köpe köpe köpe

idag ska ja åka och byta ett par jeans i handen . ett par vita jeans me Melina. Jag åker till spanien om 10 dagar.  Och innan ja åker ska jag har köpt nya skor några bikinis.
här är lite bilder. Alla är från h&m men hittade inte några bra bilder på skorna. kanske lägger ut bilder på dom ja köper. senare :)


   

love A.E


sol & bad

Igårkväll var de grillmys hos frida :) Träffade peppe där lite senare drog ja frida och peppe in till stan. Där vi gick på bio och såg Mamma mia sjukt rolig :) En sommarfilm. Kan inte sluta le när killarna kommer in i Abba kläder i slutet ;D
Sen när filmen va slut drog vi in på pressen och köpte läsk och godis :D eller de var jag som köpte..:P

När vi väntade på tåget. Stod vi och snackade en massa skit. Det stod en full kille brevid frida. eller kille och kille de var en gubbe. skitsamma, vi skackade och då sa han: Ni tjejer snackar så jävla mycket! kommer ni fram till något? haha frida skitsöt. Aaa de gör vi ;)
gubben: som vadå?
frida: olika saker.
sen sprang jag och peppe där ifrån.
imorse vaknade ja ca kvart i 10 @ frida. Frida och hennes pappa drog till sjukhuset. Medans ja satt vid datan och käkade frulle. Sen kom dom igen.

Lite senare tod jag ett bubbelbad hemma hos Frida. Sen efter ca 10 min kom pappa och hämtade mej.

När jag kom hem så käkade ja pappa och Gustav (lillebror) sen drog vi och gustavs kompis Leo och badade på Östnora. Det var ganska varmt för att vara havet. man kunde ju liksom simma runt och så. efter en liten badande gick ja upp och solade i ca 1 och en halv timma. mysigt. Har ja fått färg idag också :)
Ikväll har jag lovat att baka hallonpaj me Gustav. Sen ska vi kolla på film.

Imorgon vet ja inte vad ja ska göra ska nog åka och lämta tillbaka ett par jeans och köpa ett par nya (vita)
Men nu ska ja ut och sola ännu mera (a)

pöss A.E<3


tråkar

har inget att göra ikväll är det träning. Ska snart åka till pappas jobb och tvätta bilen. Sen ska jag pappa och lillebror (halvbror) Gustav åka och bada i rudan :)
Sen ska jag vell hem och käka. sen dra och träna lite.. Ska bli ganska roligt, Kanske kan hitta på något me någon senare i veckan. På tisdag ska jag på grönqana med bea :) bbeaas.blogg.se <3
Snart börjar skolan.
Men innan skolan börjar ska ja åka till spanien med Annalooksnice.blogg.se och bbeaas.blogg.se och Annas kompis Ellinor<3. Och pappa såklart.
I sommar har jag typ bara tråkat och varigt på ghrönan ja har knapt badat. ca 4 gånger.. Varigt på landet lite. Fast de har varigt en mysig sommar.
Nu sista veckorna ska jag värkligen leva livet :)
Nä jag är hungrig.. ska ner och käka och packa lite badkläder.
hare roligt. tare lungt<33

Har inget att göra

Vad blir ditt namn baklänges?
mörtske amla

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
en dag :)

Platt eller lockigt hår?
hatar lockigt (ja passar inte)
Är du kär i någon?
inte just nu

Vad gör du när det regnar?
önskar att de e sol

Har en dröm gått i uppfyllese?
säkert flera gånger, (snart händer det igen)

Vad har du som startsida på Internet?
hos pappa: Playahead.se  hos mamma: google,se

Vem ringde du senast?
saldo annars pappa

Tycker du att sengångare är söta?
hur ser dom ut (a)

Har du haft vattekoppor?
japp
Vilken mobilsingnal?
jägermaister

Första sporten du gick på?
friidrott
Vad längtar du mest till just nu?
att pappa ska säga ja till en sak

Hur gammal har du tänkt bli?
gammal ?

