var ett tag sen.

har inte fast tid nu på senaste. har saknat att skriva så de e skönt att vara tillbaka. lite kort om de tidigare dagarna. sov hos bea till igår vi har haft de mysigt kollas sagan om ringen gjort egen middag som var kött och potatis som ja gjorde bea gjorde en super god sallad som vad melon fetaostsallad ;) super gött ;)  sen igår sov vi hos mej i tungelsta vi tog en samma bilder och sen kollade vi på titanic och ja kom på att den är över 3 timmar lång. coolt ;)
idag gick vi upp klockan halv 1 käkade kött  och beasås och en macka, bea tog fil. sen satte vi oss vid datan lite och fixade bilderna vi hade tagit . sen gick vi till bussen skulle rida idag. men vi stannade i handen ett tag bea skulle byta en bh. en vit till en svart. sen torg vi vidare till stallet. båda red barbacka och båda låg på marken efter ca en halvtimme. men vi kom upp igen, efter några om och men. hahaha men vi kom upp igen. Det blev ett lungt pass idag de behövde dom :)
Nu är jag hemma hos mamma ska snart bada sen mysa framför tv:n .
kan lägga ut några bilder på mej och bea som vi tog igår. juste imorgon är de skola.. och de suger, men de är bara trvå dagar så de går fort :D  sen är det helg igen.

nu ska jag göra annat.

   
  
pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0