Ska till rudan

det blir ingen hemmakväll idag, ska till rudan och elda med några kompisar.
Ska snart gå hem till Emmy, ska bara byta om. Jag har vita jeans på mig.. Kanske inte så bra att elda i, och sitta på ett smutsigt berg med.
Så det blir blåa mjukisar istället. Det hade jag på mej sist när vi eldade. Hoppas att det inte är några jobbiga killar där dom sist..
Nu ska jag gå ut med syrrans halsduk. Hon glömde den är hon sprang till bussen. Men hon missade den, så jag ska ge henne den.
så nu måste jag gå.
skriver sen.
kram

Kommentarer
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-04-09 @ 19:50:30
Postat av: Sabina

Sv: Hon är min egen häst :)

2009-04-09 @ 23:29:41
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0