Kan du gå ner i spagat?
klart (noot)
Vad är du mest rädd för i hela världen?
att jorden ska gå under
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
ibland :)

Röd, grön, blå eller gul mjölk?
den är ju vit XD
Vad har du för färg på ditt påslakan?
brunt

Sommar eller snö?
sommar

Snyggaste läraren?
hahahahaah
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt

Godaste drickan till frukost?
te

Vem kramade du senast?
syrran
Duscha eller bada?
bada<333

Kan du ditt mobilnr utantill?
näää!(klart)

Hur tar du dej till skolan?
pappa kör eller så åker ja buss eller så går jag

Vad var det senaste som fick dej att skratta?
morgan (hunden) skrek! hahaha


sommar

halleloja :D har varigt på landet men Bea, Anna, farfar, Anne, Linda och Pappa. Vi hade det mysigt. :) grillade badade solade. Sen har jag Anna och ´Bea ridigt och tältat :D roligt roligt. för ca en vecka sen var ja och pappa och bea också på landet :) vi klättrade på höbalar. Och badade från min gummibåt (a) Sen spelade vi in asroliga videos. HAHA. Imorgon är det träning. Ska bli ganska kul.. fast ja är inte så tränad. Men de kan bli kul ändå. Få träffa tjejerna :)
Fast många är bortresta nu. eller alla kankse säer så bara för att få slippa.. (tjockisar) JUSTE!!! nu kan ja smsa igen :) har pengar på mobilen nu :) Eller spärren är borta! glad!
Pallar inte spela något mera idag.
hare bäst!

   


 


 love a

underbart

Jag har haft de helt underbart nu i sommar. Det har vart ganska mycket sol. Och mycke värme och såklart kyla... Det som har hänt nu när jag inte har skrivigt är: jag och bea har varigt på mitt land. vi har badat åkt båt. sen har jag badat me corre och madde. vartigt ganska mycket på grönan med bea och max. Sen jag jag och bea jobbat lite. vi har målat och städat. Sen ska vi fixa med massa skräp.. skitsamma vad man jobbar me :o bara man får pengar (A)
Jag har gjort min egna latte också :) ganska god tycker jag :) men inte pappa han tycker inte om socker.. haaha .
nu kommer lite bilder på dom senaste dagarna
             
                    
 
love a


chill

de har typ inte hänt så mycket.har vart med bea och max på grönan. sen har ja köpt lite nya kläder. mys. imorgon skaja träffa oscar älskling<3 har ingenaning om vad vi ska göra.. vi hinner inte ses så länge eftersom ja har fucking basket träning. pallar inte basketen längre.. fast ja vill ändå inte sluta. fast ja vill inte spela. de här får bli mitt sista år. om de inte blir roligare.
pallar inte skriva mera nu. har inga nya bilder heller (på datan asså)
lägger in nya och skriver mera sen.
love, a

lördag

jag vet att de är lördag men ja ska skriva om min gårdag fredag. jag bea ocsar och alex var på bio. kollade på någon kåt film. jag och oscar såg inte så mycket (A) nu sitter vi och kollar på scream på 4an. ganska rolig. haha ska kolla vidare nu. pösspöss<3

Grattis till mej

hej jag är fjortis på riktigt enligt bea. jävla cp. jag fick ca 1500 sen hade ja ca 450 kr och sen har jag lite på kortet. sen ska ja få pengar av farmor :) sen fick ja 500 kr på prisentkrort. sen fick jag äkta silver halsband av pappa tack ;) Imorgon ska jag bea och oscar på bio eller grönan. Oscar tycker att vi e fjortisar som är där. men va fan och ?
vi åker frittfall nu :) tilt också. skitroliga :) typ nya favoriten. (stolt) vi har badat också. mitt första dopp för i år haha andra juli. as kåta :D
det var typ ganska varmt. vi simmade till andra sidan sjön vi = anna jag och bea medans elinore satt och lyssnade på music och matade ankor :D AS KÅT ! HAHAAH
nu ska vi kolla på film . så pöss pöss!


2 juli

Imorgon fyller jag år :) och idag ska ja till grönan med bea och max :D sen på fredag ska ja träffa Oscar älskling<3
haha måste berätta om natten när jag bea och max var  ute. vi skulle bara gå ut liksom. så gick vi på en väg. då kom polisen vi kastade oss i gräset. och max ba :ja har vita jeans. hahaha. polisen stannade och sa: upp! bea och max ställde sig upp. ja låg kvar. stå till skrek polisen :P då sa bea alma ställ dig upp. då gjorde jag de. dom tog oss. bea vid en bil och mex vid en och jag vid en. vi berätttade vad vi gjorde här. dom trorde att de var vi som hade snott en moppe. vi sa aatt de inte var vi.
då kom det en polis hund som luktade på oss och sen körde polisen hem oss.för de var inte vi :D
ahaha fett roligt kväll asså :D

love. A

RSS 2.0