängen och kollar på Ariel (favoritfilmen)
Smsar lite med madde också. Vi ska kanske ses senare under dagen/kvällen. Jag ska också hem till Elli idag och hämta min väska med mitt smink och plattis och mina nycklar i.
Sen tror jag att jag ska ha hemmakväll ikväll. Är lite seg idag (A)
Men ni kanske vet något man kan göra ikväll. Kanske någon bra film eller något annat roligt.
Isf får vi säga till.
Men nu får ha det så bra så hörs vi snart.

Dagens outfit kommer sen.
Puss och kram

Godmorgon

Hej på er. Igår blev det en lyckad kväll.
Nu ska jag ladda ner film och äta äppelpaj ;D
Puss och kram

Fixar mig

hej! Kom nyss ut ur duchen kom hem för 30 min sen. Nu ska jag börja fixa mig och sen dra mig mot Ellie som har tjejmiddag ikväll. Hittade en jättebra sak idag i stan som jag köpte till henne. Mer om det imorgon.
Vi lär inte höras mera idag för först blir det tjejmiddag och kanske fest i Tyresö.
Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
Puss och kram

webbar

Tja. Vi tar ett senare tåg. Just nu sitter jag och webbar med johanna och tänker vad jag ska ha på mig. Så dagens outfit kommer senare idag.
Nu måste jag börja leta kläder.

snygga va ;)
hörs sen sötnosar.
Puss och kram

Godmorgon bloggen

Hej på er. Sitter nyvaken i min säng idag hade jag ställt klockan på 10.30 men jag vaknade av mig själv 10.27 så det var ganska skönt. Tänkte berätta lite om gårdagen jag var med Lisa och Johanna och vi var bara ute och tog det lugnt. Vi träffade lite folk som vi pratade med. Asså vi träffade folk som vi kände :P
Sen snackade vi engelska med en polack ahah vi lärde honom att säga hej på svenska ;) ahah det var skitroligt.
Men sen drog vi hem vid halv 12 då vi inte hade något att göra längre. Så jag gick och la mig när jag kom hem. Dock somnade jag inte på en gång. Fick en sms av Robin efter 12 då han hade slutat jobbet. Han frågade var jag gjorde och sen frågade han om vi skulle ses en stund. Så jag klädde på mig och gick ut och mötte Robin vid min parkering. Så vi stod och pratade lite och bestämde att vi snart skulle ses igen.
Eftersom att vi inte har setts på några veckor. Så vi ska snart ses igen. Jag har saknar Robin lite :)
Så nog om gårdagen:
Idag så ska jag in till stan med Bea, Lisa och Johanna. Vi ska in och köpa en sak till Ellinore som fyllde år här om dagen och idag ska hon ha tjejmiddag så vi ska köpa något till henne :) Sen ska vi till gamla stan och jag ska kolla om min piercing har läkt bra. Det har gått 2 veckor sedan jag tog den så jag ska tillbaka idag och kolla så den ser bra ut. Vilket jag tror!
Men nu måste jag börja fixa mig ska ta bussen mot tåget om en timme så vi hörs senare under dagen.
Kanske hinner med dagens outfit innan jag drar men vi får se.

haha jag och robin från i somras.

Hemma hos Liiisa :D

Hej!
sitter hemma hos lisa nu, johanna är också här.
Vi ska snart dra oss mot mig sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra..
Men jag bloggar mera hemma hos mig. Då kommer även dagens outfit.
Puss och kram

Spex

Hittade en spexbild i beas blogg.

snygga va ? ;)

parningsdags!

Idag ska jag och johanna para hennes kanin :D

Godmorgon

Hej och godmorgon! Hoppas att ni har haft det bra.
Jag har haft det jättebra här hos johanna. Vi sov till halv 11 idag (Y)
Idag ska jag träffa massa roliga tjejer. Vi ska ses i handen vid 3.
Så vi ska snart börja fixa oss :)
Vi hörs snart igen kompisar.
Dagens outfit kommer ikväll.
Puss och kram

Bröderna i lejonhjärta

Är hos johanna vi ska somna till bröderna i lejonhjärta.
Hörs imorgon då ska jag träffa Jennifer, Linn och Lisa.
Hörs då.
Puss och kram


Dagens köp

Köpte lite fina saker från gina idag :)

Dagens outfit

Det var länge sen jag la ut bilder på dagens outfit.
Men iaf så här ser jag ut idag/just nu.




tröja: Bikbok
skärp: gina
leggings: gina
armband: lindex


Borta bra men hemma bäst!

Äntligen fick jag somna i min egna säng. Det har jag längtat mest efter. Det är så skönt att vara borta i några dagar och sen komma hem och sova i sin egna säng. Det är det bästa med att åka bort, när man kommer hem!
Idag så vaknade jag vid 20 i 10 då gick jag ner och åt frukost med pappa och storebror. Sen kom pappas kompis hit så vi drack kaffe och sen hoppade jag in i en duch. love it!
Och sen drog pappa och hans kompis dom ska upp till Landet och lämna massa saker så pappa kommer hem imorgon. Men iaf.. Idag ska jag till Handen och luncha med Johanna jag vet inte om bea ska me men vi ska snacka med henne också :)
Sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Det är träning ikväll men jag ska inte träna eftersom att jag är sjuk..
Eller jag har varit sjuk men jag har hosta osv. Så det är nog inte så bra om jag går och tränar idag om jag hade feber igår. Så jag tror att jag hoppar träningen idag.. :/
Men nu ska jag börja fixa mej. Kan lägga ut dagens outfit snart också. Ska bara kolla vad jag ska ha på mig.
Men vi hörs snart igen.

Puss och kram

Nu bär det av

Vi hörs på tåget.
Puss och kram

Film

Tja. Vi sitter i soffan och kollar massa film. Snart ska vi åta lunch sen ska vi dra oss mot tåget.
Hörs sen.

Puss och kram

Snart ska vi åka hem

Hej på er. Jag orkade inte blogga igår..
Vi åkte iaf massa skidor å så. Jag och bea åkte som idioter dom sista åken;)
Och idag har vi bara städat och kollat på film. Vi har även ätit upp lite godis osv.
Idag mår jag helt okej eftersom att jag har varit sjuk nu när vi har varit i åre. Jag har haft feber å hosta.. Det började med att bea blev sjuk innan vi åkte upp hit och hon var sjuk på tåget upp mot åre. Sen smittade hon mig och nu är jag sjuk och jag smittade johanna så både jag och johanna är sjuka. Å bea är inte helt frisk. Så vi har rena sjukstugan här ;)
Det ska bli jätteskönt att få komma hem.
Nu ska vi fortsätta att städa jag kanske bloggar mera på tåget.


Puss och kram

Åre dag 3

Hej på er. Jag/vi kom nyss hem från backen. Idag har vi haft ännu en toppendag i skitbacken. Vi har åkt en massa roliga backar. Dock så ville inte bea och johanna åka några röda backar idag så jag fick åka några röda med beas moster. Det var skitkul :D
Bea ramlade 5 gånger idag och johanna ramlade 2 gånger idag. Och höll mig på benen hela tiden idag också :)
Nu ska vi kolla på film och sen duscha och äta middag.

går inte att ladda upp bilden men det kanske kommer några sen.


Puss och kram

Åre dag 2

tja.
kom nyss hem från backen. Vi har åka i backen i 6 timmar. Johanna ramlade 7 gånger bea ramlade 1 gång och jag höll mig uppe hela tiden.
haha jag och johanna krockade i en rödbacke. hahahaha fan va kul det va :D
jag dör av skratt när jag tänker på det :D
å alla andra gånger hon ramlade.
Nu ska vi ut och leka i all snö :D
bilder från idag:

hahaha johanna :D


jag
går inte att vrida bilderna:P


jag ska hjälpa bea :P

ses sen




Uppe i Åre

Sitter uppe i mysigaste stugan nu :D Jag bea och johanna har huset för oss själva.
Vi har det jättemysigt. Bea håller på att tända brasan och sen ska vi kolla på film.
Imorgon blir det skidor och massa annat roligt.
Men nu ska vi kolla på film.
Imorgon kommer det bilder från backen.
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.
Puss och kram

Internet strular

bloggar när det går.
annars hörs vi när vi kommer fram!

Sitter på tåget mot Åre

Hej på er. Sitter på tåget på väg mot Åre nu.
Kommer att sitta här i ca 7 timmar till så jag kommer nog blogga lite till innan vi kommer fram.
Men nu ska jag kolla på film så vi hörs om en liten stund.
Puss och kram

Hos Johanna

tjaaa. Sitter i johannas kök. Bea försöker fixa internet på sin dator. Men jag tror att det löser sig snart.
Johanna står i duschen och snart ska jag bea och johanna leta påskägg som vi har fått av johannas storaryster :D
Sen har vi fått påskägg av beas mamma också ;)
Så vi har en hel del att äta på tåget imorgon.
Juste jag har inte berättat vart vi ska va ?
Iaf imorgon sticker jag, bea och johanna upp till åre och åker skidor i några dagar. Det kommer bli jätteroligt.
Just nu har jag förflyttat mig in i johannas föräldrars rum. Jag och bea sitter och har videosamtal :D
Men nu ska vi spela sims osv.
Hörs imorgon.
Jag kommer nog blogga när vi sitter på tåget.
Hörs då.
Puss och kram

Hos bea

Yooo. Jag och Johanna sitter hemma hos bea nu. Beas mamma har nyss lagat mat åt oss.
Vi ska snart dra oss hem till johanna så ska hon packa och jag och bea ska sitta och spela sims.
Jag bloggar mera hos Johanna.
Puss och kram

Hemma och packar

Tjaaa. Idag är det mycket som ska göras. Just nu sitter jag hemma på mitt rum och har nyss packat klart. Ska snart dra mig till johanna men först ska vi till maxi.
Men nu måste jag kolla så att jag har allt sen springa till bussen.
Hörs när vi kommer hem till johanna.
Puss och kram

Godmorgon!

Hej på er. Jag har försovigt mig idag. Men jag hann ta en outfit bild här kommer den:

kavaj från veromoda restrn från gina (tror jag)
Nu ska jag dra mig mot bussen.
Puss och kram

RSS 2.0